Без официални изявления от Турция за Доган и Пеевски

Посланикът на Турция Сюлейман Гьокче заяви, че никоя турска институция няма да прави официални изявления за забраната за влизане в страната на Пеевски и Доган.

Обратно в новината

Коментари - Без официални изявления от Турция за Доган и Пеевски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук ми мирише на редакторска намеса. Или турците са научили български и са много активни. Каквото и да е, това само ме убеждава в правотата на моите симпатии към Русия, макар и по-късно осъзнати.

Министерството на външните работи на Турската република е една от институциите, която е най-естествено да даде официална информация относно това дали има забрана за влизане в Турция на български граждани. Това ясно показва, че изявлението на турския посланик е направено, ако не по нареждане, то съгласувано с неговите началници в Анкара. Предвид факта, че външното министерство на Югоизточните ни съседи не може да не даде отговор на официално запитване от оторизираните за това представители на официална София, изявлението на турчин No. 1 в България представлява показно унижение за васалите на Анкара на "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2. Както и неприкрито нареждане до въпросните васали да затварят здраво (както досега) очите, ушите и устата си не само по конкретния случай "Доган - Пеевски", но и по отношение на всякакви други действия на Турция и нейните емисари в България.

Турският посланик се държи като бейлербей. Раболепното мълчание на нашите управници е омерзително! В ход е пълзящо превръщане на България в турски васал! Готвят ни ново турско робство!

Кат му дойде времето ше идат у кюрдистан. Кюрдите понеже са доста гостоприемни и нямат забрани!

Този Гьокче научи ли поне една българска дума? Какво прави по цял ден?

Подкрепям RU! Каквито и да са Доган и Пеевски са български граждани и България трябва да се грижи за тях! само че, Даниелчо и тиквата, и най-вече Плюнката, се държат като мишоци. Хайде бе, нали сте мъже, поне сте с пишки, а дали сте мъже не зная! Докога ще слугувате на чужди интереси! Как може да търпите Гюкче, но нали знаете, че кучето скача според тоягата! Единият е главнокомандващ, другия е генерал. Какъв генерал бе, той ли щеше да превземе Одринската крепост, той ли щеше да се бие при Люлебургас? Пълни мижитурки!

на тази част от света и се чудех къде ли ще е столицата на Кюрдистан . Най ми хареса град Батман , само на 98 километра е от Диарбекир . Пък и лесно ще се помни във всички страни .

Ако Ердоганчо, заедно с неговия авер - Бочко се махнат от полезрението ни, може и да светне пред очите ни! Всичко останало е вятър и мъгла! И пак да повторя - България не е турски вилает! Ердоган е мръсен тип и не го харесвам! За него и за всички турчоля трябва да се наложи забрана за влизане в България със заповед за обстрел, ако не се подчинят!

Доган=Местан=Пеевски еднакво вредни за България.Най-добре и тримата да се махат.

Независимо дали ми харесват Доган и Пеевеск, турската забрана е свързана с пробългарската позиция на Доган по случая с самолета. Следователно правителството трябва да вземе реципрочни мерски да кажем срещу Давитоглу. Защото инак излиза, че ако някой наш политик има пробългарска позиция, той винаги може да бъде санкциониран от чужда държава именно защото е бил верен на България. Т.е. в дадения случай е нужен твърд отговор на Турци и България трябва да го даде.

Сюлейман Гьокче персона нон грата за България.Турските консули също.

Наистина е най-добре двамата да се запишат за екскурзия до Истанбул - така ня място ще се разбере всичко.

Посланикът на Турция Сюлейман Гьокче заяви, че никоя турска институция няма да прави официални изявления за забраната за влизане в страната на Пеевски и Доган. - че що да не заяви от кого му пука - от Боко ли? от Цоко ли ? илди може би от Къдравата Сю - митовчето? ....

Не се връзвайте, че уж Турция е разлюбила Доган като проводник на великотурските имперски интереси в България. Този уж хитър азиатски ход цели да се създаде фалшиво впечатление, че Доган е върл защитник на българските интереси и така да спечели неочаквана подкрепа сред обикновените българи (необикновените българи отдавна ги е спечелил с пари). Всъщност тънкият момент в поредната антибългарска предателска кампания е следният. Доган наистина силно се бори за България, но не и за българите. Историческото сходство с Косово е заплашително.

гиочке и местан са близо да оцепят карджали от родината и автономия.спомнете слава севрюкова.данс защо спите?

Защо Турция да трябва да обяснява, дали има или няма забрана за влизане за двамата чутовни нашенци??!!! Това си е турска вътрешна работа, за чий сте се затръшкали?!! До вчера Доган и Маминия златен бяха най-омразните хора за почти цяла България, сега понеже се разбра, че май-май са И на московска хранилка, и хоп - вече не били лоши, ами били най-големите измежду всички големи български патриоти??!!! Леле, колко сте смешни всички, дето сте се закахърили за неволите доганови и пеевски - и двамата няма да си хвърлят и плюнката върху вас, пък вие за тях едни крокодилски сълзи леете... Жалка история.

Доколкото разбрах, на Доган е забранено влизането в Турция заради факта, че е оспорил твърдението на Турция, че свалянето на руския самолет над Сирия е правилна позиция! Ами че това мнение споделят повече от половината жители на Земното кълбо! И на тях ли трябва да се забрани влизане в Турция?

И кво викаш - Турция няма право да решава кого ще пуска удома си?!! Направо изби рибата.

Може би в следващ етап Гьокче ще бъде посланик на Турция в Кюрдистан . Да му е честито от сега .

Пеевски проверявал ли е дали може да влиза и в други държави? Един контрабандист може да се окаже нежелан на много места.

Баси случката! Къв им е проблема на турците да кажат има или няма забрана за Доган и Пеевски? Тия турци почват да ми лазят по нервите с техните номера! Ако зависеше от мен, щях да възложа забрана на всичко, което идва от Турция! Бас държа, че и този т.н. "чай", който е смесица от марихуана и синтетична дрога, с която тровят децата ни идва от Турция! Това не са хора, а изроди! А за Доган и Пеевски не ми пука. Ако са престъпили закона - в зандана!

Турчалята вече нямат полезен ход. Каквото и да направят само засилват омразата към себе си. Лакомо дупе кръв сере.

Много малко се коментира тук, че всичко това означава, че Местан е национален предател, който осъществява турско влияние и турска намеса във вътрешните ни работи. Гледам, че много хора си искаха робството в учебниците, а това напълно съвпада с ниското съзнание за реалната намеса на Турция в Бългаиря днес. Робското съзнание на народ е несъзнателност за целостта на нацията и за опасностите, които я дебнат. Оттам и неадекватност, и неспособност за противостоене. Ето че искането обратно на робството е било напълно обосновано! Съжалявам нацията си днес. Смятам народа, който я съставя, за частично прост, издивял, нескопосан, неразумен, емоционално изтърван, дрипав и с поруган интелект и морал, като последните две са първопричината за останалите. Малцина са свестните и интелигентни българи, но тре трудно могат да повлияят на оскотяла посткомунистическа нация, както и трудно да оцеляват в нея. За това се налага на мнозина от тях да заживеят навън от Бългаиря.

не го знам къв е според вас ама аз знам, че е враг на народа...това е достатъчно!

Щом посланика им не го заявява значи не е вярно. Пак е някаква интрижка, но от турска страна, а на Пеевски със сигурност му е все едно!

Доган и Пеевски да се качват в една кола и да проверят на КПП-то какво ще правят с тях.

Най-много да изядат по някой *ур някъде при комшиите : )

Прасчо може да го отнесе още по пътя .

И от какъв зор ще им се връзват на тези пък да ги проверяват? Още повече дали им дреме.

Евала на Доган

Ами нормално е България да въведе подобни санкции срещу Турция. Избира си двама глъмари , подобни на тия нашите и им забранява да влизат в България. Толкова е просто! В международните отношения е така!

Тия не ни имат за живи вече...утре Ердоган може да отиде в парламента, да избута Цецка Цачева с думите "Гит ти Ханъм, чабук, чабук", после да каже "Булгаристан чок гюзел Турк вилаетларъ...А бакалъм!". Никой няма да го спре!

Къв е тоа зор да имат официално становище по въпроса, кво толкова важно е станало!!! Кой го интересува въобще това дали тези двамата имат или не забрана!

Точно и аз тва се чудех...за кво ни занимават с тия тъпни. Ще да ни отвличат вниманието от нещо...ама кво ли да им е*а майките..

Това би било официално признаване, че Местан работи за тях. То ест, че мястото му е в затвора, като предател.

Свинята е една, а квичат стотици прасета!

ФЕСОВЕТЕ НЯМАТ ТОЛКОВА АКЪЛ,ЗА ДА ДАДЪТ СМИСЛЕНО ОБЯСНЕНИЕ!!!

Имиджът на нашите политици е толкова девалвирал, че след ЮП когато руснаците не дадоха официален отговор, сега по подобен начин се държат и турците. Все едно ни няма. Жалка картинка.

доган дали излиза въобще от сараите ,че да му забранят да влиза в турция

НОВИНИТЕ са мижави!!! Момчета , запразнувайте Св. Валентин и Трифон Зарезан!!? Пожелавам Ви - Нарезан - да разпуснете малко!?

Защото се усетиха,че това е грешка. Вместо да прецакат враговете си,им го вдигат.Много прости са Ердоганистите,като шефа си. Ще свършат зле.

аи стига с тоя доган и пеевски! голям праз дали туция ги пуска или не. и какво от това? какво ни занимавате вече 3-ти ден с тая глупава не-новина?

След като френският посланик може да си позволява да си разпасва пояса пред Съдебната палата и да използва текста на Виенската конвенция като тоалетна хартия, няма как да очакваме друго отношение към държавния суверенитет на България от останалите негови колеги в София. Това, че не всеки изразява това отношение публично, все повече се превръща във въпрос на домашно възпитание и личен стил. Явно е, че сегашният турски посланик Гьокче не може да се похвали нито с едното, нито с другото. Лошото е, че бездействието на българските власти към дьокабановщината на Гьокче нанася много по-големи щети на страната ни от поведението на френския му колега.

Един полуграмотен Дебелян върти държавата на малкия си пръст, ти ми говориш за френския посланик! Можеш ли да сравниш нивото на двамата! Нерде Ямбол, нерде Стамбол!

Ти да не предлагаш да направим мирен протест със свещи пред турското посолство, в защита на Пеевски и Доган? На всички наши партньори им писна от наглостта и корупцията на управниците им, също и на това, че не искат да се справят с Доган и Пеевски. А тиквения ни премиер, отново се е скрил като мишка.

Затваряйте шибаната граница с гаджалите! И да се приключва. Който се усеща амуджа - да се маха от тук. Писна ми от цигански глупости.

Обаче и нахалното амуджи Гьокче да си ходи. Хайде стига ориенталски простотии - да си ги пробутва отвъд Босфора.

не че ги защитавам тия хубостници двамата, ама нали единия от тях е депутат? някаква ответна реакция от българската дипломация ще има ли?

реакция е, да се разбере какви са данните на турските служби за зависимостите та тия двамцата от Москва. И ако имаме държава, в панделата за национално предателство.

За за зависимостта на Местан от Анкара не трябва ли да се поинтересуваме?

звучи добре, но нали турската страна нямало да прави коментари?

Коментаторите, много ербап го давате! Знаете ли, че 2,5 млн. бежанци са на линия!

2.5 милиона куршума са евтино нещо. Дали го схващаш ?

Куршумите нали ще са български! Да не ги плаща Ердоган!

И какво ще загуби Турция от това!

За вас са бежанци, за нас - мигранти.

Кой нАучен колектив измисли номера с бежанците.

Този посланик е за гонене! Доста е аграсивен и не дипломатичен!

Какво чака Министърчето с пискливото гласче , да го гони от България , много гафове направи ! Ако го изгони цяла България и гражданите като един ще застанат зад него !

Хари, едно е да искаш, друго е да можеш!

В случая Доган зае руска позиция не защото е руска подлога, а защото голяма част от олигархичния кръг около Ердоган и Глу-то отиде на крак в Русия да моли да спаси бизнеса си и обърна гръб на тези двама психари, В същия момент явно има заигравка между Доган и тези "бизнесмени"! Доган да мисли за българския интерес е смешно. Поразиите му са достойни за рекорд на Гинес. Местан е радикал/психар, слуга на изверги като Ердоган и Глуглуглу..

Доган и Пеевски си намериха майстора! При Орешарски, Станишев, Борисов, Сакса тези двамцата могат да си развяват кончето. При Ердоган, това е друга бира!

Запри се малко, Ердоган още не е станал султан, само му се иска.

"Независимо от това, приемаме правото на турската държава, в съответствие с вътрешното й законодателство, да не предоставя информация за взети решения от такъв характер. " Ние нямаме държавници. Ние имаме безимени пу*ки бюрократи страхливци и предатели!!!!!!!

Радвам се, че си прогледнал! Ако не беше така, България щеше ли да е бащиния на Пеевски и Доган? КТБ щеше ли да е разграбена? Цветан Василев щеше ли да е в изгнание?

Пустите доганци станали московци, а пък местанци - анадолски башибозуци!

Тия двамата и всички около тях са БОКЛУЦИ!

Турците просто се отрекоха от Доган! Причината е ясна - руска подлога! Въпроса е,че всички знаем що за стока са обръчите на Доган и каква напаст са за България. Хубаво стана, че Турция помогна ДПС да се разцепи, ще видим какво ще излезе по-нататък.

Разликата е в това, че ДПС е етническа партия, а новата на Местан е радикална. Т.е. и двете следва да бъдат забранени!!

И как разбра ,че е радикална,да не ти бръкна нещо радикално някъде сексии

Айде да излагаме факти: ето ви един! "СРАМ! "Български" учебник по музика за шести клас с турска песен!" "Народната песен на турски език се казва "Ела при мен". Тя е част от урока "Богатството на метроритмите в музиката на Балканите" Какво мислите по въпроса?!

Ми понеже сме били под Византийско робство не искам да се изучават гръцки песни. Заради Сръбско-българската война не искам да се изучават сръбски песни. Искам само руски класики!

Сокола и Дебелото много лесно си мислят ,че ще се отърват. Турците са подли и ще ги въртят на бавен огън! Това не е толкова лошо за България, като се има предвид ,че ДПС е зачената като терористична организация и е най-омразната българска партия!

от ,,тези,, ще се учиме на ,,прогрес и евроценности,,!!! ,,.. централна Турция на улицата ще започнат работа розови таксита, които ще бъдат шофирани само от жени и на тях ще могат да се качват само жени и техните семейства. Идеята на собственика на "Терминал Такси" Гьокхан Шимшек за розовите коли е, че те ще дават сигурност на жените и дамите ще могат да се возят без притеснение от някакъв вид нападение. В Анкара също развиват тази идея, като от началото на този месец там има две жени, които шофират таксита в името на сигурността..,,!!! вместо да са ,,розови,, по добре ,,с фередже,,!!! ,,ердоган-такси,,!!!