Парламентът прие на второ четене рамката на бюджет 2016

Народното събрание одобри на второ четене рамката на държавния бюджет за 2016 година.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът прие на второ четене рамката на бюджет 2016 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С цел безплатна реклама, Миков е наредил да се правят всякакви обструкции за да се чува името на все по-незабележимата му опозиция в НС,...уж че прави нещо,,,. като едното нищо...

Докато стопанинът Борисов държи юздите, разходите на държавата, ще вървим напред! Докараме ли пак някоя марионетка на Крадците, като Орешарски, жална ни майка... На нас, данъкоплатците! А форумните тролове ще подскачат от радост. Защото към тях ще потекат пари! От тези, които ще откраднат разбойниците, работодателите на троловете, тъкмо от нас, от данъкоплатците...

По-добър финансов министър от Орешарски не си имал и няма и да имаш. А по-голям едноличен крадец на държавни средства от Борисов не си имал и няма и да имаш. Но ти това няма как да го разбереш, като гледам колко е сумата от твоето IQ и това на Борисов, която си написал.

От бюджета се носи същатата миризма, каквата се носи и от съдебната ни система.На лайна.Затова изглежда, че беше прав културтрегера, който беше оприличил страната ни като клозетна чиния.Човекът е прогледнал в настоящото и в бъдещето.Докато от властта не се изринат останките от комунистическите лайна и новите такива които се изсират от тяхните синове и деца, дизентерията която е обхванала страната ни няма да бъде излекувана.

Лай те си,лай те си.Кервана върви ли?Върви.

Не си позволявайте , ако искате да ви приемат на сериозно , да си играете с реални хора.

ВОТ ВАМ ДЕМОКРАЦИЯ ! и още нови 5 милиарда и 300 милиона нов заем.

300те млн. отиват веднага при Юнкер срещу сърчице.

Pesh0

Като парламента приеме закон , заплатите им да се определят с референдум , тогава ще го призная за действащ български парламент . Сега са банда терористи , на пъпана София .

Нарича се закон за държавния бюджет за 2016 година и се обнародва в тридневен срок. Тъй като се посочва отрицателно салдо оставам с впечатлението, че се гласува един млрд дефицит и ако някой е по- сведущ да обясни защо се прави? с нетърпение ще гледам да го прочета този път и после да пусна коментар, защото ние сме във валутен борд и взетият заем в размер на линията 8 млрд.лв за плащане на дългове е понятно , но последващия дефицит се явява малко непонятен. Увеличението на социалните разходи не съкращава някои други разходи за издръжка на някои власти.

Е па "Министерски съвет харчи по 2 438 лева на ден за ток." за другите лежачи да не говорим

Всичко ще е под контрол БЪЛГАРИ. Диктатора от Банкя нали заповяда да се вдигат данъците.

Това с данъците е точка последна в историята на ГЕРБ и вещае социални конфликти.

да ви е честито турското робство през 2016

от турското цигане пардон бг. дупедат се разпределя

от турски кокошки, чушки, домати, бабаити, недоносчета и бомби в гащи - бюджета на Гробарската дружина мина и Ментата си замина!!!