Мъж, който вярва, че Земята е плоска, полетя със своя ракета

Жителят на Калифорния Майк Хюз, която смята, че Земята е с плоска форма, извърши полет с построена от самия него ракета.

Обратно в новината

Коментари - Мъж, който вярва, че Земята е плоска, полетя със своя ракета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

готов е за транспортен министър в ГЕРБ!

плоска е ви казвам! и не се врати а се таркаля!

Ракета с парова тяга? Тоя, както се казва изби рибата! Ако беше я направил някой руснак, щяха да го скъсат от майтап. Ама нейсе, все пак заслужава уважение човека! Все пак това е едно чудесно постижение -ракета на пара! Много по-добре откполкото да се налива с бира и да кибичи по форумите. Освен това, не съм сигурен, ама парова тяга и летене, лудостта и гениалността често вървят ръка за ръка. Така, че от мен има палец нагоре!

по-страшно от луд човек е само луд човек с мисия ....

Уважавам хора, които проверяват нещата лично, вместо да се доверяват на пик, блиц, жълт труд или чук-чук.. ;)

ей тоя ме задмина по тъпотия

Този има болки в главата, не в гърба

От алкохола ще да е.

Мъж който вярва че е ракета, полетя със своя плосък мозък към земята и оцеля, но все пак се доказа

Освен, че го е заболял гърба, не става ясно в крайна сметка видял ли е дали Земята е плоска?

От 500 метра - малко трудно... Виж на 11 000 - 15 000 м. започва да се придобива някаква представа... Но за това е достатъчно да се качи на някой междуконтинентален пътнически полет. Само за $300-500 ще си отговори на въпроса, без да се прави на ракета и да го боли гърба...

Може и на междуградски. На 15000 никой не лети, между другото, а междуконтненталните ако летят през океана тръгват на под 10000 докато са с много гориво. Междуконтиненталните от Варна за Истанбул и на толкова не се изкачват понякога.

Аз мисля, че човекът е умен, даже повече от останалите, щом е успял сам да конструира и да произведе ракета, която да издигне толкова товар на височина! Такива хора, които са готови на всичко, за да осъществят идеите си, могат да променят света! Останалите (включително и аз) може само да коментираме и още по-лошо - да се присмиваме!

Земята е кръгла, но е куха...а Хитлер се е скрил във вътрешната земя, и строи армия, за да си върне Германия...

Със сигурност има нещо плоско и то е съвсем близо до него - гънките в мозъка му.

Всъщност, искрено се надявам да успее да полети достатъчно нависоко, че да се убеди с очите си каква е формата на Земята. Такъв тип хора са за уважение, независимо в това какво вярва, щом се опитват с експеримент да потвърдят или отхвърлят вярването си.

И що не си вземе една яхта ами трябва да лети в космоса?

BTW сега се сетих че и с един малко по-хубав далекоглед може да си отхвърли теорията!

ти така си мислиш... тези с плоските мозъци имат ЧАСОВЕ с видеоматериали в youtube където оборват изключително "аргументирано" всеки факт който доказва, че земята е кръгла. Започвайки от това, че "световното правителство" крие информацията за плоската земя, но за всеки случай е кодирало информацията в емблемата на ООН, до това, че слънцето обикаля на няколко хиляди метра над плоската земя и осветява само част от нея. Общо взето ситуацията е "гледам и не вярвам на ушите си"

Браво на човека. Дори изпревари Илон Мъск, който е много смел на думи от кабинета си. А относно вярванията, които го движат напред и Колумб е вярвал, че ще отиде в Индия. Реално Земята е толкова плоска, колкото и кръгла. И двата термина са донякъде точни.

земята не е кръгла, сплескан сфероид е...

Лъжеш, сфероидна сплескавица е и ще ти го докажа някой ден! ;)

"Света на диска"-Тери Пратчет

Ръбата е ръбата като тиквата на на тоя токмак.

Плосък му е мозъка на този.

Не само, че е плоска, а има и само една повърхност, тъй като е част от едноплощната повърхност на Мьобиус! А най-вероятно по форма е подобна на бутилката на Клайн, откъдето следва, че понятията ляво и дясно са просто цивилизационна измислица.

Аз па твърдя, че Земята е ВДЛЪБНАТА! Де да видиме как ще ме обори.

Sm3hurk0

Няма ли кой да му каже да си купи един дрон и да го вдигне на 3-4 километра и да се убеди сам.

4 км не стигат. самолетите летят на 10 и от там Земята се още си е плоска :).виж - балон с хелий може и да стане... и после да скочи от стратосферата, ма без парашут. щото вече има скок от там с парашут и нема да е интересно на публиката....

Той вече се е уверил че е плоска , след болките в гърба

Жената дето ме е родила много споменаван хора от знайни и незнайни /омо-сепиенси от мъжки род, скандиращи намерения за продължаване на моя скапан у-Род

Пророк Исай 40:22 - "Той е Оня, Който седи над кръга на земята"

6 Той е, Който гради сферите Си на небето, И основава свода Си на земята; Който повиква морските води, И ги излива по лицето на земята; Иеова е името му. Това за ония който твърди че в Библията пишело че земята е плоска. Цитатът е от Пророк Амос.

пич, сферите са на небето. Сводът е над плоската земя, свод знаеш ли какво е? а сферите са луна, слънце, такива разни. те са в небето. И са точно по плоскоземната теория

ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА И ТОЧКА. ДОКАЗАТЕЛСТВА: 1.НАСЕЛЕНА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО С ПЛОСКИ ЧЕРВЕИ. 2.МНОГО ОТ ТЕЗИ ЧЕРВЕИ СА ЕВОЛЮИРАЛИ ДО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПЛОСКИ МОЗЪЦИ. 3.НАЛИЧИЕТО НА ПЛОСЪК ДАНЪК В МНОГО ДЪРЖАВИ 4.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНГО СЕ СТРОИ С ПЛОСКОСТИ 5.НЕ МИ РАБОТИ КАПС-ЛОКА И ТОВА ВЕЧЕ АКО НЕ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО, НЕЗНАМ. ОТ 6 ДО 1000 ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ДЮСТАБАНИ КОИТО НЕЗНАМ ЗАЩО ГИ НАРИЧАТ ПЛОСКОСТИПИ, КАТО ВСИЧКИ ПРОИЗВЕЖДАНИ ОБУВКИ С С ПЛОСКА ОСНОВА.ПРОСТО НЕ РАЗБИРАМ.

Галилео, Галилео ти доказа тя се врътка с всяка по-голяма глътка :D

Аз пък си мисля да поискам финансиране по някоя европейска програма и да докажа, че когато на една стоножка откъснеш всичките крака и й кажеш върви,а тя не върви,от това произлиза важния научен извод,че тя е престанала да чува

Че Земята е кръгла се доказваше дори с махалото на Фуко. Останалите видими небесни тела са сферични. На Луната даже се вижда перодично кръглата сянка от Земята и става като сърп. Да не говорим за пътуването и романи като обиколка на Земята за 80 дни. Та дори интернета как е прокаран. ;)

Кръгла не опровергава, че е плоска. Дори напротив - както го казваш следва, че е плоска, а не сферична. Махалото доколкото си спомням доказваше, че се върти, а не че е сферична. Че е сферична е доказал Магелан. Но трябва четене, за американския пенсионер недостъпно очевидно.

За въртяща се плоскост не се бях сетил. ;)

Сърпа на Луната заради това ли се вижда? А аз десетилетия се заблуждавах, че това е заради посоката на огряване от Слънцето ...

Това е другият ефект на сенчеста страна. Но както има слънчево затъмнение, така има и лунно затъмнение. И когато не е пълно имаш сърп, включително на Слънцето.

плоска е И в Библията пише, че е плоска

В Библията не пише такова нещо.

Пише че има 4 краища и тем подобни.

А в библията къде пише че е ръба ?

Какво е "ръба", тоалетно?

Чакам цитат от Библията, многознайко.

Няма да получиш цитат пич,те такива като тоя примат доказателства не представят,защото мозъка им стига до толкова че чули не доразбрали и се включват по всякакви теми. Тоя горкия не е прочел и 5 страници от Библията даже не е сигурно че изобщо знае що е това Библия.

Ха сега де,Земята плоска ли е или е кръгла? Като гледам даже спор се е заформил във форума по този въпрос.Достатъчно е някой малоумник когато забрави да си изпие хапчетата и почне да представя ,,доказателства''за плоската форма на Земята и Ганьо пощурява по темата,вместо да си напъне мозъка и да измисли как да изкара 10 лева повече та поне малко да подобри мизерния си живот Ганьо се занимава с неща за които не му достига акъл.

99% от коментиращите са първосигнални хейтъри. Очаквам скоро цифрата да нарастне до 99,99%. Човек без финансови възможности преследва мечтата си. С риск за живота си. И кой го съди - затлъстели мозъци, които нищо повече от тъпи коментари не са произвели. Шапка му свалям и дано успее да достигне поне 30-тина километра.

И каква му е мечтата бе,да докаже че земята е плоска? Няма как да му се сбъдне мечтата защото е доказано че това не е така.

Ти доказал ли си, че Земята не е плоска? Някой друг е доказал това, а ти само повтаряш. Когато полетиш с идеята да докажеш своето твърдение, тогава можеш да опонираш на човека. До тогава просто нямаш право да го упрекваш-не си му на нивото.

Само поздравления за човека! Има идеи и търси доказателства.. Възхищавам се на упоритостта му! И Икар е отнесъл много упреци, но днес е легенда. А упрекващите никой не ги помни сега.

Сега: финансови възможности човекът има, защото е американски пенсионер, не български. Пенсионната система на развитите страни по традиция допуска възможността пенсионери да са милионери, и той е един от тях очевидно, а не обратното. Че преследва мечтата си е вярно и браво. Че е невеж също е вярно. За 30-те километра, нали се сещаш че е невъзможно да ги достигне. Само пари и глупост не стигат, трябва образование, технология, екип и знания. Той с твърдението си се ограничава до болки в гърба - предполагам от твърдо приземяване с парашут, което за неговата възраст е значителен проблем, защото е увреждане на гръбнака.

Ами какво до прави човека,не го пускат в самолета . Има му снимката по летищата. Пък го тегли към облаците. Даже като няма облаци. Но ще му забранят и пикниците около ракетните площадки. Деца играят наоколо ,а той ракети запуска . Хубаво че не е някой фалстарт ,че голям фал можеше да е .

НЯМА полети м-у Южна Америка и АВСТРАЛИЯ/Нова Зеландия/ директно през Тихия ОКЕАН Както нама директни от Южна Африка за Австралия -минават ВСИЧКИ през ДУБАИ вместо през Индииския океан/удьлжаваики с хиледи километри полета/ НЯМА и танкери и тьрговски кораби пресичаши директно Тихия ОКЕАН страно нали Погледнете ФЛАИТ РАИДАР доказателства са там

Я да ни светнеш доказателствата за какво са там?

Причината каква е за липсата на полети от южна америка до австралия ( при наличието нс dreamliner 787)- липса на земя наоколо в случай на аварийно кацане ?

Най-високата сграда е 828м. Да беше се качил на върха на сградата вместо да прави глупости!

Следващият път да си построи летяща чиния

Чудно ми е кой и с каква цел пуска подобни простотии - плоска земя, кемтрейлс, рептили ...?

Като не четеш достатъчно много има да се чудиш

На затлъстелите кравешки мозъци единственото плоско нещо са им гънките на мозъка. В 21 век не е нормално толкова хора да вярват в тази простотия.

абе направи си ракета и се приземи после ще говорим едва ли е чак толкова тъп

Аз се чудя по същия начин за религиите, ама хората си вярват на богове и това е. Иначе "плоска гънка си е Оксиморон" :D Плоски мозъци има по цялата земя!

Tъп като шофьор - това е достатъчно да се обясни въпиющото малоумие на въпросният индивид. Явно не му се пали камиона да обиколи плоската земя да се озове един ден в изходната си точка.

ся остава и тая откачалка да задмине роскосмос...

Американците не са пращали човек в космоса от 2011г. Небройки пращаните с руски ракети. Дори китайците имат изпратени поне двама от тогава.

Po goliama tapotia ne biah chel !!!

Кръгла е била на младини. Сега е поувиснала вече.

Това Тери Пратчет го е написал много отдавна. А щом е написано и издадено като книга няма как да не е така. Нали? Отделно ако беше кръгла в южното полукълбо сополите щяха да се стичат нагоре и да влизат в очите на хората. Който се е возил в самолет пък е видял, че илюминаторите нарочно са от изкривена пластмаса, за да създават илюзията, че земята в края на хоризонта се закръглява. А и ако не беше плоска, а кръгла нямаше да има локви по половин метър дълбоки по нашите пътища и тротоари.

И аз това викам. Ако беше кръгла нямаше да можем да играем билярд и боулинг. Топките щяха да се суркат по нанадолнище.

Точно така! И ако беше кръгла, в южното полукълбо щяха да са все надървени и на жените нямаше да им висят, а тоалетните чинии щяха да са на тавана... :)

По-евтино и по-безопасно беше да се издигне с балон на тези 570 метра. А той построил ракета на кюмур!

Нашия брат по кормуване е хвал вече Онзи за Шлифера: с балон щеше да приключи и да бъде забравин....докато сега ще му осигурят старините, вярващите братя и сестри в плоското битие, чрез дарения за новия апарат на доказателството. Ако литне в космоса 100 процена ще се срещне с Онзи. Последната совалка го направи с носените Скрижали от равина.

Хахах,малоумник!!! ХО ХО ХО

Плоска е разбира се. Това ние го знаем много добре. Ако беше кръгла като се търкулнеш по пътя трябва да се търкаляш цял живот по нанадолнището.