Коментари - Радостина Александрова: Има опасност COVID-19, грип и респиранторен вирус да се съберат в едно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тая е събрала кифтета, банички и баклава в едно....

Айде скрийте се бе!

Честно казано омръзна ми не знам до къде от мръсни мошеници в бели престилки, носещи гръмкото название "ЛЕКАРИ"..............

Те и нашите политици, независимо от партийната принадлежност се командват от едно място, ама ние напук все още живеем :) Недей мисли за нас, дебела лелко, гледай си килата, че ще заслабнеш. А прическата... WTF!!!

Това е неморално, да се съберат от кол и въже и да правят групов секс.

И това колко пари прави на лекарски калпак?

ДИР Януари 20105г по икиндия: Може вече 50 години да не е регистриран тежък случай на Ковид, но има опасност да мутира и да създаде проблеми. Единственото решение е тройната ваксинация и ние настояваме тази процедура да стане задължитлена защото това е научно обоснованата и отговорна позиция, а не като ония плоскозмеци антиваксс...........

Винаги има опасност ваксинатор да се обедини с продажен бюрократ и да обере държавната хазна.

Донати и руска салата на корем.

Е не може ли по-силни в, да унищожи по слабия вирус? Що пък трябва да се събират в едно?

Гарванът грачи, черно, зловещо...Пак.

Посмали Малко Манго!

Вирусите са толкова елементарни, че някои не ги приемат за форма на живот. Няма какво да се самоунищожават. Те могат само да се репликират. Да се унищожат, означава да загубят способност за рпеликация.

Алооо компетенцията, като се съберат в едно, значи ще си направят бебета вирусчета. Тях как ще ги кръстите?

Ооо, Джаба пак изпълзя от дупката щом се появиха трохи и аудитория

Айде чиба, бе! Те винаги са си били едно! Само в твойте манипулации и на дружките ти бяха различно!

Това е жената на Чубака

И какво ? Ще цитирам дословно един съсед: Имам 4 ковид ваксини и два ковида прекарани. Ваксинирах се за грип и две седмици след това прекарах и грип.

Това което убива хората нее Ко. Има други над 100 водещи причини. Да разтягаме Ко локума означава да си губим времето и енергията в празнословия. Това време и тази енергия трябва да са насочени към истинските проблеми за здравето. Но от друга страна като им гледам на тези знанията (и морала) май по-добре да не се заниамват със здравето на никое живо същество.

На "открито", сред "природата" ?! добре, ама аз всеки път като изляза, все на сажди и пушек мирише тази ваша природа бе ?! по добре да си стоя на "непроветрено" в къщи, поне не мирише на пушак. "провертрявайте" за да се опушите като пушен бут.

нискостебленна.

Чухме те. Сега кажи кога ще има разследеане за евентуални лобистки крупни суми преведени по разни докторски сметки?

Събраха се ковида и грипа и си направиха семейство. Тая стрина и тя е от такова вирусно семейство .

събрали всички варианти на глупостта - в едно.

Ахааа! Свършиха парите за КОВИД пропагандата и запяха друга песен (вкл. и тази от новината). Били сме живяли хилядолетия с грипа, КОВИДа и респираторните вируси. А ДОБЪР ДЕН! Две години нормалните хора го твърдяха, ама кинтите от БигФарма са яки и могат да запушат всякаква уста! И сега - що ручахме жабетата, г-жо? (P.S. парите дето взехте да плашите народа да се боде с "препарати" ще се върнат при тия дето ви ги дадоха. Има възмездие, да знаете!)

Хич не си правете устата с тези глупости повече! Никакви кивиди, мовиди, грипове, маски, локдауни и сертификати, щото ще ви изринем! Да ви таковам и в мошениците платени. Тоя тромб да ходи да симулира познания там, откъдето е изпълзял и му плащат.

Да ти се изцикам в устата

А запекът и разстройството могат ли да се съберат в едно?

Тази не е ли брат на григор здравков - джуджето което "много компетентно" по темата с митниците ? що така си приличат ??? а и еднакво умни

"С прискърбие ви съобщавам, че ковида едва ммърда и вирее само във ваксинирани общества..... Тази година ще имаме 5 пъти по-нлаки премии от миналта. Иванов, не плачи като малко дете, все ще измислим нещо....."

Едва ли е казала респираНторни вируси... Неграмотни журналисти! И то в заглавието!

Докторе а сифилис и трипер възможно ли е да станат едно с гореспоменатите?

Има опасност някой да ви натроши продажните ви кратуни

Идиоти като тази безмозъчна твар цапат името на науката.

Сетила са Мара............ Те още ще променят песничката - до пълно обръшане на фурнаджийската лопата.

"Колкото повече време имаме за себе си, за близките си, за действие на открито, сред природата това би повишило имунната ни система." А НАЛИ ВИЕ ЗАБРАНИХТЕ НА ХОРАТА ДА ИЗЛИЗАТ И ГИ ГЛОБЯВАХТЕ КАТО СЕ РАЗХОЖДАХА В ПАРКА ИЛИ НА ВИТОЩА????!!!!!

Поне каза нещо полезно бабата - как да се погрижим за опазване на здравето в посока укрепване на имунитета :) (Друг е въпросът ,че в началото на спецоперация Ковид Рокфелеровият институ и подобни тинк-танкисти ни светнаха през 2010 г ,че разчитат на ефекта на свръйреалция на имунната система цитокинова буря, за да атакуват основно деца и младежи чрез т.нар. ковид. Добре е,че се провалиха и в това :) Засега ) Изключителен пробив за Рокфелеровия бизнес модел в медицината е все пак човек от ситемата да говори за опазване на здравето :) За този мръсен бизнес здравите хора сме като проклятие ;) Смъртна опаснист! Няма болни, няма приходи ;) Зимата е обичайно време за нарастване броя на респираторни заболявания ,все пак! Да не позволяваме на Местните Шайки и на Глобалната Шайка да ни яхат - никакво включване в извънлабораторния експеримент с т.нар. ваксини! А скъпоплатените наеминци - доФтори нека изгубят допълните си сребърници ;)

През 21-век няма по-голяма болест от хазарта. Ако пишехте по една статия на ден за проиграните животи на комар, сега щяхме да живеем в едно много по-здраво общество.

Докторите потрошиха по коледа и нова година лесните пари, дето им ги дадоха последните 2 години, за да говорят глупости на хоратаq и сега отвориха усти за още!

И да сформират Ваксотрон, нали ...

В Русия го забраниха отдавна както и всички. НПО та

Разбира се, че могат! Ако бигфарма даде пари на "докторите" като тая, утре ще ни кажат, че вие имате разстройство,защото ядете на обяд! А, запекът ви се дължи на липсата на 5-тата бустерна доза ваксинация срещу ковида.

ШЕ СТАНАТ ЛИ "БРАТУШКИ" ?

7 пъти се бустерирах. Но сега искам пак, че ми е някак гузно, задето центровете са празни и няам опашки пред тях.

Разследване, съд и присъди за всичките платени “доктори и специалисти”, които пропагандираха тази простотия Ковид и локдауни, маски, ваксини! Но най-вече за всички мисирки, които две години плашиха народа със статии за смърт и болести. Заради вас децата ни боледуват от грип сега, понеже вие допринесохте за налагането на локдауните. Родители не даваха на децата да излизат и да си играят, сакън да не лепнат “смъртоносния” вирус. Ма*ицата ви платена, дано изгниете някой ден в болниците и да ви приседнат парите!

Има голяма опасност... за дебели лели, като тази от снимката.

Не,може само в комбина с маймунска треска :-)

Проблема на бабата бил, че сме се били върнали към нормалния начин на живот.

Да се организира събиране на средства ( парични най-вече) под егидата на зеленочорапестия ( който навремето даде личен пример как да се ваксинираме и то без вдигнат ЮМРУК) да подпомогнем всички които пострадаха от това, че ваксинацията срещу Ковид-а намалява и е на път са спре окончателно, освен ако не ни наредят друго от СЗО.

Извинете докторке, вие сега ли разбрахте че хилядолетия живеем с вируси и грипое и какви ли не доста по-страшни болести? Сега ли разбрахте , че децата и хората трябва да излизат на вън и сред природата и да живеят спокойно без стрес та да нмяа болести ?