Коментари - Цацаров: У нас има почва за радикален ислям | dnes.dir.bg
назад

Цацаров: У нас има почва за радикален ислям

Твърдението, че у нас няма почва и наченки на радикален ислям, е невярно.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров: У нас има почва за радикален ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокурорът иска да ни убеди, че извършителите на атентатите във Франция и нападателите в Германия имат гражданското право да вършат това? Цацаров да каже на евреите, че извършителите на атентата в Бургас само са упражнили изконни граждански права и са имали религиозната свобода да гръмнат автобуса! То не за друго, просто религията на ислямистите е такава, убийствата им се отдават някак си естествено, иде им отвътре. Не, че са терористи, де.

Радикален ислям има почва в България, и ако от тая дивашка религия не се вземат мерки ще е много лошо. Най-малкото е да го направим за нашите предци които са били убивани от турските мюсюлмани. И после заради самите нас.

Със законите, които приемате, като например антитерористки без да дефинирате какво е тероризъм, има почва не само за ислямски тероризъм. Има почва и за най-обикновен фашизъм, така както го прави Ердоган. То е много просто -- радикален ислям е този, който поставя ислямския закон над закона на държавата. Било то за да държи жената заключена, да я държи под чаршаф или да ръчка с нож деца, защото ходели по шорти. Или пък направо да си убива, защото били неверни. Ама ще ви дойде акъла в главата като някой главорез заколи децата ви, не преди това.

добро утро.Не почва,радикалния ислям е и в парламента,да не говорим на територията ,където не се говори български и имашчувството ,че не си в България,да не говорим за циганите,които са толкова радикални ,ама толкова радикални,че направо убиват.Събудете се .Опомнете се.

Оформола се,е мижду Хъба и Мазните ти баджащи!

И затова пръстови отпечатъци. За да може Ердоган да ни управлява. идиоти и предатели, искам смърт на всички ви

Не просто има почва у нас, а вече е посят и расте с бързи темпове. Само че, прокурорът не знае това още!

Къде и в коя държава съдебната система стои зад престъпниците ,а държавата и плаща.Това е само в Бг.Цацаров ти за 2ст.работа не си свършил,а тези ти изказвания са само празно ломотене.Всичко си остава само на думи.

Само за корумпирана цацаратура има почва у нас, както се вижда последните няколко години!

У нас има почва за радикален ислям, но има вода за мазни китове.

ГОДИНА И ПОЛОВИНА БОКО И МЕСТАН УПРАВЛЯВАХА ЗАЕДНО ,ЗАЕДНО ФАЛИРАХА КТБ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА,ЗАЕДНО СИ ТЕГЛИХА 16 МИЛИАРДНИЯ ЗАЕМ ,ЗАЕДНО СПРЯХА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАЕДНО РАЗПРОДАДАХА БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ,ЗАЕДНО ОБИРАТ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.СЕГА ЗАЕДНО В ЗАТВОРА ЗА НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО

сам по себе си иляма си е много радикален даже. всички глупости че е "религия на мира", си ги заврете оцад и виже истината в очите - еи ви франция , еи ви близкия изтик и турция.

почва има. вода има. тор има. значи вкореняването е стартирало!? радикал идва от латинското радикс - корен... вкореняването е факт...фак...фак... повторило ехото.

За исляма разбрахме - поне сте "идентифицирали проблема", така да се каже! Кажи сега нещо и за корупцията! Че там не само "има почва" , ами такава тлъста реколта дава вече години наред, че ако можехме да я изнасяме, щяхме да сме една от най-богатите държави в целия ЕС!;)

Цаца ти с елементарната битова престъпност където жертвата и престъпника се знаят не можеш да се справиш седнал си да говориш за неща дето хората ги говореха много отдавна ама вие нехаехте.. Цялата ви работа е ''подир дъжд качулка'' но ло=ото е че вие предварително си правите ''заслон' за себе си

цаца ако те бодне некой ще се пръснеш като балон- е нема да можеш да изядеш и да изпиеш цялото едене и пиене на свето. ха ха

НЕ ЗНАМ КАКВО Е РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ, ВИЖДАМ ЕЖЕДНЕВНО ПО УЛИЦИ, ПЪТИЩА, КВАРТАЛИ И ЦЕНТРОВЕ НА ВСИЧКИ ГРАДОВЕ, БАНДИТИЗЪМ И МАФИИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ МУ ФОРМИ

someone

не само, че има, ами още от 90-те се радикализират родопите/около кърджали, но напоследък е много по-силно от преди, сега с пари от сауди арабия радикализират ромски квартали из страната, основно южна българия.

А ДПС какво е-- баклава ли е ?

щерев да се даде адреса за да настаниме там пришълците.

"Цацаров: У нас има почва за радикален ислям" ЦАЦОООООООООО вЕрно ли?!??? А?!??? А толкова време к'во направихте вие?!??? А?!?? За *ура ли ме държахте?!??????

Цитат от статията: ""Ислямът не е радикален сам по себе си, т.е. знак на равенство между ислям и радикален ислям няма. Всеки, който прави радикален ислям, преследва други цели....", каза още главният прокурор." Знак за равенство може и да няма, но се доказа, че ислямското духовенство не само, че не съдейства на властите, но и всячески се опитва да им пречи в разследването на радикалните ислямисти!!! А съм 110% сигурен, че мохамеданските ходжи у нас знаят къде се проповядва радикален ислям и кой ги финансира!!! И като си спомним резултатите от анкетата в турция, че голяма част от турците подкрепят идил, картинката става ясна, че в България има десетки хиляди потенциални терористи, да не кажа стотици хиляди!!!

за да не го разбирам? Че вие разрешавате дори и /заплатена от държавата/ ПАРТИЯ. Значи държавата и избирателите го разрешават- желаят!

Да каже къде е делото за КТБ!

Има две групи от населението които са податливи на радикализация от исляма. Първата я видяхме в Пазарджик с братята роми, които търсейки келепира от арабските пари , сложиха чалмите и бурките. Втората група е по-опасна защото разполага с властови инструменти, и е организирана от повече от сто години . В момента е на хранилка от дядя Путин , но ако спрат паричните потоци , с удоволствие ще се обърне към новата идеология от пророка Мохамед срещу съответното заплащане . Още преди 89 бяха традиция браковете между дъщери на партийни функционери и арабски терористи и феодали . Държавата организирано продаваше оръжия и каптагон на арабските диктатори, и пращаше военни специалисти да обучават камиларите . Даже и сега в управленското тяло на мафиотското образувание на Позитано е пълно с арабски фамилии . А тази партия е основоположник на бомбените атентати с клането в църквата "Света Неделя". Така че там е истинската опасност от ислямски радикализъм, щото появи ли се на чалмата червена петолъчка, това води до катаклизми !

Къде това бе Цаца? У вас ли? Веднага да звъннеш но 112

Царцаров,за роско , за бб що пък да няма за ислям?!

Ти наври още хора с арменско и турско самосъзнание във управлението на страната, в съдебната власт, че дори и няколко броя в ДАНС и после се чуди кура откъде ще се появи, при вече надупена ситуация.

у нас има само почва за радикален комунизъм.. и подражание на компартиите от Азия.

Че кога в Турция е имало Компартия. Заплахата за България се казва Турция

Компартия имат, казва се ПКК - партия на кюрдските комунисти

Освободител 1 си ти, не осъдител

ЦАЦАРОВ ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА СЛАВЯНСКИТЕ ТЕРОРИСТИ !!!!!!Бившият посланик на България в Русия Илиян Василев обяви, че в България се обучават националистически бойни групи с руски инструктори, чиято цел е защита от бежанците, от "турска опасност" и др. Зная за две групи, а участниците са няколко хиляди, каза Василев в интервю за "Нова телевизия", но отказа повече подробности. По думите му става дума за групи от хора с националистически уклон, които се самоорганизират и канят руски инструктори да ги учат как да действат. В последните месеци в медиите нашумяха две групи от самоорганизирали се мъже, които ходят "на лов" за мигранти. Динко Вълев от Ямбол стана популярен след появата му в новинарска емисия на национална телевизия, в която бе окачествен като герой, защото сам е задържал група от 12 сирийски мъже, 3 жени и 1 дете. Името на Петър Низамов, по прякор Перата,

дано скоро те посетят тея групи

Ай, сега пък дефиниция му трябвала! Ако прокурор и съд искат, винаги могат да опандизят брадатите за нещо, което вече е дефинирано.

се точат тези дела? Работете бързо, осъдете ги на дълги години затвор, конфискувайте имуществото им - изобщо, не пипайте с "ръкавици". Докато осъдите бащите, синовете им вече са поели по техния път.

У нас има почва за всичко негативно,като се почне с радикален ислям,корупция,наркоразпростанение,проституция,телефонни измами,укриване на данъци в особенно големи размери,защо?защото съдебната власт ЛИПСВА г-чо.

Не знам дали има почва за радикален ислям, но със сигурност има почва за корумпирани съдии и прокурори !

Прасчо,а за...финансов цапцарап няма ли??? Тиквоч мамин,ненагледен,да не му е уроки само:)))!!!

Цацата пак иска да отвлече вниманието от истинските проблеми като съдебната реформа и реформата в прокуратурата с някакви измислени глупости. ЦАЦА, на ислямистите им е през кура за България, какъв радикален ислямизъм, бе, прасе?

Чак сега ли разбрахте , другарю Цацаров ?

Цацаров: У нас има почва за радикален ислям Това го знаят всички български граждани, поне от 5г, включително и децата от детската ясла. У нас е пълно с радикални "талибани" и в прокуратурата, и в НС, и във висшата администрация.

У нас има почва за всичко, защото няма почва за нормални съд и прокуратура.

В съдебната система си е направо "пустиня".