ДПС: Възможен е отлив на електорат

Тримата временни председатели на ДПС - Четин Казак, Рушен Риза и Мустафа Карадайъ отново подчертаха, че партията е единна и няма индикации за разцепление.

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Възможен е отлив на електорат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОВА СА НОВИТЕ МЬЖКИ СЕКРЕТАРКИ НА (СОПОЛА)..

БСП(комунисти) ,винаги са в комбина и съюз с най - големите врагове на България :ДПС на Доган и Атака на Сидероглу.

Само искам да припомня на някои хора,че кабинета Борисов 1 оцеля 3 години благодарение на Атака!!!Сега Борисов 2 оцелява благодарение на БОСТАН,щедро спонсориран от русофила Пеевски!Жду ответа!

Зависи дали българските турци ще се оставят руските подлоги в ДПС да ви водят!!

Ха ха ха , тия били опозиция?? А лапат всичките държавни пари?? Ръководят всички силови структури, съд и прокуратура!! Та как са в опозиция?? Оглозгаха КТБ.

тоя Кара... не може да говори нормално български. вижте/чуйте го само как се изразява. относно отлива - а, дано да е така. такава псевдо партия не ни е нужна.

Не бързай да се радваш- отлива от Доган-пияндето ще е прилив към Местан! На следващите избори лакеят на Путин ще се озове само с подръжката на тримата глупаци-съпредседатели, които след оповестяването на резултатите също ще заклеймят Доган. Тази прислуга е винаги с печелившия и никога със губещия!

Spirit

Карадайъ/ Ъ накрая/ като го гледам и Местан почва да ми става симпатичен.

И аз така!!

Трите "мъжки секретарки"като гладни проститутки,обикалят от врата на врата българскитетурци,та белким заразят някой със спинозните,политически,болести на сводника им ,ДС възродителя,Доган/сава/!Недоверието е факт и не може да се скрие,въпреки смешните и унизителни напъни на провалени ,догановимажоретки като Велева,Дърева,Блъснат Блъсков и подобните им изрлошляци от ДС!

Абе американофили,защо бате ви Бойко е със смъкнати гащи пред русофила Дебелян,че не ми е много ясно?!?

Щото те са едно и също- ДС!! Да ти кажа ,ако не знаеш, това няма нищо общо с американофилите, които и да са те!!

ДПС Майдън Сакаджиев шеф на Агенцията по рибарство, Уволнен на 20 август 2014 заради системно неизпълнение на задължения си ДПС Валери Цветанов. 03 май 2010 Софийската градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу бившия земеделски министър ДПС Валери Цветанов, който бе привлечен като обвиняем за 35 незаконни замени на земеделски земи. ДПС Петър Ангелов. 07 юни 2013 Ангелов е привлечен като обвиняем за участие в престъпна група и данъчни престъпления в размер на над 4 милиона лева. ДПС Христо Бисеров Заместник председател на 42-то Народно Събрание, Председател на Правната Комисията и Заместник председател на политическа партия ДПС- обвинен в пране на пари и фалшифициране на документи. ДПС Юнал Тасим Юнал Тасим, замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев" ДПС Бюрхан Абазов брат на шефката на ДПС в Русе - Ферихан Ахмедова, заместник министър на земеделието. През 2008 г. e поиска на оставката на Абазов заради крупни злоупотреби при възлагането на обществени поръчки; отклоняване на средства 18 февруари 2014 Емил Тодоров и д-р Крум Крумов - лидери на ДПС в област Монтана, бяха осъдени от Районния съд в Лом на по година затвор условно за купуване гласове. 8 юли 2013 Софийският градски съд (СГС) осъди бившите депутати от ДПС Гюнай Сефер и Митхат Табаков на 10 и 11 години затвор заради присвоени стотици хиляди левове 01 март 2010 Ердинч Хаджиев и Пламен Ганев ДПС остават в ареста. Предмет на престъплението са 7 имота с площ 32 декара край фара в Шабла, прехвърлени на земеделската кооперация в село Тюленово, а после продадени на посочени от Хаджиев и Ганев лица. Щетата за държавата възлиза на над 116 хил. лева

Ха- ха, бързо правете избори, че ще гласуваме повече- ние, обезкуражените. Поне по- добре откъм това зло. А за другото - с инициалите на квадрат, на куб и пр., също да му се намери цаката някак.... Ха- ха.

d4

не били от ДПС, ама избрани с листата на ДПС. това как да се тълкува??

Шило

Нищо ново- що народ напусна парламентарните си групи, ама остана вътре...

места н яма!

Създадената от КГБ партия ДПС с турски електорат сваля и качва правителства в България страна членка на ЕС и работи за руските интереси.ОТВРАТ

време е за нова обща партия която да ижвърли старите защо никои от вън няма да доиде и да каже на ви пари живеите добре.......

Господа борци за спаведливост, смятам че сме си платили с достатъчно животи и кръв за това малко парченце земя на което живеем. Моля ви вземете си и последната рязана карабина и бъдете наши добри съседи зад граница.

ДПС си опече работата! Изчити си имиджа, като българска партия, загрижена за суверитета ни и против помислите на ислямистите от Турция! Това дава зелена светлина и легитимност на коалиция ГЕРБ - ДПС, след предсро1ните Парламентарни избори, които ще се проведат с Президентските. май! Ако ГЕРБ и ДПС наложат да се гласува и по Интернет, ще увеличат електоратите си у нас и от чужбина с помощта на ИТ специалисти значително! Едва ли ще може да влезе в Парламента друга партия, освен ГЕРБ и ДПС!

Нищо не са изчистили и кучетата на село най накрая разбраха че са на пряко подчинение на Москва

Не си познал, брато! Свърши вече, авантата, че щом лаеш против Русия и Путин си готин и си прав, каквото и да бълваш! Ще видиш, че Бойко Борисов ще започне да държи исо на Доган и ще одобри позицията му! Ще се коалират явно, или не! А, ти си стъпил на гнила дъска, както се казва!

Не бива да е забравя, че Турция, не е олицетворение на Евро-Атлантическата солидарност! Много леко се плъзнахте, накои по тази пързалка! Ако Турция е еталон за Евро-Атлантическа солидарност, по добре да няма такава! Вижте само какво става в самата Турция - Цензура над медиите - съдят и убиват журналисти, има между-етническа война - турци, срещу поробени и обезправени кюрди! Ами Северен Кипър?

Там долу на границата при кюрдите ви е мястото. Па каквото ви е писано. Тук сме си българи искаме си българското, това за което умряха изклани от някой си предците ни !!!

като нашия си хваща самолета и бяга.. остават само старците и номенклатурчиците.. това е! Просто се чудя докога ще се занимаваме с простотии.. Нито е стока Доган,нито Местан.. Първо се пребройте....колко старци останаха ...после се репчете.

ДПС и Доган - шедьовър в творчеството на ДС ! А помните ли кой го нарече ПРОКЛЯТИЕТО за България? Айде приятни сънища!!!

дрън дрън които се турчее да връща бг лична карта да потегля към анодола а не да търци свободно работа в европа щото е българин

Големият губещ ще бъде бати ви Бойко!Затова сега се напъва пред Дебелян,че падне ли втори път,ще е за последно!!!

за последно, ще си го крепят като бай Тошо поне 30 години тукашните туземци. Те читавите разбраха, че винаги ще са малцинство и се изнесоха, тук остана слугинажа по душа, който комунистите култивираха 45 години.

Я така, агалар, агале-агале и явяш-яваш да се оттекат към Боспора и нататък към Анадоллу, че там е сушаво, пък и ние да видим рахат бей-гиби. Анадънмо?

На по-предните избори бях в СК в едно село с преобладаващо население от т.нар. български турци. За отцепилия се тогава от ДПС Касим Дал имаше само един глас и то на представляващия го член в Комисията. Всички останали бяха за ДПС, така че местановци да го духат! Тогава този факт не ми бе приятен, но сега, след изказването на Доган на 17 декември мин. година, одобрявам!

Развалихте на Боцко Бостачето!Не ви е срам!Каква ИДИЛия си бяха с Местанчо!Кафенца си пиеха ........и други нещенца правиха.

Още по-вероятно е забраната на антиБългарската противоконституционна престъпна групировка . Скоро може да случим на гл. прокурор , може и дансърите да се светнат за какво точно им плащаме големите заплати , може и конституционните съдии от продажни мекотели да се заменят с национално отговорни профита , даже може да дочакаме външно министерство да се ръководи от Българин.... Леко утопично , а :)))) Значи остава вариантът да се вдигнем и да изметем гореспоменатите едноклетъчни . Вече е въпрос на физическо оцеляване , или те или България ! Когато Държавата е на колене , Народът трябва да се вдигне ! Със здраве :)) П.С. Благодаря на дирниците , че ежечасно ни разсмиват с " новини" за шепа ислямски престъпници .

Кого ще изметеш бе посерко!? Не виждаш ли, че нямате поне един човек "засвет" та е останало на Доган-пияндура да ви ръководи мизерната държавица. На Ганчо му дай да крадне, да лапне и да се осере на метеното- за друго не ставате!

А бе, Кара..нещо си! Ти освен, че си безкрайно глупав и тъп си явно скаран и с логиката. Какви ръководни длъжности-кви пет лева бре? Непочтеният ти почетен председател-пияндур определя всичко какво ще става в НЕГОВАТА партия- включително и цвета на прашките, които носиш, когато му носиш "кайвето", Риза му носи наргилето, а третият (как му беше името?)държи чатала(знаеш за какво служи). Какъв мъж си ти, като лично обяви, че пияндето е "роден и несменяем лидер) и имаш наглостта да говориш за някакви твои отговорности и решения (Хайде холан!)?! В едно си прав- отлив ще има- с малкото уточнение, че избирателите ще гласуват за Местан, а ти- цървулките и бегом на село при овцете където ти е мястото и професия отговаряща на умствените ти възможности. И да не забравиш да подариш на държавата апартамента, който получи за жълти стотинки с "любезното съдействие" на самовлюбения ти господар!

Колко партии има в парламента който са на руска служба.

В КОЛКО ТИ СВЪРШВА СМЯТА ДНЕС?

ти от руските сидерасти ли си и кой клас си завършил?

Що проблемът да е ДПС и Ердоган ? Неоосманистите си играят играта .Някой да им пречи съществено ? Какво може да им противопостави България ? Икономика, войска , агентура , суверенитет за взимане решения в полза на страната ни ? - та те веке отдавна са демократизирани. Измъкването от тази хватка е едно - Русия да се саморазправи с пантюркистите в Турция и гонейки собствените си икономически и политически интереси, да обърне внимания на Балканите . Тогава в България хората ще имат куража да върнат суверенитета на страната си , да кажат " Чакай , бе , какво става ? " Именно затова и линията на поведение, давана на Местан от Анкара е тази : да акцентира на това ,че е стъпил на руска мина. Щото и тия аги- пантюркисти съзнават, че само намеса на дядо Иван , заради свои си интереси на Балканите , може да развали пасианса им в България.

Докога все ще чакате някой друг да ви свърши работата? Народе????

Сетила се Мара да се побара.Колко години ви трябваше да разберете че ДПС са на пряко подчинение на руснаците и защитават интересите им в България.

ДПС са създадени от КГБ и работят за Русия

Хайде да инициираме тогава подписка за закриването на ДПС ?

Тоя узак на снимката да вземе да научи Български .

За твое сведение той говори български, много добре! Беше ми колега по стечение на обстоятелствата! Друг е въпросът , какви интереси защитава!

мда- и аз го познавам лично...от 8 блок в студентски град...

Който се хване с руснаците и Кремълските бандити - хаир не вижда , загива и се скапва !!!!

таня ханъм,шъ си ходиш ли на село утре?

Чудесно !

Ислямистка Турция еднозначно застава зад Лютви Местан и освен логистично помага сериозно и финансово, за да държи в напрежение цели области от България, пише столичен седмичник. Първата цел на турските ислямисти е създаването на автономен вилает Кърджали, който да се отцепи от България, допълва изданието. дали това се е случвало без знанието на Боко ???ЕДВА ЛИ ВСИЧКИ КРАДЛИВИ РЕШЕНИЯ БОКО ГИ ПРЕКАРА С МЕСТАН А ТОЙ ТУРСКИ ШПИОНИН,Е ТОГАВА БОКО КЪВ Е??????

Да посрещнем Доган Освободителя!

Къде ти е плуларизма на мненията? В предаването на Румен Леонидов по Хоризонт бяха поканени единствено отявлени плювачи на Русия. Човекоподобието Методи Андреев си позволи нагло да изопачава историческите факти с лъжливото твърдение, че Русия е едва ли не била архитект на т.н. възродителен процес. Всеизвестно е, че точно по този въпрос тогавашното ръководство на СССР категорично и недвусмислено се произнесе против тази погрешна стъпка на българското правителство. Това е известно на всички непредубедени хора, включително и на децата.

обявения за персона нон грата всичколог Илиян Василев, известен още като агент на ДС с псевдоним Сашо 11 още не се е произнесъл по въпроса?!?!

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ РОМА МЕДИ ДОГАНОВ ,ЧЕ СЕ " САМОУБИ " РИТУАЛНО И ЗАКРИ ПРЕСТЪПНАТА ДС ПАРТИЯ - ДПС !!!!!!!!!

не е aрестувaн зa нaционaлно предaтелство,товa питaм aз ? Той е служел нa интересите нa чуждa държaвa ( Турция) Нa нaционaлнaтa конференция Местaн се е глaсял дa поискa aвтономия нa Кърджaлиийси окръг,по укaзaние нa Ердогaн ! Зaщо тaзи гнидa е още нa свободa ?

И какво ни интерисува нас истенските Българи какво става в тази циганска партия дпс.

Трябва да се обяснява на българските турци че ДПС не прави нищо за тяхното материално подобряване.Единствено техните лидери си пълнят гушите.

ivo10

Единството в ДПС е временно и относително. Постоянно е лицемерието и готовността за национално предателство. Факт е, че огромната част от ДПС и електората имат за родина Турция и с готовност биха работили за нея. Докато Доган е жив, ще се спазва неговата политика, но в един прекрасен ден нещата ще се обърнат и тогава.......

Това е прекрасно за България. Турските партии трябва да са възможно най-много, за да нямат никаква тежест в политиката.

Разцепват се арнаути от татари. Или "турци" от арнаути и татари. Вижте им езика, ужким е един, а родопски "турчин" не може да се разбере с делиормански. Само може да се догажда какво му казват. Ама като искат да са турци - тяхно право е.

Когато СДС започна да люспи ... нищо не остана от мене. Когато НДСВ започна да люспи ... нищо не остана от мене. Когато БСП-БКП започна да се люспи ... нищо вече не остана от мене. Когато ГЕРП започна да люспи министри в "Борисов 1"... подаде оставка. Когато ДПС вече започна да люспи ... нищо не ще остане отново от мене.

Възможен бил... ГАРАНТИРАН Е! Турската партия изведнъж заговори в подкрепа на Русия, в момент на конфликт между Турция и Русия. Че електоратът на ДПС като чуе Турция и изпада в умиление и екстаз, как ДПС си мисли, че ше им се размине тва? Ми просто няма.

Интереса клати феса...

Националните предатели от сорта на Методи Андреев и Георги Коритаров барбар с откровения българомразец Осман Октай гастролират по всички видове телевизии и радиа с цел изчистване имиджа на турския шпионин Местан. Има ли в тая държава правителство и прокуратура?

А, ето един ибрикчия на агент Сава

Гнусното ДуПиСе било българска партия -вярвате ли?

Местан беше единственият в тая партия дето можеше да говори на български и на детето ми направи впечатление как заваля тоя, сега ще станат още по противни.