Бъчварова разпореди проверка за връщането на Бююк в Турция

Със заповеди на вътрешния министър Румяна Бъчварова започват проверки в ГД „Гранична полиция“ и Дирекция „Миграция“ заради експулсирането на Абдуллах Бююк.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова разпореди проверка за връщането на Бююк в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като ви чета комментите , все поveche се убеждавам че сте племе неграмотно , не взели нищо човешко , буюк е терорист , следователно като такав трябва да се сади , кати ви гледам , милеете за терорист .... мамка им на всички които са солидарни с него .

Сега вече станаха истински политици - спасиха България!!!! Ебахти и смешниците нещастни, че и нас ни направиха на идиоти, каквито са те.

" краси " признаваш си че си глупчо , и това е нещо ..

Без значение каква е народността на екпулсирания човек, факт е че всички закони и българският съд и още куп институции бяха тотално погазени. Мога да се обзаложа че всичко е станало с личното нареждане на Борисов след молба от Ердоган и последващо съгласуване с Путин - да не го разсърдим я. Това е едно от малкото договорки довели до стоплянето на отношенията Путин-Ердоган. Едните се изпикаха на гробовете на убитите пилоти, другите пък обявиха тези дето ги свалиха за превратаджии и всичко си тръгна по старому. Старите аркадаши Путин и Доган си оправиха достулука а Борисов се ослушва като див нерез у шума отде ще му дойде следващото нареждане... Жална ни майка България с такъв управник...

Корекция 'Путин и Доган' да се чете 'Путин и Ердоган'

Страхотна е!Възбудих се!

БорисОФФ!!! По-мазен лъжец от теб не бил в управлението! Загробихте ни ей, ГРОБари! Никой не остана в милата ни родина. Прогони всички желаещи да правят малък бизнес в България. Целенасочено и с всякакви похвати удуши прохождащите за да останат вашите олигарси! Да има във всеки град по 20-тина баша държащи парите и натискащи заплатите на долу. Така по-лесно се следи, кой си плаща, нали бе, борисОФФ?!? Направихте държава в държавата с тая София а другите в провинцията циганите ги яли, нали? Историята ще те запомни, като най-неграмотният, продажен, некадърен и прост управител на България!

"след дъжд качулка". И ако се докаже, че експулсирането е незаконно - тогава кво? ще го върне ли Ердоган?

Значи сега след проверката, както винаги, ще го отнесе най- низшестоящия. Този, който го е предал на границата като пакет. Нали трябва да има виновен все пак.

Ами като не може да махне началника си и на нея не и се напуска,ще го отнесе пешката

Изумително просто! Значи трябва да проверява себе си, какво е наредила , или кой и е наредил над нея?! Смехория голяма!

КОГАТО СИ СЕ ОСРАЛ ДО УШИ НЕ ТИ ТРЯБВА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ПРОСТО ВЛИЗАЙ В БАНЯТА.... НАЙ НАКРАЯ ПРОЯВИ МОРАЛ КАКЪВТО ТИ ЛИПСВА ВЪОБЩЕ .. НАЛИ ТИ ГО КАЗА "СТИГА ВЕЧЕ!!!" АРИВИДЕРЧИ ЛЕЛЬО ОТИВАЙ ДА ШИЕШ ГОБЛЕНИ ЧЕ И ЗАТОВА ОЩЕ МАЛКО НЯМА ДА СТАВАШ...

Безочието няма граници.Дето не влиза в банята,ами и се показва в ефир,да разберат всички колко е оакана

В България по високите етажи на властта, и особено в прокуратурата, съда, и службите ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И НАРУШЕНИЯТА НА ЗАКОНА СЕ РАЗПОРЕЖДАТ ПОЧТИ ВИНАГИ ... УСТНО - НА ЗАМЕСЕНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ТЕХНИ НАЧАЛНИЦИ! Това поне стана кристално ясно от много дела и разследвания, и от показания на свидетели.

Това обяснява,защо следователите са "трън в очите" , защо е ботисано слествието, както и кое наложи десетките промени в НПК,така че 99%от разследванията на престъпленията да се разслезват от МВР.С едно изречение:Да пребъде Царството на Беззаконието!

Sm3hurk0

Тиквата наредил на бъчи да провери и ако има нередности - да има и уволнени.... А онези, ако го убият.... Тогава уволнението няма да стопли мъртвеца ! Доказаха на практика, че чуждия живот не струва и пукната пара.... Някой се е взел мноооого на сериозно, след като се разпорежда с живота на другите, но онзи от горе гледа и бави, но не забравя.

"Бъчи"се пише с главна буква,уважаеми господине.

Проблем, Турция иска от Обама, Гюлен. ЦРУ не го дава ама имало едни 50-70 (споделени)бомби в Турция. Почвайте сега да плюете по Обама.

И сега какво според вас ще стане- инспектората ще излезе след месец с гръмка пресконференция че еди-кои си незначителни служители да допуснали еди-какви си нарушения/които служители няма да могат да докажат че това им е заповядано от най-високо ниво/. След това тези незначителни служители които са си свършили работата ще бъдат уволнени, специализираната прокуратура ще излезе с гръмко изявление че срещу тях е образувано досъдебно производство за длъжностно престъпление. Ще има гръмки изявление от типа "Виновниците ще бъдат наказани", ще бъдат съсипани няколко невинни служители- уволнени, осъдени и т.н., за да се замажат очите на хората и т.н.... Кучетата си лаят, кервана си върви и на никой не му е зор, важното е да се краде и депозира в банки за внуците, пра-внуците, пра-пра-внуците и т.н....Това е моята прогноза и мисля че ще е точно така...

В нормална държава, най-малкото министърът на вътрешните работи би си подал оставката на момента! Една нормална държава не би допуснала да се случи такъв позор!

верно - не можем да предотвратим двете жертви, докато с Бююк е различно. Но вие не си ли давате сметка що за луд е Ердоган - напълно.Той е заплаха за света. Но това не ни оправдава - имаме прецедент - изчезнал един доказан убиец, а не можа ли да изчезне и Бююк с малка помощ.Не казвам да изчезне както в Русия, т.е. СССР - няма човек, няма проблем. Толкова емигранти минават в съседни страни трябваше и той да се махне.

Каракачанов-Бай Ганьо, искаш Борисов да обяви война на Турция заради един доказан пристъпник като Бююк ли ? Това не е като да ядеш като теб на едно сядане в бюфета парламента 50 кюфтета с два хлаба.

за всички е ясно,, че предаването на Бююк без разрешението на ББ не може. Хем сме малки, хем с претенции. Това е положението - ама имали сме малка армия, а колко искате като у Турция над 500000? И та мен ми е чоглаво, амадвете жертви - прекрасно семейство-рокери, вместо да се адват на постиженията на целия си живот сега са в земята.Верно, те в един миг са умрели, а ми е бедна фантазията какво ще се случи с Бююк. Но, това е животът.

Това е проверка тип "Кой ми сра у гащите?"

ааа, разпоредила проверка на себе си! има ли вип отделение в карлуково?

Ердоган е казал на нашата главна мутра, че иска главата на Бююк, защото е свързан с Феттула Гюлен. Нашият се е обадил на Гл. секретар Г. Костов и му е казал да го предадат на турците без много бавене, полицаите са го задържали и са го метнали през границата в лапите на Ердоган. Няма съдебна процедра, няма международни конвенции, няма нищо. Така се действа по мутренски в нашата държава, особено пък ако е по нареждане на главната мутра.

Чета тука коментарите и си мисля: Това НЕ Е ФОРУМ!/ Масово представително събиране; събрание, конференция, конгрес/ Там се обменят мнения, разискват се събития, дават се насоки.... Това тук е ЕДИНСТВЕНО ПЛЮВАЛНИК! САМО псувни, непристойни думи, злоба. И НИТО едно конструктивно предложение. ПЪЛНА липса на политическа грамотност, за юридическа-да не говорим! А ПРАВОПИС-какво е това? Ами това е-ЕДНА ЖАЛКА ИСТОРИЯ, ама с претенции.... PS: /В нито един коментар-нито една дума на съчувствие за Бююк-жертва на политически игри/

турците проявиха ли някакво съчуствие към бг народ изгубил двама българи в собствената им Родина заради техния гастербайтер и защо го укриват ? КОЙТО ИСКА ДА ПРАВИ ПУЧОВЕ ,ДА СИ ГИ ПРАВИ У ТЯХ А НЕ В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ,ОТНАСЯ СЕ НАЙ ВЕЧЕ ЗА ГЮЛЕН !Да си направи законна партия и народа да му гласува доверие,това е демократично,но едва ли устройва запада и техния господар,който унищожи мира в сирия,ирак,афганистан,турция,либия и къде ли не ?

Глупачката се наака ,а сега ще го ядел

Вчера дава категорични изявления, днес ще прави проверка на това, което е казала???!!!

Шизофрения забрави за вожда, как беше преди: сутрин едно, до обяд вече е друго, след обяд трето, а за вечерните новини четвърто - ама предпоследно. юЩе ти поверим като си ги занесеш у вас и си ги чуваш, та хич да ги не видим. тогаз ще ти повярвам АБВ Алчни бивши величия ГЕРБ Гадове и Еничари Рушат България Бюрокрацията е раково образувание.

Не бих искала да бъда на мястото на Борисов в тази дилема-да ПРЕДАМ човека или ДА ОПАЗЯ СТРАНАТА от мигранти! /Защото най-вероятно точно така го е заплашил Ердоган/ Днес екстрадирането на Бююк изглежда повече от укорително, ако обаче нахълтат хиляди мигранти, всички ще се обърнат с/у Борисов и набързо ще се забрави благородният му жест. Не, наистина не му завиждам!

А ако се изпълнят и двете? Предадохме Бююк и... хиляди мигранти . Накого ще си продадеш задника, тогава?

път се нaсрaхме, но не се изложихме. Гaрaнтирaно от ГЕРБaджиите, толковa сa елементaрни, че е обидно aко им вярвaш.

Решението на българското правителство за предаването на Република Турция на турски политически емигрант е национален позор, който петни честа на българската държава. От днес България е опозорена държава, защото предава на чужди диктатори техни политически противници. С този акт на българските институции се погазват както международни конвенции за правата на човека, така и българското законодателство. Това се казва в декларация на ПП Движение за радикална промяна Българската пролет, подписана от председателя ѝ, независимия народен представител Велизар Енчев.

И Бъчварова и Борисов са некомпетентни, некадърни,не достатъчно образовани с не достатъчни познания за постовете които заемат . Тези хора трябва час по скоро или да си подадат оставката или да бъдат сменени при избори. и СЕГА И Във времето което идва , те са напълно неспособни на адекватно държавническо и управленско поведение. Управлението на Борисов е поредица от гаф след гаф,скандал след скандал, простотия след простотия.Това е лош пример ,който разлага морала и води до хаос ,бъркотия и беззаконие.България спешно се нуждае от държавници, образовани, компетентни ,сериозни хора,българи .

Т.нар. мигрантскитя поток, а по същество дирижираното мюсюлманско нашествие в Европа върви от 2011 г. В тези пет години Борисов не у правлявал година и половина. Негова е основната вина, че по-границите оградата стои непостроена, че не може да спре нашествениците, че от аркадашлъка му с Ердоган България търпи само негативи. Страхливец и некадърник, който смята, че с умилкване и слугуване ще реши проблемите с нашествениците. Не, няма да ги реши, а ще ги задълбочи

Едно време България беше в съюз с истински съюзници и тогава за турците беше немислимо да си разиграват коня както го правят сега. Днешните ни съюзници са писачи на декларации, и майстори на празните приказки. Но те това го могат от векове. Така че до някъде разбирам Борисов. Реално в момента България няма съюзници а Турция все по-смело изправя средния си пръст на НАТО. А всички знаем какво е съотношението на силите България-Турция което дори теоретически показва че нямаме никакъв шанс във всяко едно отношение. Всички си мислим..."Е тия неща в днешно време няма как да станат....той света няма да го позволи " и разни подобни. Но света вече е друг и всичко е възможно. Да все още се управлява от големия капитал но за да дръпнеш спусъка ти трябва просто решение за това а не пари. И в такъв момент когато е ясно че си заек, е добре да се огледаш поне да имаш мечка която седи зад гърба ти. Не съм русофил но....исторически България е разчитала на Русия или Германия. С втората все губим войни а с първата живеем сигурно но по нейните правила. А с англосаксонците сме все едно че сме въображаемия приятел детството.

Само като я видиш тая тьотка, можеш да умреш от срам, че си полицай. И после искаме служителите на МВР да имат самочувствие и да всяват респект и уважение !

А я си представете следното: Гюлен и хората му са наистина агентура на ЦРУ. Ердоган, в угода на Путин, погва американското влияние от Турция и хвърля в пандиза армията от грантаджии и продажни военни. К'во пра'й Боко в случая? Тъй като Щатите нямат президент, България също, а не се знае кой ще бъде президент и там и тук и какъв вятър ще повее, ще я има ли Америка ЗАД България, Боко си слага една ламарина на задника и тръгва да ощастливи и Путин и ЕрДоган. Познайте, в този триъгълник кой е тъпият ъгъл!

Задача на всяка държава е да си подсигури границата и да се пази,а не да чака кой щял да бъде президент тук и там. Нали се дадоха милиони за ограда-защо не се направи стоманобетонна такава,през която и пиле да не може да прехвърчи,ама май целта на тази телена ограда беше друга,пък сега -леле майко!!-Ердоган така,Тръмп онака,Клинтън иначе...

на вън върти опашка и ближе задните части на господарите.В България се прави на лъв

Е,направила косата,ама по-добре да сложи престилката.

НЕДОРАЗУМЕНИЕТО СИ ТИ ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КЪДЕ Е ВИНАТА НА БЪЧВАРОВА И НА МВР ЗАТОВА ЧЕ НЕ СА ГО ИЗГОНИЛИ ПО РАНО--АМИ ТО ИМА ХИЛЯДИ КАТО НЕГО В ЕВРОПА

Съдът е този който правораздава, не министъра! Анадънму, гербеджийски боклюк!

Това Недоразумение себе си ли ще проверява?!

ВЛЯЗЪЛ НЕЗАКОНО СЪДЪТ НЕ МУ ДАВА УБЕЖИЩЕ В КАКВО Е ВИНОВНО МВР В ТОВА ЧЕ НЕ ГО ИЗГОНИЛО ПО РАНО ИЛИ В ТОВА ЧЕ ИЗОБЩО ГО Е ИЗГОНИЛО

Убежище не му даде вицепрезидента, а съдът два пъти не разреши екстрадицията му! Трол ли си или гербаджийски фен?!

Красива жена е Руми, ГЕРБ са хубави хора.Вярвайте им.

Ще ти поверим като си ги занесеш у вас и си ги чуваш, та хич да ги не видим. тогаз ще ти повярвам АБВ Алчни бивши величия ГЕРБ Гадове и Еничари Рушат България Бюрокрацията е раково образувание.

В интерес на безправния български роб е неговите атлантически господари да отслабват колкото се може повече. В този смисъл е в наш интерес Турция да напусне нато, да изчисти мрежата Гюлен-ЦРУ и да ликвидира турските военни превратаджии. Ако в процеса получим допълнителни изгоди като по-малко бежанци-нашественици - още по добре! Така че, не се крийте зад патриотични подбуди, господа евроориентирани. Какво сега, ще джафкаме Турция по команда, както наш Роско джафка срещу диктатора Путин?

не ти ли е ясно, че всъщност джафкаме срешу собствена си тъпотия. Никой не ни е виновен, че имаме подобни хора за МП и президент ? Кой ги избра ? Мат'ряла нйедин :))

Времето на домашната лютеница дойде. Има домати, пипер и патладжан. Тази жена на снимката вместо да е министър на нещо от което нищо не разбира може да направи стотици буркани с лютеница, на поляната, зад блока в който живее. Могат да и помагат известни лютечари като: Минчо Празников, Юлиан Вучков, Беновска, Маргарита Михнева, Кунева-Пръмова и Цецка Цачева. Представете си са миг тази компания. Всички с бели бонета на главите, къси цветни престилки, Вучков олигавен, Минчо с гемове на устата, Цецка гладко избръсната, Михнева накичена със синджири, Кунева с паднала джука рови жарта с пръчка. Те имат общо помежду си, всички като малки са падали от магарета. Тежки травми симптомите от които се проявяват на старини.

Това добре! Ами ако стане пожар на поляната?

Екстра си е Бъчварица, като строга господарка в садо-мазо порно филм.

за господарка трябва стил.... как ли се казва филм за лигави-безмозъчни лели де то им диктуват какво да плещят?

Казва се 'България под герб'. Ние сме главните бездействащи герои.

Смешника на цирка се показа, пък се и изказа. Кой ли и вярва на тази. Все по долни и смешни сте, дори бих казал жалки. Нямаш елементарно достойнство да поемеш вината и последствията от некомпетентността си. В България може медийте и да си траят за простотията, но навън Ви подиграват и то здраво.

Има ли начение пред кого ще се наведеш ? Все си "натакован". Поне да има смисъл и да заработиш нещо :)

Това тук не е извадка на общественото мнение, а събрание на троловете от американското посолство. Боко не го обичаме, но още по-малко обичаме да се навежда пред разни западни мекерета. А всички тука пискат - да се наведе и да целуне! Не. Въпроса е защо ще проверява изпълнителите, когата трябва да ги защити? Защото са го натиснали - било западните господари, било тези "български" политичета които искат да им се подмажат и да му подлеят вода!

Ето ви един мракобесник. Подкрепя стореното като едва ли не героичен акт. А това си е чисто васалитетно решение и подмазване на високата порта. Освен това, такива като този тук, искат България вън от Европа, искат я под диктатура. Народе недей спа!

А кое е героичен акт? Ритуалното евроатлантическо подмазване по пет пъти на ден? Интереса на България е да има независима политика и да дружи и враждува с когото и е изгодно, без да е обвързана с позволението от чужди блокове и сили. Ясно?

безочието. След като се "наведохме" пред турците, сега ще режем глави, страшно ядосани на ... самите себе си. След като постоянно си бършете насраните задници с директивите на ЕС, сега допитахте ли се до тях ?

Дъ бест ъф Бъчварова:"...Димитър желязков е честен и почтен бизнесмен...." Дъ бест ъф ББ "....Това е една махленска свада....." И т.н. и т.н.

Права е другарката, честен и почтен е бил другаря бизМесмен - снасял е редовно и според указанията на партията. Радват му се на отрочето си. Но пък може да се е отклонил от курса напоследък... - Шо стана, че не вечеРахмИ?

Боко завъртя услужливо опашката пред ЕрДОГАН - регистрира /чрез подставени лица/ ДОСТ, като се направи на сляп за изпълненията на Гьокче, сега се умилква да получим някоя тръбичка от Турски поток, защото 2019-та е съвсем скоро, предаде Боюк, гъзури се по въпроса за бежанците, вместо да завърши оградата и да пусне зад нея ония момчета с татуировките

Абе тая тьотка дърта, некадърна и проста, още ли е министър?!Помислих си, че най-после някой в бантустана Булгаристан ще поеме отговорност и ще си подаде оставката, в случаят набедената за министър социоложка и началника и, Многоръкият Шива от Банкя, но уви....Каква проверка, бе, наглеци, сега ще уволните 2-3 по-дребни началници, а ти и банкянският некадърник отново ще си стоите там, така ли?!Иде Видов ден и този път няма само опозиция в НС, а в затвора, начело с Цацаров и продажните съдии и прокурори....