Прокурор, обвинен в натиск над колеги, се връща на работа

Обвиняемият за натиск над колегите си бивш зам.-шеф на Районната прокуратура в Казанлък Кръстин Кацаров се връща в системата.

Обратно в новината

Коментари - Прокурор, обвинен в натиск над колеги, се връща на работа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма такава кочина,няма такъв...виц на държава,нямаааааааааааааа:)))!!!

Доколкото съм чел дебелите книги, експертизите са първоначална,тройна и петорна.Баш до деветорна не съм стигал!

Май не съм много съгласен да се ограничи властта на главния прокурор и 1500 като тоя талибан на снимката сами да си решават кого да разследват и кого да обвиняват.

Малко ги бил натискал , та го върнали да си довърши започнатото

Никога!Никога няма да се отървем от айдуците,докато тази прокуратура решава!Бог да го прости,Татарчев казваше,че само господ е над него.сега всички са се нататарчили.Хак да са ни!

Гнусно !

d4

последно... вменяем ли е или невменяем?? представям си колко струват деветте експертизи. тия лумпени от ВСС да ходят и те да се изследват за невменяемост.

Вменяем е и е престъпник , просто изглежда като клиничен идиот. Генетиката , не прощава ;0000

И тези решават съдбите на хората.

Четири пъти извършил престъпления,доказано от негоди колеги.Цяла година и половина бил отстранен от работа.В Назак.конедк има глава "Престъпления срещу правосъдието",която се отнася само за " поданиците",за прокурори не се отнася.Как не ги е срам!Блюстители на закона!

Е а сега ми кажете каква съдебна реформа има у нас? Гарван, гарвану око не вади! Що имаме по 30-40 висящи дела, що дерибеите вилнеят ден и нощ, що за залавяне на местопрестъплението се води дело срещу "неизвестен извършител", що автоапаши ден след арест крадат нова кола и така до безумие? Цацаров, ВСС и т.н. мафиоти, а знаете ли, че народното недоволство може утре да изригне и да се залюлеете по клоните? Де е Румъния, де сме ние? На светлинни години са преди нас!

Четири пъти!Нищо работа.Невинно агънце.

Направо се чудя защо прокуратура и съд у нас се ползват с толкова ниско доверие.

Склонявал и друг обвинител, против вътрешното си убеждение, да привлече като обвиняеми за присвояване двама души. А прокурорки склонявал ли е към проституция?

Те са си склонени по начало :)))