Радев се срещна с японски бизнесмени: България може да разшири износа на качествени стоки

Представители на "Мицубиши", "Тошиба" и други компании изслушаха българския президент

Обратно в новината

Коментари - Радев се срещна с японски бизнесмени: България може да разшири износа на качествени стоки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кухия ватник каза ли и на Японците че България е блато ?

Какви качествено стоки сънува нашия? Изливат тежки метали във водите, секат се гори като за последно, пластмаса "садим" и после обикалят и рекламират био храни и продукти?!? Какво ще изнасяме? Сирене с палмово масло и салам без месо?

За сваляне на санкциите срещу Русия не измуча ли?

От Мицубиши са силно заинтересовани да ползват юридическите услуги на видни наши прависти завършили ускорените курсове във факултета за картечарки в Москва щото в Япония нямала такива високообразовани кадри

ха, всеки знае камесствени стоки. всъщност, никой в българия не ги е виждал, но знае, щото е учил за качествени стоки в училище. дам... в българия нито се правят, нито се внасят качествени стоки. та... безпредметни разговорченца, с японченца

Радев каза ли на новия Император колко са прости и загубени жълтурковците дето произвеждат копието на F-16 вместо да копират Миг 29 ?

Президента се опитва да ограничи щетите , нанесени на България от предишния Президент .

Ще се наказваме! Това за качествените български стоки е в противоречие с нашите опорни точки, че в България не се произвежда нищо. Ние затова искаме да натресем на българите „Визия за България“, за да построим нови държавни заводи на живота и да залеем световния пазар с уникални, качествени и без аналог в света дрън-дрънки.

по големи цигани са и от нашите бизнесмени, хем не плащат, хем искат бачкане по японски тоест пълна всеотдайност

Защо триете коментари???- После се чудите защо сме на 111 място по свобода на словото.

това - онова. Например лекарства, електродвигатели, горива, машинни масла, касови апарати, розово масло, електролитна мед ... (вечна му памет на бай Тошо) и каквото немците са инвестирали тук.

Радев е бил помолен от представители на Мицубиши Хеви Индъстриз да съдейства за свалянето на санкциите срещу Русия, та да могат най-накрая японците да се сдобият с легендарният дефорсиран двигател от Москвич 408 и да се пробват да го изкопират, колкото и трудно да е това от технологична гледна точка В знак на добра воля, Резидента им е дал едно бутало от легендата на 200 000 километра почти ново

останалите чаркове са налични в гаража в Славяново

Румен Грипенов е убеден живковист и руско- бесепарска кукла на конци.Все едно виждам посещението на бай Тошо(прилича на него повече и от неговия син) в Япония преди повече от 3 десетилетия. Освен това слугата на Решетников и Нинова говори банални фрази и изтъркани клишета. Само дето пропусна да ни уведоми че след четвъртък идва петък.

Преди 10на години бяха на прием в българското посолство в една държава. По едно време се заговорих с един японец към тяхното търговско и той ме попита "Защо България си даде пазарите след 89г?"..визираше българските марки цигари защото Булгартабак беше вторият най голям производител в света и държеше пазари с население от 400 милиони (завист за Филип Морис по думите на изпълният директор на фирмата тогава). Знаех отговора на това, но щеше да ни злепостави нас българитеи за това му казах да иде и да пита търговското ни аташе. Оставете разни електрокари, правец и други неща с които трудно бихме се конкурирали на свободният пазар (макар че имахме достатъчно добра позиция да си намерим ниша) пък и с времето се оказа че пазаря не е толкова свободен колкото си мислеха повечето хора. Кво стана с разни марки като Родопи, БТА Феникс и други? Ами Филип Морис плати на една българска мутра 250,000 долара да ги извади от обращение и сега са негова собственост в един сейф на един остров...дори знам името на счетоводната офшорна фирма която ги държи. Подарихме активи и завидни позиции за жълти стотинки и сега нямаме отрасли....щяли сме на японците да продаваме :-) Както казват наще братя американците "Тоя кораб вече е отплувал".

айде още един изостанал - в стремежа си да плюе Русия е подминал факта, че завод Москвич в Русия отдавна няма. Фалира. Така че не зная откъде ще вземат документацията на въпросния двигател

Пак ще ни върнат 5000 компота от Германия.

Завиждам ви какъв левент си имате за президент. Толкова е умен и красив, за разлика от нашето тъпо натруфено чучело императора. И коремни прави вашият; само не язди тигри и мечки (засега). Обаче прави и фигури от висшия пилотаж като „Кобрата на Пугачов“ и „Женски катър на задни копита с нови обуща“. Що не си го оставите за пожизнен президент? Ще потънете в блатото, пардон, в благоденствие, просперитет и славянско православие.

Бедната държава в Европа е България,нали така г-не?Ще изнасяме ,но няма да компенсираме с това даже 1% от похарченото от вас и деса за екскурзии.Колко Евро лидери пресъстваха на церимонията?И вие се оказахте пр.зна глава.,която никога не е помислила за бедстващите сънародници.Боже ,защо ни наказваш?

пРезидент Хвърчилков е щастлив от отказа на Фолксваген да строи завод в България. Вероятно си мечтае в Ловеч отново да сглобяваме Москвич,макар че те фалираха още през 2000 г. В краен случай се надява да правим в България Жигули. Но въпреки това той,баща му и жена му се водят единствено на Мерцедес - автомобил,произведен в държава от "загниващия капитализъм,който всеки момент ще рухне". Както ни учеха червените идеолози и пропагандатори,които разбира се сами не вярваха на глупостите,с които ни пълнеха главите.

Колко повече да потъваме? Само ердоган може да ни измъкне от блатото с приказки за Велика България и 20-30 километрова буферна зона в Македония, докато подръжниците му плюят огин и жупел по Запада и горят еднодоларови банкноти по ютюб а 1 турска лира купува все малко и по малко шекер и баклава :-(

на празнодумеца...

не е с папионка?!

Правилно е да се напише: клонингът на бай Тошо пРезидента Радев е заклет комунист,военен тъпанар и слуга на ген. Решетников и другарката Нинова.Или казано с две думи: ПРАЗНА ОПАКОВКА. А всички които гласувахте за него сте заблудени и невежи путинисти с бетонирани глави,живеещи половин век(поне) назад.

Може и да го стесни.

Не беше с папионка защото неговият духовен учител бай Тошо също не беше с папионка когато посети Япония преди около 40 г. Румен Тъпото следва стъпките на своя кумир под зоркия поглед на своите кремълски началници.

На мутрата западът вече му точи брадвата освен безсмислени посещения при арабите никъде другаде не го приемат докато Радев инкасира много стойностни посещения последните месеци Германия Австрия среща с тръмп и сега Япония

Не става! Япония е твърде далече.От Владивосток до Монголия всичко е залято със джапан, там не са чували за китайски, турски и нам кви стоки.Ние сме далеч..... километрично , интелектуално и правосъдно.

е без пИпИонка?!

Дано поне е имало намаления в японските мол-ове. Иначе полза от това посещение - зеро, нула, нада, ноль!

Ключовата дума е "качествени"

Инвестиции никога няма да дойдат в страна без реално работеща съдебна система, къде всичко се урежда по втория начин. Ако това се промени, целия сегашен български "елит" ще трябва да си ходи. Тоест никога няма да стане. А и обикновените българи от които промяната трябва да дойде имат 100% толерантност към корупция.

А ? Че нали България беше блато бе . За какви части бълнува Зелените чорапи !