Открит е протеин с ключова роля за разпространението на рака

Изследователи от университета на Тексас са открили протеин с ключова роля в разпространението на раковите клетки, съобщи "Медикъл експрес", цитиран от БТА,

Обратно в новината

Коментари - Открит е протеин с ключова роля за разпространението на рака | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако се обединят руските и американските учени човечеството ще заживее много по-добре.

Какво означава "увеличава продължителността на живота им повече от два пъти"? Ако в 4-та степен ти остават 2 месеца ще живееш 4?

"Проучването на американските специалисти разкрива ключов механизъм, чрез който раковите клетки придобиват метастатичните характеристики на кръвните клетки. " Тъй ,тъй ето какво се случва когато работиш ,откриваш и това е разбира се добре финансово подплатено .Защо не се чува да са открили нещо съветските учени ,защо те не се похвалят с откритие ?Може би в русия не останаха такива .Великата русия влага пари само и единствено в въоражаване и военна индустрия ,а не може да скалъпи и една кола .А капиталистическия агресор америка не спира да изпраща хора в космоса и да прави нови научни открития .Тая америка която непрекъснато е спрягана за враг за всяка беда по света тя е основния заподозрян .Драги ми пролетари не се ли усещате че вашата теория за световна икономическа инвазия и конспирация от америка издиша ,ама от всякъде !

Ваксината е руска! И какво ни занимаваш с умозаключенията на болния си мозък?Ракът не прави разлика между комунисти,фашисти и капиталисти!

Да бе - то и радиото, ел. крушка и законите на генетиката - и те бяха руски дълго време. Поне така пишеше в учебниците. Ти май оттогава не си отварял книги!

PRIQTELYUUU,koito iska MIR trqbva da se gotvi za voina.Ot vreme ono vsqka imperiq e lamtqla za ruskata zemq i, ne otdavna edna amerikanska" borkinq" za demokraciq se izpusna ta kaza--Ne e spravedlivo edna samo strana da ima tolkova prirodni bogatstva-- Ta zatova trqbva da mislqt pove4e za bombi otkolkoto za vaksini.Blagodarq.

Механизмът на разпространение на раковите клетки е открит още преди президентите на Бразилия - Дилма Русеф, предшественикът й Лула да Силва, на Парагвай - Фернандо Луго, на Аржентина - Кристина Фернандес де Кирхнер, на починалия президент на Венецуела - Уго Чавес.. да се разболеят от рак.

Обществата са така устроени, че да създават стрес у индивидите на всяко ниво-образователна система медии, здравно обслужване, финансова система, лични отношения и т. н. Живеейки в тази парадигма на страх хората са податливи на внушения и лесно се управляват. Но същото това съществуване в страх бавно убива отделния индивид. Рака е съществуване в страх! И тогава на сцената излизат "спасителите" фармаиндустрията,които прибират и последните пари от индивида обещавайки му илюзии. Така, че просто трябва тотално да преосмислите начина си на мислене. ВСЕКИ Е ЛИЧНО ОТГОВОРЕН ЗА СТАВАЩОТО В ЖИВОТА МУ

След като можеш да проумееш толкова сложни конспирации, вземи сега разбери простото граматично правило: подлогът в българския език се членува с пълен член. Например: Ракът е съществуване в страх. (а не рака) Ако ти е все тая, то и на мен ми е все тая, ама няма как да те взема на сериозно ...

rado_7_6@

Разшифрован, кодът на раковия протеин се четял - БЕСЕПАКА

Разгледайте българския сайт "Германска нова медицина". Има, разбира се, и множество чуждоезични сайтове и филми (вкл. с български субтитри) на тази тема. Който може, ще разбере за какво става въпрос. Д-р Хамер е открил 5 биологични закона, на които се подчиняват всички болести (с изключение на екзотичните), включително и рака. За съжаление, откритията на д-р Хамер се отхвърлят от официалната медицина, а самият той е обявен за престъпник и луд. Все пак, откритията му могат да бъдат много полезни в ежедневието на всеки човек, който живее съобразявайки се с природните закони.

точно разбирате последното изречение от новината? Примерно:болен от рак 3-4 ст., остават му още два месеца живот. Лекуват го с препарата и той живее 4 месеца!? Или: болен от рак 3-4 ст. на 75 години.Лекуват го и живее до 150 години?!? Някой ще ми преведе ли?

Средногодишно се появяват 5-6 подобни "новини"! Поставям го в кавички, защото са псевдоновини, т.е. платени безсмислици! Всеки институт прави подобни "открития", когато му трябва допълнителен бюджет!

Най-много ръководителят на научният екип да го самоубият сега! Пълно е с открития които не ги реализират защото са неудобни за разните мафии.

За съжаление има много истина в думите ти ... Химиотерапията и съпровождащите я медикаменти са толкова скъпи, че никоя фармацевтична компания няма интерес такъв тип открития да излязат както се казва на бял свят, да не говорим пък да се реализират. Това означава да загубят милиони ...

ами дано този пат ваксината наистина помага *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ракът се лекува по метода на д-р Симончини със сода и кленов сироп. Или другият начин, по който го лекуват е с конопено масло. Напишете в Гугъл "Отбягване на лечението" и ще намерите филма с БГ субтитри във Vimeo или YouTube. Много хора са се излекували така. Заради това властите навсякъде забраняват легализацията на марихуаната с медицински цели. Никой няма полза от евтино и ефективно лечение, което да излекува милиони хора по света, хвърлящи парите си за химиотерапия. Химиотерапията доказано убива и болните, и здравите клетки. Както казва д-р Симончини: "В повечето случаи сегашните методи на лечение, убиват пациента". Има достатъчно писано в нета по темата какво трябва, каква апаратура, как се прави и т.н.

Содата задължително трябва да е пречистена, която да няма алуминий в нея. Алуминият е продукт, който го има в повечето соди бикарбонат на пазара, въпреки че не е описана в съдържанието. Остатък от производствения процес е. Но всичко това го има описано и като се търси, ще се намери каквото трябва.

Генна експресия е процесът, при който унаследяема информация от един ген, напр. ДНК секвенция, се трансформира във функционален генетичен продукт като белтъчина или РНК. Процесът на експресия до белтъчина е многостъпален.

може да е някакъв медицински термин, непреводим

По просто е Пич, те са си най-обикновени ОРГАНИЧНИ ПОРТАЛИ.

хващам се на бас, че съгъ ше го пуснат на пазара за 500 хилки минимум. Имаш 3-4 милики, живееш още 2-3 години. Абе Стив Джобс що не е още жив при таз напраднала медицина?

Алопатичната "напреднала" медицина отдавна е стигнала своят "таван". Защо? Защото е атеистична, най-просто казано. Никой от лекарите не отчита влиянието на Душата = ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА. За това психините анормални състояния се увеличават динамично. "В този свят ненормален, не се стреми да изглеждаш нормален. Ти не си лейка куха, просто бъди странен."

Алопатичната медицина, никога няма да се развива, както трябва, докато е държанка на големите фармацевтични гиганти. Тя е започнала да умира, още в началото на 20-ти век, когато фармацията е започнала да спонсорира университетите и да им дава пари за оборудване и апаратура, в замяна на това, там да се учат само методите на лечение с химически препрати и да се отричат всички останали. Повечето лекари сега са индоктринирани напълно и дори не осъзнават, че вредят на пациентите си и, че проучванията, които четат за ефективността да даден препарат, са спонсорирани индиректно от самите компании - производители.

Някой да е преборил световната фармацевтична мафия? Докато има болни, ще има печалби, поне десет пъти в годината чета подобни новини - как било открито еди-какво си, което бори раковите клетки. А около мен толкова души умряха от рак. И синия скорпион пиха, и какво ли не.

И за какво цъкате минуси, зададох ви въпрос, ако можете, оборете ме.

до в христов, моля за по_вече подробноси за ваксината и вашето лечение.много цте сум благодарна!!!

Супер, ама да си я купиш ще трябва да си продадеш апартамента, и ще живееш още 6 месеца и ще ровиш в кофите за здравословна храна и ще си на въздух. Егати измамниците. То това е и принципа на съвременната медицина - бори се със следствието, не с причината, щото бизнеса ще умре.

Самите амириканци преди време изолириха уникалния Витамин Б17, който показва удивителни резултати дори при рак 4-та фаза. Амигдалина-както е другото име на този витамин не може да бъде патентован, както всеки друг витамин. По тази причина фармацевтичните компании не могат да прибират колосални печелби. Естесвено Амигдалин е обявен за вреден, поради наличието на цианид, но лабораторни изследвания показват, че това изобщо не е така. Принципа на действие е, че въпросния цианид се освобождава само при контакт с ракови клетки и ги унищожава, проблем има само когато е засегнат панкреаса, защото не може да се изчисти организма. Амигдалина се произвежда все пак абсолютно легално в Мексико, Украйна и Русия и се използва при лечение на раково болни, като при 4-фаза, се приема венозно и лекува около 30% от случаите, за сравнение при химиотерапията процентите са 3-4.

да не цъкат минуси, това няма да им помогне. Онковирусите са клетъчни паразити. Навлизат в здрави клетки и може да стоят там десетилетия ако имунната система е здрава. Лошото е, че могат да заразяват, най-вече при интимен контакт. Когато се срине имунната система - стрес, токсини, радиация, те започват да влияят така на човешките, но и на други животни клетките, че започва едно бързо и неправилно размножаване. Образуват се маси от тези клетки - тумори, които дават някакви оплаквания от притискане или нарушено кръвоснабдяване. Чак тогава човек тръгва по доктори. Хиляди са разновидностите на тези вируси и затова масови ваксини няма да помогнат,1 вероятно само индивидуални при отделен пациент. Проститутките са идеален източник на тези вируси, още повече, че битува заблудата, че презервативите пазят от зарази.

"Ракът"основно се причинява или по право се отключва от СТРЕС и аз исках да споделя ,че и ние българите сме дали "нещо на света"но оценяването за съжаление винаги е след това справка "Българския казан в ада",а при рачо няма сини червени пимбяни,а това че са открили нещо което може да помогне е много добре нека да се настроиваме на положителни вълни и емоции

Причината за появяването на РАКОВИ КЛЕТКИ е в егоизма, алчността и АТЕИЗМА! Комбинирани, с нагнетяваният социален страх от медии, образование и "политики" и ОСНОВАТЕЛНИТЕ ЯРОСТ, ГНЯВ и НЕДОВОЛСТВО + ГМО, H.A.A.R.P., Е-тата, ваксините, "лекарствата, замърсените и радиоактивни въздух и вода от неразумната човешка дейност, водят до разрушаване на имунната система на човешкото тяло и поява на различни болестните състояния. Аз, като онкоболен, съм "изследвал" детаилно и комплексно горепосочените фактори, повече от 15 години вече. Който е попаднал в такава "дупка", като мене, може да си извади програма за индивидуално опазване на малкото ресурси, които са му останали на разположение.

Ракът се причинява от ракови вируси, с които човек се заразява. Затова и се правят ваксини от тези вируси, но резултатите са още много зле и едва ли ще има полза от тях. Започват да лекуват с антивирусни средства и има добри резултати. Спомнете си ваксината за рака на шийката на матката, която е убила много момичета - смърт веднага след поставянето и.

Църквата продава индулгенции, Фармаконцерните химикали. Ефектът от тези продажби са печалби за продавачите и смърт за купувачите (базирана на умишленото им заблуждаване)

Да.В момента най-скъпата захар, се продава в аптеките.

Кога най-после учените ще "открият" , че проблемите на хомосапиенс се коренят не в сферата на химията, а в енергийните и електромагнитните полета вътре и извън човека след като първите !научни! изказвания по този въпрос вече направиха почти 100 години. В края на този изпълнен с "върхови технологии" цикъл ще разберем, че сме търсили зелен хайвер и , че ние сме и проблема и решението на всички наши въпроси.

Открит е протеин с ключова роля за разпространението на рака Ще помогне ли срещу метастазите ДПС И БСП?

Имат предвид раковите метастази ДПС И БСП.

абе Петров, не те ли е срам да намесваш политиката. Това е изключително важно откритие, което може да помогне на много неизлечимо болни. Много е важно за хората.

Точно защото е важно за хората, намесвам политиката. Това лекарство ние българите ще гледаме през крив макарон, точно заради 25 годишния политически тумор който продължава да расте.Кажи ми в какво състояние е здравеопазването, а фонда за лечение на деца.Пълен цинизъм.Нашите олигофрени заделят 14 милиона за безмисления референдум Белене , а за лечението на децата от рак няма пари.Всичко е политика , дори и здравето.

Драги ''h'', прочети какво съм написал за "политиката", в "МАНИПУЛАТОРИ!!!" - 14:42.

Съществува наследсвеност при онкологичните заболявания и това е доказано научно,във всички въпросници на застрахователните компаний има такъв въпрос.А във връзка с ваксината то в България съществува от 25 год. и от три най после я признаха,но човека дето е измисли си отиде преди това проф.Спартак Хаджиев- Мир на праха му,аз лично е ползвам от 12 год..,Имах карценом на гърлото и впоследствие метастаза в лимфните възли ,при 2 ят път правих лъчетерапия и след това разбрах за Ваксината и отказах химиотерапията, е засега се радвам,че мога да взимам отношение по въпроса .Пожелавам на никой да не му идва до главата, но вярвам в Бългаското.Подкрепям 3399,

Тези учени, защо не кажат причината за провала на Проект Човешки Геном? След 20 години и десетки милиарди се оказа, че информацията за производството на протеини (ген) не е кодирано, нито се предава по наследство. Тези инструкции за прозводството на протеини са резултат от мисловния процес на всеки един.

..а ние тук спорим яде ли се асфалта или не?! Тъжно!

В края на текста става ясно, че американските учени само си губят времето, понеже новосибирските руски учени вече са открили всичко по въпроса.

ваксината включва ли ракия ? пиене всеки ден имам предвид

Защо ли изследването не е направено в Москва? Хммм, може би защото не става дума за алкохол? Поздравления за откритието на братския американски народ, който ще спаси света отново. Яд ли ви е русофили, а? Кога ще разберете, че Америка е велика

тъпанар!!! И тук намесваш политика. Не ти е дошло на главата да видиш за какво иде реч :(

то американците турсят лекарство зса рак щото са много прости, а ние булгарите нишо не праим защото знаем че няма да стане и затова сме умни *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Учените от Магаданския университет разработили ваксина против рак

Отдавна се знае, че рака не зависи от гените.Човек може да има ген на рак, но никога да не се разболее.Обратно хора без ген на рак също се разболяват от рак. Тези учени пропускат да ни кажат кое е това което активира или създава ген на рака. А,то е човешкото енергийно поле.Човек без да осъзнава сам е причината за тази болест. Излекуването е по обратния алгоритъм: даваш си сметка, че ти си причината и трябва да промениш енергийният мисловен процес. Така както се е появил със същата скорост рака изчезва. Всичко друго са обороти за Фармаиндустрията.

ген на рак??? Що за глупост. Рак е общо название на група от заболявания. Наричат го с опростеното рак, но всъщност различните видове рак са различни болести. Е имат и някои общи характеристики, но се съмнявам, че има изобщо такъв "ген на рак"?

Рак е неправилно деление на клетките, получено от подаваната към тях (клетките) информация. Информацията за това как трябва да се развиват клетките се подава от мозъка. С други думи ако решиш, че оздравяваш-оздравяваш, ако си решил, че си дотук- умираш.

Маг Сибила Вие ли сте ?

(лъжи и измами) + химиотерапия + лъчетерапия + ваксини = огромнипечалби + намаляванена_населението.

jingiby

Браво!

и какво от това !? така или иначе вече не съществуват никакви технически причини за смърт от рак и още куп "нелечими" болести... индустрията печели от труповете, лечението е за "богопомазаните". нищо няма да се промени за средностатистическото говедо, абсолютно нищо!

Ако лечението беше за богопомазаните както ти твърдиш то тогава Стив Джобс ( например ) щеше още да е жив.

той НЕ е от тях разбира се, имената на богопомазаните НИКОГА не излизат на светло, те не са новатори, те са само паразити. запомни го!