Разчетоха "Записките на дявола", записани на лицето на монахиня през 1676 година

За да постигнат успех, учени са използвали софтуер от разузнавателните служби

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според какви "учени" е това.Нека не забравяме, че според офияалната наука Бог не съществува.

принципно - какво друго може да каже дяволът, освен да оспори съществуването на Светата Троица?!

Разчетоха - кой, кога, откъде, щом е бил на лицето на момата? Докога с булшитите?

Овца говорела на останалите: Знаете ли, ще дойде ден, когато Овчарят ще ни заколи всичките и от кожите ни ще направят палта! Друга овца ѝ отговорила: Ай па ти, стига с твоите религиозни глупости!

Това всеки го знае освен заблудените .

Абсолютни тъпотий за наивници

Няма такова нещо като "официЯАлна наука". Отделно че съществуването или не-съществуването на богове като обекти на вярата не е предмет на никоя наука. Има науки които изучават боговете в други техни качества (теология, история, археология и тн. Те по необходимост приемат че съответния бог съществува.

Много тъжен ще е животът ни ако не ни крепи мисълта за Възкресението на Исус и действията на светия Дух....той дявола внушава много ужасни неща

И какво друго е било написано на бузките? А ако дяволът е писа и по гъзовите бузи? Проверени ли са навремето? Те, гъзовите бузи на монахините са големи, защото само могат да ядат като хората, не могат да пият, не мога и де се онождат. Там какво е писано? Там е истината, защото и да е шизофреничка няма как да си пише сама по гъза! А ако някой и е писал по челото и гъза, това очевидно е бил някой в близкото и обкръжение. Или дявола. Трябва да се търсят доказателства дали някой й е писал по задника. Това би било свръхестествено. Сериозно питам.

Сатаната е реален и многооо силен. Неговите слуги са навсякъде и на най-неочаквани места. За пример ще Ви дам само хороскопите, с които е пълна буквално всяка медия!

А-ха! Някой от dir-а си е направил труда да препечата новина от днешна дата..., ама миналата година, от не особено популярен американски езотеричен форум, където, публикувалият го се позовава на съобщения в италианския La Stampa, отпреди още няколко месеца, без дори да си направи труда да мине италианската статия през, например, Google Translate. Накратко - монахинята е намерена на пода на килията си, с лице ИЗЦАПАНО с мастило и с исписан ЛИСТ ХАРТИЯ в ръка. "Разшифровката" на екипа няма нищо общо с текста на dir, и поне на английски се изписва така: "Because God Christ Zoroaster follow the ancient ways and seams sewed by men, Ohimé. A God I feel freeing mortals" - т.е., НИЩО общо с "Бог е измислица на хората, а Исус Христос и Светия Дух са мъртъвци".

Съгласна

Изключително полезен коментар, който за пореден път изобличава ДИРБГ, че там работят доста безотговорни журналя, като Красето Тодорова, напр.

Дяволът не отрича Бог, той е негово творение. За разлика от Бога, той е творен. А Бог е вечен и нетворен. И това не отрича дяволът - просто се е разбунтувал и е бил наказан. Така че, тази монахиня просто не е била адекватна и не е наясно дори с Библията.

Aз това съм го разбрал и без монахинята, и без ЦРУ да ми го превежда.

Обикновено им пише Фак ми хард.

Същата овца обяснявала, че според нея овчарското куче и хората работят в комбина и хората ръководят кучето, ама другите овце и казали, че е параноична.

Май живееш в средновековието.

Май някой си прави майтап с целия свят.

Със НПО-тата , масони ,секти и мн. други ,големия капитал се стреми , да унищожи религията и традициите на държави където са предвидени за разграбване. Така съответните народи са много по- лесни за маниполиране. Защо , примерно не пуснат подобна измишльотина за исляма или еврейската религия и смеят ли. Същото е и със мултикулуризма ( мигрантите ) ,целта е обезценяване пазара на труда или да се бачка за по-ниско заплащане .

Благодаря за коментара :-) средновековието е за предпочитане

В много голяма грешка си, точно религията манипулира и държи хората в страх. Я само прочети някои мнения.

това комай ще е единственото мнение, което е точно по темата. +

Чак пък в страх....добре е,че е тя... отчаянието е голямо... единствено чрез религията напоследък виждам доброто и морала...дяволски свят

'бах го в тъпият дявол щом като доказва собственото си съществуване като отрича божието без да се осъзнава че едното доказва и другото. Ама колкото акъла на вярващите, толкоз и акъла на дявола им.

проблемът с умствените заболявания е, че ние хората сме сложили границите на това кое е и кое не е заболяване. Ако някой говори с дявола - това според лекарите е шизофрения. Но... ако наистина се случва? Никой не може да отговори на този въпрос и тъй кто хората отдавна са решили да се отрекат от религията като надежден източник на знания, това състояние е минало в умствените заболявания веднага.

Религията не е надежден източник на знания, прочетете малко за квантовата физика и тогава помислете, дали изобщо Бог има място в този и онзи свят, има ли го, не е просто измислица, за да държат хората в подчинение ...

Само оставя да уточним кои са овцете и кои са падарите. Такива наивници като вас са овцете...а другите дето ги ползват и дерат за свои собствени цели и ..как да го кажем на ваш език..земни амбици :-) са Падарите. Всеки ден Падарите си правят каквото си искат и си живеят живота а овцете си приказват за големото дране дето ги очаква. На финиш линията се оказва че кой живял, живял..който се е държал като овца и е вярвал в глупости, е изпуснал. То е лесно и елемнтарно да се стигне до извода за бога...ако го има е важен, няма да има 1000 религи и да спорим..просто щяхме да знаем. Щом като хиляди години се спори и няма доказателства за всички, значи има нещо гнило в схемата. Както и да го погледнеш работата с боговете, дяволите и религийте куца и то здраво!!!

Що се хабиш? Не знаеш ли че с такива на глава не се излиза. Почти същият модел върлува по Средният Изток и реже глави. Разликата е само в марката на софтуера...иначе концепта е същият.

А бе с две думи африканска чума. Това за овцете де...

Незнаех че шизофрениците пишат на няколко забравени езика върху лицата си и има смисъл в написаното макар и демоничен

ОООО Чудооооо

Пъдар се пише, идва от пъдя, а не от падам.

И каква е новата и правилна редакция на текста на български (че не си падам по английския) ?

Ми верно си е, от памтивека божествата са измислици на хората с цел финансова или друга облага.

Ако Бог е измислица, тогава дявола написал това какво трябва да е!? :)

Не са измислени с тази цел, а са се изродили с нея.

Позволи ми да не се съглася с теб. Ако се поинтересуваш как например работят различните клетки в човешкият организъм, как се копира или мултиплицира генната информация на такова микрониво, как се придвижват определени бактерии ( така нареченият флагелум , което си е мотор с невероятни характеристики) и т.н. и т.н Този свят няма как да се е развил самостоятелно , бил е създаден, което автоматично значи , че има създател. Просто ние не виждаме, не чуваме и не чувстваме знаците и проявленията Му във всекидневният си живот. И нещо друго, ако знаците на лицето на монахинята са могли да бъдат прочетени от други хора , значи по всяка вероятност ги е била писала огледално ( иначе няма как да ги разчете седящ срещу нея човек). Значи за 1 нощ една монахиня е написала на лицето си знаци на 3 непознати езика и то огледално, които имат и смисъл на всичкото отгоре...всеки сам да си прави изводите.

Не е господ или поне не в този земен смисъл. "Господ" бая се е потрудил - кажи-речи два милиарда години докато пръкне някакъв живот на земята, а и тогава хич не е бил наясно какво прави и какво ще излезе от това! То не бяха динозаври, то не бяха ихтиозаври, птеродактили и всякакви "заври" - докато най сетне му светне, че "човекът" трябва да мяза на него... Пък той като замязал - мани та бегай... Тъй, че не е господ!

Хороскопите в медиите са булшит, но хороскоп, направен от истински астролог, може да бъде много полезен.

тогава кой е създал този свят? Квантовата физика ли? Как се е създал света?

Има ли бог, няма ли го, има ли дявол, няма ли го, факт е, че без тях животът е по-хубав и без двамата. Иначе и двамата си личи, съпоставени с битието, че не съществуват.