Пускат бившия гард на Галеви, разследван за изчезналия Янек, срещу 3000 лв.

Васил Капланов е известен като бивш бодигард на братя Галеви, който се свързва и с изчезването на Янек Миланов от Дупница, наскоро беше оправдан по друго дело

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички ще ги пуснат. Нова власт нови виновни.

Старите мутри пак ще връщат мутренските времена ...

Гешеффф нали ходи по полета какво свърши, съшата катп ходише по мазетат по селата. Смешна ориенталско-българска реалност!!!

взе ми се ръце бе, ако не синпусни клипче на Боко и се успокои!

всички вече разбраха, че корумпираните съдии се опитват да правят сечено на главния прокурор, като пускат обвинените от прокуратурата престъпници. прокуратурата го обвини в заплаха, убийство, незаконни боеприпаси и т.н., но корумпираните съдии го пускат след всяко обвинение. жалка държава

Плиткоумник е отрочето, което е родила майка ти. И тук не става въпрос за брат ти или сестра ти. Иначе майка ти може би е свястна жена.

Галева дали е допринесла?

И СЕ ЗАПОЧНА ,ПУСКАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ ПОГОЛОВНО !

Браво утре тези идиоти и ще го пуснат мръсниците

Така е в България.

Вече и Ветко и Маринелка са на свобода - чети и най - вече мисли (ако можеш), преди да пишеш. Кои ще са следващите ? А? Може би братята на сестра Галева.

Едно време, нарочат те, дадеш 'самопризнания ' и в ареста. В крайна сметка този, че е съмнителен е безспорно, но да го осъдиш доживот, без абсолютно сигурно доказателство е недопустимо. Да го пускат, утре може всеки дето контактувал с някой убит, да го държат с години в предварителен арест.

ТОя е Работил като охрана на Братя Галеви, което не означава много... Преди и след това кво е правил ?? Кражби, Трафик на Наркотици, Проститутки има ли свързани ?? Братя Галеви са турци с турски паспорти.. Предатели и помагачи на ВРАГОВЕТЕ на България.. Само с куршуми може да ги посрещнеш тия..

Мая Манолова е на власт. Братя Галеви спокойно могат да се върнат. Мутрите вън от затвора.

Пореден пример за нашето бутафорно правораздаване.Всички с невинни, всичко е прекрасно.

Ама сигурно бачка във Франция. Те емигрантите са така,днеска тука утре там. :)