Рашков отхвърли нападките към МВР с отчет: Някои депутати не знаят за какво са в НС

5% спад на престъпността, 4% ръст на разкриваемостта и разкрития, според които, АПИ е платила 400 милиона за строеж на магистрала без устройствен план са акцентите в доклада за първите пет месеца на годината

Обратно в новината

Коментари - Рашков отхвърли нападките към МВР с отчет: Някои депутати не знаят за какво са в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Себе си ли визираш бе, пиянде

тоя дедо защо не отиде на село да гледа чушки и домати, и от време на време да минава да си почиства безбройните имоти. така ще има занимание цяла година ...

Тоя клоун усещате ли го как го активират всеки път, когато стане напечено и сигурността им във властта се заклати.

В казан си се пекла, по тръбичка текла, Ракийчице!

е толкова злобен, че само ще му съхнат чушките и доматите!

Цял живот си бил на софрата БОКЛУК мръсен

Кой те е..ва бе шизофреник поркан

Дедо Рашо пише есета. Къде са ти обвиненията, арестите?

Риформите са предприети и продължават Не бързайте..

численият състав на МВР да е по-голям в сравнение с минали години. АБСУРД!

Те хората виждат какво се случва всеки ден, няма нужда от отчети .

То и ти за юрист не ставаш! Една читава заповед за арест не можеш да напишеш, ама те сложиха за министър! Айде чао! Помахай на публиката за последно като министър...като пример за провален министър!

да бъде закрито .. тоя е преподавател там!

ДС ченгето прави реформи, това е оксиморон!

Аз не разбрах, Рашков Дамаджаната отчет за МВР ли е давал или се е занимавал с разбор на депутатите и министрите. Кой го пита за мнението му за НС? Питат го, защо показаните убийства за 1 година са 3 пъти повече, защо се върнаха кражбите посред бял ден в центровете на градовете, защо жертвите на ПТП скочиха двойно спрямо предишни периоди, защо се върнаха ало-измамите...

След безславния арест на Борисов, тоя клоун вместо да се засрами с наведена глава, сега пак се е надигнал за нови подвизи. Киро тъпото го възхвалява до небесата. Явно е доста зависим от неговото присъствие.

Вчера в 5- минутната реч на Киро тъпото, 19 пъти спомена дамаджаната. Тия явно имат дружба- ами да се вземат!

Рашков сигурно е бил на някоя водка като е правил отчета! И преди да обвиняваш другите първо виж себе си ! Най малкото имаш право да говориш за депутатите , погледни ресора си! Показноте убийства се увеличиха , кражбите посред бял ден растат , а ти се занимаваш с политика!Нито едно твое доказателство не се потвърди , знаеш че без доказателства нищо не е врно!

На колко бутилки си батка ?

Рашков бръкна много дълбоко и засегна кръга от фирми и интереси зад Слави Трифонов а именно хора гратвитиращи около ДПС и ГЕРБ. Необходимо е да се кажат имена директно, за да няма глупави коментраи на ДПС и ГЕРБ тролове. Браво Рашков. Браво

От цяла ГОДИНА И ПОЛОВИНА Рашков аха-аха да разкрие страхотни престъпления. ..и НИЩО! АМА ПЪЛНО, 100% НИЩО!

Рашков говори празни приказки всеки път, когато Кирчо е осран до уши.

Сигурен съм, че онзи случай със задържания футболен съдия, де взел от банка пари в чували от сметката на строителна фирма, получила авансово пари за Хемус, ще се окаже опашата лъжа! Тази лъжа е подобна на лъжата, че Цветан Василев изнесъл пари в черни чували от КТБ, натоварени в камиони и отпътували със частния му самолет!

Ергенче, да каже или да докаже?

Има доста грешки и неправилно изписани думи, за което се извинявам, но интелигентния човек ще ме разбере.

Рашков вече има над 20 имота струващи милиони левове ,цял живот е работил на държавна работа. Това е човек за подръжание, истински стожер на истината и моралните ценности.

Едва ли е лъжа,по-големия проблем е в това,че пълненето на чувалите се случи ,когато Герб вече не беше на власт,а служебния кабинет.Демек от както се махна Борисов стана разграден двор и някои хора се възползват от ситуацията

трябва да бръкна много дълбоко в задните тъмни части на пияндура Рашков и откачалката Киро. Точка.

Само дето още не сме видели осъден политик за корупция....НО НА ДУМИ СМЕ ГОЛЕМИ!!!

'... те просто не знаят за какво са в НС, след като те не познават работата на отделните ведомства ...' Същоото важи и за почти всички министри в това правителство, начело с министър председателя.

Ама знаят да почиват почти без пари по почивните станции?

Една поправка само - иматите са 22 на брой и са документирани...

Шило

Дали е намаляла престъпността или вече хората не търсят полицията? Щото, квото и да ми говори, е въпрос на статистика на заведените сигнали. Всъщност, имат още една врътка в статистиката- да ги отразяват в други регистри, а не в този, в който трябва.

Шило

От три години нямат това щастие- две години пандемия , а сега- напаст.

трият си е тяхна отговорност, но трябва на първия ред да пишат ""Свобода на словото тука няма. и затова са в нарушение. Аз пък съм си качил добавката AddBlocker която им трие тъпанарските реклами. ИЗВОД: Който трие да знае, че и нхего го трият. Разбрахме ли се?

И с минуси и. Еез, утрата. Черния шлифер, обстрела на къщи; наркотрафик; кражба на коли и т н Си остава истина! Айде, давайте с минусите!

Наздраве др.Чашков!

Рашков е ДЕБИЛ!

БОК-ЛУ ЦИ!!!!!!!!!!!!

За шеф на КОППИ Съвсем изплискаха легена Тоз си е клиент на таз комисия

"Комунист" и "реформа" не трябва да стоят в едно изречение! А Рашко трябва да стои само по винпромите - там поне е силен!

Ще станем нормална държава

Доживях и това

И 90-те години.

Като гледам какво излиза всеки божи ден В медиите......

Лъжец и половина! Събрали са се в това правителство като по калъп! Но този е в челната тройка!

Кирчококорчовците му развалиха рахата на Дамаджан ефенди. Пак го извадиха на амбразурата да размахва папката за Хемус.

Разкарайте го бе !5% 6% това е само от папката за Хемус!Нито го убиха свидетеля за хемус,нито го отвлякоха,нищо.всички бомбастични разкрития останаха без никакви последствия-въздух под налягане.Нищо.та тоя милиционер пенсионер с 22 имота той самият е за разследване.

Славуцоооо, шавлива мома излезе ти и много долна , само симитлийската снаха Боко може да се мери по гнъс със тебе. Поне Суверенът ви разбра колко струвате и двамата. Предателки крадливи, вече открито може да си ходите под ръка на гости и да си пристанете! Горчиво!!!

Бахахахах! Точно па ти ли си подготвен бе, Чашков!?! Айде някой и друг министър има тук таме по-свестен, ама 80% от кабинета на Кимчен Петков е пълен цирк, а ти си палячо номер 1!