”Обръснатият” Караджич продаден за 10 000 евро

Сръбската полиция започна разследавне за да изясни кой и по какъв начин е разпространил снимките, които са направени веднага след задържането на бившия лидер на босненските сърби Радован Караджич.

Обратно в новината

Коментари - ”Обръснатият” Караджич продаден за 10 000 евро | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама ама ама ама страшно ми е любопитно защо не хванат например Путин да го екстрадират в Хага на съд за геноцид на чеченците например !?!?!?!?!???!??!?!

Ха ха ха 10 000 , толкова само за бившото сръбско величие :)))))

Ето какво е предимството да си българин в България!Имаш си прислуга като в двореца!Питайте Митьо Очите!

sigurno heroes she moje da jitka na kompa ili fifata, to kvo drugo bez net...

DA UMIRA! NE6TASTNIK MUSULMANI ,TCIGANI KAKVITO 6TE DA SA. TOVA NE E NA4IN DA SE VODI VOINA. KOITO SI POVQRVA, 4E MOJE DA RE6AVA VMESTO GOSPOD, DALE4 NE STIGA.

Karadgish e istinski sarbin Za jiax toi e geroi Mnogo e tanka liniata mejdo geroizma i terorizma

абе тоя изби доста народ, ама пък албанците дето избиха не по-малко сега са ръководители на косовската държава.

Значи там може да се подслушват затворници, а тука било нарушаване на човешките права на излежаващите присъда.

интересно щом той е военно престъпник какъв е Буш него трябва да го режат пърче по пърче.По-глеми военно престъпници от щатите няма

Яааа и от такива като тоя имало полза! 10 000 евро това е едно Пежо 206. Е с такава малка кола ни става да се избият толкова хиляди хора, ама все пак е нещо.

Атентатите ги правеха чеченци , а не руснаци. А Путин сигурно никога няма да отиде на съд в Хага. Други хора са за там - Тачи, Рамуш Харадинай и компания за убитите, безследно изчезнали и изтезавани хора в албанските концлагери, както и някои хърватски генерали участвали в гоненията на сърби, паленето на сръбски села. Ясно е че за мелиха всяко действие под знака на полумесеца е свеюенно но може би трябва да обясни защо албанците вкараха жадните за кръв моджехедини да колят сърби. В контрапункт на клането в Сребреница мога да покажа такива фотоси на изтезавани и умътвени сърби - без очи , ръце, с отрязани крака , и извадени други органи. Съгласна съм , че Караджидж трябва да бъде осъден, но останалите военопрестъпници на свобода ли трябва да са. 3000 сърби са намерили смърта си само през 1999 след бомбандировките , 6000 са безследно изчезнали в Албания и близките им никога няма да ги погребат , заразлика от жертвите в Сребреница. Според анонимен и Мелиха за несръбските зверства кой трябва да поеме отговорност? Ще им ли такива дела ? Ще бъдат ли осъдени албанските главорези или цирка в Хага ще продължава? Заюо са тези двойни стандарти на триб?

Принципт и тук е, че победителите не ги съдят! Едни престъпници, победителите, съдят други престъпници - победените. Горко на победените!

DA UMIRA! NE6TASTNIK MUSULMANI ,TCIGANI KAKVITO 6TE DA SA. TOVA NE E NA4IN DA SE VODI VOINA. KOITO SI POVQRVA, 4E MOJE DA RE6AVA VMESTO GOSPOD, DALE4 NE STIGA.