Коментари - Турция: Синът на президента ни не е пращал пари в България | dnes.dir.bg
назад

Турция: Синът на президента ни не е пращал пари в България

Турският вицепремиер Лютфи Елван окачестви като клевета и лъжа твърдението за пари, изпратени в България от сина на турския президент.

Обратно в новината

Коментари - Турция: Синът на президента ни не е пращал пари в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Самия факт , че турски министър казва "ПОМАГАМЕ НА НАШИТЕ ГРАЖДАНИ В БЪЛГАРИЯ" би трябвало да чукне Бойко Борисов в мозъка---като са турски граждани какво правят в България??? Полека лека Б.Борисов ще ни направи турски вилает!?! След като и оня Кристиан Вигенин защитава турците ---какво да говорим повече??? Време е дза спрем да гласуваме за Борисов---а само за ГЕРБ!!! Меркел унищожи християнството... любимеца й Бойко ще унищожи България?! Колко още турски противоконституционни партии трябва да изникнат в България,че да се осъзнае Борисов??? 3000 нови джамии бяха изградени с резняшки пари в България,а Борисов си прави дослуци с Местан,Доган,Ердоган!А стига сме се дупили на турчина!!!

A тебе какво те накара и направи такова злобно същество с нацистка и фашистка нагласа? Mногото четене на вестник "правда - палавра", "итар-тасс" и гледане на "RT" тв ???

Нещо да е излъгал? Ако нямаш смислени отговори, поне не усмърдявай. Но то боклуците, освен, че си нахлузиха фесове, ги избират и тъпи, та какво да очаквам от "хора", като теб.

Не трябва да се вярва на терористична ислямизирана Манафия независимо какво твърдят.Това е една ислямска кочина изградена върху изклани милиони невинни хора.

"гошко - гошко" така се наричаше прасето на комшиите ни, сигурно говориш за кочината на баща си дет си се пръкнал на бял свят за да грухтиш.

Щом се оправдават (опровергават), значи е вярно. Такава е обичайната практика в подобни случаи...

"Като правителство ние им помагаме. Осъществяваме близки отношения със сънародниците, които са в България, с нашите граждани, които са там", И кои са те? Българските турци ли? Ами като са им граждани що щат в друга държава?!

Анкара и за арменския геноцид казва, че е лъжа и клевета, но не е...

T.н. "арменски геноцид" не е имало и не е доказано по никакъв начин!!! Hо, по-вече от сто години има терористични деиствия на арменските терористи ASALA срещу Tурски граждани, подпомагани от раша террор тодаи. Tерористите от "пкк" са финансирани от армения а оръжията и мунициите им идват от българия и сърбия - доказано е!

стига сте ни занимавали с лютфита реджепи ахмеди и други подобни неверници.не се опитваите да отклоните вниманието на народа от живота които политиците му наложиха насила.убииства.грабежи и др.

Той, синът му, не е купувал и петрол от терористите в Ислямска държава...

Ами че какво да каже друго? Те си смятат България за част от Османската територия, ерго Турция. Ерго те не пращат пари в България, а в Турция, в неин район.За тях България не съществува. Малка и слаба....

и Турция и Русия гледат лакомо към парчето наша земя от векове. Турция говори за наши граждани, но това са хора родени и живеещи в България, на които някой упорито им набива в главата,че са турци.всеизвестен факт е, че ДПС не се издържа от членски внос, а ползвайки чужди финансови средства, те работят за чужда страна. Същият филм се прожектира от Русия.

та те и САЩ и Англия и Германия също бе драги. Русия хаха тя не си спомням да ми е пращала пари. Ни джамии прави Русия в България. Да са благодарни нашите тапири по морето че има руснаци дето да купуват земите им и сградите им. Белгийците например ни ограбват медните залежи и залтото, канадците златото, сега се чува и за урана хаха. Много е убаво да си дупедавец.

убаво им е на полит-жиголата от м.с. и парламентата, че дупедавстват държавата, а прибират комисионните за своя сметка

КОЕ КОПЕЛЕНЦЕ ЩЕ МУ РЕГИСТРИРА ТУРСКАТА ПАРТИЯ? НИКАКВА РЕГИСТРАЦИЯ! ПАТРИОТИ, АТАКИ - ПРЕД СЪДА!! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ - ТАМ!

дрън ярина ... Съдът ще регисрира или няма да регистрира поредната партия. Ти за какъв се имаш бе мишок.

Не е хич лесно на драскащите по доле герберски ,, комунисти,, .Вожда им тиквуний лейтенант в батальон в Лудогорието по време на възродителния . Другият росица тапетаджиева , комунист , делегат на партийна конференция , активист на бкп във ВМЕИ Ленин . Да не забравим и партийните секретари и секлесарки от гроб , както и съпругата теменужка на черниьот командирНе е хич лесно на т.н. десни евроатлантици нямащи друга кауза вече 26г. освен антикомунизам

Господа български управници - пресичайте овреме опитите на Турция да ни завладее тихомълком! Иначе - отивате в политическото небитие! Разбира се, че Турция праща пари на своите агенти като Лютфи( иманно Лютфи, а не Лютви е името му) Местан, Корман Исмаилов, Касим Дал и тям подобни.

И какво искате да каже освен тези приказки??? Само дето не разбрах кой са тези ''техни'' граждани дето живеят в България и защо са тук а не там като така е загрижено управлението за тях???

През 2012 г. иван костов внесе декларация осъждаща възродителния процес и тя има болезнени последици и ще ни струва скъпо. Чудовищните самообвинения ,, етническо прочистване ,, ,, депортиране ,, вменяващи ни престъпления срещу човечеството, вече ни струва мното скъпо и ев полза на всички турски партии. дпс , корман , лютви и др още....с приемането на тая декларация гроб и смишните луди от десно показаха , че не са българи.Те отрекоха протурския тероризъм от преди89г. гара Буново , Пловдив , където загинаха и много жени и деца. турския тероризъм продължава и днес обслужван от парламента / всички / без АТАКА .

работата на комисията може само да влоши отношенията на България и с Турция, и с Русия." Това е ясно дори и на децата, въпроса е защо я създадохте?! За да си пишете участие в нея за още хонорари?!

Не се ядосвайте не фесовете. Не тюркието е силно а България е слаба. Това нямаше да може да случи ако България беше силна държава - айде, не силна а просто нормална държава! Докат ние сме слаби и разкостени както сме сега и за последните 26г, тогава всичко ше ни пречи!

местан с подкрепата на османската политика доказа, че е опасен политик за BG, т.е не би трябвало да има право на пол.партия у нас !

В добро здраве ли сте? От кога политиката на НАТО и ЕС станаха - османски? Бихте ли ни дали примери за османизъм в тези политики?

В България има закон, според който партии не могат да бъдат образувани на етнически принцип. Той си я е кръстил на турска дума и е подкрепян от турското правителство. Местан се опитва да прокарва турски интереси в България. Той е предател и мястото му е в затвора.

Например за премахване на думи като робство. Опитват се да ни промият българското съзнание. За протеста срещу оградата. За опити за въвеждане на задължителн турски език в училищата в малцинствените региони. За новините на турски.

ами османизмът включва в политиката си НАСИЛСТВЕНО приемане на исляма и отрицателно отношение към християнството. НАХЛУВАНЕТО на мюсюлмански бежанци в Европа в такива размери може да се приеме за потвърждение на горното, а това нахлуване става с политическото одобрение на ЕС и НАТО. ЗАЩО СЕ ПРАВИШ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА. А Местан защо го махнаха от председателския пост, забрави ли в какво беше обвинен от съпартийците си????? И какво имаш предвид с ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШВА ????? на нас християните ли?

Antoinette Todorova

кой от нато и ес похвали турция за свалянето на руски самолет ???

sonibvc@gmail.com

Ти малоумен ли си? Какво искаш да каже...че е турска партия? Ше каже че е това което може да се приравни към турция..евро атлантизма..тюркието е член на нато и евентуален ЕС член. Тва е все едно да продаваш лекарство и да разправяш че го правиш за доброто на хората а не за парите (когато парите са истинската причина!)

А каква е политиката на агресивния военен блок, доминиран от САЩ? Каква е политиката на ЕС. Унищожаване на българската държавност и разпиляване на народа и по света. Единственият основен враг на България е Турция. Къде са българите в Турция? Защо няма българска партия или новини на български? Именно това е политиката на евреите, унищожаването на България.

Каквито и планове да е правила Москва, както и да се е надявала да разширява влиянието си в България и в тактически план да разчита на известна подкрепа на част от населението на страната в случай на конфликт, тези планове са напразни. Заслуга за това има нескопосната реакция на Доган, който не намери елегантен и тих начин за отстраняването на Местан. А най-голяма е заслугата на Местан, защото благодарение на него ДПС е разединено и предстои да изчезне и да се маргинализира, а една голяма част от българските турци няма да бъдат командвани и принуждавани да обичат Москова. Местан до тук с провалянето на руски планове за влияние е с награда за заслуги към Родината ни. Как ще продължи , предстои да видим.

Ами награди го с безплатен секс.

Местан е предател. Мястото му е в затвора. Всеки държавен служител който работи за чужда държава или организация е предател. Местан работи срещу България. Да, единственото хубаво е, че може да отцепи електорат от ДПС. Но ще е лошо, ако влезне в парламента. А партията му не трябва да бъде разрешена от съда. Доган може да го е направил от други подбуди. Че е сменял кадри в някакви избиращи в ДПС и така Местан се е опитвал да му замести хората с вярни на него.

Твърдите, че Местан, бидейки - държавен служител е - предател и трябва да влезе в затвора. Дори шпионин го изкарвате. Вие, като един честен и смел патриот, защо не напишете това на господин Цацаров? Така ще отървете България от Местан. А може би дори и на Русия ще помогнете. На братушките ви. Пишете!

Няма да докажем, че Местан е получил пари от Ердоган, защото парите са били пратени с гълъби. 20 милиона с пощенски гълъби. И нито ВКС успя да залови гълъб с пари, нито феновете им. Въпреки това, продължаваме да твърдим, че Доган е дал пари на Местан, защото така ни е удобно и така ние поръчано. За това ни плащат в килограми рубли.

Повечето коментари, в които се подкрепя твърдението за подкрепа на партията на Местан, са явно от троловете на Пеевски, който притежава повечето медии в Б-ия! Но каквото и да пропагандира дебелото момче на мама чрез подставени лица "песента му е изпята"!

Може ли някой да ми отговори: Ако парламентарната комисия установи, че турската държава се намесва във вътрешната политика на България, какъв акт ще последва!

Точно за това аз казвам, че тази комисия е най-тъпото нещо, което БГ-корифией-дупе-датите са сътворявали! И даже тъпият Боко им се скара, а те се напъват да вземат едни мижави парички, за да докажат нищо!

Синът на Агата не е пращал или изпращал пари, защото тези "неща" не стават по банков път. Паричките се "доставят" по други способи, което личи от медийните прояви на фронт-мените на ДОСТ Местан и Хафъз-оглу (а не ов!). На въпросите от къде пари за реклама и орг-мероприятия, говорилнята Местан (защото каканиже глупости при зададени му точни въпроси) отговаря, че "те" правили всичко това без пари?! Освен нагъл, този отворко доказва за пореден път, че е и много тъп и затова даже Доган го е изгони, защото е откраднал повече, отколкото трябва. Относно "комисията" за съжаление Боко е прав! Това е най-тъпото нещо, което БГ-корифией-дупе-датите са сътворявали. Защото не се прави така. Защото има явно вмешателство освен от Русия (нападнала е Османската империя с цел да ни пороби) и Турция (която се грижи за нас), така и от Чехия (защото ни краде чрез ЧЕЗ), от САЩ (защото ни доизсмукват кръвчицата чрез откраднатите ТЕЦ-ове) и т.н. Спирам до тук, защото няма управляващи и народ, който ги избира, които да крадат като за последно и после да се питат (и управляващи и народ) "кой ми сра в гащите?"

Направила го е секретарката му!

коя от всичките ?

Толкова са прозрачни в опитите си да изопачат видимите неща, че е направо смехотворно, ако не беше толквоа тъжно. Каквато и да е българска партия, ако получава пари от чужбина, то това означава, че не защитава националните интереси, а нечии чужди интереси. Омръзна ми турция да се опитва д апрокарва модели от едно време, но явно електората им е достатъчно прост, за да се поддава на тъпи внушения.

Дайте доказателства за парите! После ще се захванем с лозунгите.

У нас етнически турци има единици, у нас има българи мюсюлмани, а това не е едно и също. И никой да не бърка и да не обърква полуграмотните хора кои са и какви са.

Тази лъжа измислена в услуга на поръчания от Москва експеримент - преименуване и насаждана от БКП и ДС е невярна и изтъркана. Историците добре знаят къде са документите по заселванията на турци по нашите земи. Колко милиона са дошли от други места.

Българомохамеданите не са много повече от етническите турци! Изпаднал си в заблуждение си! Защо не прецизираш източниците си на информация!

Помощ към техните сънародници ли ? всички мюсюлмани в бг са част от бг народ , а не от турския и ако смятат , че ще имат повече привилегии на друго място , да опитат там ! помощи на други държави спрямо определена етност е доказателство за дискриминацията спрямо бг граждани на България !!!

Абе той не ги пращал , ама Лютвито ги получил.Такива ми ти работи.Отделно мобилизацията на изселниците в Турция , като бонус.

Къде са доказателствата, че Местан е получил пари от Ердоган? Да не би да са в онази жена от опашката за зеленчук в поселок Алкашино, Путинска губерния?

А от къде бедният някогашен даскал има пари да създава партии или тая инвестиция има чисто духовен характер?

Този наивен въпрос към мен ли е отправен? Не съм аз този който може да отговори. Обществото има изградена система която да дава отговори и на тези въпроси и и част от тази система е твоят достъп до нея, който ти е гарантиран със закони. питай по подходящ начин и ще получиш отговор. Но така зададен въпросът ти е наивен и виси във въздуха.

Медиите удобно премълчаха за приетата от Парламента на Европа резолюция за продължаването на санкциите срещу Русия и обвързването на тези санкции с връщането на Крим и трибунал за виновните за Крим и Донбас. Медиите удобно премълчаха за приетия в САЩ закон според който трябва да се разкрият всички известни платени влияния на Русия над медии, политици и т.н . в САЩ, ЕВропа, страните от бившия СССР. Закон който стана причина за създаваните на тази комисия, която нашите провинциални комедианти смятаха да използват като индулгенция против ударите които ще получат от прилагането на новия закон в САЩ. Медиите удобно използваха в кампанията по сатанизирането на Местан клевети и атакуваха заявените от него подкрепа на ЕС, Европа и съюзната нам Турция по поръчка на руските окупатори. Вероятно дори платена поръчка, но това предстои да разберем след време когато видим резултата от новия американски закон.

Ааа, ето откъде е неомаккартизмът!То асъл ние нищо самосиндикално не можем да спретнем!

Неомакартизъм не се забелязва, но неонацизъм в Русия се вижда и от птичи поглед. Та заради руския неонацизъм са тези мерки на белите хора. За разлика от колхозниците и милиционерите, белите хора не искат да живеят в миналото си. Те имат цели в бъдещето и ги преследват, а руския неонацизъм е само проблем за решаване , но не и цел за постигане пред човечеството.

Абе, дрисък! Местан открито защитаваше Ахмед Муса, когато го арестуваха и повдигнаха обвинение за проповядване на радикален ислям. На кого се опитваш да пробуташ невинния образ на този гнусен ислямист?

На теб нищо не се опитвам да пробутвам.Има категория роби-комуноиди, на които и с хидравличен чук не можеш да вкараш мисъл в мармалдо-таратора им на горния етаж.

А нещо да кажеш за западната пропаганда. Да ти напомня ли как например немците протестираха срещу оградата по границата с Турция по-предната година. Сега сигурно едно от изгодните им решения би било да дадат пари за дострояването и. Ами разните НПО-та, тип Америка за България. Че то дори името им говори, че работата им е Америка да се меша във вътрешните работи на България. Ами френският посланник? Ами дори за Унгария, където ограничиха НПО-та, как от ЕС официално се оплакваха, че така им режат възможностите за влиание. Че те искат, да могат да си провеждат пропаганда, по каквото решат. Това бе официално заявено от ЕС!

Ще ти бъда благодарен, ако ми припомниш в подробности за - Лиза от Берлин. Ако не си спомняш, ще те припомня аз.

Съжителстваме с турци- български. Те не са лоши хора, ядат свинско , Те също са много объркани. Но пък е чудно, как така са облечени по последна мода, разполагат с пари , а по-голямата част от жените не работят. И имат поне по 2 деца - задължително. Странно как ще приемат забрадки

20 милиона не са нищо за турската икономика, но на Местан са му светнали очите.

И к'во? Борисов забрани да се проверява за влияние на Турция и Русия във вътрешната ни политика? Само и само от Анкара и Москва да не кажат, че са обезпокоени от действията на правителството! А това, че българските избиратели са ОТВРАТЕНИ от продажната политика на ГЕРБ и всички останали формации в парламента, не е ли от значение?

Ето това е бомбата със закъснител, която бавно но сигурно се плиближава към своето предназначение. Турция може да си позволи да помага на своите граждани в България, защото те имат ДВОЙНО ГРАЖДАНСТВО!!! Те са и турски граждани и български такива /т.е. и на ЕС/. Тези, които предложиха и приеха двойното гражданство трябва да носят отговорност. Законът за Българското гражданство, който позволява двойното гражданство беше приет през 1998г., когато България се управляваше от Иван Костов.

""Като правителство ние им помагаме. Осъществяваме близки отношения със сънародниците, които са в България, с нашите граждани, които са там", посочи вицепремиерът в отговор на депутатски въпрос, зададен по време на обсъждания за бюджета в турския парламент. " Та, чий граждани са българските турци? Второ какви сънародниц са на тоя турчин от Турция? И трето в това изказване има повече шовинизъм от когато и да било! Ама нашите посе.рковци си траят, сакън да не развалят достлука!

Вярваме ви. Колкото главния съюзник на Турция, САЩ не пращат кинти в България. Текат едни пари към бедната колония България с,които се унищожава народа и държавата.

Бъзльовци! Да се види, за да не смеят повече! Не ме нтересуват нито руските, нито турските реакции, а съдбата на страната ми!

Билял Ердоган и ДОСТ да проверят възможностите за съдебно преследване на клеветата. Така ще научим и кои са медиите. Вината трябва да се плаща. Само това е истински път.

Ами като искат да помагат и осъществяват близки отношения с т.нар. "сънародници, които са в България", що не си ги вземат в Турция, та да са им още по-близки отношенията, ами създават и финансират партии и ги ползват като пета колона против българските интереси? Иначе не е зле, че българският парламент създаде комисия за проверка за намеса на политици и дипломати, ама що само от Турция и Русия, а пропускат САЩ и западна, след като е ясно откъде идва външната намеса, или някой ще ми каже, че пръмовица например затвори АЕЦ-блоковете под руски диктат? Каквото и да си говорим е съвсем очевидно колко са му суверенни решенията на Народното събрание!

Регистрацията на още една турска партия е гавра с българския народ. Предателите ни от всички управлявали до сега партии са слуги на турциге. Колективната им лудост погуби България.лари

и дпс и дост не работят за България , затова трябва да се сринат и двете ! тук е България , това е !!!

А-а-аа, то не било чак толкова хубаво! Забравихте ли как подскачахте от радост преди година, когато Русия прилапа Крим? Там и в Донбас открито се говори за проруски партии, но вие открито се кефехте как руснаците размазали "укрите", без да си давате сметка, че ние сме в същото положение- с региони с етническо малцинство от силен военно и агресивен по природа съсед. Ето затова не мога да гледам равнодушно човешката простотия.

С тая разлика, че населението в Крим е над 80% руско! Не украинско, не турско, а руско!

Крим е руски , а у нас обратно , турските земи до Босфора са БЪЛГАРСКИ и пак ще сганат.

За Косово нещо да кажеш? Там беше прецедентът, не в Крим! Нали уж границите след ВСВ нямало да се променят? Обаче щом могат САЩ и НАТО да харижат исторически сръбски и православни земи на мюсюлманите, защо Русия да не си вземе Крим, тоест своето?

Ей това е разликата между мен и вас. Аз никога не съм се радвал, когато една държава със силата на оръжието откъсва части от друга. Затова исках да ви кажа, че не е редно да се радвате на идиотски постъпки, защото можем и ние да се изправим пред подобен проблем. Другото е просташка запалянковщина - Крим бил такъв, Босфора бил нам си къв си, по скапаната ви логика Македония да поиска половин Азия и част от Индия. Капацитети разни.

Пропуснали сте десетичната запетая на IQ-то. След единицата!

От МВнР тръгнали да държат сметка на Русия. А какво правят повече от 20 години спрямо Турция ??? Защо не и държат сметка за пропагандата, която водят и спонсорират спрямо "техните" граждани в България ???? А милиардите, които Турция дължи на България за покрайнините ????

Боцко бил туркофил. Това комунягите са безпределно нагли. То един се целува с тях - друг бил туркофил. Когато им завреш фактите в очите - забравят - без коментар.

Пеевски от коя страна е - при Сокола или при Лютвито. Да бе - ще чакат пари от Ердоган, като си имат Пеевски. Верно Турция може на него да праща - нямам идея откъде му са парите - това трябва НАП да установи. Но нашите управляващи и предишни и сегашни си траят, явно ги държи с нещо яко!!! Нали работѝ в ДАНС.

За сега е , на течение.

В книгите за ''РАЗУЗНАВАНЕ'' ,било то политическо, търговско и т.н., е показано ,че е нормално м/у две съседни държави да има подслушване, прокарване на религиозни пътеки , насаждане на омраза сред населението ,...и много други номера ,с цел ---ПРОВОКАЦИИ. Важното обаче е , КАК ЩЕ СЕ ЗАЩИТИ ОТВЕТНАТА ДЪРЖАВА ,И ДОКОЛКО ЩЕ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ПРОКАРАТ ТАКИВА НЕЖЕЛАТЕЛНИ ПРОВОКАЦИИ !!!!!!!!!! И като се има в предвид ,че България все още е РАЗГРАДЕН ДВОР??? ТРЯБВА ДА СИ ЗАГРАДИМ ДВОРА.

"Като правителство ние им помагаме. Осъществяваме близки отношения със сънародниците, които са в България, с нашите граждани, които са там", Що за наглост, не бяха ли това български граждани, ако са сънародници - да ги пращаме в анадола и повече да не стъпят на българска земя, пропита с кръвта на дедите ни !!!

След като за Премиера и (някои от) хората от Външно министерство подобна комисия се разглежда като неадекватен акт на НС, то естествено изниква въпросът Кой там има интерес от подобни действия, които влошават и без това не дотам добрия външен имидж на страната ни? Пък било то и пред Турция и Русия!!! С Русия винаги сме имали много добри исторически връзки традиционно, това е световна сила с огромно присъствие в световната геополитика с която всеки се съобразява, колкото и да се опитват да ни убеждават в противното една шепа платени русофреници и с нея е добре да запазим наличното до момента, а не да го разрушаваме! Турция, добра или лоша, е наш съсед с много голям икономически потенциал и също е важно да имаме най-малкото добри връзки с нея! Като при това умеем да поставим ясна дипломатическа червена линия в отношенията ни, а не да правим подобни идиотски изхвърляния с или без видима нужда!

Скоро ще става напечено! Нито Турция, нито Саудитите одобряват примирието в Сирия, напротив - непрекъснато го саботират! Вчера чаршафите намекнаха, че имали ядрена бомба, от Пакистан - заради финансирането на проекта. Русия не мърда и на сантиметър и разполага все повече оръжие и войска в Сирия! Кюрдите трепят всичко Идилско около турската граница. САЩ се нервят на кюрдите, че залагат на Русия , а не на тях, но пък Ердо вече се счепка с тях. ЕС гузно мълчи!

"Осъществяваме близки отношения със сънародниците, които са в България, с нашите граждани, които са там" Нещо не разбрах те със турски паспорти ли са вече ,че да турски граждани? Външно защо мълчи излиза ,че в българия има стотици хиляди турски граждани а ние дори не знаем.

незнаеш ли с двойно гражданство са. На туй отгоре нашето законодателство позволява да гласуват тук. Но за там забрави. Изобщо хехе колкото по-бързо стане работата толкова по-добре за България. Щот тогава незнам какви извинения ще дават нашите хора, дето са туркофили начело с Боцко и всички боцета!

Откога говорим, че двойното гражданство трябва да се забрани! Не може хора, установили се трайно на другия край на света да избират кой да ме управлява мен в България! Безумие