Рашков отхвърли нападките към МВР с отчет: Някои депутати не знаят за какво са в НС

5% спад на престъпността, 4% ръст на разкриваемостта и разкрития, според които, АПИ е платила 400 милиона за строеж на магистрала без устройствен план са акцентите в доклада за първите пет месеца на годината

Обратно в новината

Коментари - Рашков отхвърли нападките към МВР с отчет: Някои депутати не знаят за какво са в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питайте, кога ще махнат работещите пенсионери от пожарната, включително ръководството на главната дирекция, че са на пенсия и заплата!

Къде Ви е реформата в МВР ? Със 7000 работещи пенсионери ли , дето продължихте йато наследство от ГЕРБ да дундуркате. А вие дето ги избрахте ( не че ГЕРБ са други) стоите и се мъчете по тежка чужбина, а в България едни си пълнят гушата. Лъжат ви че не могат да ги освободят. И хора има, и пари в бюджета има. Само ВОЛЯ ЗА ПРОМЯНА НЯМА. Лъжат ви по всички линии. С хора от време ОНО това е положението. И Румен Радев е пенсионер и Бойко Борисов и Рашков И ОЩЕ една камара РЪКОВОДНИ КАДРИ в ДЪРЖАВАТА. ВЯРВАЙТЕ ИМ БУДАЛИ

"С пари за пътища и магистрали купували жилища Агенция "Пътна инфраструктура" е превела на "Автомагистрали" ЕАД около 400 милиона лева за лотове 7, 8 и 9 на магистрала "Хемус", без да има издаден подробен устройствен план за тях, съобщи още министърът на вътрешните работи Бойко Рашков. "Автомагистрали" превела над 80 милиона лева на друго дружество авансово за лот 8, като в края на 2020 година е закупен имот в центъра на София за 27 милиона. В момента там вървят активни строителни дейности, посочи той. Други 14 милиона лева отиват в дружество за жилищни и нежилищни сгради, а 900 хиляди лева отиват по лични сметки на собствениците с основание дивидент. Шест милиона лева отиват по сметки на други дъщерни дружества. Дванадесет милиона от парите за лот 8 отиват за дружество, което превежда 8,5 милиона дава на лична сметка на физическо лице с основание договор. Няколко месеца по-късно този договор е прекратен, а дружеството преобразувано, стана известно от думите на министъра. Лицата, получили пари с основание "дивиденти" и "договор" пренареждат парите в сметки в ОАЕ. Собствениците на фирмите правят същото, посочи Рашков." Този, който е Раздал баницата, да отиде НА СЪД!

баница, какви пет лева. Всеки грамотен човек знае, че авансите се връщат, когато работата не е свършена. Повече от година ГЕРБ не е на власт и до сега можеха да бъдат потърсени тези аванси. До сега данни за това няма, а тая пияница продължава да облъчва тъпунгерите с глупости!!!

А ти освен за чашката, знаеш ли защо си на този свят

Дамаджан, какво правят колите и охранителите от НСО по пътя Камино във Франция и Испания?

Киро каза, че ГЕРБ и ДПС източвали по 10 милиарда на година. Пита се в задачата, къде са тези спестени пари след като крадците на са на власт вече повече от година. Къде са задържаните и осъдените? Освен това ПП имаха лукса да имат свръх доход от ДДС заради покачващите се цени на горива и стоки. Това не е предвидено в бюджета и се явява бонус. Въпреки това не спират да емитират нов дълг в милиарди и в същото време не съм чул за нито една инвестиция от така наречения от тях "инвестиционен бюджет". Нещо не излизат сметките както и да го погледне човек. Относно Слави, те си го избраха за партньор, както и кака Корни и Ицката мореплавателя, който затихна след докопването до властта. Сега да не се сърдят ами да им сърбат попарата.

Малееееее, алкохолът и злобата не прощават!!!! Погледнете свинската дзурла на Дамаджаната!!!! Очаквам с трепет след като го освободят от МС, за да стане шеф на Антикорупционната Комисия и съответно Парламента го бламира и не бъде избран - по най-бързия начин Гешев да му щракне белезниците и така да го дават по всички телевизии!!!! След туй много дни арест, бързо осъждане и - при бай Ставри!!!!!

Голем смех. Голем смех. Известният с безупречната си репутация г-н Рашков, кой знае защо известен и с прякора си "Дамаджаната" щял да бъде шеф на КПКОНПИ. Абе, Про100Киро на кого ги разправяш тия бе.

Искам от тези магистрални кражби да създам въпроси за "Стани Богат". Например Какво ще направи КОНПИ при тази фактология Отговор А - Ще се десезира , Отговор Б Ще си затвори очите , Отговор В - Ще поздрави печелившите и Отговор Г Ще се обявят за некомпетентни да взимат отношение.

нищо, защото това са празни приказки за неграмотни избиратели!!!

Абсолютна пародия! Министрите на ИТН си подадоха оставките и изведнъж тая дамаджана се събуди и взе да разследва министерствата им

Бахахахах! Точно па ти ли си подготвен бе, Чашков!?! Айде някой и друг министър има тук таме по-свестен, ама 80% от кабинета на Кимчен Петков е пълен цирк, а ти си палячо номер 1!

Славуцоооо, шавлива мома излезе ти и много долна , само симитлийската снаха Боко може да се мери по гнъс със тебе. Поне Суверенът ви разбра колко струвате и двамата. Предателки крадливи, вече открито може да си ходите под ръка на гости и да си пристанете! Горчиво!!!

Славуьа може. За боко немой с лошо. Тия двамата ама абсолютно нищо общо нямат.

Разкарайте го бе !5% 6% това е само от папката за Хемус!Нито го убиха свидетеля за хемус,нито го отвлякоха,нищо.всички бомбастични разкрития останаха без никакви последствия-въздух под налягане.Нищо.та тоя милиционер пенсионер с 22 имота той самият е за разследване.

Кирчококорчовците му развалиха рахата на Дамаджан ефенди. Пак го извадиха на амбразурата да размахва папката за Хемус.

Лъжец и половина! Събрали са се в това правителство като по калъп! Но този е в челната тройка!

И 90-те години.

Доживях и това

Ще станем нормална държава

"Комунист" и "реформа" не трябва да стоят в едно изречение! А Рашко трябва да стои само по винпромите - там поне е силен!

За шеф на КОППИ Съвсем изплискаха легена Тоз си е клиент на таз комисия

Той е клиент на тази служба. И около милион му е разликата между приходи и разходи. Трябва да обясни тази разлика. Затова го пращат там. Да си унищожи проверката срещу себе си.

БОК-ЛУ ЦИ!!!!!!!!!!!!

Рашков е ДЕБИЛ!

Наздраве др.Чашков!

Шило

Дали е намаляла престъпността или вече хората не търсят полицията? Щото, квото и да ми говори, е въпрос на статистика на заведените сигнали. Всъщност, имат още една врътка в статистиката- да ги отразяват в други регистри, а не в този, в който трябва.

Като гледам какво излиза всеки божи ден В медиите......

'... те просто не знаят за какво са в НС, след като те не познават работата на отделните ведомства ...' Същоото важи и за почти всички министри в това правителство, начело с министър председателя.

Ама знаят да почиват почти без пари по почивните станции?

Шило

От три години нямат това щастие- две години пандемия , а сега- напаст.

Само дето още не сме видели осъден политик за корупция....НО НА ДУМИ СМЕ ГОЛЕМИ!!!

Рашков вече има над 20 имота струващи милиони левове ,цял живот е работил на държавна работа. Това е човек за подръжание, истински стожер на истината и моралните ценности.

Сигурен съм, че онзи случай със задържания футболен съдия, де взел от банка пари в чували от сметката на строителна фирма, получила авансово пари за Хемус, ще се окаже опашата лъжа! Тази лъжа е подобна на лъжата, че Цветан Василев изнесъл пари в черни чували от КТБ, натоварени в камиони и отпътували със частния му самолет!

Едва ли е лъжа,по-големия проблем е в това,че пълненето на чувалите се случи ,когато Герб вече не беше на власт,а служебния кабинет.Демек от както се махна Борисов стана разграден двор и някои хора се възползват от ситуацията

От цяла ГОДИНА И ПОЛОВИНА Рашков аха-аха да разкрие страхотни престъпления. ..и НИЩО! АМА ПЪЛНО, 100% НИЩО!

Рашков бръкна много дълбоко и засегна кръга от фирми и интереси зад Слави Трифонов а именно хора гратвитиращи около ДПС и ГЕРБ. Необходимо е да се кажат имена директно, за да няма глупави коментраи на ДПС и ГЕРБ тролове. Браво Рашков. Браво

Рашков говори празни приказки всеки път, когато Кирчо е осран до уши.

Ергенче, да каже или да докаже?

трябва да бръкна много дълбоко в задните тъмни части на пияндура Рашков и откачалката Киро. Точка.

На колко бутилки си батка ?

Рашков сигурно е бил на някоя водка като е правил отчета! И преди да обвиняваш другите първо виж себе си ! Най малкото имаш право да говориш за депутатите , погледни ресора си! Показноте убийства се увеличиха , кражбите посред бял ден растат , а ти се занимаваш с политика!Нито едно твое доказателство не се потвърди , знаеш че без доказателства нищо не е врно!

Вчера в 5- минутната реч на Киро тъпото, 19 пъти спомена дамаджаната. Тия явно имат дружба- ами да се вземат!

След безславния арест на Борисов, тоя клоун вместо да се засрами с наведена глава, сега пак се е надигнал за нови подвизи. Киро тъпото го възхвалява до небесата. Явно е доста зависим от неговото присъствие.

Аз не разбрах, Рашков Дамаджаната отчет за МВР ли е давал или се е занимавал с разбор на депутатите и министрите. Кой го пита за мнението му за НС? Питат го, защо показаните убийства за 1 година са 3 пъти повече, защо се върнаха кражбите посред бял ден в центровете на градовете, защо жертвите на ПТП скочиха двойно спрямо предишни периоди, защо се върнаха ало-измамите...

ДС ченгето прави реформи, това е оксиморон!

да бъде закрито .. тоя е преподавател там!

То и ти за юрист не ставаш! Една читава заповед за арест не можеш да напишеш, ама те сложиха за министър! Айде чао! Помахай на публиката за последно като министър...като пример за провален министър!

Те хората виждат какво се случва всеки ден, няма нужда от отчети .

численият състав на МВР да е по-голям в сравнение с минали години. АБСУРД!

Риформите са предприети и продължават Не бързайте..

Дедо Рашо пише есета. Къде са ти обвиненията, арестите?

Кой те е..ва бе шизофреник поркан

Цял живот си бил на софрата БОКЛУК мръсен

В казан си се пекла, по тръбичка текла, Ракийчице!

Тоя клоун усещате ли го как го активират всеки път, когато стане напечено и сигурността им във властта се заклати.

тоя дедо защо не отиде на село да гледа чушки и домати, и от време на време да минава да си почиства безбройните имоти. така ще има занимание цяла година ...

е толкова злобен, че само ще му съхнат чушките и доматите!

Себе си ли визираш бе, пиянде