Пускат бившия гард на Галеви, разследван за изчезналия Янек, срещу 3000 лв.

Васил Капланов е известен като бивш бодигард на братя Галеви, който се свързва и с изчезването на Янек Миланов от Дупница, наскоро беше оправдан по друго дело

Обратно в новината

Коментари - Пускат бившия гард на Галеви, разследван за изчезналия Янек, срещу 3000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама сигурно бачка във Франция. Те емигрантите са така,днеска тука утре там. :)

Пореден пример за нашето бутафорно правораздаване.Всички с невинни, всичко е прекрасно.

Мая Манолова е на власт. Братя Галеви спокойно могат да се върнат. Мутрите вън от затвора.

ТОя е Работил като охрана на Братя Галеви, което не означава много... Преди и след това кво е правил ?? Кражби, Трафик на Наркотици, Проститутки има ли свързани ?? Братя Галеви са турци с турски паспорти.. Предатели и помагачи на ВРАГОВЕТЕ на България.. Само с куршуми може да ги посрещнеш тия..

Едно време, нарочат те, дадеш 'самопризнания ' и в ареста. В крайна сметка този, че е съмнителен е безспорно, но да го осъдиш доживот, без абсолютно сигурно доказателство е недопустимо. Да го пускат, утре може всеки дето контактувал с някой убит, да го държат с години в предварителен арест.

Така е в България.

Браво утре тези идиоти и ще го пуснат мръсниците

И СЕ ЗАПОЧНА ,ПУСКАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИ ПОГОЛОВНО !

Галева дали е допринесла?

всички вече разбраха, че корумпираните съдии се опитват да правят сечено на главния прокурор, като пускат обвинените от прокуратурата престъпници. прокуратурата го обвини в заплаха, убийство, незаконни боеприпаси и т.н., но корумпираните съдии го пускат след всяко обвинение. жалка държава

Гешеффф нали ходи по полета какво свърши, съшата катп ходише по мазетат по селата. Смешна ориенталско-българска реалност!!!

Старите мутри пак ще връщат мутренските времена ...

взе ми се ръце бе, ако не синпусни клипче на Боко и се успокои!

Плиткоумник е отрочето, което е родила майка ти. И тук не става въпрос за брат ти или сестра ти. Иначе майка ти може би е свястна жена.

Вече и Ветко и Маринелка са на свобода - чети и най - вече мисли (ако можеш), преди да пишеш. Кои ще са следващите ? А? Може би братята на сестра Галева.

Всички ще ги пуснат. Нова власт нови виновни.