Местан ще разкрие политическите си планове на Ивановден

Изключеният от ДПС вече бивш лидер Лютви Местан ще даде пресконференция на 7 януари, Ивановден. Очаква се той да обяви бъдещите си политически планове.

Обратно в новината

Коментари - Местан ще разкрие политическите си планове на Ивановден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Или на кукув ден.

о също и за 30-те хиляди, които получавал всеки месец от зелена енергия пред НАП да разкрие

добре е да ги разкрие пред следователите и в ареста

С нетърпение очаквам Местан ефенди, "независимо" приседнал до Рамадан Пънев, обгрижвани от г-жа Баракова и останалите перкендета от някогашната кочина на Кольо Додука! Мърша смрадлива!

Тоя звер поразително прилича на Болен Духача на Путлер.

От когаъ въ чакаме да се рзцепите че да ви го наце...пим.

писах и да повторя пак - На Рождество или Богоявление, която медия или политик даде на този предател изявление - да бъде Проклет от Бога християнски - Анатема!

байо, Калофер...

Наглият турчин приключи с байрака на Райна княгиня, сега реши да се изцепи на Иванов ден, което е и датата на честваната по стар стил ортодоксална Коледа!...Има ли българи в България, та ги търпим тези чалми недокл.ни да си разиграват коня както си искат?!!!Местан да си прави турски партии в Турция! У нас плаче за прокуратура!!!

а, няма нужда, ние ги знаем неговите планове! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма нужда изобщо от мазната му физиономия и лъжи!Има си ДАНС,да се погрижат за "плановете", стига с тази пародия на политика!

Ако медиите дадат трибуна на Местан в деня на Йоан Кръстител ,излиза че работят срещу народа! Пресконференцията може да почака,нито е спешна,нито кой знае какво ще каже г-н "еврото"!Стига с тези провокации по християнски празници,и то за хора ,които разединяват нацията в своя угода!

Нали щеше да се вслушаш във волята на избирателя Местане? Ами тя волята е ясна! Поеми си отговорностите и регистрирай нова партия- например "ДПС-възродена", защото независимо от заслугите на Доган в началото, той стана опасно вреден, както за партията- така и за държавата. Повярва си, че е единственият и непогрешим- точно както са си повярвали и други диктатори преди него. Издънките му в последно време нямат край и като капак на всичко крайно непочтено поведение в качеството си на "почетен председател". Този трябва да се "отлюспи" и този път завинаги.

Отвратително злокобно изражение...

а този нали е павел ? защо на инанов ден ?

За да отрови и тоя български празник.

Олигархията в ДПС опраска Местан, защото ДСБ започна много да ги изчегъртва от властта. Иначе ми е кеф, че този тумор започна да гнои и ще последва съдбата на БСП. Като цяло нищо на хоризонта, което да покаже, че провинциалния манталитет и ганьовщината скоро ще напуснат българската политическа класа, а ние само нея.

А този път без Местан минем на Иванов ден!Не искам нито да виждам,нито да слушам неговите дърдорения на християнски празник!Да се засрами и извини за това поведение,че на всички християнски празници,вместо тях ни вклиняват неговата физиономия и провокации!Ако има уважение към българския народ,да смени датата,защото не е на най важния в държавата!То не бяха патриотични песни(особено за Райна княгиня) на турски,то не бяха бат Сали и компания ,обръчи от фирми ш постове,натиск върху избиратели,за да изберат пак тях "непобедимите" и куп други дрънканици за "евроатлантически" ценности,ама друг път!Изобщо не го съжалявам ,и да не се прави че нищо не се случва в джамиите и по сбирките!

Абе Местан ага не разваляй празника!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Знае този човек как да борави с дати и символи. А шпионажът ли е по-опасен, или кръвната връзка с чужди държави? За "момента на истината" чували ли сте?

Дали местан- иван или иван - местан..все посран !

След всичко написано за него,няма ли да го е срам да се появи в българския парламент и няма ли да гласувате този ефенди да напусне.

В чия чест на Ивановден? Или иска да се прекръсти Иван, или иска пак да развали някой християнски празник.

Тоя не е ли в панделата още бе ? И ако не е,какво чакат още ?

На снимката все е едно е Сатаната.

Те и ръшките умуват дали да пратят "Сатаната " към гаджалите! Сигурно ще стигне по-скоро от този?

О о о, Аллах!

Тоя вместо да е в следствения арест се разхода по чужди посолства и продължава антибългарската си кампания ????Така ще да е щом е свързан с управляващите не само с 'кафе'' а и с обгрижване зер задниците им са по скъпи от България,

Ако Някой му разреши да основе нова ДПС партия, или се влее в българска такава,то този "Някой" също ще е за Съд ! Кой ще прости на предателя Местан, потърсил убежище в турското посолство?!"Лъсна"яко , за чии интереси е работил този мерзавец! Първо да му се потърси сметка от Службите и БГ Съд , а после, след като си изтърпи наказанието , нека си ходи в Турция,или на "баба си Райна"... е е за съдпарти за пкаква партия

Неволен клик е причина за изпращане, преди да е изчистен текста...

Тия нагли цигани що не се саморазправят в делнични дни а все по важни християнски празници ни занимват със себе си? Кога ще се усетят че толерантност не бива само да очакват а и да бъдат толерантни?

Ей сега си го преместя

Този защо избира все българските празници, за да се прави на интересен????!!!!

Сега се разбра, че Местан отлага пресконференцията, защото тогава е на среща при Давутуглу.

Ама разбира се че на Йорданов или на Иванов ден. Иначе няма да го забележим. Що не се изави на байрама. Че и все отбор юнаци: По неофициална информация заедно с Местан пред медиите ще говорят и Хюсеин Хафъзов, Мариана Георгиева, Венцислав Каймаканов, Шабанали Ахмед и Айдоан Али.

Да заповяда! Тъкмо когато съм го наточил - да празнувам!

Кое , бе Ванчо, да си жив и здрав! - червеното или ...червения?

Бабо Вуне, дядо е винаги в готовност - и двете и .. кримката!

Дедовеца кво ще прави селския даскал от Ивайловград, издигнал се до невероятни финансови висоти благодарение на изключителната тъпащина на целокупния български народ, допусна л свинските му политици да се броят за "елит", "звеьди", да получават невероятно много кинти, платени бшофьори да ги разкарват със специално оборудвани скъпи лимузини, уродливите дупедавци журналя да ги показват всеки ден по 100 път=и по телевизиите, и кво ли не още...

Обратно в школото и да подхваща преподаването на българския за 700 лева на месец!?

тъпо

Може и без левовете - като го минем на обществено полезен труд!? Той си има достатъчно!

Тоя дали няма да е следващия дето ще гушне букета? Да залагаме?

Не ,че толкова ми е работа , ама - на прав път сте!?!?

АЗ на Баго Васил ще черпа електората с ракия. Ще има наденици и за веганити. нема ди си тръгне некой недоволен

Давитуглу и Ердоган ислямизират Турция. Турция ще въведе специална почивка за държавните служители, така че да могат да присъстват на петъчния намаз. Това заяви премиерът Ахмет Давутоглу, цитиран от АФП. основите на светска Турция на Ататюрк се подкопават ежедневно. Истината е че Ататюрк бе искрен приятел на България, но не и тези двамата ислямисти. Местан умната.

Виждам, че има много разбирачи от "държавна измяна". Волен развява руски знамена насред София и призовава за насилствена смяна на властта. Какво ще кажете за него?

България е майка на Русия (Киевска Рус) в миналото 988г. А те са наши освободители 1878г. Говорят на нашият език (църковнословенският =старобългарски език). За България е нормално.

Пали кюмбето и стига си бистрил политиката.

ти ще си от путките , дето ша си стоят у дома и ...няма да сменят властта!

Волен на съд за насаждане на русизъм у нас.Волен е руски агент. Марш в Русия

Абе ДАНС къде спи бе! Тоя е явен шпионин! Всичко излезе като бял ден! По бързата процедура и в затвора.....а той партия ще прави!????Що за простотия и апатия!???Направо недоумявам как е възможно и до кога ще ни правят на маймуни!???

Няма ли да бъде съден за държавна измяна?

Ако Тръмп спечели и това, ще стане, много ги мрази арабелите.

Тръмп е американският Жириновски или Жорж Ганчев. В нормална държава няма шанс, а в ненормална -още по малко. Конкурентката на Моника Люински ще докаже на света коя е тя! Само за да засрами горката Моника, ще запали света. Да-а!

Партията на пушечното месо. Такава ще му е партия . Търси мераклии.

лютфи местан.владимир зидаров.агент павел.калво ли ще е новото име на хамелиона?иска да оцепи от родопите и да стане независим феодал на турците.

С поглед на хищник, толкова противно, че .. по добре да не напомня за себе си изобщо.

Бахри Юмер е СЧЕТОВОДИТЕЛЯ на финансовата групировка негласно оглавявана он Лютви Местан!?!?!!! Става дума за "общественни поръчки"от които се "прибират" м/у 28/37 милиона годишно!?!?!! Интересно ЗАЩО от ДАНС си затварят очите??????

е в турското посолство.

На Рождество Христово Местан го отсвириха, на Ивановден щял да разкрие политическите си планове ...да не би да ставате свещеник, че все на Християнски празници напомняте за себе си?

Местан е свършен за политиката, сам си сложи "въжето", когато се скри в чуждо посолство. В Сирия Идил са използвали зарин срещу мирни жители , познайте от къде е дошъл? От там където отива петрола на терористите.

Да не би да говори на празника на дядо Иван?

На Иванов ден руснаците колят прасетата , Коледа, Божич (Рождество Христово) по техният календар.

В България половината парламентарни партии тичат в амер.посолство, половината в руското и част в турското.Не разбирам коя партия работи за България?

Който им подава левчета за него работят.

Предлагам Иванов ден да прекръстим на Местанов ден по този случай.

Я, "то" било живу! А, иначе голям "уплах" го тресеше след ритника на Духан Сопола! Споменът за "мъжката съклецарка" не му даваше покой - дори се "укри" при истинските си работодатели!

Как се отстояват "евро-атлантически" ценности - чрез консултации в Турското посолство. Това е метод известен в политиката като "НА-МЕСТАН" :-)