Путин за първи път от повече от месец се появи публично в Москва (видео)

Руският държавен глава беше усмихнат и без маска на церемонията за издигане на националния флаг в Москва по случай Деня на Русия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма ли някой заразен руснак да го целуне в устата....джуджето комплексирано..ха.ха

Честит празник на всички чувстващи се руснаци, а не СССРци

двоник, тройник или четворник е пуснал? Не видите ли, че повечето време мълчи и гледа като пукел.

а вие сте му светили след публикациите в дойче веле ли бе боклуците

и се изправиш да не видиш само дръжката на черпака и пак да виеш като гледен който към луната която си виждал във филм на кубрик

Браво, оправил е ботокса:)))

публикация в дир бг не съм чел

препикан от улично псе

Путлерсста си е путлераст. Него не го е еня за руснака. Той е просто утайка.

ама сега целуваш сащисания мек негърски

Нямаш идея как Шаломов добре говори немски в Райхстага... И как думите са му отпечатвани в Дойче Веле

само да се мерне Путин,дори и на снимка и наще сороси заприличват на маймуни които се дърлят за банана

Събра кураж да излезе от бункера... Или двойника му.

а ти можеш само с език за лижеш

Вот тибя 5 копеек

оня с оранжевия перчем ли,дето го е страх от негрите

след като ти пак изпусна казана с помията и си гладен на ритнато псе

Оня с перчема не се е крил от короната. Нито френската мека китка. Да не говорим за баба Меркел. Само малкото педалче Путя се покри.

Майкати ще те нахрани довечера в това което съм и оставил в гъзо. Много е дащна.

Доволен и усмихнат е, защото реално Русия е големият печеливш от тази криза с корона вируса. Реално Русия реагира най-адекватно и малко хитро. Там реално нямаше много случаи, но за да заблудят врага руснаците се правиха, че и при тях броят болни скача главоломно. А тайно тяхната индустрия продължи да си работи и сега е въпрос на дни и седмици да изместят от много пазарни ниш западните фирми. Браво Путин, браво Русия. Гласувайте за Партия Възраждане и за Костадин Костадинов

И какво като е излязъл? Като в останалия свят и в Русия нещата все още не са розови. Днес пак има почти 9000 нови слуачаи, Русия е на 3-то място след САЩ и Бразилия.

"Путин заяви, че "абсолютното мнозинство" руснаци подкрепят неговия проект за конституционна реформа, предаде Франс прес." За това е изпълзял от бункера. Предстои гласуване промяната на Конституцията

глупости

ГНИДО РОБСКА! Цял свят признава г-н Путин за добър политик! Само ти се намери да изливая помията си! ОНЕМЕЙ ГНИДО!

това е дир.ру - българоезичния блог на ТАСС

Аз мога да ви припомня какво ви казах когато в Германия имаше 150 000 болни, а в Русия 3000. Сега в Германия са 6000, а в Русия 500 000. Ама тогава се смеехте и подигравахте на баба Меркел и величаехте дядката Путун.

Идиот, в Русия няма болни от коронавирус. Това и Костадин Косатдинов ни го потвърди оная вечер. Не разпространявай фалшиви новини, защото ние от екипа на Възраждане се борим точно срещу такива измишльотини.

Той вече е броил бюлетините. Няма нужда от гласуване ;)))

0

Ей, червена помийо, дори България реагира по- навреме и по-адекватно от азиатските алкохолици. Такива коментари ме убеждават на 100%, че такиваротрепки като теб са директно платени от руското посолство, защото това не е дори преувеличение, а пълна, долна, комунистическа лъжа.

117% са подкрепили промените. Без ДДСто.

0

Господина дава ли ти га орално, платена еднократна салфетке?

Честит празник на др.Путин и на целия руски народ.

Ха ха ха ха... Голям виц. Цял свят го признава за диктатор.

КримНаш му докара единствено над милион кримски пенсионери, които си чакат всеки месец мизерната пенсия от руския бюджет.

Честит празник другарю Шаломов.

Ковид19 пръв приятел на всеки ДИКТАТОР който се дразни че робите искат да харчат пари за Слънце, МОРЕ и почивки в Чужбина вместо ТОЙ(ДИКТАТОРА) да си присвои парите ИМ и да ги прехвърли в Швейцарски банки

0

Ония с перчема и оня с безчлена са една партия, бе другарю, не се ли светнахте вече? Перчема лети скоро, а на безчлена му подготвят мултифильм стил Чаушеску.

Добро чувство за хумор!

Не лъжи. Откъде си сигурен, че германцуте не крият реалната бройка заболели и смъртни случаи? В една държава където няма силен човек да дърпа юздите, всичко е възможно.

Какво да лъжа бе гнидо нещастна? Данните ги има ит 3 независими източника. За разлика ба Шаломов които са от сайта на Кремъл само.

Интересно, че нашите червени хем са фенове на Мангъров, хем на Путин?! За това ги няма под тази стат- няма как да защитят шузофреничното си разкрачване. Дори Путин не вярва на Мангъров?

Говори.Щаломов щот от1981-1986 е бил резидент на КГБ в Дрезден

0

Сигерни сме, щото германците не са азиатски помияри

Т

Тоя ще умре от страх да не се зарази, защото според него няма друг достоен да управлява пияниците...

Не се заблуждавай. Тия родоостъпници пред нищо не биха се срели и от нищо не биха имали свян. Сега ще хвалят Путин и неговите антикризисни мерки, а на следващата минута ще лансират идеитена Мангъров като най-равилните...

0

Ся си мислим 6 минуса и нула плюса е реалното мнение на българите за помиъната яма Русия, но след малко идва една труженичка с прокси и ни доказва, че всички са за затвора.

Фактите са Русия е отчела повече от 500 000 случая на заразени с коронавирус, като по този показател се нарежда на трето място в света след САЩ и Бразилия. Другото е алабала

ЕГАТИ ПОЛИТИКА

0

Ей, дирници, прокси нодовете на опера и тор са има-нямя 50 айпита. Защо не ги блокирате, а, маймунки мръсни? Отговор не търся.