Путин: Атентатът в "Крокус сити хол" е извършен от радикални ислямисти, но кой е поръчителят

Важно е да се отговори на въпроса защо терористите, след тяхното престъпление, са опитали да избягат в Украйна? Кой ги е чакал там? - посочи руският президент

Обратно в новината

Коментари - Путин: Атентатът в "Крокус сити хол" е извършен от радикални ислямисти, но кой е поръчителят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изтрепай укрофашистките свине до крак!

Дебил, кремълската клика спря използването на терминологията "фашисти" , но ти явно не си в час ... Караш с година, година и половина закъснение ...

Те путлерасите са си такива...

Перфектният мъж - Президентът на РФ! Желая го безумно интимно сега и завинаги. Гарантирам, че в моята интимна компания ще научи и усети за съществуването на истинско и неподозирано от него щастие и удоволствие от женско присъствие в живота му. Никога не е късно да открие липсващото му, което само аз мога да му поднеса. П.С. Не ми изтриайте постинга, моля. Той е от млада, страстна, красива, слаба, образована, лоялна, дискретна, всеотдайна и безумно желаеща го интимно жена.

1999 ФСБ и Путлер взривиха блоковете на Каширското шосе в Москва, като провокация за да нахлуят в Чеченя. Сега Путлер и некадърництие му правят същото. Кой е поръчителя, е като кой ми с-а у гащите!

Или е работа на ФСБ или ФСБ са тотални некадърници!

е.... ФСБ!!! Както и на предните "атентати" - дария дугина, беслан, блоковете през '99. Да са живи и здрави руззнята че да може путьо да ги могилизира, те за друго не стават, нито гръбнак нито мозък имат, поне да са полезно пушечно месо.

тоя верно обича да задава риторични въпроси.... вима ли некой некъде дет да не му е ясно кой го е поръчал и с чии пари

КГБ

американското

Същото се отнася и за войната в Украйна, но кой е поръчител......

следите водят към нато

Не знаех, че пРоссия е член на НАТО ... Сега вече разбирам "логиката" , че НАТО е замесено в напрадението на Украйна

Изпълнителя е ясен- Путлер и руските терористи и окупатори.

колко е надника неска за ръсене на простотии?

"Той не каза също и кой, според него, е поръчал нападението." - Ха...ха...ха....! Кой бил поръчал нападението? Кой ли? Нека да попитаме някой от нашите рулигофрени, да видите какъв смях ще падне.

ПЪЛЕН СПИСЪК НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРИ НА ОКУПИРАНА КОЛОНИАЛНА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989Г. НАСАМ: 1). (Мар)Сол (Со)Полански (1987-1990) - първият генерал-губернатор на американската колония България. 2). Хю Кенет Хил (1990-1993) 3). Уилям Д. Монтгомъри (1993-1996) 4). Ейвис Боулън (1996-1999) 5). Ричард Майлс (1999-2002) 6). Джеймс Пардю (2002-2005) 7). Джон Байърли (2005-2008) 8). Нанси Макълдауни (2008-2009) 9). Джеймс Уорлик - Младши (2010-2012) 10). Марси Б. Рийс (2012 – 2015) 11). Ерик Рубин (2016 – 2019) 12). Херо Мустафа (2019 – 2023) 13). Кенеф Мъртъв(2023 - )

При условие, че пРоссия контролира пряко една четвърт от българската икономика, да ми съчиняваш глупави списъци за най олигофренските слоеве от българското общество, си е руслямо-и3рожденски дебелизъм

Поръчителите са нацистите Путин, Лавров, Захарова, Медведев. Тея от национал-фашистката хунта на Кремъл искат да унищожат крепостните

Упорито избягват факта че на концерта е имало основно поканени с покани руснаци от еврейската общност в русия. Голяма част от поканените етнически руснаци не са отишли на тази еврейска проява.

Белият дом: Съединените щати получиха информация за подготовката на терористична атака през март и я предадоха на Русия Съединените щати получиха информация за предстояща терористична атака в Русия и я споделиха с Москва. Това заявиха от Белия дом, предава РИА Новости. Говорителят на Съвета за национална сигурност на Белия дом Адриен Уотсън каза, че по-рано през март правителството на САЩ е получило информация за предстояща терористична атака в Москва, потенциално на многолюдни места, включително концерти. Това накара Държавния департамент да отправи публично предупреждение към американците в Русия, каза тя. Уотсън добави, че американските власти също са предали получените данни на руската страна, разчитайки на практиката на „задължително предупреждение“ в подобни ситуации.

Терористите , уж приятели на фашистка рисия пак нагъзиха педерашке : Хусите атакуваха кораб с руски петрол 26.03.2024 г Терористите не удържаха на думата си пред Пекин и Москва. Въпреки всички уверения, че хусите повече няма да атакуват руски и китайски кораби в Червено море, друг кораб беше атакуван в събота, 23 март.

те хусите не знаят да четат и за това иначе си спазват обещанията

„ТОВА Е ПОЗОР “: източници разказаха за бягството на руската полиция от Крокус Руските сили за сигурност биха могли лесно да неутрализират терористите. Руската полиция просто избяга по време на терористичната атака в КРОКУС край Москва. Източници разказаха на канала подробности за полицейското управление в Павшино, което се намира в сградата на центъра. Само двама терористи имаха картечници. Още един с нож, още един с камера. Ако тази група полицаи се бяха притекли на помощ на хора в смъртна опасност, със сигурност щяха да ги спасят. Но полицаите просто бяха уплашени. ТОВА Е ПОЗОР", каза източникът.

Пишеш пълни глупости и дезинформация .Чете разни телеграмканали,които ги пишат такива,Като вас.Безмозъчни амеби,свикнали да гледат на света през екрана на компютъра.

Провери в гугъл мапс - наистина има полицейско управление на няма и 100 метра от входа. На един от клиповете се вижда да бяга към изхода униформен с куче, после пуска кучето и продължава сам...

И каква е ползата на Укрйана от тоя атентат ? Май само Джуждето има полза от него за да наложи по-лесно още огранчения в Русия и да си намери извинения

Таджикците са задържани на 6 км от беларуската граница и на 102 км от украинската , но Това е Изгодно на Кремъл Путин се нуждае от причина за ескалация на войната, нови и все по-разрушителни атаки. В Москва имаше терористичен атентат в концертната зала "Крокус Сити Хол", десетки загинали и ранени. Въпросът, който винаги възниква в такива случаи е кой има полза от това? Изгодно на Кремъл. Което има нужда от повод за ескалация на войната, нови и все по-разрушителни атаки срещу украински градове и мобилизация. Може би е от полза за външна сила. Например руски ултрапатриоти, които не са доволни, че войната върви с недостатъчни темпове и които отдавна мечтаят да тласнат Путин към по-радикални действия.

Подобни атентати имаше и по време на войната с Чечня. Елементарни кагебейски номерца...

българите като не грабим и не убиваме съседите си не страдаме от терористи.Путин да му мисли

Стрелбата в Крокус е операция на руските спецслужби , които да обвинят Украйна и да дадат повод за нова вълна на мобилизация в Руската федерация. Съобщава се, че Кремъл вече е използвал терористични атаки с голям брой руски цивилни жертви, като взривяването на къща на Каширското шосе в Москва през 1999 г. и вземането на заложници в мюзикъла Норд Ост през 2002 г., за да оправдае Втората чеченска война и агресията срещу чеченския народ.

Първо, в 90-те ФСБ взривяваха блокове в цяла Русия , за да доведат Путин на власт. И сега, за да се оправдае мобилизацията, беше организирана тази екзекуция на руснаци. С идването на молеца пигмей на власт започнаха експлозии и терористични атаки. Ушите на КА-гебЕШНИЦИТЕ се виждат от милиони километри.

Живи ли сте още, бе - долна рубладжийска измет ?

мишките са в ступор .... Руската измет няма точен инструктаж, какво да прави ...

престъпниците и от тази война трибунал като след втората война ще ги беси. гаджето на кабаева ще има съдбата като на гаджето на ева браун.

1000%, че терористичната атака в Подмосковието е организирана от Кремъл. Това е изпитаният от десетилетия политически инструмент на Путин. С негова помощ той беше избран през 1999 г., вдигна залозите във вътрешната политика и организира геноцида над чеченския народ в началото на 2000-те. САЩ и Великобритания знаеха със сигурност, че това ще се случи още на 8 март. Очевидно има някаква цифрова следа, показваща подготовка. Както през 1990-2000 г., Путин ще използва масовото убийство на своите граждани, за да реши много проблеми: ще оправдае нова мобилизация, ще изгори политическото поле до нивото на Северна Корея и ще си даде свобода на ръцете за нови военни престъпления в Украйна и извън нея. Единствената интрига е кого ще обвинят за организатори? Зеленски, Буданов, Малюк, прословутия „Десен сектор“, „Азов“, Байдън, Шолц, Макрон?

„Това нищожество Путин , вместо да се занимава със своите граждани на Русия, да се обърне към тях, мълча един ден - той мислеше как да привлече в това Украйна. Всичко е абсолютно предвидимо“, написа Зеленски в канала си в Телеграм . „Както Путин, така и други измети просто се опитват да хвърлят вината върху някой друг. Те винаги имат едни и същи методи. Случвало се е и преди. И имаше взривени къщи, и екзекуции, и експлозии. И винаги обвиняват другите“, казва президентът на Украйна.

Вината на Сащ за провеждането и изпълнението на атентата е неоспорима. Още преди 2 месеца те са предопредили своите граждани в Москва да не посещават масови мероприятиея защото предстои извършването на атентат. За политическите анализатори Причината е съвсем елементарна - Русия в последно време установи дружески, приятелски връзки с редица ислямски държави като Иран, Турция и много други. Това е против интересите на Сащ и те трябваше да реагират и да направят нещо, Затова беше нарочена' ислямска държава' за виновник а Украйна само е изиграла ролята на организатор на самия атентат.

... и когато се събудиш, виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб.

Когато почнеш да правиш разлика между различните течения в исляма тогава обяснявай тука

ТЪПИ русороби , а ВИЕ ВЕЧЕ РАЗБИРАТЕ ЗАЩО хуйло направи този атентат ? След терористичната атака в Москва започнаха да се изпращат електронни призовки На московчани се препоръчва да отидат в клиниката и да съберат документи Някои жители на Москва започнаха да получават електронни призовки. Това се случи на 24 март, след като на 22-ри в руската столица въоръжена група уби най-малко 133 души в концертната зала "Крокус Сити Хол". /// Путин СИ ДОКАРА още един мандат. Проверявайте често мазетата си за торби със взривна захар . Путин пошел на очередной срок. Почаще проверяйте подвалы своих домов на предмет наличия мешков с сахаром.

Руските разузнавателни служби са знаели за заплахата от терористични атаки от ИГИЛ Но те не направиха нищо. Руските разузнавателни служби следят отблизо дейността на афганистанската терористична групировка Вилаят Кхорасан Няколко дни преди терористичната атака членовете на Съвета за сигурност получиха предупреждение, че таджикските граждани могат да бъдат използвани в терористични атаки на руска територия. За това още преди нападението срещу Крокус сити ц-р През последните няколко месеца Вилаят Кхорасан се опита да организира терористични атаки в Австрия, Германия и Киргизстан. Всички те са били предотвратени от местните разузнавателни служби. Руските правоприлагащи органи наблюдаваха тези доклади и смятаха, че рискът от терористични атаки в Русия е висок. Въпреки това не беше възможно да се предотврати атаката срещу Крокус сити ц-р , дори въпреки предупрежденията на САЩ за заплахата. На 19 март, говорейки пред борда на ФСБ, Владимир Путин нарече посланията на САЩ „провокативни“. „Всичко това прилича на откровен шантаж и намерение за сплашване и дестабилизиране на нашето общество“, каза Путин. ОМОН и СОБР пристигнаха на мястото на терористичната атака само час по-късно, въпреки че щабът на ОМОН се намира на по-малко от три километра от Крокус сити ц-р . Остава неясно как терористите са успели да избягат и да изминат повече от 370 километра до района на Брянск въпреки изобилието от камери за видеонаблюдение в Москва.

И аз това се чудя. Не е Ислямска държава. Може би световния империализъм, украинския фашизъм или по-скоро простотията на Русский мир.

Откровенията продължават...лека полека и до залата ще стигнем...ма там вече няма да ви свалят шляпи...а направо главата ще ви свалят руснаците...ушите първи Хех... Глава СБУ похвастался терактом на Крымском мосту Как заявил Василий Малюк, украинские террористы задействовали взрывные устройства, замаскированные под рулоны тепличной пленки. Общий вес взрывчатки составил 14 тонн. По словам Малюка, удачной оказалась только третья попытка – в предыдущие два раза поданный на детонатор сигнал подавлялся российскими силами РЭБ. «После этой операции топовые руководители западных спецслужб сказали: вы лучшие, мы снимаем шляпы», – заявил Малюк. Напомним, что после теракта на Крымском мосту погибли четверо гражданских – взрыв был произведен в потоке автомобилей, едущих в Крым. После хвастливого интервью Малюка сомнения в причастности Украины к новому теракту в «Крокус Сити Холл» как-то отпадают сами собой.

Ми като е почнал да разказва...и за концертната зала да спомене...да не се срамува Хех.. Глава Службы безопасности Украины (СБУ) Василий Малюк рассказал подробности покушений на экс-нардепа Илью Киву, блогера Владлена Татарского, писателя Захара Прилепина и экс-чиновников "ЛНР". Соответствующее заявление глава украинской спецслужбы сделал в эфире телемарафона. При этом Малюк заявил, что СБУ официально не будет брать на себя ответственность за эти операции. Но дал понять, что это сделала украинская спецслужба.

Не всички разбират старобългарки

Ми сорка..не знам наркомански..питай фюрера си за превод

Като гледам как ги бяха смляли завалиите, ако са имали връзка с властите в Украйна, всичко са щели да си кажат. Това, че Путин се опитва да извлече пропагандна полза срещу Украйна от трагедията е много съмнително. Важно е да се отговори на други въпроси - има ги заснети как преминават покрай полицейски бус. Има заснет един полицай с куче, който излиза от залата при началото на стрелбата. Силовиките влизат в залата след повече от час, въпреки че на 100 метра има районно, а на 10 мин. централа на Рос гвардия. Защо се подигра на предупреждението на САЩ? По същия начин се подиграваше като предупреждаваха и за нападението на Украйна преди 2 години. Това са важните въпроси.

Ама руските добитъци вярват .... каквото им каже путака, и те вярват ... пРоссия е язва на чоешката цивилизация

Ъхъ...а най важния въпрос е кво праиха на границата посраинска... а другия важен е що отричате - гордеите се..марка поуснете...кат с моста... как гори концертната зала

Мостът е обявен за легитимна военна цел от Украйна отдавна. Разбираемо е, при положение, че през него преминават огромна част от оръжейните доставки.

Така е..концертната зала тоже... Зрителите от там заминават на СВО

взривен камион...сред потока с коли...4 цивилни невинни... хич не е тероризъм..

Воината започна в Молдова в Приднестровието. мост построен да обезпечи етап войната коли и камиони върху военен мост - имат право на избор. и космонавтите рискуват коли и камиони върху военен мост в крим

Май нищо не разбирате от висш пилотаж във взаимното противопоставяне при война. Всичко е баланс. На едната паланза са загубите, на другата ползите. Пример е описан в една вехта книга на чеха Павел Боровичка – "Строго секретни шифри". в нея се посочва как Чърчил, за да запази тайната на машината "Ултра", чрез която се дешифрират съобщенията с машините "Енигма" на вермахта, далновидно жертва 1940 година целия град Ковънтри, за бомбардирането на който му е било предварително докладвано. Въпреки това, той не е разпоредил задействане на цялостна противовъздушна отбрана на града. Ползата е била запазване живота на съюзните армии при Ел Аламейн 1942 година и не само там, като плановете на Ромел са били разузнати чрез "Ултра". Йосиф Висарионович Джугашвили: "Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони – статистика!" Да не Ви дава Господ да сте в статистиката и в обсега на Сталин!

Кой запали Райхстага навремето? Крокус Сити Хол звучи доста руско нали. Азербайджан, собственик на сградата, като не са му сменили името, накрая му го запазила. И западното име няма да го има повече, и вътрешните цели, които имаше и Хитлер на времето ще бъдат обосновани. Времената се менят, но фашистките методи са си същите.

Не сменяй дилъра..

Твърде много Русия, твърде малко България. Центърът на нашата столица продължава да е моделиран по модела, заложен още в 1878 г. Руски паметник, паметник на Царя Освободител, булевард „Цар Освободител“, улица „Гурко“, улица „Алабин“, „Граф Игнатиев“, „Дондуков“, „Московска“, бивша руска легация, руска черква – и над всичко господства златният купол на военния храм-паметник, наречен на руски княз и светец, който просто няма нищо общо с България. Нашето собствено Народно събрание и скромният княжески, по-късно царски дворец се свиват в сянката на това преизобилие от руски имена и места. Към това да добавим по-късния, пост-руски, вече съветско-комунистически слой от огромни, сталински по тип здания като бившия Партиен дом, Държавен съвет и Министерски съвет и все още издигащия се позорен паметник на съветската армия-окупаторка. В Пловдив имаме примера на Альоша, стърчащ по-високо от Васил Левски.

Пуснаха козяк ботовете...да отвличат вниманието от Посраина.. Нема да мине...Но Пасаран..Буданов ппри Дудаев и Басаев...

Посрайна е около блатата на мАЦква

Списък на руските огнища за влияние в България: Службите за сигурност. Става дума за отделни служители, но тяхното присъствие в тези важни структури е факт, влиянието им върху вземане на определени решения също; Газопроводът Турски/Руски поток; Организираната престъпност; Лукойл; Целият сектор „Енергетика“ с АЕЦ „Козлодуй“, горива, резервни части и пр.; "Газпром"; Внешторгбанк (ВТБ), която е под санкции отдавна. През 2022 г. ВТБ започна своето изтегляне от Европа (вече е напуснала САЩ). Някои я наричат „банката на Путин“. Министерство на енергетиката; Министерство на отбраната (в това число и военните училища); Масонска ложа „Слънце-Ориент“ – Пловдив, лидерска роля в която играе бизнесменът Георги Гергов, генерален почетен консул на Русия за Пловдив; Политически партии; Университет по библиотекознание и информационни технологии; 100 000 руснаци притежават 500 000 имота в България и участват в хиляди фирми; Медии. Освен традиционните, познати като проводник на Кремълската пропаганда, съществуват над 500 платени сайта за хибридна война; Част от българските олигарси; Проваления проект АЕЦ „Белене“; Съюз на българските журналисти; Руски културно-информационен център в София на ул. „Шипка“;

Не се напъвай толко,ясен си

Боли ли истината руски примат

"Вика ми един дебил, че сме били колония на САЩ. Питам го ти в коя американска фирма слугуваш?! Колко американски коли те накараха да си купиш насила. По времето на соца за американски коли ли чакаше ред?! На кого плащаш скъпото парно заради скъпия руски газ?! Къде ти отиват паричките, когато зареждаш гориво в колата и то с най-висока надценка в Европа?! А имаш ли избор?! На кого плати 1 милиард за два реактора?! Знаеш ли, че КТБ, от която източиха 4 милиарда лева, е руска банка, в която наливаха парите на българските държавни предприятия?! Като си плащаш мобилния на БТК - руска собственост, на Виваком - руска собственост, къде ти отиват парите?! Кой бетонира и завзе Черноморието ни, американците ли?! Защо в България има 50 000 руски фирми, и почти нито една от тях не плаща данък!?! Защо имат вече над 400 000 имота тук?!

Знаеш ли, че за 10 години Лукойл е декларирал тук приходи от над 60 милиарда лева и не е платил и стотинка данък печалба. Като си купуваш цигари на Булгартабак, къде ти отиват паричките, при руските собственици, или при американците?! Знаеш ли, че над 30% от икономиката ни е в руски ръце?! Колко американски има?! Та, да ви кажа, има такива примати, които си вярват, че живеят в колония, защото са примати и роби по душа. Утре такива примати няма и да се замислят защо децата им бягат на Запад, в държави, в които не е стъпвал руски ботуш, в които не управляват мутри и крадци. Няма да се замислят и защо утре няма да има кой да им припикае гроба, на който пише "Тук почива един русофил". Други пък дори ще пратят детето си в САЩ, за да го направят колонист.

Папагал...мислиш руснаците хвърлят боб за тебе ли!? А ти им отказваш аристократично!? Ку-ку... Че кой ще те пусне тебе в Русия бе!? На кого си притрябвал като си мързелив, мрънкащ и с претенции!? Беше то едно време, по българо-съветската дружба...от немай къде пускаха руснаците и то в европейския Сибир (Коми) и из степите на Казахстан...дървосекач и строител Сега вече на евронивата - немските кланици, англииските ниви с ягоди, строежите в Андалусия и като момчета за всичко в Италия или овчари и слугини в Гърция...а по хубавичките на витрините в Амстердам.... Явно и европейците на толкова те оценяват... Руснаците си имат таджики и тем подобни от Средна Азия за тая цел...Европа си има евротаджики...

Питай си детето в САЩ...Как се живее в шперплатова барака, разнасят се пици и се молиш да не се разболееш, че не можеш си плати лечението цял живот. И ако случайно имаш и дете да се надяваш да е по тъпичко че иначе отиването му в колеж че ти струва един бъбрек...такива са таксите... Болничен, отпуска или майчинство са непознати думи - и в речника ги няма даже...И т.н.

Пущай "Кинжалите" и без повече приказки...

Търсиш да видиш "гъбите" скоро ....

Ти вече си ги видял..отровните че и си ги изял даже

Русия не само няма да бъде полюс в бъдещия свят а даже няма да е някакъв фактор за каквото и да било.

Това е ясно като бял ден за нормалните хора. пРоссия не се вписва в днешната човешка цивилизация. пРоссия не предлага алтернатива на днешната човешка цивилизация.

Понеже имаш 100 коментара явно много разбираш, пръскаш мозък във всяка тема. Та да те питам много ли си доволен от съвременния свят и "цивилизация"? Може ли да ми изброиш някои ценности които детето ти искаш да следва от този свят и т.нар. от теб "цивилизация"?

Русия е малка, средно развита страна с лоша инфраструктура и архаична икономика. Хората в Русия като цяло са зле образовани и с малки изключения слабо квалифицирани.Подвластен (с малки прекъсвания) на чудовищното потисничество на властта повече от сто години, руският народ е формирал уникален манталитет, воден от две поговорки: „Москва не вярва на сълзи“ и „Умри днес ти, а аз ще умра утре. " Хората са напълно лишени от емпатия (съпричастност) и кръвни връзки. Състраданието и милосърдието (дори към собствените си деца и родители) им изглеждат непростимо малодушие. А съжалението и прошката за тях са признаци на деменция.

Мда...и линкче има ма не пуска дира... Во время выступления на Всемирном правительственном форуме в Дубае Карлсон отметил чистоту, безопасность и еду в городе. «И это не про идеологию. Как это произошло? Если вы не можете использовать метро, как многие в Нью-Йорке, потому что это очень опасно, то начинаешь задаваться вопросом, в чем же заключается цель лидерства», – сказал журналист.

клипче...как се чуди човека..че бели хора ходят в чисто метро... без мишки, миризма на пикоч и чернилки

Много нагли примати са това руските гниди ... От две години тероризират съседна суверенна държава, а когато тях ги ударят, оревават орталъка .... Ами така е - на война, като на война нещастни руски животни ...

Така е бандеровски херои...ще се биеш с концертна зала и Мост я... Идолите ти как се биха с евреи и поляци при Волин и Бабии Яр

Какви идоли, какъв хероин има отново в кухите ви руски глави .... Това руските животни, само за наркотици ли мислите ...Сцепвате си задниците да подражавате на Запада .... като "сити хол"

че кво му има на сити хола!? Другия ти наркомански бълвоч не се разбира...

Путин започна войната, той хвърли Русия в нея сега какво се чуди, че избиват руснаци, той е виновния.

Водиш война , избиваш мирни хора в Украйна , какво очакваш тогава за страната ти?

Ми не...не води воина ...това е проблема...ма надявам се почне..краино време е вече... Киев кат газа..тухла връз тухла да не остане

Само че Русия е слаба и няма сили за това.

Ъхъ...въобще... и ракетите свърши..април 22

Поръчител е точно този плазмодии от снимката, който някой наричат "президент". Този руски мършляк е срам за човешкия вид, пРоссия е язва и срам за човешката цивилизация.

Това джудже Путин е объркано и не знае какво да каже горкото.

Путин разсъждава като дете. Той е инфантил и комплексар.

Ще изкараш за хамбургер довечера

А на теб, дали някой олигарх ще ти подхвърли кора хляб , щото газ и нефт не се ядат ....

Така е...я на тебе как ти дадоха евронива с ягоди...яж... ма по малко де...щото норма се гони

От Путин лъха страх и снишаване. Той е един слаб комплексиран човек.

Така е..а от мумията и наркомана лъха сила...2 гранта

Путин е смешен и слаб.

Руските разузнавателни служби са знаели за заплахата от терористични атаки от ИГИЛ Но те не направиха нищо. Руските разузнавателни служби следят отблизо дейността на афганистанската терористична групировка Вилаят Кхорасан Няколко дни преди терористичната атака членовете на Съвета за сигурност получиха предупреждение, че таджикските граждани могат да бъдат използвани в терористични атаки на руска територия. За това още преди нападението срещу Крокус сити ц-р През последните няколко месеца Вилаят Кхорасан се опита да организира терористични атаки в Австрия, Германия и Киргизстан. Всички те са били предотвратени от местните разузнавателни служби. Руските правоприлагащи органи наблюдаваха тези доклади и смятаха, че рискът от терористични атаки в Русия е висок. Въпреки това не беше възможно да се предотврати атаката срещу Крокус сити ц-р , дори въпреки предупрежденията на САЩ за заплахата. На 19 март, говорейки пред борда на ФСБ, Владимир Путин нарече посланията на САЩ „провокативни“. „Всичко това прилича на откровен шантаж и намерение за сплашване и дестабилизиране на нашето общество“, каза Путин. ОМОН и СОБР пристигнаха на мястото на терористичната атака само час по-късно, въпреки че щабът на ОМОН се намира на по-малко от три километра от Крокус сити ц-р . Остава неясно как терористите са успели да избягат и да изминат повече от 370 километра до района на Брянск въпреки изобилието от камери за видеонаблюдение в Москва.

Мадаа...и патоците си гръмнаха сами..и моста...че и марки си пуснаха ила с военоплениците си свалиха..Дугина, Татарский, Кива се самоубиха... Хохлите немат нищо общо..как иначе

А иначе ви пуснаха опорките..ма и си им вярвате само на Козяк.... нямат е избор..иначе спират грантовете