17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тук май само герб пишат

АМАН , ШЕ СИ СМЕНЯ ВЕ4Е ИМЕТО !

Ушко, ти нищо няма даобсъждаш, защото си много тъпо копеле. Ще кимаш само с кратуна в знак на съгласие и накрая ще подпишеш протокола.

Радев ,като гледам на срещата на върха на НАТОкак се отнасят с.към тебе с пренебрежение като къМ аутсайдер и те сравнявам с Борисов ,който колкото и да беше недодялан, го приемаха за разлика от теб.

Мунчо ще обсъжда...Голям зор е за него, чак са му излезли червени петна на главата. Друго си е да си седи дома и да плюе отрова. И дано да няма "I hope the situation is critical".

Първо да намери изчезналият самолет, После да ходи ..... при НАТО ! Лайнар ! Той щял да обсъди ................. може би с Путин ?

Интересно какво прави Мунчо там при положение че има министър председател? Все едно Дания или Испания да пратят кралете си.

Трупа точки.

УШАР няма кой да те вземе на сериозно къто те знаят че те клатят Руснаци,олигарси и Черепи ще те изгонят къто Естонците твоята сила УШЕ е лизгане на вагини и свирене на дудук

Щаба на НАТО да се пазят от руските шпиони отишли като развечици на Путин.

А бе Щерев кво да се пазят от тая селска шпакла той им е прочетена преса

PEYTSCH

Радост. Дива радост за позабравения Радев. Ако преврата не беше поуспял, нямаше да види чужбината...Сега замества като заместител Бойко Борисов и се радва като детенце на шарена играчка...

PEYTSCH

Инъче е вечно нацупен, демек строг генерал от запаса...

Щеше да е по-впечатляващо, ако България се представляваше от Цачка. Дир, стига сте ме идентифицирали с комини и светофари. Глупаци.

"I HOPE THE SITUATION IS CRITICAL!" MR. RADEV ? HOW ARE YOU THINKING IF IT IS CRITICAL MR. RADEV , OR ... ? BECAUSE I THINK IS NOT CRITICAL IT IS CATASTROPHIC ! DO YOU UNDERSTAND ME CLEARLY OR YOU NEED SOME INTERVIEW OR SOMETHING ?OR MAY BE YOU CAN UNDERSTAND ME BETTER WITH SOME PACKAGE WITH RUM AND CIGARS ?

нали само на закрито ? що навън, "в двора" носи маска, този мунчо? мисли си, че нещо крие ли ?

Мунчо показва раболепие. Може да му възложат да произвежда дъвка за космонавтите.

Поне едно нещо ни стана ясно на булгаристанците. САЩ ни имат за пълни дебили. От Кадет Рилски насам вече повече от 20 години всички знаем, че хората на САЩ са Бойко Борисов с мутрите и калинките на ГЕРБ, и отделно ДПС с Доган, Когодайбъ, Цонев Йордан, и Пеевски Делян. И изведнъж санкции, кюрдистански пируети, срещи на четири очи, сплашвания в Чешнегирово, свален МИГ29 с убит пилот Българин; и се оказва - СДС ГЕРБ и Евролибералите ДПС, барабар с почетния председател и обръчите от фирми не са техни и проЗападни убедени ЕвроАтлантици. К'во речи??? Обаче нали им подписахме, че цялата ни територия е тяхна база, а Българите сме им обслужващ персонал.

Нашия червен ШУТ ще бъде заобикалян. от всички. Никой не обича червени кретени. Той е толкова прост колкото и тъп. Пълен въздух и бездарие. Това е срама и позора на България.

Мунчо Фърчилото сигурно вече е вдигнал "самолета" в очакване на срещата си с другаря Путин. Предлогам, че двамата са си наели хотел за една нощ, за да се "опознаят" насаме. Само се чудя, ген. Деси дали знае и ако да, дали е поканена да "участва"?

Мунчо на това ниво само е подвил опашката.

Те хората, ако имат поне мааалко акъл, въобще няма да си говорят с теб, защото ще внимават да не ти кажат нещо, което НЕ трябва да чуваш!!!!!

Този примат Радев кой го пусна в Брюксел бе?

още ли не са го изгонили от срещата?!

Президентът взе да боксува и все повече да затъва в коловозите на така нареченият евро-атлантизъм. Той - президентът пак отива неподготвен на такъв тип срещи. Г-н.Президент , сигурно вече е късно, но все пак да те осведомя: Предстои ново разделение на сверите на влияние. Как ще стане още не мога и не искам да ви кажа , но внимавайте, какви ангажименти поемате да не вкарате България на грешното място и да я поведете към национална катастрофа. Съвет,подбирайте си добре съветниците , събирайте и анализирайте информация и чак тогава формирайте решения.

и в никакъв случай, по никакъв повод, не се опитвай да говориш на английски

Добре че е наш Мунчо да им каже на тия прошляци от НАТО кво да правят. А бе мунчо я светни ги да се оборудват с грипени ,че американските фки не ги одобряваш.

А санкциите срещу раша , ще ги спираме ли?

Генералчето

Дори си вярва н мрънканията. И кой ще ти даде високи технологии, когато си подхвърляте едни папки с Пацо в президенството? Когато един политик си повярва че е пълководец става мазало, но обратното е също вярно.

В момента на Байдън му разясняват смисъла на " Together Peter with men" - английския вариант на "Барабар Петко с мъжете" Ама де да беше петко.... Кълцалник някакъв си. Няма ли кой да му каже, че от обувка галош става, ама от галош обувка не става.

Навярно Радев ще поиска смяна на руските падащи каруци МИГ и СУ с модерни Ф 16. за да е загиват пилоти.

Модерните еФ са Ф35, като на Израел (без да е страна членка нито на НАТО, нито на ЕС). Малко по- ниско качество Ф35 ще получи Полша и то на същата цена (която вече платихме) като тези музейни експонати с технологични решения от 1970те години на миналия век - Ф16 блок от 70те. България е трета ръка сила в НАТО. От нас искат едно - да ползват територията ни както си искат срещу когото си искат, но най- вече срещу Русия. Отделно използват и ресурсите ни за подсилване на Турция, Гърция, Албания, и отчасти Румъния. И естествено за ентин човешки материал - пушечно месо като убития пилот на МИГ 29 и убитите ни българи в Ирак и Афганистан. Обслужващ персонал по базите в България, които са техни бази. Каквото и да говори президента Радев, България няма да получи нищо от технологиите на САЩ или Западна Европа. Отделно най- способните българи, такива като него служат на защита на САЩ и Западна Европа също както той го е правил като летец и генерал. Отделно инженерите ни работят за техни институти, компании, по техни грантове, а най- способните в техните държави и т.н. и т.н.

Тоя, Джонсън, говорител на Бай Дън ли е? А Бай Дън да внимава с "твърдите" си послания към Русия, че ветровете са силни там и могат да го отвеят на някъде.

и после да докладва свише...

Джонсън, Путин и байдън има какво да правят на тази среща. те са тези които определят политиката в своите страни те са тези които определят курса те са тези които ръководят правителствата в своите страни. Обаче Радев като какъв по-точно се явява там???? От него не зависи нито политиката на държавата нито действията на правителството нито какъв курс ще поеме държавата. Или може би вече си мисли че оттук нататък той ще управлява държавата?

То и от путин нищо не зависи отдавна,но е там.

Кълбото ми показва, че ще има холям харчлък от България към презокеанските ни братя, нещо съпоставимо със хубавите кене-Фки дето вече купихме.

червен, камбанен звън!

Радев Клишето тръгнал да им говори на НАТО за единство.... Хахаха... Радьоу, Радьо, просто парче такова, те НАТО си имат техни хора в България и чрез тях вече са се осведомили каква подлога и разединител си... Политико ти го казаха преди 2-3 седмици: говориш само клишета и заучени фрази, нищо интересно, конструктивно, идейно...

Как уважаеми р.р ще споделят технологии за отбранителната индустрия като тук генералите на нрб за една магазинерска заплата се селфят със служебните компютри повече от златките и николета взети заедно?

Ти можеш да обсъждаш в НАТО само менюто на официалната вечеря! Никой не те взема на сериозно и много добре знаят на кого пееш!!

Петко с мъжете , пардон Мунчо !

Идеята е добра. Лошото е само че българите обичат първо да рушат и после да правят, което създава кръговрат който винаги ги връща в 1-ви клас. Вместо да задържат и развият това което имаха след 89г, те го затриха и сега пак на ново ще започват...докато не дойде новият Господар да им затриее и това, и после пак на ново...Само дето новите ни Господари нямат сметка от това ние да сме каквато и да е сила или фактор.

Като ще обсъждат отбранителната индустрия може да вземат да изпълнят уговорката заради която Тръмп се скара с лидерите на ЕВропа! Все пак в уговорката е разписано точно как нациите ще могат сами да се защитавата без защитата на американските бази в Европа. Или ще обсъждат търсенето на алтернатива докато уговорката си важи без съпровождащите я изисквания!?

Радев: На срещата на НАТО ще обсъдим проекти за развитието на отбранителната ни индустрия - а аз ще си водя записки и ще козирувам !!!

Брей, как ти се побра думата- единство, в устата! Или може би, у нас на нож, единни с американците!

Уж трябва да защитава Нато ,а и русия ще мъ дърпаш ушаците.Курвенска политика ,,хем със съюзника,хем с врага.Говори за единство,а нас ни разделя и изчегъртва.Двуличник,но краят му наближава.

да внимава, че да не вземе на брилянтния си английски да обяви война на някой

руснаците ако ни спрат,металите,химията и др. и кото свърши държавния резерв? кво прай тогаз?? щото натувско едва ли можем нещо???

Радев Невнятния защо не носи торба с ром и пури, нали така е прието в политическите кръгове около Президентството...?? Защо не им занесе пълни торби..."за здраве"???? Все пак и международната общност да добие представа що за човек е

Радев Клишето занесал ли е големичка торба с ром и пури?

Деса къде е?

надали някой ще обсъжда каквото и да е

Ще си говори със Зеленски.

ако обаче си оставят телефоните на 5 метра