Радостин Василев: Кирил Петков подлежи на наказателна отговорност

Според юриста от ИТН решението е дошло след "безпрецедентен натиск" от страна на бившия служебен министър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължавайте така Няма лоша реклама Народа не вярва на управлямащите и това си има причини Вместо да избодете очи ще изпишете вежди !

На предните избори гласувах за ИТН. На следващите0за ПП. И тоя зализания ми помогна много да взема това решение.

този Радостин Василев овсвен да прави минети под мостовете в крайните софийски квартали, за нищо друго не става. Циганин, радост за бай Сали.

От една страна имаме човек с 500К а от другата човек извършил действия в интерес и в полза на обществото. Къде е разума. Къде е морала. Хора като 500К нямта моралното право да се показват а не да се набират на чужд гръб. Това е така защото бъларския народ го позволява.

Ами ти, бе.. мекере. Дето се срещаше с Дончева и не ти хареса 500к ? И после цяла седмица нищо не споменуваш докато не стана скандал.. всички сте долна измет неземна. Не знам дали Кирил или някой след него, но тая държава има нужда от политици със съдбата на Чаушеску и Садам! На лъвов мост!

Отлична мотивировка. Такова безсрамно и умишлено погазване на законността у нас не е имало през ЦЕЛИЯ нещастен "преход". ИМПИЙЧМЪНТ в края на мандата на Радев става задължително условие за политическата камарила да потвърди върховенството на закона.

Аз подкрепям Кирил Петков и смятам , че сме долен народ със много долни политици, затова за пореден път заразата ни атакува масово. Ние сме дребна, злобна , завистлива и мързелива нация. Много е тъжно това, което правим – безотговорно, егоистично и неграмотно . Дано да прочетете двата ми коментара .Аз все- още храня оптимизъм и вярвам , че повече българи ще се завърнат, за да си оправим държавата, има толкова много работа за всеки от нас. Аз вярвам в точността на Слави, но не вярвам във хората, които е избрал.

Когато бях студент на комсомолско събрание на групата (1-ви курс), на което присъстваше и “представител на Вузовския комитет на Комсомола - едно русо курве от провинцията, която си взимаше изпитите като трошеше к.ровете на преподаватели, трябваше да се избира комсомолски секретар на групата. (Имаше няколко кариеристчета от провинцията, особено един бе много настойчив, които искаха да станат и да правят кариера по този начин, а и да останат след завършването в София евентуално). Знаете как беше... Та аз закъснях за това събрание, и на него една колежка - голяма сладурана и много активна и съвестна, всички я уважавахме и обичахме, стана и ме предложи мен за секретар, като каза добри думи за мен и че съм най-подходящ да представлявам групата (ние бяхме страхотна група, с големи красавици...:). Милата сигурно си мислеше, че ми прави услуга и че аз евентуално ще се зарадвам или полаская. Другите я подкрепиха. Аз тогава станах и казах, че това не може да стане, защото нямам време и да не ме занимават с тези глупости! И тогава онова курве - “началничката” стана и каза с голямо самочувствие, че явно се налагало да ни обясни някои основни неща. И (ми) каза, че “това не било шега (комсомола) и че аз не мога просто да се откажа и че ... групата трябвало да гласува отказа ми, и ако не се приемел тогава аз трябвало да стана комсомолски секретар?!?! (А аз не можех да ги дишам и в гимнозията щяха да ме изключат защото бях ошамарил един “високопоставен гост” от ... Районния комитет на тези слабоумни и нагли селяни-кариеристи) Тогава ми стана смешно и й казах: - Я да те питам нещо (тя бе руса, изрусена, , с къса пола и блузка с голямо деколте, говореше превзето - ставаше за една нощ...), ти винаги ли говориш така..., като че ли си налапала ... банан в устата? Групата се скъса да се смее. Аз добавих: - Я да видя кой ще гласува против волята ми... Онази мълчеше и гледаше като препикано мушкато (или препикан гербер)

Става ясно колко си възрастен /дърт/ и как си се откъснал от всичко. А този квази юрист от ИТН най-после каза нещо правилно. След решението на КС ще бъдат нищожни всички подписани от канадеца документи. Както и на упълномощените от него лица. И ще завалят искове за пропуснати ползи и претърпени загуби. И РБ ще ги плати. Карай дърто. Ти си спомняй комсомола от 20 век и как ти ставал мекия.

Твърди, че на 21.04. подписал пред нотариус декларация за отказ от гражданство, платил си таксата и си върнал канадския паспорт ?! Абе Кирчо .... на кого точно си върна паспорта на 21.04. след като канадците са получили в Букуерещ твоя отказ чак на 19.08.2021 г. .. ?!?!

Трябваше лично до Канада ли да го занесе? Поченското клеймо и дата на волеизявление е достатъчен факт. Това че имаме морално остаряла конституция и тя е в правото си да прилага текущия закон е така. С това и то не слупайно лишават доста българи да влязат да правят нешо важно за родината. А това го дъвчат с месеци. Не вярвам да се върнат онези откраднати милиарди. Баш това е най вяжното. Хората мрят , бизнеса фалира, цените в са хиперинфлация...горива и ток са х5

Що за глупости?! Толкова ли сте прости, че не можете да схванете, че гражданство се придобива и отнема не когато индивидът така 'волеизяви', а когато съответната държава вземе такова решение!

Благодаря на братиньо.

Интересно,солташака на президента в затвора го искаме и същевременно с две ръце гласуват за Мунчо.Много ми се щеше да гласувам за Слави,ама нещо има дето намирисва.

Голямо дъвкане го дъвкахте този Кирил. Съдете си го като желаете. Защо трябва да се занимаваме с глупости? Промишленост - ликвидирана, селско стопанство - ликвидирано, населението - прогресивно намаляващо, територия - в очакване на купувачи… те тръгнали с една декларация на световно неизвестния Кирил да се занимават. Охлюви!

С това си изказване вече ИТН заема четвърто място на изборите, язък, втасахме я сега !!!

Този с какво качество се изказва. Няма да си вече депутат

Така е. К.Петков е следвало да изчака указа на Канада с освобождаването му от канадско гражданство и след това да прави каквото си е наумил. Сега е късно. Много късно. И жалко ако има ум както мислиР.Радев...

Накрая и чалгарите разбраха че канадец ни е бил министър. Ама плюят само по него и нито буква към този дето го е назначил и е знаел че е канадец. Въобще нема двоен стандарт!

Кирчо обеща да поеме вината. Интересно как точноще поема вината? Веднага след края на социализма един комунистически тарикат на този въпрос се изгаври с хората като каза, че той поема вината само с добри мезета. Нашия Кирчо също е тарикат.

Явно ИНТ са просто поредния мутирал клонинг на ДПС.

А тази издигната за министър на просветата и министър на здравеопазването, от ИТН,не ли е и поданичка на кралицата на Великобритания!?

И кво значи,че царя Кобурготски също е в кюпа? И Дянков и Милен Велчев и те ли ?

По-нормално е да ги подкрепите, и т.н.

Мен ме интересува, каква ПРИСЪДА ще получат арабите- афганстанци и сирийци, нахлули в БЪлгария, през последните няколко дни-- Куршум в тиквата или ЗАТВОР ?? Тия дали ПОДКУП на някакви Предатели да ги вкарат през Турската граница в България.

ИТН подлогите на ДПС веднага бързат да се изхрачат, не могат да простят, че ги разкриха и резултата им ще е едноцифрен на тези избори!

Той е на мнение, че бившият министър е действал с умисъл и подлежи на наказателна отговорност. Радостинчо,айде много моля вас,простаците от ИТН да не коментирате.Едва ли този случай с Петков ще ви донесе повече гласове. Вие се провалихте тотално в два парламента и сега за да нямаме все още редовно правителство и да ходим на три избора сте виновно точно вие от ИТН начело със Слави и Тошко маймуната. Преди да видиш 'сламката' в окото на другия , помисли за "гредата" в твоето.

Поредния Педе... той си знае, но не като човек който спи с други от своя пол а политическа проститутка! Но на изборите ще се види, кой отива в чалга канала и кой не...

Йессс! Престъплението на века е разкрито! Браво! Сега всичките ни проблеми ще се решат и може да се обявим за Швейцария на балканите официално

станал шеф на софийски градски съд?

ИТН...скапани патерици, приличат на ВМРО с поведението си

абе и според мен мафотската принадлежност на Винету Балкански беше несъвмести с поста му, ама КС не се произнесе нещо, дали щото той го назначи?

Ти малоумен ли си?

ахъм, точно колкото като герберастките тролове

Канада може й да не се съгласи с отказ от гражданството, защото това гражданството е свързано с права, но и с ОТГОВОРНОСТИ !!! Ако е следствен например и т.н . Грубо нарушение на конституцията, прокуратурата е на ход!!! Нали Киро иска право държава...сега нека даде пример!

Но пък и Мунчо как се осра,а??? Айде оттекоха се в канала бандата му и ПП-ту...

Руди, Руди и ти се оказа един голям, зализан боклук!

липнп бкагодари на ИТН и ДПС за това, но продажницоте от ИТН са пътници

Колкото и коментари да напишете колкото и да го извъртате резултатът е един и същ. Вашия любимец умишлено е нарушил конституцията. Също така съвсем умишлено е подал документи с невярно съдържание. Много добре е знаел че все още е канадски гражданин-на самия формуляр е написано. Така че пишете си глупостите,,, слагайте си плюсчетата ама полза нулева. Единственото което правите е да показвате че пишете коментари по поръчка.

блаблаблаблабалбалаббабабааааалааааа още глупости като твоите искаш ли? След като си се отказал си се отказал - с подпис и заверен от нотариус е достатъчно в БГ - не е работа на КС да следи канадското или марсианското правителство....

Шиле това ,че си подал молба нищо не означава. Аман от баламурници и шилета!!!

Аз викам да съберем пари да извадим на Каскета от Бурунди един паспорт и да го разкараме, а?

Тези калъфи каква тъпотия сътвориха не е истина - сега всяка държава може служебно да издаде паспорт на който си иска, независимо от волеизявлението на човека и да го отстрани от власт в БГ! Браво, велики сте!!!

Формална победа на ГЕРБ и съюзници и практическа загуба , изразена чрез засилване на подкрепата за Петков. Няма лошо. Напротив даже. Приветстваме.

Вие сега да не се притесните от съотношението плюсове минуси.

"Днес Конституционният съд на Република България защити Конституцията и националния ни суверенитет..." Как точно? Като го подчини на канадския суверенитет? Кирил Петков не е български гражданин, докато не ви го позволим? Големи сте ливади

И какво е подчинил на канадския закон българския конституционен съд? Или простотията ти стига да пишеш коментари но не и да мислиш? Бил ли е канадеца канадски гражданин когато е станал министър? Знаел ли е че все още е канадски гражданин-да знаел е. Това явява ли се нарушение на българската конституция-да това е нарушение на българската конституция. Още простотии ще пишеш ли?

Ами дай да пробвам. "Канадецът" е направил всичко, което зависи от него, за да се откаже от гражданство. Заявил е пред канадските власти, че се отказва; посочил е причината. Кога Канада е потвърдила отказа, е въпрос от различно естество. Между заявяването на отказа и неговото потвърждение е необходимо технологично време - да се върнат лични документи, международен паспорт, да се установят данъчни задължения, да се види лицето не носи ли наказателна отговорност за нещо. Канадците са гледали всички тези неща и през август са информирали заявителя, че това е направено. Трябва ли мен и теб да ни е%е какво е правила канадската държава? И трябва ли да ни е%е, ако канадската държава ни каже "Аааа нееее не ви го даваме"? Човекът е българин, живее в България, има бизнес в България, говори български по-добре от 90% от българите, но народонаселението явно няма проблем решения от национално значение да се определят от написаното върху някаква хартишка, попълнена от чуждестранен чиновник. Не му е проблем къде са раждани Луканов, Станишев или Пирински, ама като си помисли за "канадски империализъм" и се насира от яд. Егати суверенитета...

Значи продължаваш с простотиите и въобще не ти пука. Ти знаеш ли колко престъпници се пробват в съда ама не минава номера-и те ли са невинни щото са направили всичко възможно за да не ги осъдят ама са ги осъдили? На самият формуляр пише черно на бяло че преставаш да бъдеш канадски гражданин когато Канада реши-а не когато ти си го поискал. Кога е правил фирмите с канадският паспорт му е било удобно нали? Ама бил направил всичко възможно. Значи лъжете и мажете и говорите небивалици ама не ви се получава. Конституционният съд се произнесе. Твоя любимец публично призна че е попълнил декларация с невярно съдържание за което носи наказателна отговорност по наказателния кодекс. Да те видя ще отидеш ли да водиш един протест пред съдебната палата когато му се гледа делото в негова защита и да викаш той е невинен защото той така е казал?

А бе, Василев, защо пак се конфронтирате с потенциалния си съюзник в парламента???!!! Нарочно ли го правите или сте глупаци???!!! Ще върнете Тиквата, мамка ви!!!!

Аман от тия скандали. Още един деесарин се заяждаше на тези тема. Но все пак като миистър си беше добре, мръдна работата лкъм по-добро. И пари излязоха там където нямаше.Общата Оценка е положителна. А ако стане и премиер току виж работите потръгнат!

Веднага след решението, в синхрон се задействаха ГРОБ, лъжепатриотите и тези. И не е за първи път Мисля, че изводът е ясен.

Киро Келепира се е отказал от канадското си гражданство с лека ръка, защото там е никой, а тук министър, макар и с измама. Сега вече няма пречки и за премиер да се "жертва".

Министър, ама в служебно правителство, с мандат половин година. Страхотна далавера. И това питомно изпусна, за да гони дивото (влизане в парламента с нова партия, а после...?) Койотът Уили прави по-добри планове от това.

Койотът Уили явно е по-умен от Кирето, който си мислел, че със собствено волеизявление (а не държавно решение) се придобива или се прекратява гражданство...А още по-малоумни са тези, дето се връзват на Кирето...

Кирил Петков поне пое отговорност за деянието си. За разлика от мижитурките от ИТН, които обвиниха всички други, но не погледнаха себе си. И все пак, в момента най-доброто е 'канадеца' Петков. Просто другите са скръб..

"""Това решение не е никаква изненада за юристите и е лъч надежда, че сме независима държава,...""" Хайде пак за независимата държава ,звучи много забавно и водевилно.България и независимост ,та това е оксиморон

Радко Василев онзи отжскандала 501К ли е? Ако да, да не се учудваме.

Сега КС да се произнесе коя е родината на Карадайъ!

Това е лесно - Карадайъ има само едно гражданство, уви...

Тъп и гелосан нещастник, току що отне още 5% от падналия рейтинг на Славчо и дружина!

Ще има близките 4 години имунитет. После да го съдят, колкото искат.

Нещо си се объркал. Прокуратурата завежда дело, парламента сваля имунитета и готово! 4 годинки , а? Айде стига с ефтиноте манипулации. Ние може да сме от село, на доматено не го ядем с коловете. Друг гризна дръвцето. Сега и депутат няма да стане тоя, щото ЦИК трябва да го извади от списъкът...

цанил се за министър на ПРАВОСЪДИЕТО?

Еееееееееееееее!!!!!! Как се доказва умисъл в случая?!

Ами имаме облага от лъжата - станал е министър.

Това не е облага, бе идиот! Само крадливи гербери и депесари, комунисти и тъпанари мислят така.

Попълнил си декларация с невярно съдържание без да искаш? Разбирам да е някой неграмотен сиганин, ама тоя се е цанил за министър.

Абе преди това решение на КС е била с вярно съдържание, ама айде…налице е отказ от гражданство, което не може да бъде неуважено от страната.

До Без Паника. Това, че е подал молба за отказ, не означава, че го губи автоматично. Има си процедури, а и представи си, че канадците кажат "Не може".

Ето за това се стига до Конституционния съд - защото не могат да му откажат, демек е технологично време, а не условно. Та нашите са решили, че трябва да се чака целия срок и това е ОК, но не е експлицитно записано в закона кой акт е приемливия - на отказа или на потвърждението.

Канада може да не се съгласи за отказ от гражданство! Например ако се води дело там срещу него и т.н.