НЗОК провери 83 болници и публикува резултатите

83 болници на територията на 16 РЗОК в страната са били проверени, а резултатите от извършените одити са публикувани на страницата на Националната здравноосигурителна каса, съобщиха от пресцентъра й.

Обратно в новината

Коментари - НЗОК провери 83 болници и публикува резултатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЕЕЕ ...кой ми изтрива мненията ...??? цензура ли има ...???

Да им пуснат и ценоразписите за услугите, че ако чакаме само на здравни осигуровки е ясно, че букета е наш......

Цялото ни здравеопазване е сбъркано, още с регистрацията по търговския закон(проверете кой малаумник регистрира болничните заведения и лекарите по търговския закон) и от там идват всички последици, та като търгуват, естествено че търгуват с печалба, ой търговец търгува без печалба! Направиха търговия със здраветони. А нашите пари от здравни осигуровки отиват за заплати , бонуси и т.н. за паразитите от здравната каса и неините пипала в цяла България. Много е просто- ликмвидация на здравната каса и всичко към МЗ, и промяна в философията за регистрация, лекарите не са еднолични търговтовци, но 4умни" политици ги превърнаха в такива.

Алоо, каква е тази мода пак, бе изроди небесни? Какво пак се случва с уж "безплатните" лекарства на болните от Паркинсон например?! Сега има нова мода - да си доплащат едно от лекарствата, които уж бяха безплатни!!! Това ли ви е новата политика за "намаляване на цените на лекарствата от т.нар. позитивен списък"?!!! ИЗРОДИ сте вие, господа управляващи!

Вчера гледах интервюто на Марешки. Човекът го каза в прав текст, ликвидиране на здравна каса и привеждане на парите от здравните осигуровки в републиканския бюджет. Какви са тези еднолични търговци и тези търговски дружества, когато става дума за здраве и оцеляване на българина. Един проф. , Миланов му викат, се изказа, че когато оперира жлъчка , най-естественото нещо на света било да източи по-скъпата пътека. За какво говорим въобще? Мишките си танцуват по главата на котарака...

А някога България имаше ЗАКОН за ЗДРАВЕТО/преди 1990г/, съгласно който здравеопазването у нас е "съгласно МЕЖДУНАРОДНИТЕ МЕДИЦИНСКИ СТАНДАРТИ Е- здравеопазването беше САМО държавно,нямаше и ЗДРАВНА КАСА...

В провинцията нямаме никаква здравна помощ, а ние също плащаме здравни осигуровки. Докога 50% от населението на страната ще бъде дискриминирано , само защото живее в малки населени места? Вие не разбрахте ли, че нас на село въобще не ни интересува новото показно, модерно оборудване, което показвате по телевизията. В малките населени места хората мрат като мухи, заради липсата на елементарна реакция по диагнози, които биха имали друг развой ако си в града. Няма да гласувам ни за герб ни за марковица , докато не се ликвидира тази система в момента.

Е поради тая причина германците събират кадри от Източна Европа. Да не липсва медицинска помощ в малките населени места.Тяхните масово бягат поради претовареност.

НЗОК да не публикува проверките от болниците, ами да дава отчет какви пари постъпват в касата, какви пари се харчат за заплатите и екстрите им и какви пари отиват за здравеопазването ни! Тази институция е паразит!

... КАСАТА ПЛАЩА НА ЛЕКАРИТЕ С ПАРИ ОТПУСНАТИ ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ФИНАНСИТЕ / ДЯНКОВ КОНТРОЛИРА ПАРАТА !!! / ВЕЧЕ БЕЗВЪЗВРАТТНО ОТМИНА ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ...В УСЛОВИЯТА НА ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА ЗА ЗДРАВЕ СЕ ПЛАЩА !! И НЕ САМО ЗА ЗДРАВЕ --- АЗ ПРЕГЛЕЖДАМ ОКОЛО 30 ЧОВЕКА МИНИМУМ ДНЕВНО ... ПРИБИРАМ СЕ УМОРЕН ...А ТИ ИСКАШ ПАК ДА БАЧКАМ ЗА ТВЪРДА ЗАПЛАТА ТКАТО ПРИ СОЦИАЛИЗЪМА ...240 ЛВ СИГУРНО БИ ТЕ ЗАДОВОЛИЛО ...ЕЕЕЕЕЕ ПРОСТ НАРОД СМЕ СИ !!!