17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Другаря Брендо да не е пропял за ДС каналите

Брендо едва ли знае за коката....може би за тревата нещо??!

Толко хора са се трудили да създадат тая манна небесна, а сега ченгетата ще го изгорят. Язък!

Тази 'манна' предизвиква тежки физически и психически увреждания, много по тежки от тези свързани с алкохола и цигарите. Затова 'манната' е извън закона, а другите две са все още разрешени въпреки уврежданията, които предизвикват.

е значи вече има нова най-голяма наркомрежа в Европа. На печелившите честито!

Ще скача и цената на коката значи!

И сега какво ще правим цяла зима?

Ще плетеш на петела гащи:)))

Преди няколко месеца французите хванаха кораб с доста повече от това количество. Резултатите = 0. Половин южна Европа се захранва от подобни бизнеси и не го прави защото печалбите са огромни, а защото няма избор. Само по заведенията които г-да борещите се с наркотиците посещават се издрусва толкова на месец, ако не и повече. Някой е забравил ДДС-то и сега му напомнят. Може да е решил и да не го плаща вече... Силно ме съмнява и заловените количества да бъдат унищожени. Все пак защо да разваляме едно хубаво нещо. Ако някой пък вярва, че това цялото е за да спасим 'децата' от наркотиците - ами да отиде да си сложи още една КОВИДиот ваксина. Ще помогне 100%.

150 ковидиота умряха вчера без ваксина в България, чупим рекорди. Във Франция с над 10 пъти по-голямо население умряха наполовина. Ама българските чобавни които се връзват на нелепата руска пропаганда, основната им кауза стана да се борят против медицината. Обичат да ги лъжат по много пъти. Не им стига онзи побъркат пелтек, дето им обясняваше, че всички сме го изкарали. После им обясняваше, че с чайчета се лекувало. После ги лъжеше за маските, ама чобаните не им направи впечатление, като каза, че не влизал без маска в ковид отделението, щото не бил луд. Българския чобанин е по-умен от всички развити нации, а сайтчетата със соц пропаганда са най-добрия източник на информация. С нами бог! Може пък добре да се отрази на генофонда ни тая история.

Преди да пишеш тук. Не искаме да ни заразиш.

Е как така и нашата Родина не е включена в този преносен канал. Запуснали са се нашите ... или пък са в друга игра...

Другата игра я знаем. От 12 години неволно сме и ние в нея. Не може някакви си наркотици да са по-печеливши от рекета и корупцията, осъществявани с помощта на цялата държавна машина!

явно навлиза нов играч. Това е удър по конкуренцията.

значии, колко страни има на Балканите, така като се изрепчат псевдо-толерантните западняци, обиждат всички нас Все едно да кажеш всички скандинавци са педери, като имаш предвид само щведите

ти скандинавец ли си или не си педер

"Все едно да кажеш всички скандинавци са педери..." Ами то си е вярно

за чужденците единствения начин да просперират е да продават наркотици на извратените от израждане западняци, престъпноста ще добия чудовищни размери, подобно на Мексико и САЩ

А заседналия край Камен бряг кораб Vera Su, преди умишлено да заседне на брега, разтовари едни 600 килограма от "белото".

Рашко Дамаджанков ли оглавява разследването ? Доообре, евала.

Ей, отиде ни икономиката в 10та глуха сега.

Другата седмица ще има смъртни случаи. И намерени трупове.

Брендо ли даде малко инфо ?

Издънили са се, защото го няма.

Брендо певец ли стана ?

Най-голямата мрежа е у нас. Питайте Брендо. Тук престъпниците си имат държава да ги пази!

ЛЕГАЛИЗАЦИЯ, БЕ УРДИ

УРДИ,КЮРДИ...ТЪП СИ...