Коментари - Путин: Влизането на Финландия в НАТО води до създаването на Ленинградски военен окръг | Днес.dir.bg

Коментари - Путин: Влизането на Финландия в НАТО води до създаването на Ленинградски военен окръг | Днес.dir.bg

Коментари

Финландците сега няма да могат да отскачат през уикендите да се наливат с Финландска водка в Ленинград.

Като гледаш болгарските му последователи - един интелигентен, способен, проспериращ да има - само злобили, напрокопсали и ниска IQ-та

)))) Нямаше, ама като си дебил, ще има ))) Правилно ..Мъдър е Путлер, ей. Умното си е умно....

Средно 1500 души на ден подписват договор с руското Министерството на отбраната. Колко армия има във Финландия? НАТО се страхува и няма да се меси, май време и тях да си ги прибереш обратно за да ги научиш на добри маниери.

Абсолютно прав е другаря Путин. Агресорът винаги е бил НАТО (САЩ). Русия винаги е действала в отговор на такива провокации. Наистина Финландия и Русия имаха добре отношения, разменяха стоки и услуги и нещата вървяха добре. В момента, в който НАТО влезе във Финландия, Финландия започна да затваря граници, да не пуска руски коли, да забранява руски стоки. Така че кой е агресора в случая. Русия има пълното право да се защитава.

Ако сега се проведе референдум в Ленинград, Карелската (Ленинградска) Народна Республика ще гласува 95% за присъединяване към Финландия.

Ти вещер ли си? На какво гледаш?

Трябваше да се случи това СВО, за да осъзная, че Хитлер е бил прав, също както Джохар Дудаев и много други велики лидери - славяните са сганта на човечеството.

ОРК като ориенталските орки от България

България е готова да помогне като изпрати в командировка спеца по граничните огради Валери Симеонов, на който вероятно и цялата печалба на Нокия за миналата година няма да стигне за строежа на 100км ограждения...

Др. Путкин, който сам вкара Финландия и Швеция в НАТО, не е прав. Това действие нема да доведе до създаването на Ленинградски военен окръг, а до отцепването на този окръг от Кочината и връщането му към Кралство Швеция, от което той беше насила отделен при Петър I. Три века след тази несправедливост има исторически шанс тя да бъде поправена, при това не от шведите, а от блатните твари, потомци на монголи, които се наричат руснаци кой знае защо...

По-прост и с по-насапунисана глава от теб, сред тролещите тук, трудно ще се намери. Сери си във феса и си го слагай на главата.

имат - толкова.По - важно е , че са хора , искат да останат такива, и са готови да си отстояват това право.А блятистанците знаят ли за какво живеят и умират?

Първите снимки на Путин са от 1990-та, как се забавлява на парти в компанията на Анатолий Собчак във Финландия.

ПО-големи дебили от руските помаци в България нема и не може да има.

Да проблеми има като затвориха Финландците границата.

Щото 4 млн финландия всеки момент ще нападне и превземе половин русия или прибалтийските ще си поделят другата част ,въотажавайте се до зъби пък 80 процента от руснаците живеят като скотове ,важното е атомни бомби да има

Падишаха си го каза ачик ачик. Справедлив свят е възможен, но не и с фащ.

Докато не бъдеш обесен на червения площад

Дира закъсня днес с Раша и Путлер, троловете не могат да захлебят. Колкото пъти се опитват да отблъснат НАТО с войни, толкова пъти то се разширява. В Европа всички са тъпи,само руските фашисти са умни.

Първи, какъв "Ленинград" го гони това плешиво жуже, при положение че такъв град няма от 30 години? Второ, какви войски ще стационира до границата с Финландия, след като 75% от боеспособната руска армия умря в Украйна? И трето, защо орките напират да бягат във Финландия, дори с цената на живота си, а не обратно?

Нека да изкарат някоя стинка остай ги намира да хвалят раша

Явно не знаеш, че градът се нарича Санкт Петербирг, а областта се нарича Ленинградска област. Вие либерастките тролове сте много тъпи.

но докато той е просто двойник, за зомбитата по рождение прошка няма!

Внимавай с крека!

изгърмя тотално.Ако тоя бункерен ненормалник търси проблем - нека погледне в огледалото.

Тоя съвсем взе да не го слуша ботуксовата му глава...хахаха

Служители на Казанското топло в момента ремонтират парното в Лесичанск, а главатаря на республиката им прави инспекция, а в същото време няколко квартала на Казан са без отопление от месец и това е богатата, петролна република Татарстан. Това е всички лизачи на Путин сега са се концентрали да му се мазнят и парите отиват за СВО, а районите затъват.

Не бе те финландците бягат в Раша, не си разбрал. ХАХАХА

В Руската кочина Има 148 млн. Свине (Преди кланицата в USSR) Живеят да 59г. Мъжките Женските малко повече

Някой чул ли е

Путин, ама те във Финландия не са като в Украйна, въоръжени са, богати са и мястото им е в Европа, не са и прости да вярват на глупавите ти брътвежи за разрешените спорове...

Ти си егати другаря ...яко ти се е объркала главата....

няма врагове - той сам си създава такива.

Доколкото си спомням и териториалните спорове с Украйна бяха разрешени. Че даже и бяхте подписали и международен договор. Където на всичкото отгоре се задължавахте да защитавате териториалната цялост на Украйна .... Еми това е и причината традиционно неутралната Финландия да се присъедини към НАТО. Именно вашите действия.

Щом се записват доброволци, вместо да тролят като теб от дивана, не е трудно да се сетиш, ако има с какво да разсъждаваш.

Ами Гн Путин си намира причина да военизира Русия и да държи властта здраво без да плаща никакъв данък обществено мнение - които не иска в тюрме или малко шамари и порицание За сметка на руский мир - западния свят е в фаза на поляризиране на мненията и затова допринасят не само хибридните умишлени разделения стимулирани от Москва , но най вече начина по който е устроен , а именно трябва да обясниш и спечелиш избирателите без комфорта да елиминираш различната гледна точка - оказва се че автолрациите са много по устойчиви на пръв поглед , защо на пръв поглед Защото като нямаш този привиден хаос и понякога даже глуповати алтернативи стигаш до момента без коректив да закопаеш страната си … Само се надявам че ЕС И НАТО имат достатъчно подготвеност и това печелене на мнението няма да отклони вниманието и превенцията на всички проблеми свързани и с бежанците и с руските имперски напъвания .ще е достатъчно за да ни подсигури растежа и развитието … защото при товарищ Путин ще пораснат едни 1000 послушковци а другите ще опита русиий мир отвътре

"Толкова ли няма начин някой да пречука Путин и мъката руска най-после да престане???" Няма смисъл, защото след Путкин ще дойде някой още по-луд. Просто руснаците са с увреден ген и оправия няма. Затова руските държави винаги накрая колабират.

Доколкото си спомням едни финландци на ски разгониха фамилията на великата съветска армия:)))))

Деградиралите фенове на ПП ГЕРБ пак пишат само простотии. Бъдете просто реални, приемете го, че Русия е велика, а вие сте едни мизерници!!!!

Обикновено зомби съм, при това неграмотно по рождение!

Подробности ликвидации 28 высокопоставленных офицеров ВСУ, а также 12 офицеров НАТО в Староконстиновке стали известны в пятницу, 15 декабря. Один из военных Телеграм-каналов сообщил подробности результатов недавнего ракетного удара ВКС России. По предварительным данным, все офицеры НАТО, преимущественно из Чехии и Польши, погибли.

Ам ще има ли солдати за този нов окръг, бе Путьо маринкин. Те украинците доста ти редуцираха армията. Или ще почнеш мобилизация на женщини..

олигофри, пробвай google maps. Виж там как е , виж в руската си кочинка какво е положението, даже малко статистики може да почетеш, после пиши кой е скота, генетично недоразумение такова.

За 10 години война, Втората армия на света успя да завладее цели 19% от Украйна. До сега Втората армия не е успяла да проведе нито една самолетна или ракетна атака и да разруши дори един единствен конвой бойна техника пристигаща на фронта. Това е армия, която инвестирата над 1 трилион долара в модернизация за последните 20 години, с бюджет и ресурси 20 пъти този на Украйна и 4 пъти населението. Русия както винаги е гигант на глинени крака, но това което този път я отличава от Първата и Втората световна война е ниската раждаемост на руските "баби". Някога са имали по-висока раждаемост от българия - средно по 7-8 деца на жена, а сега са с 1-2, освен в етническите, мюсюлмански райони, където е над 2. И като добавим и ислямската емиграция от бившите републики и 35% мюсюлмани, Русия постепенно се превръща в Руслямистан.

Браво на Финландците. Браво на тоя храбър народ воювал и за нашата свобода и оставил кости в масовата гробница в Горни Дъбник. Путин мамка ти боклук нещастен.

Руснаците са деградирали скотове. Тези получовеци не са виждали слънце. Финландеца ги е биел къде свари. И въпреки това тази сволач всеки ден се опитват да емигрират във Финландия и да избягат от скоткия в Кочината Русия, където се прибират всеки ден мъртво пияни, насрани и напикани. Скотове.

Колко олигофрени има тук, който ще изкарат Коледа с пари от "бърз кредит" но вместо да отидат да работят, се надяват, че ще го погасят с тролене? Излъгали са ви, шарлатаните не са учили изваждане в училище, те само знаят да събират, дори и руското сметало се справят добре в тези действия.

Би ли ми припомнил когато съветският съюз нападна Финландия за да открадне нейната територия къде по-точно се месеха тогава американците??????????? Че ми стана любопитно.

Руснаците са деградирали скотове. Тези получовеци не са виждали слънце. Финландеца ги е биел къде свари. И въпреки това тази сволач всеки ден се опитват да емигрират във Финландия и да избягат от скоткия в Кочината Русия, където се прибират всеки ден мъртво пияни, насрани и напикани. Скотове.

Коментари - Путин: Влизането на Финландия в НАТО води до създаването на Ленинградски военен окръг | Днес.dir.bg

Коментари - Путин: Влизането на Финландия в НАТО води до създаването на Ленинградски военен окръг | Днес.dir.bg

Коментари

Финландците сега няма да могат да отскачат през уикендите да се наливат с Финландска водка в Ленинград.

Като гледаш болгарските му последователи - един интелигентен, способен, проспериращ да има - само злобили, напрокопсали и ниска IQ-та

)))) Нямаше, ама като си дебил, ще има ))) Правилно ..Мъдър е Путлер, ей. Умното си е умно....

Средно 1500 души на ден подписват договор с руското Министерството на отбраната. Колко армия има във Финландия? НАТО се страхува и няма да се меси, май време и тях да си ги прибереш обратно за да ги научиш на добри маниери.

Абсолютно прав е другаря Путин. Агресорът винаги е бил НАТО (САЩ). Русия винаги е действала в отговор на такива провокации. Наистина Финландия и Русия имаха добре отношения, разменяха стоки и услуги и нещата вървяха добре. В момента, в който НАТО влезе във Финландия, Финландия започна да затваря граници, да не пуска руски коли, да забранява руски стоки. Така че кой е агресора в случая. Русия има пълното право да се защитава.

Ако сега се проведе референдум в Ленинград, Карелската (Ленинградска) Народна Республика ще гласува 95% за присъединяване към Финландия.

Ти вещер ли си? На какво гледаш?

Трябваше да се случи това СВО, за да осъзная, че Хитлер е бил прав, също както Джохар Дудаев и много други велики лидери - славяните са сганта на човечеството.

ОРК като ориенталските орки от България

България е готова да помогне като изпрати в командировка спеца по граничните огради Валери Симеонов, на който вероятно и цялата печалба на Нокия за миналата година няма да стигне за строежа на 100км ограждения...

Др. Путкин, който сам вкара Финландия и Швеция в НАТО, не е прав. Това действие нема да доведе до създаването на Ленинградски военен окръг, а до отцепването на този окръг от Кочината и връщането му към Кралство Швеция, от което той беше насила отделен при Петър I. Три века след тази несправедливост има исторически шанс тя да бъде поправена, при това не от шведите, а от блатните твари, потомци на монголи, които се наричат руснаци кой знае защо...

По-прост и с по-насапунисана глава от теб, сред тролещите тук, трудно ще се намери. Сери си във феса и си го слагай на главата.

имат - толкова.По - важно е , че са хора , искат да останат такива, и са готови да си отстояват това право.А блятистанците знаят ли за какво живеят и умират?

Първите снимки на Путин са от 1990-та, как се забавлява на парти в компанията на Анатолий Собчак във Финландия.

ПО-големи дебили от руските помаци в България нема и не може да има.

Да проблеми има като затвориха Финландците границата.

Щото 4 млн финландия всеки момент ще нападне и превземе половин русия или прибалтийските ще си поделят другата част ,въотажавайте се до зъби пък 80 процента от руснаците живеят като скотове ,важното е атомни бомби да има

Падишаха си го каза ачик ачик. Справедлив свят е възможен, но не и с фащ.

Докато не бъдеш обесен на червения площад

Дира закъсня днес с Раша и Путлер, троловете не могат да захлебят. Колкото пъти се опитват да отблъснат НАТО с войни, толкова пъти то се разширява. В Европа всички са тъпи,само руските фашисти са умни.

Първи, какъв "Ленинград" го гони това плешиво жуже, при положение че такъв град няма от 30 години? Второ, какви войски ще стационира до границата с Финландия, след като 75% от боеспособната руска армия умря в Украйна? И трето, защо орките напират да бягат във Финландия, дори с цената на живота си, а не обратно?

Нека да изкарат някоя стинка остай ги намира да хвалят раша

Явно не знаеш, че градът се нарича Санкт Петербирг, а областта се нарича Ленинградска област. Вие либерастките тролове сте много тъпи.

но докато той е просто двойник, за зомбитата по рождение прошка няма!

Внимавай с крека!

изгърмя тотално.Ако тоя бункерен ненормалник търси проблем - нека погледне в огледалото.

Тоя съвсем взе да не го слуша ботуксовата му глава...хахаха

Служители на Казанското топло в момента ремонтират парното в Лесичанск, а главатаря на республиката им прави инспекция, а в същото време няколко квартала на Казан са без отопление от месец и това е богатата, петролна република Татарстан. Това е всички лизачи на Путин сега са се концентрали да му се мазнят и парите отиват за СВО, а районите затъват.

Не бе те финландците бягат в Раша, не си разбрал. ХАХАХА

В Руската кочина Има 148 млн. Свине (Преди кланицата в USSR) Живеят да 59г. Мъжките Женските малко повече

Някой чул ли е

Путин, ама те във Финландия не са като в Украйна, въоръжени са, богати са и мястото им е в Европа, не са и прости да вярват на глупавите ти брътвежи за разрешените спорове...

Ти си егати другаря ...яко ти се е объркала главата....

няма врагове - той сам си създава такива.

Доколкото си спомням и териториалните спорове с Украйна бяха разрешени. Че даже и бяхте подписали и международен договор. Където на всичкото отгоре се задължавахте да защитавате териториалната цялост на Украйна .... Еми това е и причината традиционно неутралната Финландия да се присъедини към НАТО. Именно вашите действия.

Щом се записват доброволци, вместо да тролят като теб от дивана, не е трудно да се сетиш, ако има с какво да разсъждаваш.

Ами Гн Путин си намира причина да военизира Русия и да държи властта здраво без да плаща никакъв данък обществено мнение - които не иска в тюрме или малко шамари и порицание За сметка на руский мир - западния свят е в фаза на поляризиране на мненията и затова допринасят не само хибридните умишлени разделения стимулирани от Москва , но най вече начина по който е устроен , а именно трябва да обясниш и спечелиш избирателите без комфорта да елиминираш различната гледна точка - оказва се че автолрациите са много по устойчиви на пръв поглед , защо на пръв поглед Защото като нямаш този привиден хаос и понякога даже глуповати алтернативи стигаш до момента без коректив да закопаеш страната си … Само се надявам че ЕС И НАТО имат достатъчно подготвеност и това печелене на мнението няма да отклони вниманието и превенцията на всички проблеми свързани и с бежанците и с руските имперски напъвания .ще е достатъчно за да ни подсигури растежа и развитието … защото при товарищ Путин ще пораснат едни 1000 послушковци а другите ще опита русиий мир отвътре

"Толкова ли няма начин някой да пречука Путин и мъката руска най-после да престане???" Няма смисъл, защото след Путкин ще дойде някой още по-луд. Просто руснаците са с увреден ген и оправия няма. Затова руските държави винаги накрая колабират.

Доколкото си спомням едни финландци на ски разгониха фамилията на великата съветска армия:)))))

Деградиралите фенове на ПП ГЕРБ пак пишат само простотии. Бъдете просто реални, приемете го, че Русия е велика, а вие сте едни мизерници!!!!

Обикновено зомби съм, при това неграмотно по рождение!

Подробности ликвидации 28 высокопоставленных офицеров ВСУ, а также 12 офицеров НАТО в Староконстиновке стали известны в пятницу, 15 декабря. Один из военных Телеграм-каналов сообщил подробности результатов недавнего ракетного удара ВКС России. По предварительным данным, все офицеры НАТО, преимущественно из Чехии и Польши, погибли.

Ам ще има ли солдати за този нов окръг, бе Путьо маринкин. Те украинците доста ти редуцираха армията. Или ще почнеш мобилизация на женщини..

олигофри, пробвай google maps. Виж там как е , виж в руската си кочинка какво е положението, даже малко статистики може да почетеш, после пиши кой е скота, генетично недоразумение такова.

За 10 години война, Втората армия на света успя да завладее цели 19% от Украйна. До сега Втората армия не е успяла да проведе нито една самолетна или ракетна атака и да разруши дори един единствен конвой бойна техника пристигаща на фронта. Това е армия, която инвестирата над 1 трилион долара в модернизация за последните 20 години, с бюджет и ресурси 20 пъти този на Украйна и 4 пъти населението. Русия както винаги е гигант на глинени крака, но това което този път я отличава от Първата и Втората световна война е ниската раждаемост на руските "баби". Някога са имали по-висока раждаемост от българия - средно по 7-8 деца на жена, а сега са с 1-2, освен в етническите, мюсюлмански райони, където е над 2. И като добавим и ислямската емиграция от бившите републики и 35% мюсюлмани, Русия постепенно се превръща в Руслямистан.

Браво на Финландците. Браво на тоя храбър народ воювал и за нашата свобода и оставил кости в масовата гробница в Горни Дъбник. Путин мамка ти боклук нещастен.

Руснаците са деградирали скотове. Тези получовеци не са виждали слънце. Финландеца ги е биел къде свари. И въпреки това тази сволач всеки ден се опитват да емигрират във Финландия и да избягат от скоткия в Кочината Русия, където се прибират всеки ден мъртво пияни, насрани и напикани. Скотове.

Колко олигофрени има тук, който ще изкарат Коледа с пари от "бърз кредит" но вместо да отидат да работят, се надяват, че ще го погасят с тролене? Излъгали са ви, шарлатаните не са учили изваждане в училище, те само знаят да събират, дори и руското сметало се справят добре в тези действия.

Би ли ми припомнил когато съветският съюз нападна Финландия за да открадне нейната територия къде по-точно се месеха тогава американците??????????? Че ми стана любопитно.

Руснаците са деградирали скотове. Тези получовеци не са виждали слънце. Финландеца ги е биел къде свари. И въпреки това тази сволач всеки ден се опитват да емигрират във Финландия и да избягат от скоткия в Кочината Русия, където се прибират всеки ден мъртво пияни, насрани и напикани. Скотове.