Коментари - Инспекторатът към ВСС за втори път ще проверява съдия Петя Крънчева | Днес.dir.bg

Инспекторатът към ВСС за втори път ще проверява съдия Петя Крънчева

Заради забавени дела Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ВСС) за втори път ще проверява съдията от Софийския градски съд (СГС) Петя Крънчева. Тя е зам.-председател на съда и ръководител на наказателното отделение.

Обратно в новината

Коментари - Инспекторатът към ВСС за втори път ще проверява съдия Петя Крънчева | Днес.dir.bg

Коментари

Ако е взела 100,000 лв. като оная от Бургас, боли я гейзера че ще я уволнят. Нали си има личен пенсионен фонд. Комисията за незаконно забогателите първо на всички съдии да провери имотното състояние. И под дюшека им да провери, че много пестеливи има.

Големите чужди инвеститори се отказват да инвестират в България имменно заради проблемите в съдебната система. Пределно им е ясно, че ако се стигне до съд за междуфирмени искове, БГ фирмата ще бутне подкуп и ще спечели делото. Другите никога няма да дадат "бакшиш" на съдията. Уволнявайте наред, та да останат повече кадърни. Трябва да се знае че точно гнилите ябълки в съдебната система създават несигурност в икономиката. Хвърляйте ги на прасетата без изключение...

Големите чужди инвеститори се отказват да инвестират в България имменно заради проблемите в съдебната система. Пределно им е ясно, че ако се стигне до съд за междуфирмени искове, БГ фирмата ще бутне подкуп и ще спечели делото. Другите никога няма да дадат "бакшиш" на съдията. Уволнявайте наред, та да останат повече кадърни. Трябва да се знае че точно гнилите ябълки в съдебната система създават несигурност в икономиката. Хвърляйте ги на прасетата без изключение...

И тоя боклук е зам.председател на съда и ръководител на наказателното отделение .ПРЕДСТАВЕТЕ СИ !

Крънчева е толкова слаб съдия че не става за нищо , но става да оправя далаверите на ТИМ и да прибира парите .Българио ,Българио тежко ти и горко от такива като тази нещастница .

Е тая като я погледнеш и разбираш ,че е за затвора самата тя .Маймуна крадлива.А бе за недосегаеми се вземат .Това, ако е съдебна система здраве му кажи и чакай справедлив процес .Не си ли платиш на такива като тая си загинал

Ако трябва да пишем сериозно госпожа ти съдийка Крънчева си е много добре . Вие си говорете тя си покрадва ,прибира си парички , всички си цакат, много важно ,че Вие леваци се нервите .Ще мине време всичко ще се замръчка ,ще скочат тези дето им е оправяла бакийките и те ще платят да я оправят ,тоест да излезе чиста като сълзица и да докажат ,че делата съми са се забавили и са се скрили от нея. Така че , тлюите колкото си искате по правосъдната ни система в частност по Крънчева .Тя е станаха богата от измами и само ЗАТВОРА може да я оправи. А това не ми е ясно как ще стане .Макар ,че и едно уволнение и забрана за работа в съдебната система но завинаги!!! пак ще свърши работа .Дано поне това стане !Амин дай боже !

Колко ли са и платили да прикрива ТИМ.Малиии........................................колко ли парички е прибрала. Затвор и е малко на тая грозница дебела .

Защо изчезна тази новина от приоритетните, на лицето на сайта, за днес ? Важна за мен и за България. Хич не ми дреме за Интерпол и чрната им бюлетина, фургона някъде си и предстоящото затопляне !

d4

С риск да се повторя или да доскучая... Правосъдие в БГ НЯМА. "Когато правото се превърне в политика, лични сметки, сценарии, лично облагодетелстване и ненаказуемост, държаваността изчезва.!" Това е. БГ отдавна не е на картата на Европа. За съжаление....

мястото на корумпираните жени садиики не е в садебната система, а в затвора. аман от женското нахалство. тези кокошки завладяха ключовите даржавни постове. местото на жената е на кревата и в кухнята.

А мястото на неграмотниците е над учебниците!

Покажете , че няма двоен стандарт в България. Уволнете я, както колежката й преди няколко седмици !

Не само уволнение а и присъда за подправяне на документи като служебно лице...

Стига замазвахте очите на хората с дребни риби! Защо никоя медия не коментира факта, че Европейската комисия започва разследване на престъпното минало на Бойко Борисов свързано с убийства и наркотрафик?! Защо се потули педофилския скандал около него?! Има ли журналусти в тази държава или само подлоги?! Докога ще търпим тази евтина мутра да се гаври с нас?! Събудете се хора! Нямате ли капка достойнство?!

И какво откриха при първата "проверка" та само решиха да я "смъмри"приятелката и на кафе???Сега ще "поработят"върху последната година та да има към кафето и паста..

В правосъдието не компетентноста е болният въпрос а липсата не честност.Хайде да се разберем -ученето на разни параграфи няма как да е по трудно от ученето на медицина математика или други точни науки.Що се отнася до качеството на образованието във филиалите на някои университети в провинцията всичко се зависи от студентите.Който учи си учи.Току що писаха за ученик от Бургас спечелил световно първенство по математика което е изключително постижение.Никой обечи не спомена името на учителката която го е направила такъв.Сигурно е някаква обикновенна скромна и разбира се не богата провинциална учителка.Е съвсем друго да си например треньор на бездарен футболен клуб с космическа заплата.Що се отнася до съдебната система там трябва драстична смяна по примера на Грузия където за една нощ беше сменено цялото корумпирано МВР.Но ние не сме Грузия.Ние сме едно нищо.Така поне го подсказват резултатите ни.

"То касае злоупотреби с пари от ЦКБ." За колко пари по-точно става дума?

И по-интересно колко от тях са останали за съдийката за "забавянето".

По-интересното е, че става въпрос за ЦКБ /ТИМ/

Не разбирам защо е този шум! Съдиите си вършат работата като повечето от нас - мърляво и бавно, но затова пък скъпо. По-скоро май ни е яд, че те имат възможност да вземат подкупи, докато на нас никой нищо не дава...?

ДО мими -Може и да и направят мими! Тя да не разчита на мъжа си ина дебелите връзки на напиканите старци .То там където скърца и се затваря вратата някой хора са достатъчно хитри да не си слагат пръстите.Така ,че тази крава да не се прави на толкова недосегаема . Всички знаят кой я защитава и от кои хора, и на кой е правила услуги. Тя и Мургина прави пък си полежа на топло местенце и още не е ясно какво я чака . Така ,че да не лежи на тази кълка и съдийката Крънчева.

До Естет - бе може и да си прав братче . Като гледаме какви са кухи и крадливи съдийките може , може....и това да са правили...ти го казваш

Какво се учудваш? На 22 юли 2012 в ранните часове синът на известния с порочната си практика врачански прокурор В.Вътов започва да задява момиче на съседната маса в нощно заведение. Приятелят на девойката опитва да я защити. Прокурорското синче скача на бой и нанася множество травми на момчето. Извикана е полиция, но още преди да арестуват копеленцето, таткото се задейства и го освобождава от арест по здравословни причин. Мисли ли някой, че ще бъде наказан побойника? Не, ще ходи нощем по баровете, ще закача момичетата, ще пребива невинни хора и ще е свободен. Защото е син на прокурора Вътов.И така докато си намери майстора.

Нищо няма да и направят.Тя има дебели връзки където трябва, не се пънете излишно.

Та на кой не му е ясно още защо се правят на "принципни"в момента..Трябва да има с какво да се защитят при обжалването на съдия Тодорова, но дали ще хване дикиш не се знае....Двойния аршин си го имат а и освен това си заминават и за това решиха да "поработят"и пак с "извънредна точка".....

Сега ще ви разкажа пак нещо,което преди доста време на мен ми разказа един стар човек. Той ми обясни,че по време на комунизма ку*те на висшестоящите партийни дейци са ги правили съдии.Този пост е бил хем авторитетен и добре платен,хем без абсолютно никакво значение,тъй като знаете че присъдите са се давали на друго място и от други хора.След 10.11.1989 г. обаче същите тези жени си останаха по постовете и дори са конституционно добре завити. Аз лично дълго време не вярвах на тази история,но след толкова години такова съдене и толкова корупция и гадове по улиците вече не знам...

Нещо са те подвели. Преди 1989 г. първо съдийската професия не беше толкова добре платена и следователно - неатрактивна; второ - само в СУ се обучаваха юристи и имаше остър дефицит на кадри - затова практически всеки юрист можеше да стане съдия - особено в провинцията. Това, за което говориш, се случи и се случва след 1989 г. при всички цветове от дъгата, докопали се до управленско място.

Човече, не ни разказвай неща за които само си чул. Има и съвременници на тези неща и те уверявам, че това което някой ти е "разказал" е тъпотия. Предния колега е прав, че право се учеше само в СУ и да влезеш и го завършиш се искаше да си супер подготвен. Ако някоя съдийка е била в битността си ку.ва, не е необходимо да се слагат всички под общ знаменател. Бих се съгласил с това, че сега е по-възможно чрез лични "контакти" някои съдийки да израстват в йерархията и да не им се забелязват забавените дела. Всяка прилика с Владимира Янева и ЦЦ е случайна.

Тая може и да не работи до гроб.Защо не и проверите, и парите и личното състояние, и това на мъжа и и т . н Е няма оправия в тази държава. Мошеничка до мошеничка Родино мила .... А виж те я колко е противна и неприятна .

Ако и сега тая я оставят съдийка и да има право да раблоти в съдебната система , значи в България няма съд . Ето заради такива като нея КРАДЛИВИ СВРАКИ в БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ .Чакай ако си нямаш работа да си реши правдиво делото .Те им плащат и съдийки като тази решават както им се плати, а не както закона повелява . Тежко ни и горко народе.Всичко се съсипа и съд, и съдилища, и съдебна система!И защо ли ???

Лично председателят на ГЕРБ и премиер на държавата Бойко Борисов представи в Пловдив новия собственик на футболния клуб Локомотив. Бистришките тигри на Борисов играха и мач със смърфовете на Марешки. Сега Борисов подпечата ПОЗОРА официално, а смърфовете тепърва ще се ловят за главата какъв ментален президент си имат. Без отговор останаха въпросите и за внезапно изчистените дългове на Марешки. А премиерът сам потупа по рамото метафората на купуването на гласове в България. А сега със сигурност вече може да се каже, че Аптекарят ще разкешва за идващите парламентарни избори в полза на ГЕРБ като нищо чудно да се намърда и депутат, а защо не и поредният олигофренски здравен министър на Борисов, каквато впрочем му е мечтата от години.

Абе тая толкова се е нагушила ,че има за 500г. напред.Ама дали ще я има ще реши друг.Да се задави дано крадлива никаквица.

Платихме 6000 лв. адвокатски хонорар и 2000 лв. държавни такси, а съдията една година мисли какво да е решението! Делото не е толкова сложно, но...така явно се осигурява свръхангажираност на съда за години напред и в лицето на обществото те са претрупани от работа срещу 2500 лв. заплата и безброй бонуси!

Съдия Крънчева със забрана за работа и достъп до дела и ВЪН! Не ги е срам .Това не е съдийка а далавераджийка при това нагла . НЕ Е НУЖНО ТАКИВА КАТО НЕЯ ДА ПЕТНАТ ИМЕТО И ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ВСИЧКИ СЪДИИ КАТО ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ .

Няма отговорности за тях ,има само високи заплати,бонуси и пари от престъпнеци,за да бавят дела.Кой кой ще ни отърве от тези съдии престъпници.Доклади тях не ги плашат стана вече20г.От вчера намалиха заплатата на сина ми ,който е на отговорна работа в БДЖ и никога не е крал от 640лв.на 612лв,за да се изплащат далаверите на управляващите.

Прокурорите кога ще проверяват, че там положението е още по-страшно.

След около месец и половина ще стане една година от убийството на момче и момиче, вървящи по тротоара на столичния булевард "България" от пияни среднощни състезатели. Единият от тях се оказа прокурорски син, на прокурор от София, вторият така и не се разбра кой е. Оттогава цари мълчание, вече 10 месеца и половина. Правосъдие, а май и разследване на убийствата, няма.

Само да бъде изгонена, и да и бъде забранено да работи тази работа- не е достатъчно . За такива трябва съд и затвор. Да ги видим как ще се подиграват с правосъдието и с обикновенните хора ! ПРЕСТЪПНИЦА !

Така и трябва да бъде изгонена и никаква възможност за работа повече в съдебната система . Крадли мръсни .Що пари направиха да прикриват дела с години . Фаворитка била .Фаворитка по това ,че е номер едно в далаверата.И за нея не само изгонване но и съд и затвор!Пред закона всички сме равни!

Гонете ги до дупка тези крадливи мижитурки в тоги - данъкоплатците им платиха образованието, плащат им сега и заплатите, но това не пречи на наглиге съдии да мачкат обществото, като взимат пари от престъпниците ! И тази, и уволнената вече мирослава тодорова заслужават осъдителни присъди и да им забранят да стават адвокати - защото досега ни лъгаха и крадоха безочливо, ставайки адвокати ще продължат да манипулират съда ! Такива крадливи лелки са като тумори, а туморите се режат и изхвърлят на боклука !

Аман от неграмотни съдийки, които вместо ДА работят за заплатата си (която не е малка, нека се обяви публично!), НЕработят за да заличат следите на мутрите/политици и да вземат още пари под масата. И да не се цупят с оправдания за много дела и слаба прокуратура, НАРОДЪТ в чието име присъждат, иска бързи и справедливи присъди, а не процедурни шикалкавения. Номерът ви вече не минава, драги кривосъдници, захващайте се за работа или се махайте!

d4

Правосъдие в БГ отдавна няма. Съдия Крънчева трябва да бъде незабавно уволнена само заради факта, че е подправила дата за произнасяне на решение по дело. И след уволнението да не става адвокат! Останалото са празни приказки.

И да се търси наказателна отговорност! Пред закона всички са равни.

бсичко, което се пише вав форъма за бблгарското правосбдие е вярно. чъстваме се ънизени от родното правосбдие. докога ще продаява това безобразие??? хетбрпимо е! младите добре образовани хора не тбрпят това и бягат. тбжно е децата ни да бягат от домбт си! ъморихме се вече да живеем самотни без децата си! кои има полза от това? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си спомнем израза - идеалистите правят революциите а после негодяйте се възползват от резултатите.В България сега има достатъчно млади завършили прависти които търсят своето място за реализиция.Нека им се даде възможност за това.Може след време системата да ги корумпира и тях но поне в началота те ще бъдат честни.По тоя начин несменяемите досегашни магистрати ще се почувстват вече не така недосегаеми.Да оставим че в България те убиха в народа чувството за справедливост ами ни направиха жалки и смешни пред цяла Европа.И помощ никаква от никъде няма.

Млади прависти! Завършили Бургаския свободен университет или Варненското му подобие. И ще цъфнем и вържем. Петя Крънчева винаги е била посредствен съдия, но не мислете, че "младите прависти" от свободните университети са по-добър вариант. Макар че би било в реда на нащата. В държава, в която монтанската правна школа владее законодателната власт...

ТАЗИ ДОЛНА ИЗМЕТ СЪДИЯ КРЪНЧЕВА ,ДА ВЪЗСТАНОВИ ПАРИТЕ ЗА ОТЛОЖЕНИТЕ ДЕЛА И ДА Я ПРАТЯТ ДА РАБОТИ В САХАРА. ЗАТОВА НЯМА ПАРИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕ И ПЕНСИИ ,ЗАЩОТО ,ТЕ ПОЛУЧАВАТ МНОГО ,МНОГО НЕЗАСЛУЖЕНИ БОНУСИ И ОТДЕЛНО ПОД МАСАТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

адвокатката на подсъдимия Светлозар Стоилов ??

Някой от всички тук има ли си на представа що за корупция има сред съдиите и как с лека ръка махат за съдбата на обикновените хора, защото огромните суми които вземат заличават всякакво чувство на съвест у тях. И защо всички ще носят наказателна отговорност, а те няма да носят такава за собствените си действия- докато няма такава нищо и никой няма да свърши някаква работа.

Не мога да разбера, защо това забавяне е допуснато? Шефа на СЪД-а не носи ли отговорност за това? За какво е шеф. Ако няма да носи отговорност - по-добре да е оганизатор на ремонтната дейност и доставките на оборудване - няма смисъл да е шеф и да оказва натиск а да не носи отговорност.

ГЕРБ да задели пари за сграда или да предостави такава в София, както и да назначи още съдии, за да създаде нормални условия за работа на съдите в столицата, а не само да ги уволнява защото физически е невъзможно да се поеме такъв обем работа в такива условия.

Само парички са ви в главата, всеки трябва да заделя за вас и вие да лапкате безспир. Каква работа са свършили съдиите в София ,та имат и претенции за сгради. Ех нахална измет бе...

Има така наречена практика ,, свободна професия ,, може да са и ,, виещи от безпаричие експерти ,, а не да ги бутат политически и криминални партии да стават съдии . Когато наказанията са смехотворни за тези висококвалифицирани специалисти всичко ще си е по старому !

Не мога да разбера как още някои хора не знаят, че самите закони се гласуват в т.нар. мило "Народно събрание" и т.нар. "мили" политици и всеки от тях прави там поправките на същите тези закони, както му е изгодно...съответно един съдия прилага същия този "закон" с всичките му поправки както е "законосъобразно". Точка!!

ЕТО ЗАЩО ВЛАСТА БОКСУВА ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА И бРЮКСЕЛ КРИТИКУВА. ТЕЗИОТРЕПКИ СА КАДРИ НА КОМУНИСТИТЕ, ЦАРИСТИТЕ, ДОГАНОВИ ХРЪТКИ А ИМА И ОТ АНТУРАЖА НА КОСТОВ, ЗАЩОТО МУ СЕ РАЗМИНА С КРАЖБИТЕ. ДА АМА НЕ! НИЕ ПОМНИМ И ЩЕ ХВЪРЛЯМЕ ЗАД БОРДА. ТАЗИ НАГЛА ИЗМЕТ И ДРУГИТЕ КАТО НЕЯ НЕ В ЗАТВОРА НА ТОПЛО ДА ГИ ХРАНИМ А ЗАТОЧЕНИЕ В ПУСТИНЯТА НА ТОПЛО.

Колкото и да се мъчи няма да може да ме настигне, нито мен нито дъщеря ми ! Ние сме най-корумпираните ( засега) в България ! Съдия Пенгезов

Господа,нали уволнихте една/дето съдеше М-р Цветанов/,хайде стига толкова ТАЗИ е от НАШИТЕ.

Под лупа можете да сложите една буболечка, но не и съдийка. интересно - всеки от нас иска да е богат. Но защо тези наши съдии, адвокати и прочее сволоч искат да стават богати за нула време и за сметка на правосъдието, станало разменна монета?! Всичките нарушения на правилалата в съда са на основата на получени и неполучени подкупи. А това е криминално деяние именно от тези, които съдят корумпираните - тоест, себе си. Това го няма в Европа, няма го и в Африка дори. Но тук го има. И процъфтява. Защото няма нито един вкаран в затвора съдия. Защото така създавали изкуственна класа от богаташи, чието богатство се измерва не с инвестиции н икономиката, а по броя на апартаментите. Това е ратайски манталитет, жалка работа. Кокошкарска държава на глинени крака.

Коментари - Инспекторатът към ВСС за втори път ще проверява съдия Петя Крънчева | Днес.dir.bg

Инспекторатът към ВСС за втори път ще проверява съдия Петя Крънчева

Заради забавени дела Инспекторатът към Висшия съдебен съвет (ВСС) за втори път ще проверява съдията от Софийския градски съд (СГС) Петя Крънчева. Тя е зам.-председател на съда и ръководител на наказателното отделение.

Обратно в новината

Коментари - Инспекторатът към ВСС за втори път ще проверява съдия Петя Крънчева | Днес.dir.bg

Коментари

Ако е взела 100,000 лв. като оная от Бургас, боли я гейзера че ще я уволнят. Нали си има личен пенсионен фонд. Комисията за незаконно забогателите първо на всички съдии да провери имотното състояние. И под дюшека им да провери, че много пестеливи има.

Големите чужди инвеститори се отказват да инвестират в България имменно заради проблемите в съдебната система. Пределно им е ясно, че ако се стигне до съд за междуфирмени искове, БГ фирмата ще бутне подкуп и ще спечели делото. Другите никога няма да дадат "бакшиш" на съдията. Уволнявайте наред, та да останат повече кадърни. Трябва да се знае че точно гнилите ябълки в съдебната система създават несигурност в икономиката. Хвърляйте ги на прасетата без изключение...

Големите чужди инвеститори се отказват да инвестират в България имменно заради проблемите в съдебната система. Пределно им е ясно, че ако се стигне до съд за междуфирмени искове, БГ фирмата ще бутне подкуп и ще спечели делото. Другите никога няма да дадат "бакшиш" на съдията. Уволнявайте наред, та да останат повече кадърни. Трябва да се знае че точно гнилите ябълки в съдебната система създават несигурност в икономиката. Хвърляйте ги на прасетата без изключение...

И тоя боклук е зам.председател на съда и ръководител на наказателното отделение .ПРЕДСТАВЕТЕ СИ !

Крънчева е толкова слаб съдия че не става за нищо , но става да оправя далаверите на ТИМ и да прибира парите .Българио ,Българио тежко ти и горко от такива като тази нещастница .

Е тая като я погледнеш и разбираш ,че е за затвора самата тя .Маймуна крадлива.А бе за недосегаеми се вземат .Това, ако е съдебна система здраве му кажи и чакай справедлив процес .Не си ли платиш на такива като тая си загинал

Ако трябва да пишем сериозно госпожа ти съдийка Крънчева си е много добре . Вие си говорете тя си покрадва ,прибира си парички , всички си цакат, много важно ,че Вие леваци се нервите .Ще мине време всичко ще се замръчка ,ще скочат тези дето им е оправяла бакийките и те ще платят да я оправят ,тоест да излезе чиста като сълзица и да докажат ,че делата съми са се забавили и са се скрили от нея. Така че , тлюите колкото си искате по правосъдната ни система в частност по Крънчева .Тя е станаха богата от измами и само ЗАТВОРА може да я оправи. А това не ми е ясно как ще стане .Макар ,че и едно уволнение и забрана за работа в съдебната система но завинаги!!! пак ще свърши работа .Дано поне това стане !Амин дай боже !

Колко ли са и платили да прикрива ТИМ.Малиии........................................колко ли парички е прибрала. Затвор и е малко на тая грозница дебела .

Защо изчезна тази новина от приоритетните, на лицето на сайта, за днес ? Важна за мен и за България. Хич не ми дреме за Интерпол и чрната им бюлетина, фургона някъде си и предстоящото затопляне !

d4

С риск да се повторя или да доскучая... Правосъдие в БГ НЯМА. "Когато правото се превърне в политика, лични сметки, сценарии, лично облагодетелстване и ненаказуемост, държаваността изчезва.!" Това е. БГ отдавна не е на картата на Европа. За съжаление....

мястото на корумпираните жени садиики не е в садебната система, а в затвора. аман от женското нахалство. тези кокошки завладяха ключовите даржавни постове. местото на жената е на кревата и в кухнята.

А мястото на неграмотниците е над учебниците!

Покажете , че няма двоен стандарт в България. Уволнете я, както колежката й преди няколко седмици !

Не само уволнение а и присъда за подправяне на документи като служебно лице...

Стига замазвахте очите на хората с дребни риби! Защо никоя медия не коментира факта, че Европейската комисия започва разследване на престъпното минало на Бойко Борисов свързано с убийства и наркотрафик?! Защо се потули педофилския скандал около него?! Има ли журналусти в тази държава или само подлоги?! Докога ще търпим тази евтина мутра да се гаври с нас?! Събудете се хора! Нямате ли капка достойнство?!

И какво откриха при първата "проверка" та само решиха да я "смъмри"приятелката и на кафе???Сега ще "поработят"върху последната година та да има към кафето и паста..

В правосъдието не компетентноста е болният въпрос а липсата не честност.Хайде да се разберем -ученето на разни параграфи няма как да е по трудно от ученето на медицина математика или други точни науки.Що се отнася до качеството на образованието във филиалите на някои университети в провинцията всичко се зависи от студентите.Който учи си учи.Току що писаха за ученик от Бургас спечелил световно първенство по математика което е изключително постижение.Никой обечи не спомена името на учителката която го е направила такъв.Сигурно е някаква обикновенна скромна и разбира се не богата провинциална учителка.Е съвсем друго да си например треньор на бездарен футболен клуб с космическа заплата.Що се отнася до съдебната система там трябва драстична смяна по примера на Грузия където за една нощ беше сменено цялото корумпирано МВР.Но ние не сме Грузия.Ние сме едно нищо.Така поне го подсказват резултатите ни.

"То касае злоупотреби с пари от ЦКБ." За колко пари по-точно става дума?

И по-интересно колко от тях са останали за съдийката за "забавянето".

По-интересното е, че става въпрос за ЦКБ /ТИМ/

Не разбирам защо е този шум! Съдиите си вършат работата като повечето от нас - мърляво и бавно, но затова пък скъпо. По-скоро май ни е яд, че те имат възможност да вземат подкупи, докато на нас никой нищо не дава...?

ДО мими -Може и да и направят мими! Тя да не разчита на мъжа си ина дебелите връзки на напиканите старци .То там където скърца и се затваря вратата някой хора са достатъчно хитри да не си слагат пръстите.Така ,че тази крава да не се прави на толкова недосегаема . Всички знаят кой я защитава и от кои хора, и на кой е правила услуги. Тя и Мургина прави пък си полежа на топло местенце и още не е ясно какво я чака . Така ,че да не лежи на тази кълка и съдийката Крънчева.

До Естет - бе може и да си прав братче . Като гледаме какви са кухи и крадливи съдийките може , може....и това да са правили...ти го казваш

Какво се учудваш? На 22 юли 2012 в ранните часове синът на известния с порочната си практика врачански прокурор В.Вътов започва да задява момиче на съседната маса в нощно заведение. Приятелят на девойката опитва да я защити. Прокурорското синче скача на бой и нанася множество травми на момчето. Извикана е полиция, но още преди да арестуват копеленцето, таткото се задейства и го освобождава от арест по здравословни причин. Мисли ли някой, че ще бъде наказан побойника? Не, ще ходи нощем по баровете, ще закача момичетата, ще пребива невинни хора и ще е свободен. Защото е син на прокурора Вътов.И така докато си намери майстора.

Нищо няма да и направят.Тя има дебели връзки където трябва, не се пънете излишно.

Та на кой не му е ясно още защо се правят на "принципни"в момента..Трябва да има с какво да се защитят при обжалването на съдия Тодорова, но дали ще хване дикиш не се знае....Двойния аршин си го имат а и освен това си заминават и за това решиха да "поработят"и пак с "извънредна точка".....

Сега ще ви разкажа пак нещо,което преди доста време на мен ми разказа един стар човек. Той ми обясни,че по време на комунизма ку*те на висшестоящите партийни дейци са ги правили съдии.Този пост е бил хем авторитетен и добре платен,хем без абсолютно никакво значение,тъй като знаете че присъдите са се давали на друго място и от други хора.След 10.11.1989 г. обаче същите тези жени си останаха по постовете и дори са конституционно добре завити. Аз лично дълго време не вярвах на тази история,но след толкова години такова съдене и толкова корупция и гадове по улиците вече не знам...

Нещо са те подвели. Преди 1989 г. първо съдийската професия не беше толкова добре платена и следователно - неатрактивна; второ - само в СУ се обучаваха юристи и имаше остър дефицит на кадри - затова практически всеки юрист можеше да стане съдия - особено в провинцията. Това, за което говориш, се случи и се случва след 1989 г. при всички цветове от дъгата, докопали се до управленско място.

Човече, не ни разказвай неща за които само си чул. Има и съвременници на тези неща и те уверявам, че това което някой ти е "разказал" е тъпотия. Предния колега е прав, че право се учеше само в СУ и да влезеш и го завършиш се искаше да си супер подготвен. Ако някоя съдийка е била в битността си ку.ва, не е необходимо да се слагат всички под общ знаменател. Бих се съгласил с това, че сега е по-възможно чрез лични "контакти" някои съдийки да израстват в йерархията и да не им се забелязват забавените дела. Всяка прилика с Владимира Янева и ЦЦ е случайна.

Тая може и да не работи до гроб.Защо не и проверите, и парите и личното състояние, и това на мъжа и и т . н Е няма оправия в тази държава. Мошеничка до мошеничка Родино мила .... А виж те я колко е противна и неприятна .

Ако и сега тая я оставят съдийка и да има право да раблоти в съдебната система , значи в България няма съд . Ето заради такива като нея КРАДЛИВИ СВРАКИ в БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ .Чакай ако си нямаш работа да си реши правдиво делото .Те им плащат и съдийки като тази решават както им се плати, а не както закона повелява . Тежко ни и горко народе.Всичко се съсипа и съд, и съдилища, и съдебна система!И защо ли ???

Лично председателят на ГЕРБ и премиер на държавата Бойко Борисов представи в Пловдив новия собственик на футболния клуб Локомотив. Бистришките тигри на Борисов играха и мач със смърфовете на Марешки. Сега Борисов подпечата ПОЗОРА официално, а смърфовете тепърва ще се ловят за главата какъв ментален президент си имат. Без отговор останаха въпросите и за внезапно изчистените дългове на Марешки. А премиерът сам потупа по рамото метафората на купуването на гласове в България. А сега със сигурност вече може да се каже, че Аптекарят ще разкешва за идващите парламентарни избори в полза на ГЕРБ като нищо чудно да се намърда и депутат, а защо не и поредният олигофренски здравен министър на Борисов, каквато впрочем му е мечтата от години.

Абе тая толкова се е нагушила ,че има за 500г. напред.Ама дали ще я има ще реши друг.Да се задави дано крадлива никаквица.

Платихме 6000 лв. адвокатски хонорар и 2000 лв. държавни такси, а съдията една година мисли какво да е решението! Делото не е толкова сложно, но...така явно се осигурява свръхангажираност на съда за години напред и в лицето на обществото те са претрупани от работа срещу 2500 лв. заплата и безброй бонуси!

Съдия Крънчева със забрана за работа и достъп до дела и ВЪН! Не ги е срам .Това не е съдийка а далавераджийка при това нагла . НЕ Е НУЖНО ТАКИВА КАТО НЕЯ ДА ПЕТНАТ ИМЕТО И ДА СЕ ГОВОРИ ЗА ВСИЧКИ СЪДИИ КАТО ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ .

Няма отговорности за тях ,има само високи заплати,бонуси и пари от престъпнеци,за да бавят дела.Кой кой ще ни отърве от тези съдии престъпници.Доклади тях не ги плашат стана вече20г.От вчера намалиха заплатата на сина ми ,който е на отговорна работа в БДЖ и никога не е крал от 640лв.на 612лв,за да се изплащат далаверите на управляващите.

Прокурорите кога ще проверяват, че там положението е още по-страшно.

След около месец и половина ще стане една година от убийството на момче и момиче, вървящи по тротоара на столичния булевард "България" от пияни среднощни състезатели. Единият от тях се оказа прокурорски син, на прокурор от София, вторият така и не се разбра кой е. Оттогава цари мълчание, вече 10 месеца и половина. Правосъдие, а май и разследване на убийствата, няма.

Само да бъде изгонена, и да и бъде забранено да работи тази работа- не е достатъчно . За такива трябва съд и затвор. Да ги видим как ще се подиграват с правосъдието и с обикновенните хора ! ПРЕСТЪПНИЦА !

Така и трябва да бъде изгонена и никаква възможност за работа повече в съдебната система . Крадли мръсни .Що пари направиха да прикриват дела с години . Фаворитка била .Фаворитка по това ,че е номер едно в далаверата.И за нея не само изгонване но и съд и затвор!Пред закона всички сме равни!

Гонете ги до дупка тези крадливи мижитурки в тоги - данъкоплатците им платиха образованието, плащат им сега и заплатите, но това не пречи на наглиге съдии да мачкат обществото, като взимат пари от престъпниците ! И тази, и уволнената вече мирослава тодорова заслужават осъдителни присъди и да им забранят да стават адвокати - защото досега ни лъгаха и крадоха безочливо, ставайки адвокати ще продължат да манипулират съда ! Такива крадливи лелки са като тумори, а туморите се режат и изхвърлят на боклука !

Аман от неграмотни съдийки, които вместо ДА работят за заплатата си (която не е малка, нека се обяви публично!), НЕработят за да заличат следите на мутрите/политици и да вземат още пари под масата. И да не се цупят с оправдания за много дела и слаба прокуратура, НАРОДЪТ в чието име присъждат, иска бързи и справедливи присъди, а не процедурни шикалкавения. Номерът ви вече не минава, драги кривосъдници, захващайте се за работа или се махайте!

d4

Правосъдие в БГ отдавна няма. Съдия Крънчева трябва да бъде незабавно уволнена само заради факта, че е подправила дата за произнасяне на решение по дело. И след уволнението да не става адвокат! Останалото са празни приказки.

И да се търси наказателна отговорност! Пред закона всички са равни.

бсичко, което се пише вав форъма за бблгарското правосбдие е вярно. чъстваме се ънизени от родното правосбдие. докога ще продаява това безобразие??? хетбрпимо е! младите добре образовани хора не тбрпят това и бягат. тбжно е децата ни да бягат от домбт си! ъморихме се вече да живеем самотни без децата си! кои има полза от това? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си спомнем израза - идеалистите правят революциите а после негодяйте се възползват от резултатите.В България сега има достатъчно млади завършили прависти които търсят своето място за реализиция.Нека им се даде възможност за това.Може след време системата да ги корумпира и тях но поне в началота те ще бъдат честни.По тоя начин несменяемите досегашни магистрати ще се почувстват вече не така недосегаеми.Да оставим че в България те убиха в народа чувството за справедливост ами ни направиха жалки и смешни пред цяла Европа.И помощ никаква от никъде няма.

Млади прависти! Завършили Бургаския свободен университет или Варненското му подобие. И ще цъфнем и вържем. Петя Крънчева винаги е била посредствен съдия, но не мислете, че "младите прависти" от свободните университети са по-добър вариант. Макар че би било в реда на нащата. В държава, в която монтанската правна школа владее законодателната власт...

ТАЗИ ДОЛНА ИЗМЕТ СЪДИЯ КРЪНЧЕВА ,ДА ВЪЗСТАНОВИ ПАРИТЕ ЗА ОТЛОЖЕНИТЕ ДЕЛА И ДА Я ПРАТЯТ ДА РАБОТИ В САХАРА. ЗАТОВА НЯМА ПАРИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕ И ПЕНСИИ ,ЗАЩОТО ,ТЕ ПОЛУЧАВАТ МНОГО ,МНОГО НЕЗАСЛУЖЕНИ БОНУСИ И ОТДЕЛНО ПОД МАСАТА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ

адвокатката на подсъдимия Светлозар Стоилов ??

Някой от всички тук има ли си на представа що за корупция има сред съдиите и как с лека ръка махат за съдбата на обикновените хора, защото огромните суми които вземат заличават всякакво чувство на съвест у тях. И защо всички ще носят наказателна отговорност, а те няма да носят такава за собствените си действия- докато няма такава нищо и никой няма да свърши някаква работа.

Не мога да разбера, защо това забавяне е допуснато? Шефа на СЪД-а не носи ли отговорност за това? За какво е шеф. Ако няма да носи отговорност - по-добре да е оганизатор на ремонтната дейност и доставките на оборудване - няма смисъл да е шеф и да оказва натиск а да не носи отговорност.

ГЕРБ да задели пари за сграда или да предостави такава в София, както и да назначи още съдии, за да създаде нормални условия за работа на съдите в столицата, а не само да ги уволнява защото физически е невъзможно да се поеме такъв обем работа в такива условия.

Само парички са ви в главата, всеки трябва да заделя за вас и вие да лапкате безспир. Каква работа са свършили съдиите в София ,та имат и претенции за сгради. Ех нахална измет бе...

Има така наречена практика ,, свободна професия ,, може да са и ,, виещи от безпаричие експерти ,, а не да ги бутат политически и криминални партии да стават съдии . Когато наказанията са смехотворни за тези висококвалифицирани специалисти всичко ще си е по старому !

Не мога да разбера как още някои хора не знаят, че самите закони се гласуват в т.нар. мило "Народно събрание" и т.нар. "мили" политици и всеки от тях прави там поправките на същите тези закони, както му е изгодно...съответно един съдия прилага същия този "закон" с всичките му поправки както е "законосъобразно". Точка!!

ЕТО ЗАЩО ВЛАСТА БОКСУВА ЗА ПРЕСТЪПНОСТТА И бРЮКСЕЛ КРИТИКУВА. ТЕЗИОТРЕПКИ СА КАДРИ НА КОМУНИСТИТЕ, ЦАРИСТИТЕ, ДОГАНОВИ ХРЪТКИ А ИМА И ОТ АНТУРАЖА НА КОСТОВ, ЗАЩОТО МУ СЕ РАЗМИНА С КРАЖБИТЕ. ДА АМА НЕ! НИЕ ПОМНИМ И ЩЕ ХВЪРЛЯМЕ ЗАД БОРДА. ТАЗИ НАГЛА ИЗМЕТ И ДРУГИТЕ КАТО НЕЯ НЕ В ЗАТВОРА НА ТОПЛО ДА ГИ ХРАНИМ А ЗАТОЧЕНИЕ В ПУСТИНЯТА НА ТОПЛО.

Колкото и да се мъчи няма да може да ме настигне, нито мен нито дъщеря ми ! Ние сме най-корумпираните ( засега) в България ! Съдия Пенгезов

Господа,нали уволнихте една/дето съдеше М-р Цветанов/,хайде стига толкова ТАЗИ е от НАШИТЕ.

Под лупа можете да сложите една буболечка, но не и съдийка. интересно - всеки от нас иска да е богат. Но защо тези наши съдии, адвокати и прочее сволоч искат да стават богати за нула време и за сметка на правосъдието, станало разменна монета?! Всичките нарушения на правилалата в съда са на основата на получени и неполучени подкупи. А това е криминално деяние именно от тези, които съдят корумпираните - тоест, себе си. Това го няма в Европа, няма го и в Африка дори. Но тук го има. И процъфтява. Защото няма нито един вкаран в затвора съдия. Защото така създавали изкуственна класа от богаташи, чието богатство се измерва не с инвестиции н икономиката, а по броя на апартаментите. Това е ратайски манталитет, жалка работа. Кокошкарска държава на глинени крака.