Местан обявява новата си партия другата седмица

В началото на другата седмица ще бъде обявен новият политически проект, обяви Хюсеин Хафъзов, който последва Лютви Местан след изключването му от ДПС.

Обратно в новината

Коментари - Местан обявява новата си партия другата седмица | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"НЕ" БЪЛГАРСКО СИЛНО "НЕЕЕЕЕ" на партията на МЕСТАН, който по всички християнски празници ШЕТАШЕ из РОДОПИТЕ с ТУРСКИ ДИПЛОМАТИ, НЕ поканени по ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПЪТ ТУК, т.е. НЕЗАКОННО ПРЕБИВАВАЩИ в РОДИНАТА, за да поругават паметта на българските родители на ИСЛЯМИЗИРАНИТЕ НАСИЛСТВЕНО РОДОПСКИ БЪЛГАРИ. ШЕТАХА НА ПРАВИТЕЛСТВЕНО НИВО ,за да ОБРЪЩАТ ПОМАЦИТЕ СРЕЩУ РОДА и РОДИНАТА СИ . КОЯ БЪЛГАРСКА ДРУЖИНКА ОТ ДИПЛОМАТИ ЩЕ ДОПУСНЕ ТУРЦИЯ ДА ОБИКАЛЯ из РАЙОНИТЕ С БЪЛГАРСКО НАСЕЛЕНИЕ????? ПИТАММММ?????? ПИТА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД????? МЕСТАН да даде обяснения пред прокурора и българския съд за делата си и да е следствен, а не правоимащ българската ДЪРЖАВА. НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ НОВА ПАРТИЯ НА ТУРСКА ОСНОВА, ПРЕСТЪПНО ОБИКАЛЯЩА НАШЕТО НАСЕЛЕНИЕ В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА И КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ!!! НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ!!!!СЛУЖБИТЕ ДА СЕ ЗАДЕЙСТВАТ!!!

От турското посолство ли ще я обяви?! : ) Вместо да го съдят за държавна измяна, те партия му скалъпили, за подарък?! Докога, противоконституционни, етнически партии ще се допускат в българския парламент?! Защо, Местанчо не се пробва в турския парламент?! Българи, къде сте, бре?! Тия, ни имат за васална провинция на Турция?!

създава се 401-вата българска партия, но на служба и отчет в Анкара, сееща джамии, финансирани от Турция и СА, ненужни по бройка спрямо изповядващите, заканително виещи към българи и мюсюлмани, държани да гласуват под строй в тотална бедност, продаващи се за дърва за огрев. Срамна и жалка гледка за нашите журналисти, които презглава се втурнаха да го питат кога ще създаде партия, в момент, в който Местан беше обвинен за антидържавна дейност. Вместо да го питат дали очаква разследване, съд и прокурорски разпит! Е, това е робството - то унищожава за векове социалното съзнание на един народ. Били сме под робство, и още как. Нито журналистите имат съзнание, напротив, действат антинационално, НО.... НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН НЕ СЕ ВЪЗМУТИ, НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ИЛИ ИНСТАНЦИЯ НЕ ПОТЪРСИХА СМЕТКА НА ПРОСТИТЕ ЖУРНАЛЯ С РОБСКА ПСИХИКА.

ЗАЩО ГРАЖДАНИ НЕ СЕ ВДИГНАХМЕ НА УЛИЦАТА, когато се разбра, че Местан има свалена охрана от най-високо ниво, когато се разбра, че към турския посланик е отправена дипломатическа нота за опазване националната ни сигурност? ЗАЩО НЕ ПОИСКАХМЕ РАЗСЛЕДВАНЕ НА МЕСТАН, а ДОПУСКАМЕ СЪЗДАВАНЕ НА ОЩЕ ЕДНА ПРО-ТУРСКА ПАРТИЯ, КОПАЕЩА ТРАШЕИ И ПРЕНАЧЕРТАВАЩА ГРАНИЦИТЕ И БЪДНИНИТЕ НИ? ДА,чествахме християнските празници, вълнувахме се от убийството във Враца, НО БУДНАТА ГРАЖДАНСКА СЪВЕСТ, която щеше да помогне на нашето правителство, поставено в деликатната ситуация да поддържа добри отношения с Турция, заради бежанците и събитията в Европа, можеше да им освободи ръцете за разследване по искане от народа. Освен да се плюе непрекъснато, което и да е правителство, да не забравяме, че то отговаря за националната ни сигурност и лавира в дипломация, при което НИЕ, НАРОДЪТ СМЕ КОВАЧИТЕ НА БЪДЕЩА БЪЛГАРИЯ.

то затва Ердоган ходи наскоро да си хортува с падишаха на СА.

Ако Доган е с ГЕРБ, а Касим ДАЛ е с Реформаторите До за Местан остава да се коалира с патриотите :Р

Задава се Най-Откровената Протурска Партия. Не че останалите Две не са същата стока, но Тази ми се струва, че ще е "Нахално" такава партия. И ще се опитва да си крие Мискинлъците, зад засукано-купешките приказки на Местан. И този Ислямизъм настъпна в Нашата Страна така явно, като че ли 500 години ИГО не ги е имало. Това е следствието от "раждането на ДПС" в зората на т.н Нашенска дЕмокрация. И "Метастазите" на тази Политическа Болест /Партия/ са НА ЛИЦЕ. Тежко на България.

Бостан Булгаристан "Местан обявява новата си партия". Като че ли е свършен факт! Местан е сигурен, че партията ще бъде регистрирана. И е прав! Ще бъде регистрирана, а член 11.(4) "Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа" от Българската Конституция отново ще бъде потъпкан с крака! В България всеки може да си основе партия, Ислямската Държава може да си основе "българска, национална и либерална" партия, Моллите от Иран могат да си основат "българска, национална и либерална" партия. Каква ти конституция в Бостан Булгаристан. Тук всеки прави каквото си иска!

КАКВА "БЪЛГАРСКА" ПАРТИЯ ЩЕ ОСНОВЕ човек, КОЙТО Е ТУРЧИН по ЕТНОС, СЪЩНОСТ, ДУША, ПОЛИТИЧЕСКИ УБЕЖДЕНИЯ и ЗАПЛАТА На Тюркян чешма Местан говори само на турски 26/12/2015 "Местан пристигна там заедно с турския посланик Сюлейман Гьокче. Заедно с тях бяха още няколко турски дипломати и председателят на организацията на балканските изселници в Турция "Балгьоч" д-р Юксел Йозкан и депутати от ДПС, подкрепили Местан". Местан съди България заради агитация на турски 23.01.2015 "Лидерът на ДПС Лютви Местан ще съди страната ни в Страсбург заради наложената му глоба за агитация на турски език". ЦИК глобява Лютви Местан за агитация на турски 5 Октомври 2015 "От ЦИК не са посочили в какъв размер ще е глобата на Местан. Това ще е третото подобно наказание за него" Лютви Местан бе глобен с 2000 лева за агитация на турски език 20.05.2013 Турските медии разпространяват агитация на турски с Лютви Местан 24.09.2014 ДПС открива кампания с турска версия на "Песента за Райна Княгиня" 28/09/2015 "Лютви Местан и други лидери на ДПС като Хасан Адемов, Рамадан Аталай и Камен Костадинов ръкопляскат на изпълнението на песента в Исперих" ДПС отново поиска да се разреши агитация на чужд език 23 юли 2015 "Депутатите от движението, начело с Лютви Местан, са внесли промяна в Изборния кодекс". Местан се укри в турското посолство, чака чужд министър да го брани 23.12.2015

от какъв зор турските медии разпространяват агитация на турски от Местан? Пазят си мястото в България да не изстине, макар че ползват за електорат български турци, които те не признават за турци, дори в историческите си документи, както им го рекват навсякъде в Турция като отидат да работят. Другия електорат са най-чистите кръвно българи -помаци от Родопите, наследниците на Орфей, прекланял му се целия древен свят. И третите са с продажните души цигани - много работливи и високограмотни, бъдещи служители на пантурцизма.

БЪЛГАРЕЕЕЕ, КЪСАТ ПЛЪТ ОТ ПЛЪТТА НИ, КРЪВ ОТ КРЪВТА НИ, КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ СА ОКЪРВАВИЛИ И !ПОТУРЧИЛИ РОДОПСКИТЕ БЪЛГАРИ. ДНЕС ГИ ПОМПЯТ СРЕЩУ РОДИТЕЛИТЕ ИМ, СРЕЩУ ПРА-МАЙКИТЕ И ПРА-БАЩИТЕ ИМ, ОБРЪЩАТ ГИ СРЕЩУ НАС, МРАЗЯТ НИ!!!! ТОВА ГО ПРАВЯТ МЕСТАНОВЦИ ПОД ДИКТАТ НА ТУРЦИЯ И СА И ГИ ФИНАНСИРАТ ЯКООООО!!!! И В ЦИГАНСКИТЕ МАХАЛИ ДЕЙСТВАТ!!!! В ПАЗАРДЖИК, ЦЕНТЪРА НА ВСИЧКИ РЕВОЛЮЦИИ И ВЪСТАНИЯ - АПРИЛСКО, СЕПТЕМВРИЙСКО, АНТИФАШИСТКО, АНТИЖИВКОВСКО СА ПОСЯЛИ НАЙ-РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА. Градът не е избран случайно.

КАКВА ЛИ ПАРТИЯ ЩЕ ОСНОВЕ ТУРСКИЯ ФАШИСТ ХАФЪЗОВ Хюсеин Хафъзов от трибуната на Българския Парламент. 15 май 2015 "Хюсеин Хафъзов, обаче излезе на трибуната и заяви: Нека мюсюлманите реагират на обидите като се вслушат в цитати от Корана. Така ще защитим нашия пророк Мохамед" Хюсеин Хафъзов от трибуната на Българския Парламент. 15 февруари 2014 "Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си. Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, Ахмед Доган", заяви Хюсеин Хафъзов в парламента. Хюсеин Хафъзов на митинг в Чорлу, Турция "Велик Турски народе. Тебе те очакват Родопите, Айтоското поле, Тракия , Лудогорието. Всичко това е твое, твоя територия" Хюсеин Хафъзов, интервю за един от водещите български вестници, 4 ноември 2014 "Аз принадлежа на великия турски народ и се гордея с историята на Великата Османска империя. България на три морета, че какъв повод за гордост е това, Османската империя пет века е била на 10 морета, а България 20 години на три, въобще няма база за сравнение. Аз самият съм пряк потомък на пророка Мохамед, Баязид Светкавицата и Сюлейман Великолепни, ето тези три имена ме изпълват с гордост, че съм част от великия турски народ"

може да си направи и партия и държава. Не му трябва нито ум, нитохраброст.

Видимо отслабнал и спаружен ми се видя в новините... Поразително е как важният и достолепен везир го отнесе като куцо пиле домат. Ще си изкара мандата и айде на пенсия. Освен ако Турция не го направи почетен консул в Дивдядово. А той има ли турско гражданство? Може ли депутат с два паспорта? Как е по закон, че не знам? Помагайте

Станишев трябва да удари едно рамо за регистрацията на партията. Стара любов ръжда не хваща!

местане, да не забравиш да включиш и човека с който секретарката те сгащи на заден ход

И кога ще обявите ,че вече сме васали на Турция,преди или след като и този турчин направи турска партия/ И кой ще ни управлява-турския парламент или българския? Как ще се нарича така обезглавената и останала само име Българска армия? Кой ще взема решения кого да свалят на българското въздушно пространство-тук смело преполагам,че турците.Гювендии колкото искаш в България,а този е за затвора ,заедно с още няколко мюсюлмани,които проповядват неприкрит радикализъм.

Една партия,за да се регистрира като такава,не е достатъчно само "да се обяви" от създателят си,а да се одобри от Българският Конституционен Съд,след като се разгледат всички страни на партията и дали отговаря на изискванията на Съда!Дали няма да се целуват турски г.зове,зависи от т.н. Република България!

Партията няма да е турска ?? А каква ще е щом създателят й е турчин по етнос и турски ибрикчия по същност /в турското посолство се отчита едва ли не през ден, както стана известно наскоро/.

И кой точно е Местан? Бившата секретарка на Доган, говорителя му, или просто оратор, способен да ти скъса нервите с интонационната среда, която създава с мазните си устенца? Не знам, за мен е посредствен политик готов да сервилничи докато е жив, срещу скромно заплащане, като за евтин български политик. Метастаза, развила се благодарение на тумора Доган.

и двете партии са нелегални, но като организират сеир с боричканията помежду си, като че ли стават по легални. Тук и една от сметките им.

Това е третата турска партия ,след ДПС и на корман...Забрана на етническите партии.Не може тия да са във властта и да провеждат чужди интереси.

му правите безплатна реклама?

Партия не се обявява, партия се регистрира!

Местан е за затвора ,ама др.Доган(Сопола) не е, защото е творение на Мито Гестапото.

пандиз партия сичкото агент павел или владимир зидаров или лютфия местан се в дупе в пандиза.

Още една турска партия. След пет години ще са повече от българските. Местан се скри в турското посолство, а сега ще прави "българска" партия.

И каква стана двете ислямиски псета вече са различни едното екзактното е лошо, а другото дръндарският циганин български патриот!!!...Но поне за сега двете псета не са си позволявали да откриват предизборните си кампаний в чужда столица и да развяват на митингите си чуждо знаме, като долната ислямокомунистическа атакиска сган!!!

Идиот си, брато, заради такива като теб България ще си отиде.

Той подчерта, че новата политическа формация ще бъде българска, национална и либерал-демократична Абе Хафъзов гледах те в метрото, че много либерално- демократично беше увил жена си в някакви чаршафи.

мЕСТАН МОЖЕ БИ ЩЕ СЪЗДАДЕ КУРДСКА ПАРТИЯ

екзактният, иска да рита бакърчето на доганя, ама накрая може и да намаже тиганя?!! ;))

Червено-кафявите другари са в партер, предстои туш. До вчера Местан беше "национално отговорен политик", сега стана по-черен от дявола, щото стана заплаха за ДПС. Другари, виждате ли си морала, или трябва да се наведете много ниско, със задника нагоре, че да го откриете стъпкан в тинята?

"Това не е възможно, няма как да се случи партия, която е учредена в България и регистрирана в български съд да бъде наречена турска, коментира Хафъзов пред журналисти". Прав е, ако бъде регистрирана от български съд. Да видим! А ако БГ съда я регистрира, след "изявите" на Хафъзов, който странно защо още не е подведен под отговорност за тях, значи просто няма БГ съд. Което след последните скндали, няма да е изненада. И народа ще реагира, и тогава как ще реагира дядо Боци???

Всички опити да се прави реплика на оригинала завършват плачевно .... Съдбата и на този"проект" ще е същата ... Казах !! Доган

само, да попитам: абе, и в германия има 3-4 милиона турци, даже вече 2ро-3то поколение, дали и там им разрешават да правят по 2-3 партии, да избират депутати и да участват в управлението на страната???! ;))

ТЕ СА ВЕЧЕ 4-ТО ПОКОЛЕНИЕ. СПОРАЗУМЕНИЕТО Е ОТ 1961г - оттогава населяват Германия

Референдум за премахване на двойното гражданство.

Щом искате референдум, почвайте да събирате подписи.

Kъде ги събират, тези подписи бре,... при Cлавчо Tрифонов ли??? ;))

Предлагам :: да се премахне двойното гражданство със страни извън ЕС, САЩ, Канада, Австалия

А защо да се запази двойното гражданство за страни-световни жандарми като САЩ и т.н.? Всичко или нищо. Премахване на двойното гражданство изобщо. Който иска да бъде български гражданин, да бъде така добър да се откаже от щатския си паспорт.

Паносманското жиголо Местан да бъде обявен за "персона нон-грата" в нашата държава и да бъде експулсиран в Пуйката. Партията, която възнамерява да създаде, е противоконституционна. България - на българите!

А ДПС? Тях какво да ги правим?

А ти какво предлагаш ?

""Каква турска партия? В България има само български партии" Да Да....в България има всякакви партии но не и Български :( Ама си го заслужаваме! Ние сме периферията на периферията и сами сме си виновни. Никой не може да ти направи туй дет сам можеш да си направиш :(

Другарите и сидерастите квичат, защото дружките им ДПС у Турция вече няма да видят и един глас, а и в България ще им намалеят избирателите. Като знаем колко е грамотен електората им, пък и ще са раздвоени и изпаднали в смут и объркване, става стой, та гледай. За нас, истинските българи и родолюбци, това е прекрасна новина - две вредни за България партии ще се сдавят като бесни кучета, едното от които от време на време лае по летящи турски самолети на руски, като улично псе по каруца. Ега ти сеира ще бъде.

На какво се радваш, малоумецо? Какъв сеир гледаш слепецо? Нищо радостно и весело няма в тая новина за държавата България, защото корумпирания съд ще регистрира още една турска партия.

Мръсна долна местанска продажна твар, и всите покрай тебе! България веч загина. Дотук бе.

А Доган числи ли се към продажните твари?

Не по името, по делата им ще ги познаеш драги ми OZZY.

Спиш ли, тикво???!!

Това е НОВАТА ПАРТЯ ,КОЯТО ИСКА ДА ОТЦЕПИ РОДОПИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ,ЗА ДА ПРЕМИНАТ КЪМ ТУРЦИЯ .

Местан обявява новата си партия другата седмица в Анадола

в съответствие с решението на парламентата за охрана на небето е решено доган да пази земята а местан да пази небето

Е то за Бойко остана само слънцето

да защото роско е назначен да отговаря за луната

Идеалното име на партията е ВЪЛНЕНИ ТУРСКИ ПРАСКОВИ

аз съм сигурен, че и "Партията на Васил Левски" да я кръсти освен по форумите да лаете и това е. ..

Партията на Мистаня ще е издържана в най-добрите традиции на днешната политика: про-европейско гражданска, реформаторско-блокова и с ислямски окраски. Абе Партия на развитието и справедливостта ! :)

Премахване на двойното гражданство."Турците" бегом към Турция.Време е за втора екскурзия към Турция за людете с такова самосъзнание.

Тук комплексираните коментаторчета-лилипути не аргументират с ярка конкретика, а настървено нападат една прекрасна идея в зародиш. Хахаха! Ама напук на тях, г-н Местан изглежда в развета на силите си, свеж, работоспособен, с гладка кожа и здравословен тен. Видът му е неподправено отражение на чистата му като сълзица душа. Аз приветствам смелостта на г-н Местан, достигаща до геройство в очите на Виждащите! Нека да се роди още една партия, която да защищава Правата и Свободите на потиснатите, клетите наши съграждани от малцинствата. Убедена съм, че партията на г-н Местан ще привлече милиони съмишленици по целия свят и ще доведе най-сетне подвеждане под съдебна отговорност и заслужени наказания на Виновниците за Възродителния Процес. Вместо да се преклонят пред това невероятно начинание, плюещите тук изместват умишлено темата, ограничавайки се с категоризации на заченатата, но още неродена, но толкова нужна партия като турска. Какво лошо има в тази дума? Цяла Европа прозря, че Турция е най-важният фактор за ЕС и се преклони пред нейните достижения в икономическата, културна и обществена сфера. Затова номерът ви тук няма да мине. Вие карате на устата ми да цъфва усмивката на съжаление към вас.

Бурни, дълго нестихващи аплодисменти, делегатите стават на крака и скандират!!!

Мелиха, отваря ти се чудесна възможност да се кандидатираш за престижната позиция на втора съпруга на Местан или Хафъзов. И имната с коментарите - религията ти не позволява на жени да се изявяват в политиката. Може в краен случай да ти се разреши да се преклониш пред икономическата мощ на турция, като ти се даде едно мотиче да покопаш малко турски пипер и патладжан.

Провокативният стил на М. /не знам точно какво е това нещо/ отново се появи и сигурно ще предизвика коментари. Едва ли е нужно, защото едно и също се повтаря до втръсване - някои хора така и не се наядоха на "права и свободи". Това е така, защото макар да ги имат, те не знаят какво да правят с тях и си пеят същата песничка. Като не им харесва тук, чудя се защо не отидат там, където се чувстват у дома си, за да престанат да хапят ръката, която ги храни.

Мелиха, защо ми сложи минус: истината боли май, а? А теб пуснаха ли те да гласуваш за главен мюфтия, ако ли не - защо така мелиха - толкова интелигентно момиче си. А в джамията пускат ли те да се помолиш, заедно с останалите си събратя по религия, кажи - а?

Мелиха, защо ми сложи минус: истината боли май, а? А теб пуснаха ли те да гласуваш за главен мюфтия, ако ли не - защо така мелиха - толкова интелигентно момиче си. А в джамията пускат ли те да се помолиш, заедно с останалите си събратя по религия, кажи - а?

С ТАЗИ АГРЕСИВНА ПОЛИТИКА,ТУРЦИЯ СКОРО ЩЕ ЦЪФНЕ,НО НЯМА ДА ВЪРЖЕ!!!ТУК Е БЪЛГАРИЯ,И ФЕСОВЕТЕ НИКОГА НЯМА ДА ИМАТ ВЛАСТ НАД НАРОДА НИ!!!ПО СКОРО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ КАК ЩЕ ПРИЗНАЕТЕ НЕЗАВИСИМ КЮРДИСТАН!!!ТУРЦИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ КАТО ДЪРЖАВА ИЛИ В НАЙ ДОБРИЯ СЛУЧАЙ ЩЕ СЕ СМАЛИ ДРАСТИЧНО КАТО ТЕРИТОРИЯ И ВЛИЯНИЕ!!!ОЩЕ НЕ СХВАЩАТЕ КАКВО ВИ ЧАКА СЛЕД ТЪПОТО ВИ ПОВЕДЕНИЕ СПРЯМО РУСИЯ!!!СЪС СИГУРНОСТ МОГА ДА ВИ КАЖА,ЧЕ ЗА ВАС НЕ Е ДОШЛО ВРЕМЕ ЗА УСМИВКИ!!!

Благодаря сърдечно на "Мелиха", че с провокативните си постове консолидира българите! Ще вземем да се ядосаме най-накрая, а ядоса ли се българин, не стой насреща му! Историята помни доста случаи като с непревземаемата крепост в Одрин, например...

Мелиха, разкажи ни с думи прости на нас непросветените защо съпругите на фосподата Ердоган и Давутоглу ходят на пет стъпки след тях? Това нова форма на кавалерство, част от паносманизма ли е? А защо на жените в Турция им е забранено да се усмихват, Мелиха? Това нова форма за превенция от вируса зика на турското здравно министерство ли е?

но за съжеление си прав!

и сама се убеди колко обичат Турция европейските народи. Хахаха - ама щом искаш да живееш в илюзии... Не бъркай разни политически решения(направени по принуда и неокончателни) с 500 млн европейски граждани. Продължавайте да се ислямизирате все повече(нали знаеш като тръгне и няма спиране докато не се стигне до радикалния ислям) и ще загубите и останалия минимален процент подкрепа.

Съставът на съда, който регистрира тази партия на Местан, трябва да се обеси на бесило до паметника на Левски. Мамка ви! хе-хе

НАГЛОСТТА НА ТОЗИ ПРОДАЖНИК,ЩЕ СЕ СТОПИ СЛЕД РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ СЛЕДВАЩИТЕ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ!!!ФЕСОВЕТЕ СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ ЩЕ РАЗБЕРЪТ,ЧЕ ХВЪРЛЯТ ПАРИ НА ВЯТЪРА!!!

Ти не гласувай и протестирай в къщи, при жена си, пък нека някай си хвърля парите на вятъра ...