Лидерите от Г-7 призоваха за устойчив икономически растеж

Групата на седемте най-развити индустриално държави (Г-7) изрази загриженост за рисковете пред световната икономика и за кризата с бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Лидерите от Г-7 призоваха за устойчив икономически растеж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕЗИ ПРИЗИВИ ГИ СЛУШАМ ОТ ДВЕ И ОСМА ГОДИНА!!!В Г7,ВЕЧЕ ЗАПОЧНА РАЗМЯНА НА МЕСТАТА!!!СТРАНИТЕ ОТ БРИКС,ЩЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ВЕЧЕ Г7!!!

Лидерите от Г-7 призоваха за устойчив икономически растеж можеше със същия успех да призоват за "преселване на дъното на океана" или "да падат кюлчета злато от небето"! ... Тази работа не става с ПРИЗИВИ и пожелания. Нужни са ефективни мерки от страна на същите тези лидери на Г-7. А те правят точно обратното.

Лидерите от Г-7 предизвикват войни, бежански вълни, разруха и т.н., а после искат устойчиво икон.развитие и растеж!? Как да стане?

правиш/подкрепяш преврат в Киев, а после се чудиш защо има война, разруха на икономиката и обедняване на хората, а няма устойчиво развитие!?

Извод: цялата им "политика" е една ДЕМАГОГИЯ!

те призовават, а ние козируваме и правим растежа устойчив. Какво друго ни остава? Хайде на работа!

клинтън е против референдумите. защо трябва да гласувате за поредната ислямистка дъга, която ще ви вкара в конц.лагери само заради кретенската си еврейска доктрина?

меркел, само един въпрос към твоят иво беров: ще платите поредните милиарди на режим, който контролирате. От къде ше вземете парите? от иво беров от отворено общество или от черната нула на дебила ви краставичар в инвалидна количка?

показателна снимка! мазно-подмазливата усмивка и просещата благоволение ръка на меркел ще донесе само едно: пълно кьолн-изиране на Германия и цяла Европа за радост на хилещия се обама и злобната му наследничка.

Този път виждам,че имат и водна преграда.

Бежанската криза не е причина, а следствие от действията на тези двамата, които са на преден план на снимката. Когато фактите говорят, тези същите могат само да се усмихват, за съжаление все още щастливо.

значи англия ще има повече кораби край Либия сега, отколкото когато налагаха 'демокрация' и свалиха 'тиранина' Кадафи? един вид, сега ни трябва повече войска, за да се пазим от самите тия, които 'освободихме и демократизирахме'? защо така бе, соросоидни пилета шарени?

Тези вече ми приличат на седянка без пуканки. Мгрантите са проблем. Тези на преден план на снимката, Меркел и Обама го създават. Все още имат сили и средства да го решат, но не го правят.

Като ги гледам тия на снимката и се зачудих за рима на Г-7. - и тя е АК-47! - на автоматичен!

Г - 7 какво представляват: САЩ - безпорен лидер между тях; Япония - окупирана от САЩ от 1945 година; Канада - суровинен придатък на САЩ, неясно защо е член; Германия - също безпорен лидер, но окупирана от САЩ от 1945 година; Великобритания - стара слава и претенции; Италия - стара слава, също неасно защо е член; Франция - с една марсилеза не става ама и тя се бута къде не и е работа. Т. е. те представляват нещо като реформаторския блок за България, малко представителство, но с големи претенции и готовност да направат мръсно на всеки, който е против тях.

Клубчето е на англосаксонската мафия. Само на французите не им е мястото там, и затуй търканията. Ако наистина беше Г-7 трябваше и Китай да е там. И те правят мръсно не само на други но по между си.

Защо постоянно говорят за растеж тези идиоти? Дори в природата не съществува подобен феномен, а тея са яхнали идеята за икономическото перпетомобиле и ни се хилят като пълни дебили. Света определено отива на майната си с подобни "управляващи" и бездействените овце под тях.

тия палячовци -кукли на конци на два три олигархични клана, някой въобще забелязва ли ги освен ако не иска да се посмее.Никой не се интерсува от стари к....и и то пак в стария бардак.

Как така е световен проблем, а страда само една определена част от света???

групта на фанатазиращите ретро тигри/картонени/ които дължат общо 70 трилиниона долара на света и въпреки това са на кота нула.Но поне ще си направят пак една обща снимка пред строя на стълбите, може и селфи и ще се целунат.Повече от това не могат.

Тази седянка от "величия", повечето от които бивши е безсмислена и несъстоятелна, особено по въпроси, свързани с бъдещето, без три други страни: Русия, Китай и Индия. Останалото е чесане на палците.

В Исе Шиба лидерите на седемте най-кръвожадни нации в света за всички времена се събраха да се обарват под масата и да си лянкат тъпотии, защото на тях им е пределно ясно какво точно ще правят и то по дати и часове!

огън още малко черен президент черни дни бял президент бели дни

Женски президент, УБИЙСТВЕН ТОРМОЗ. Черните дни на нейния лайф стайл, ще изглеждат бели.

Г 7 е Г 1+6. Шефа на света, Обамата, плюс шест марионетки.

Обамата към остатъка от света: Слушкайте чичко си Обама! Иначе и на вас ще ви спретна едно превратче като в Куев!

Пробва се в Казахстан тия дни,но нещо не се получи много добре;-).

я си трай да не ти пусна 1/5 от Китай в сащ да ви изядат всичко!

Признаваме: Ще ставате по бедни, за наша сметка!

Т.нар. лидери не е ли по-добре да мислят как да се премахнат причините да има бежанци, вместо да се чудят къде да ги настанят и как да ги изхранят? Чиновника винаги мисли как да замаже нещата вместо да реши проблема.

Нали трябва да си пълнят банковите сметки, та тези държави "велики",са велики от кражбите на по слабите!

Скапаняци, проблемите ги създавате вие, но се радвайте ,че Путин не е като вас, иначе отдавна да сте в небитието!

Докато едни страни се опитват да властват над други, уж че им помагат, няма да има спокойствие и мир.

Даа, "Г-7 призна бежанската криза за световен проблем", който всъщност те самите създадоха!

Айде, бе роби, бачкайте, за какво ни притеснявате!?!

Дано има Бог и Той да накаже тези, които объркаха света за своя изгода !

Вчера имаше статии за срива на хедж фондовете. Ситуацията била плачевна. Това като тема се заобикаля. Единият тръгнал да признава, другите го ритнали под масата и се усмихнали широко. Това което се случва на финансовите пазари ще го разберем .... една сутрин. Просто ще станем и всичко ще се разпада, като къщичка от карти. Естествено тези усмихнатите ще се спасят, а още от римско време, ще го духат бедните.

Не мисля,че някой ще се спаси от тези "усмихнатите". Когато къщата от карти тръгне да се срива за една нощ ще се установи законът на джунглата. След някоя и друга седмица, в условията на тотален колапс на обществото, "усмихнатите" вероятно ще бъдат убити от собствената си охрана- като бъдат изтезавани преди това да "повърнат" кеша;-). След финансовият апокалипсис следва и социален такъв.

Да спрем агресорите опитващи се да променят Г-7 на Г-8!

Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето да го направиш. На тази среща липсват поне 2 големи играча, които няма как вече да бъдат заобикаляни когато се говори за икономика - Китай и Индия. Иначе си говорят ли говорят, но големите им корпорации подсмърчат и все в Азия се опитват да се настанят, щото хем е евтинко хем хора много :-) Г-7 са застаряващи държави с огромни дългове и не е ясно до кога този карамел на повърхността ще издържи да е лъскав и превликателен.

ВСЕ ПОСЛЕДНИ РАЗБИРАТ КВО ТОЧНО СЕ СЛУЧВА ПО СВЕТА, НО СЕ НАТИСКАТ АКЪЛ ДА ДАВАТ!

Шефът Обама и послушната Меркел. За какъв растеж става въпрос - за трансатлантическото партньорство. На америка Европа й е нужна за пазари и военни бази.

Но е по важното ,че Обама си е купил голяма къща с 9 стай и 8 бани сигурно ще Отварят Баня щото 4 човека в 8 бани няма как да се мият . И предния път беше същото дори и в повече бяха Лъжите . Но заплатите не са вдигани от 5-7 години а цените само се Вдигат по Демагогия сме добре ама реално Плачевно зле . 150 000 само са на съд от Топлофикация и да е само това - скъпоструващи военни играчки пазещи богатите ама Беднитеда им ги платят . Демокрацията е за Богатите и Лъжците а Мизерията за Баламите ...

Демокрацията се заражда в периода на развитото робовладелско общество. Бащата на демокрацията Аристотел пише "Не е истински гражданин /т.е свободен- двете понятия той ги използва взаимозаменяемо/ този,който няма поне двама роби"

Имам чувството, че всичко е обърнато с главата надолу и тези, които са отгоре и "управляват" са всъщност пълни идиоти. Не знам дали сте друсани или просто олигофрени, но и децата знаят, че нищо в света не расте вечно. Вместо да дуднете за ръстове като "спешен приоритет" , спешно измислете с какво да замените тази идиотска система, която може да съществува само ако расте с друга, която е устойчива. Накъде ще растете повече? Ще капитализирате Нептун ли? Или ще давате кредити на марсианците? Откачалки!

не е само чувство, а горчива действителност!

В същото време България си поставя също такава близка и реална цел. Като равноправен член на европейското дружно семейство, да се изравни стандарта на живот на бългапите ,с този на братята европейци. И пенсиите, разбира се, най напред на пенсиите.

точно ще направи растежа? Великобритания и Япония не могат да носят другите на гърба си. А всички останали са пропадащи икономики.

Г-7 си постави ... силен и устойчив... ...другите лидери от седморката не споделят чак такива... ...рискът от слаб ... се запазва... ...влезе в ... до края на..  ...не е било обсъждано евентуалното излизане... ...азиатски партньори на групата... ...веднъж годишно...

Наистина. Работническо дело ряпа да яде пред безсмисленото словоотделяне на тези клоуни...