Имало доказателства срещу Марио за смъртта на Мирослава

Прокуратурата има нови доказателства, които доказват участието на Марио Любенов-Заека в отвличането и убийството на 17-годишната Мирослава Николова от Перник и вече му е повдигнато обвинение. Стойчо Стоев-Чочо оставил писмо до близките на момичето, докато бил под наблюдение.

Обратно в новината

Коментари - Имало доказателства срещу Марио за смъртта на Мирослава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Cега ще се проточи едно дело срещу неизвестен извършител и след 4-5 години ще се прекрати поради липса на известен извършите или извършителят ще се е самоубил малко.

Сори, но всички вие българите сте зомбирани! По най-елементарен начин слугинските медии ви настроиха срещу Държавна сигурност и нейните агенти. Вие им пригласяте и се кефите, когато ти "разобличават". Но разберете, глупави българи, че когато преди 22 години в България действаше Държавна сигурност и нейните информатори (задължително е такава структура да ги има), нямаше престъпления, като това с момиченцето в Перник, а се вземаха превантивни мерки срещу всички антисоциални прояви....

Най-смисленото изказване до сега.

Явно и този случай ще остане не доизяснен, както обикновено. Вече не вярваме в способностите на полицията, а още по-малко очакваме правосъдие!

Момичето е било със счупен гръбначен стълб още при борбата за отвличането й.После не са имали друг шанс да я оставят жива и за това са побързали да я удушат ,за да не се мъчи повече.Разчитали са ,че няма да открият трупа и никога.А след откупа да изчезнат по най-бързия начин в чужбина.Вижте го тоя психар с големите очила не прилича ли на катил.

В цялата тази история не разбрах защо се намесва името на приятеля на Елеонора. Кой е казал, че тези пари трябвало да бъдат дадени от него и дали похитителите са искали точно неговите пари? С тези приказки и нтерпретации вменяват вина на това момче, това не е честно. Кое от това, което ни разказват е истина, кое предположение, кое сюжет за криминален роман?

Смешниците от милицията снови доказателства Тъпи некадърници и безпомощни нещастници -това са МВР и прокурорите

мдаааа ... бивш полицай , охранител и фалшификатор убиват дете за пари като му чупят гръбнака ... най-вероятно ще получат по 2 години условна присъда

Пуснете го момчето да събира пари за експертизата, че много са му поискали докторите.

В поредното противоречие изпаднаха институциите във връзка с убийството на Мирослава, предаде репортер на zaPernik.com. На днешния брифинг в съда главният прокурор на Перник Пламен Найденов отрече да е бил счупен врата и гръбнака на Мирослава, както бе установено от патоанатомите при повторната аутопсия на трупа в София. Найденов не потвърди и информацията, че Мирослава е удушена с метално въже.

During the operational phase of the investigation, 30 kg of amphetamine were seized in Sweden and 3 suspects arrested as well as 2 in Germany and 1 in the Netherlands. In addition, cooperation with Bulgarian authorities led to the arrest of 3 members of the organised crime network and the dismantling of 3 illegal synthetic drug production facilities. The Bulgarian authorities seized approximately 75 litres of amphetamine base (enough to produce around 120 kg of pure amphetamine), 15 kg of amphetamine substance and over 1400 litres of various chemicals to produce synthetic drugs. Equipment, including 2 tabletting machines, together with 5 firearms, 150 rounds of ammunition and 6.4 kg of trinitrotoluene (TNT) was also seized.

и пак корупция... Какво стана с убийците на сестрите Билнейски?Какво стана с убийците на българското момче от Катуница? Какво стана с убийците на Яна? Какво стана с ....дълъг и горчив списък с убийства на млади българи. Къде е правосъдието?Къде е МВР с неговите управляващи?

Луд бил... А фалшифицирал пари... Като е луд, що не взе да РАЗДАВА пари на непознати?

Дори тези да не са истинските убийци, по някакъв начин са замесени. Щом укриват истинските, нека си понесат наказанието, а то да бъде смърт или доживотна присъда.

И тази "българка" е от милицията, прочетете и безумният постинг

От къде си сигурна, че са замесени.ПОЛИЦИЯТА твърди, а дали може да и се вярва.САМОПРИЗНАНИЯТА са направени без да присъства съдия, тоест не струват нищо пред съда.А се правят в присъствето на съдия, защото тебе, ако започнат да те бият и да ти оказват психологчески натиск ще признаеш всичко.Само че човека (който може и да е престъпник) като е признавал може да е казал нещо дето не се е харесало на разпитващите и е трябвало да се самоубие.Сега другия ще укрива съучастниците си, защото и него може да го самоубият, а иначе най-много да полежи 4-5години за съучастие.

МВР и ГДБОП по случая Мирослава продължава. Вестник Преса се е заровил в съдебното дело от 2010 година, което заподозреният за убийството на Мирослава Марио Любенов е завел срещу фирмата, в която е работил Козмос текстил. По това дело има психоекспертиза, която сочи категорично, че Марио страда от параноидна шизофрения! Заболяването е потвърдено от тройна комплексна експертиза по същото дело. На 12 януари 2009 Марио е изпратен от шефа на фирмата, в която работи като счетоводител да изтегли 17 000 евро и 2400 лева от една сметка и да ги прехвърли на друга. Марио взима парите от клон на Емпорики банк и тръгва за офиса на Пиреос банк, по пътя обаче е ударен по главата и намерен по-късно във вход на жилищна кооперация близо до Съдебната палата. Настанен е в Пирогов с тежко мозъчно сътресение. Той продължава да се чувства много зле и очевидно отключва заболяването шизофрения. Тогава постъпва и в клиниката Св. Наум, където му издават епикриза още тогава. Трима съдебни експерти дават заключението по съдебното дело, което завежда Марио, че е със шизофрения, пише в. Преса.

Дрън-дрън. "Самоубилият" се Чочо сигурно даже не е знаел приживе в какво ще го обвинят след като го гръмнат. Сега могат да го обвиняват даже за потъналият кораб в Италия. Тези двамата са наркопласъори, но не са убийците.

Доколкото знам, дори човек да е болен от шизофрения, пристъпите са редки и кратки. През повечето време е в нормално състояние, а престъплението е замисляно и подготвяно от дълго време.

ужас...кои знае какво е преживяло детето в последите си мигове сред тези убиици.този на снимката, като иска да се искара шизофреник -добре, но да го затворят до края на живота му. вярно че по закон има право на адвокат, но пък какъв човек трябва да си за да защитаваш един убиец -се питам аз.

Защитава го щот по закон трябва да има адвокат да изложи защитата. Отделно че има разни кат оня Марковски дет станаха медийни звезди.

За да има такива като Марковски,трябвя да има и такива като Цветанов,Флоров и подопечните им.