Проверяват видинската болница заради починало дете

Експерти на Министерство на здравеопазването, Изпълнителна агенция „Медицински одит” и Регионалната здравна инспекция започнаха извънредна проверка в МБАЛ „Света Петка” във Видин заради смъртта на 11-годишно дете.

Обратно в новината

Коментари - Проверяват видинската болница заради починало дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и директора да сменят наи добре ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бог да прости невинната душица! Колко пъти съм писал: ЗА РЕФОРМА ТРЯБВА ПЪРВО И НАЙ-ВАЖНО ДА СЕ ПРЕМАХНАТ "ДЖИПИТАТА",ТЕ СА ПЪРВАТА ПРЕЧКА ЗА ДОСТЪП ДО СПЕЦИАЛИСТ,А ОТТАМ И ЦЕННО ЗАГУБЕНО ВРЕМЕ!Все не мога да разбера защо трябва да минеш през 2-ма лекари? Защо не се преквалифицират личните лекари?Защо майка ми от ДВЕ години е лежащо болна а всеки месец джипито ме кара да се подписвам под лист за преглед,а не я е виждала дори? И ОЩЕ МНОГО "ЗАЩО" ИМАМ ДА ЗАДАВАМ ПО ПОВОД ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ? И НАЙ ВЕЧЕ- ЧИЙ ИНТЕРС ОБСЛУЖВАТ?

Че защо 2 години не си си сменил личния лекар и се подписваш? Кой ти е виновен?

То и правителството да сменим,ама с кого я?

Какво се пенявите, бе.Нали имате магистрали,спортни зали,ремонтирани цигански къщи.За здраве пари няма и така ще е свиквайте и пак гласувайте за неграмотните гербаджии.

Видинските лекари наистина само гледат в рьцете пациентите- дали ще дадьт нещо.Да много сме бедни,но обикновените хора са по-бедни от наялите се вече лекари.А те все не им стига.А колко бебета умряха вьв Видинската болница?Без болница е много по-лошо.Кьде ще ходи болния от Видин(и не само),при тая немотия?

Има една приказка за Хитър Петър и ратайчето! Знаете ли я? Ами като го пратил Хитър Петър за вода със стомните взел, че го набил преди това. Защо ли? Ами защото откак строши стомните все е тая, а като го е набил предварително онова ще внимава доста повече! Та така стои случая и с родното ни здравеопазване - детето си е отишло и сега след дъжд качулка!ИСТИНАТА Е, ЧЕ АКО НЕ СНЕСЕШ ПРОСТО ЩЕ СИ ПУКНЕШ И НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ПОГЛЕДНЕ!НАЙ-ЖЕСТОКИЯ РЕКЕТ Е ТОЗИ НА "БЕЛИТЕ ПРЕСТИЛКИ" И ДОКАТО НЕ ПОЧНЕ ДА СЕ РАЗСТРЕЛВАТ НА МЯСТО УПРАВИЯ НЯМА ДА ИМА!

Ти верно си кукумицин! Ще трябва да ти бият пеницелин, ако не помогне - вазелин!