Кънев: РБ досега не е бил в по-добро политическо здраве

Реформаторският блок не е бил в по-добро политическо здраве от сега, заяви лидерът на ДСБ Радан Кънев и посочи единната позиция по пенсионната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Кънев: РБ досега не е бил в по-добро политическо здраве | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То политическото здраве е важно, ама е време и някакви реформи да започнат а не само празни приказки.

То здраве, здраве, ама предстои грипна епидемия!

Гледали ли сте филмът "Матруцата"? О+По аналогия за Радан Кънев може да се каже, че той е "Избраният" от САЩ, за следващ Премиер на България!

готин човек:)

Герберско мекере

Къде си бе, палячо ?!

Хей РБ, озаптисайте си коалиционния идиот!!

ще се изживява като реформатор на Конституцията и далновиден, велик и безпогрешен творец на нова Конституция?! Май някои се вземат много на сериозно и си позволяват да говорят че ще направят неща които са от правомощията само на Велико народно събрание, а не обикновено като сегашното! И защо си мислят, че при избори за Велико народно събрание тези тъпънари отново ще бъдат сред избраните?! Не проумявате ли вече, че на народа му писна вие да си позволявате всякакви волности, а него да го държите в мизерия и безправие, да го правите на балък и до го разделяте по вяра и етнос?!

Политическото здраве няма нищо общо с психическото, а май то ви куца след като си забравихте всичките принципи и предизборни закани и обещания. Като сте реформатори защо на пр. не се обявите категорично против лансирането на такива комунистически престъпници от касапското ни БКП минало, като Бокова?!

Радане, пак се изхвърляш излишно. Щял си бил на две ръце да ходиш, ама щял си да доведеш нещата до единен кандидат. Така се беше зарекъл и за това, че няма да подкрепиш ББ за премиер, а пък после каква стана тя. Не се изхвърляй предварително и ефектно, колкото и сигурно да ти изглежда нещо в бъдещето. Досега трябва да си разбрал, че нищо сигурно няма на този свят, освен това, че все някога ще умрем.

За какво говори това момче, страната е в клинч, всичко е на опаки, нищо не фунционира, герберодеформаторите докараха нещата до инфактно състочние.

серж щеше да изрие земята и отлетя на крилата на н.15 чак в брюселска тантела голяма. тук какво ли се готви с това ходене на ръце в пловдив??? каквото и да е, голям цирк пада. само дето на билетите много им солена е цената. кънчев, давайте там със съдебната реформа, че лоша работа. стига сте мислили кой да назначите на новозавоюваните постове - било то с пълзене, или с ходене на ръце.

Сега като дойдат сметките за тока, глей кво става, ще ви се изпари "доброто" настроение и ще трябва да си плюете на петите заедно с Боко и Пръмовица.

Чакаме да видим как някой ходи на ръце. Ясно е, че няма да се случи, но пък и не отива на сериозен човек да изразява желанието си по този начин. Нали е адвокат, да беше казал нещо по- привлекателно.Електоратът не РБ не ходи на ръце и няма как да го разбере.

Владо Каролев щеше да ходи гол по жълтите плочки, тоя па на ръце из Пловдив ... Интересни хора, нали?

Единственото спасение е това което направиха Румънците с Чеушеско.НА стената!За да знаят следващите какво ги очаква. Всичко друго е миманс.

След разстрела на Тато да бяхме сложили Милко Балев. В Румъния пак една фракция на комунистическата партия направи преврат. Можеш да видиш кои са им били лидери след 'стената' и биографиите им.

Kalin

За мъртвите или хубаво или нищо.А специално това формирование се роди мъртво;-)

говорене досущ като гербаджиите, и на диалект ще почнат да говорят скоро!!

Никога не сте били толкова наведени на Борисов и щаката му и без никакво право на мнение. Раданчо разходи се малко по София да чуеш как ви кълнат и как нищо не се променя, а става все по-зле, та и вие на края ще го отнесете.

Това виц ли е или нов предизборен трик? Или си мисли, че е остроумие! Защо всички толкова много искат да приличат на политиеското недоразумение Борисов?

амчи това момчи дето е от Москва,амчи да са сопре малко с политиката и да опраи болниците ,чи да моим да съ лекувами веке!Стига съ и праило на политикан,ами да стани министър на здравето,ако сти толкоз в добро здрави ние ни сме!

министър Москов в момента не е да прави партийни обиколки в Пловдив или където и да е,а да се занимава със прогнилото ни здравеопазване.

От Законите на Полит-Диспансера: Колкото е по-добро политическото здраве, толкова е по-зле психическото.