Антимонополната комисия влезе в офисите на ЕРП-тата

Електроразпределителните дружества може да възпрепятстват смяната на доставчика на електроенергия от потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Антимонополната комисия влезе в офисите на ЕРП-тата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нищо не п,ове,яват в ЕРП-та. Иземвали компютри, а и трите и 6-те дружества на ЕВН, ЧЕЗ и Енерго Про са на централни сървъри, т.е. нищо не иземват. Освен билетите за самолет които харчат всеки петък и гащити си отчитат за инвестиции. Признатите разходи в техните държави са по 8%, а в България 18% и едва от март стават 12%. Нови коли заплатки по 30-40000 евра, аусорсинг, изнасяне на българските капитали, е не са виновни те хапват само от баницата. Никакви отчисления от печалбите си от 2005 до сега независимо, че държавата притежаваше 38%, всичко е винаги реинвестиции, а на практика пладнешки грабежи!!! В НЕК е същия батак, и в ЕСО, и в ТЕЦ2, Тецовете та Хр. Ковачки и т.н. Кражби, кражби, корупция, злоупатреба с власт, крадене р крадане с години чрез ТЕЦ, ВЕЦ суден резерв - корупция и прикриване от политици регулатори, съдии, прокурори и полиция!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

изпълнява задача на инквизицията - лов на вещици. В казармата имаше жаргон гонка по устав, значи все ще намери нещо да се заяде.

Никой не е имал намерение да обяснява защо сметките ги надуха с 50-60% за януари & февруари! Това беше дирижирана политическа атака за сваляне на правителството, което стана и факт много бързо. Най-вероятно към ЕРП-тата с уговрката - вие си вземете свръх печалбата, за нас сваленото правителство. Е, може и да върнете някой друг процент от милионите... че такова нещо другаде и някога едва ли е възможно освен в БГ

Много по интересно е дали тези дето им обещаха да си надуят всички уреди на шест за да отчетат такава разлика ще бъдат коректни да си изпълнят обещанията ,защото иначе язък им за висенето по площадите.

Всичките тези изброени дружества ние ги хрантутим????????????????? Кои са тия прости умници дето са се съгласили на това и са подписали от мое име?Каква е тая верига от кърлежи? И кога най-после ще ни кажете вие отгоре -ЗАЩО сметките ни бяха двойни и тройни декември??? Може би причината са чехските пенсионери, които трябва да си получат КОЛЕДНАТА пенсия??????? Кой ЩЕ излезе и ще каже истината-скрихте се като преяли плъхове!

Прах в очите на обикновените хора.

Ще ги почерпят по кафе с бисквитка и по живо - по здраво,всеки по пътя си.

Откриване на нова партида във ВиК при наличие на стара е към 10-12 лева. Откриване на нова партида в Топлофикация при наличие на стара е подобна цифра. Откриване на нова партида за ток при наличие на стара е няколкостотин лева!!! С какво се оправдава подобна цифра? Писане на компютър за няколко минути струва ли такива пари?

на ЧЕЗ за присъединяване към мрежата беше 640лв с ДДС!!! Въпреки че на сайта им изрично пише, че е безплатно! На въпросат ми защо, отговорът беше, че не са си актуализирали сайта....

ЧУДЯ СЕ ДОКОГА ЩЕ НИ БАЛАМОСВАТ С ТЕЗИ ПРОВЕРКИ НА ЕРП -ТА ыЗАЩО НЯМА ПРОВЕРКИ В НЕКА . НАЛИ ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ПАРТИИ НИ ПРОГЛУШВАТ УШИТЕ КОЛКО СА ЧЕСТНИ ЗАЩО НЕ СЕ РАЗПОРЕДЯТ ПРОВЕРКИТЕ НАЙ- ПОСЛЕ НАТЯХ ДА ВИДИМ КАКВО СА ПРАВИЛИ ТЕ, ЗАЩОТО МИ СЕ СТРУВА ,ЧЕ ВСЕ СЕ ОТМИНАВА ТАЗИ ТЕМА.ЕРПТ-тА СА НА ОПАШКАТА В ВЕРИГАТА ДАИТЕ ДА ВИДИМ НАЧАЛОТО,ИЛИ НАРОЧНО СЕ МОТАЯТ ДА ДОИДАТ ИЗБОРИТЕ И ВСИЧКО ДА СЕ ПОТУЛИ.

Всички кражби извършвани до сега в България са все законни.Нима някой смята че чехите са наивни и са крали незаконно.Но хайде да не се вглеждаме само в тях.Защото голямите кражби са правени от нашите си крадци.В действителност има шанс и това змииско кълбо да се оправи.Шанса се казва победа на Атака на изборите.Пък после ще видим.

Само това липсва, да ни управлява един шизофреник, ненормален Болен Сидеров и неговата гъска Деница Гаджева!

Най-добре е АТАКА да се включи в масовите сцени на някой дълъг сериал за борбата против турското и да не се бърка в политиката, която не я разбира.

От Козлодуй излиза на 4.7ст. на ЕВН го плащам 8.6ст. а ДЕКВР ми взема още 8.7ст. А тия 8.7ст. ги плащат всички потребители от цяла БГ. и е твърда добавка към всички ЕРЕПЕТА. ЕБАВАТ НА ДЕКВР....А кои са те????

Ехаааа! Цели 14 дружества ни обгрижват откъм енергиен комфорт така да се каже! И после се чудим що тока излиза от Козлодуй на 4,7 ст./квч, пък ние го пклащаме по 17 и отгоре! Че в "представителната извадка" липсва и дела за "обгрижване" на НЕК БЕХ ЕСО и др. обгрижвачи!

Чуди се ,ама това което си казал е без надписване на сметки ,а я сложи и няколко милиона домакинства ,макар и по 1 лев надписване? колко си стават,то иначе в България всички закони се спазват.....ама наушким.