Лукарски: Под 1% са нарушенията по бензиностанциите

Министърът на икономиката Божидар Лукарски обяви на специална пресконференция, че нарушенията, открити при проверката на бензиностанциите, са под 1 процент.

Обратно в новината

Коментари - Лукарски: Под 1% са нарушенията по бензиностанциите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да продават бензиностанциите контрабандно гориво то те трябва и да го купуват от някъде. Това е основния въпрос. Докато всички си затварят очите за контрабандата на руските горива в бюджета ще има дупка. Това не е проблем на Борисов, Орешарски, Луканов, Живков, Траичо Костов или Георги Димитров. Това е проблем на българите като цяло. Могат ли българите да откажат нещо на руснаците въпреки че руснаците са освободили България. В конкретния случаи въпроса е: - Може ли България да забрани на Русия и в частност Лукоил да източва ДДС, мита и акцизи от дейността си в България? Отговорът е Не. Защото българите имат подарена свобода, а в същото време руснаците са жертвали 200 000 воиници.

"под 1% нарушенията..." това само показва колко далеч от реалността са нашите управници! нито имат някаква представа за икономиката, нито пък ,че хората са чат толкова глупави та да им повярват

1% са данъчните нарушения и 7% нарушения в качеството на горивото, тъпако! Освен това цената е паднала с 10%. Ако на това му казваш далеч от от реалността, то аз добявям: ти си далеч о реалността, тепигьоз! Тепигьоз си, защото не схващаш какво означават сумарно тези проценти като отражение в цялата държава. Просто си полужиовтно и н еможеш да видиш нищо друго, освен насъщния си комат хляб днес. Добре, че има кой да види и да се погрижи, иначе ще си тънеш в помията и лайнат ана посткомунистическия си кенеф. Обърнахте се на червени кенефни жаби.

Много си зле! Оправи си малко езика. Ако си на видео, ще се види пяната.

а ти приятелю, си явоно един от тези дето се облагодетелстват от мушенгии и сивата икономика, та затова сипеш огън и жупел. а, и още - точно бивши комунистически микерета сега са големи и малки "бизнесмени" и не искат да им се напомня миналото.

"1% данъчни нарушения и 7% нарушения в качеството"? браво! ми ние тогава сме цъфнали и вързали. де да бе истина само...

Да разбираме - Вальо Златев и Борисов се разбраха за вноските

По-рано стовариха държавните кражби на спестителите от КТБ, сега - на безаджиите...

Другарю Борисов, пък Лукарски твърди, че лъжите!

г-н Борисов е емоционален и се изрази силно, да има нарушения в някой бензиностанции, но те са малко. Българинът, както винаги е коректен!

Че не са, НЕ са! Ама все пак, защо беше цялата тази "пушилка"? А... събирали са пари за касичката.... Правилно! Идват избори и трябва да се понаритат донорите!

Др. Лукарковски , аз очаквах нарушенията да са малко под 0% за да се подмажеш на Боко за това ,че си на неподходящо място ...изобщо ...раиш ли !

Някой хваща ли се на Лъжите?

Сакрално число е единичката днес: 1 % нарушения ... 1 милиард кредит за БЕХ, че много я закъсали, завалиите...

И за какво беше този цирк цяла седмица, проверки, пломби, командировъчни и др. Боко тиквоко иска да се издокара, че го е грижа за нещо си предизборно, но... май нищо не успя. Защо е цялата тази дандания, нека има проверки, но защо бият камбана, трябва да има изненадващи проверки, ако искат нещо да открият.

Едва ли е нищо. Предполагам, че касите вече са пълни. И тези, които са имали илюзии, че няма да дадат, вече са дали.

Боко Тиквата от СИК плещи безразборно глупости - това стана ясно като в бял ден. 1 процент ....хахаха

Голямото нарушение драги ми Лукарски е картелното споразумение и еднаквата цена на бензина при поне 5 големи и водещи фирми. За какво им е да ни лъжат на дребно, като под опеката на държавата ни съдират кожите.

Вие вяарвате ли за тази 1 процент. Това са пълни глупости!

А аз съм трамвай 5! Така ли г-н Лукарски!

И какво излезе от цялата патардия и закани ... НИЩО голямо или малко нищо?

Т.е. констатирахме, че констатирахме. А, и че занапред ще констатираме

Това е поредното доказателство, за пустословието на простия другар Борисов.Преобладаващото количество франчайз банзиностанции на Лукойл са на гербаджииски опадъци на БКП.Гнусни ренегати!

И какво? Два дни обикаляхте да викате колко са лоши и как си разширявали пломбите пък на края греда. Под 1%. Герберска работа

ДОЛУ ГеРБ и Борисов 2, другото са празни приказки.

си е тиква, колкото и да се прави на трафикант.

Шоу в стил боко-тъпото - появи се той по медиите, вдигна пушилка, предупреди веригите бензиностанции, те "заредиха касата" на ГЕРП и всичко утихна!

Ако ви се развали колата,веднага след сипване на гориво на OMW, вие какво ще кажете измамници най вече в качеството, количеството го пръглъщам но качеството удря в джоба защото разваля автомобила

Егати смешната акция. Първо ги предупредиха и тогава ги провериха. И ето резултатите са на лице - едва 1% нередности. Просто смешно.

Я СЕ РАЗБЕРЕТЕ СЕГА КОЙ ЛЪЖЕ - ЛУКАРСКИ ИЛИ БОРИСОВ?

БГ ТЕЛЕВИЗИИТЕ ДАВАТ САМО 1 ШОУ - ШОУТО НА БОКО! ИЗТЪПАНЧВА СЕ, ИЗХВЪРЛЯ СЕ КАТО ЧИ..Я НА ВЕСТНИК И РЪСВА НЯКОЕ БОМБАСТИЧНО ИЗРЕЧЕНИЕ. СЛЕД 1 СЕДМИЦА - ТИШИНА! И ЗА БЕНЗИНА, И ЗА АВТОКРАДЕЦА....

Цялата държава е престъпна и ограбава дружно народа си, което означава, че трябва да бъде рестартирана, чрез нещо като генерална стачка, сваляне на престъпната власт на Борисов и съд за всички престъпници от Герб, РБ и т.н. За идиота Плевнелиев който замърсява президентството, да не говорим той ще побегне сам.

Че този министър е глупак глупак е, но тези които проверяват са по-големи глупаци. Много ясно, че няма да хванат нередности със отчитането на зареденото гориво, защото си бачкат с еталон от 20л и толкова, а собствениците на бензиноколонки го значт и манипулациите стават при по-големите количества. Давам директно пример - преди време на Shell Красна поляна в София ми заредиха LPG 41л в резервоар 40л от които 20% т.е. 8л са резерв и не се зарежда, т.е. не само, че са минали максимума, но и при положение че до там на газ стигнах те успяха да ми заредят "само" някакви си 10+ литра отгоре. След като вдигнах шум, тъй като поставят мен и спътниците ми в сериозна опасност този който отговаряше за бензиностанцията ми каза да съм ходел да си проверя бутилката, че май изпускала или че са ме излъгали и видиш ли са ми сложили по-голяма. Е нямах думи. Яд ме е, че не запазих белехката и да я снимам заедно с паспорта на газовата уредба+резервоар(бутилка) и да им пратя полицията и КЗП. След такова изказване ан министъра ...... и след като прочетох, че големите у нас зареждат в Румъния ....... незнам каквода кажа, а речника ми не е хич беден. Време е някой да си ходи, но незнам как да бъде изпратен. Май най-добре с черешовата гаубица!

Има една бензиностанция на Петрол (на главния път - при Созопол) Там могат да заредят газовата бутилка на 150 % и има още място ... Защото ги накарах да спрат да зареждат, като видях какво става ... Та нарушения има колкото искаш - само министрите и "председателя" им не ги забелязват.

Брат ми имаше подобен случай . но откза да им плати . казахме им да извикат полиция ако искат . познай какъв им бе отговорът . тръгнахме си без да платим .

ЩОМ НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СПРАВИШ С МАФИЯТА МАХАЙ СЕ !!!!!!!!!!!!!!!

ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ, ЩЕШЕ ДА ГО МАХНЕ НА МИГА, ЩОТО МУ ПЛЮЕ НА АВТОРИТЕТА! АМА ЯВНО НЕ Е....

ste cakam da vidia dali vuv Veliko Tarnovo ste pusnat kacestven benzin i nafta Togava ste ve vikna da vidite probite. Dali ste napravili proverki na vsick vuv stranata Tova e nevazmozno. Tuk ima castna benzinostancia koiato prodava benzina na 2.17lv za litar??? Kakvo ima vuv tozi benzin ne znam No znam ce sigurno proverka ne e pravena.susto ima benzinostancii mnogo blizo do blokovete.Po zakon te triabva da se namirat dalece od zgradite a tazi e na 20 metra od zgradata.Vednus cisternata se zapali pri pulnene na rezervoarite.Hubavo e ce momceto koito raboti tam ugasi plamacite.Cisternata e 20 tona.Ikakvo pravim,Da snimame vsicki narusenia za da vi dokazvame kolko dobre si vursite rabotata.

БATKO

Да бе, да. След като се "сетиха" да дарят по една тлъста сума в предизборната касичка на ББ и изведнъж нарушенията изчезнаха. А с парите им ББ ще купува цигани. Ето това се казва рекет по мутренски, но ползвайки държавната власт. За разлика от други страни, тук мафията си има държава, а не обратното.

Ха да видим кой е прав- боко тиквата или лукавия реформатор!?! И докато стане ясно карайте с скъп бензин и гласувайте за тях докато ви изтънеят джобовете и тръгнете по кофите за смет , ако има такива....

Всичко е прах в очите - поредната предизборно-малоумна ПР акция. Те го питат защо цените са на това ниво той отговаря, че качеството на горивото е в нормите. Какво да си говорим повече? Сега вече с тази проверка ще "отхвърлят" обвиненията за масови измами и картел.

Ма другарю Лукарски, ний знаехме какво ще речете! Картел няма! Нарушения няма! Горивата - от качествени, по-качествени! Само някакви си под 1% открити нередности... Сигурно 95% от населението зарежда в тези под 1% проблемни бензиностанции :)

Лукарски: Под 1% са нарушенията по бензиностанциите ....айде роформаторите препълниаха партиината хазна

"За последната седмица има ръст в потреблението на горива от над 10%." Всъщност това е индикацията, че е имало кражби и като минимум, какви са те. Едва ли потребителите са се засилили точно през август да наливат повече бензин. По-вярното е, че при проверките бензиностанициите са се постреснали да си приведат в ред отчетността, докато статията посочва по-малко от 1% нередности само в колонките. От тук и изводът - не е важно какво и как се мери (тук очевидно нарушенията са минимални), а как се отчита и осчетоводява.

В същност всяка година от края на юли до средата на септември има ръст в потреблението на горива. Първо заради пътуващите в отпуск и второ заради активните земеделски работи.

Разбирам. Тогава да сравним ръста с миналата година. Ако има разлика, тогава ще съм прав.

Циркът го знам , само името му не знам. Без капка симпатия към Станишев , ще си позволя да го цитирам , в случая е много уместно - ''Здравейте циркаджии''

Oххх, отдъхнах си - мамят ни само под 1 % от бензинодизеловогазовите акули;о) Дори никакви акули не са, а жалки техни подобия! Само малко съм притеснена за Лукарски - щото Премиера имаше мрачни усещания за крупни измами, а Лукарски му ги попари... Сега и КЗК (дето нямала разни достъпи до разни жизненоважни за правилния им анализ данни) като рече пак "картел няма" - ще трябва и за нейния шеф да се притеснявам... Но премиерът ни е добра душа, народен човек и най-вече - вярващ е, а вярващия е склонен да прощава! Така че - успокоявам се и гледам позитивно: правителството е стабилно, идват избори, а скъпите горива, дори най-скъпите в целия ЕС - е, граждани, стабилността на държавата е най-важна! Потребявайте и плащайте - държавата има нужда от нашите пари! Колкото повече - толкова повече ! ( би добавил и нефтения Мечо Пух )

Това не е истината.

Яш мия в подлучен сос, бес гъби и сол! една бабичка , със занаята "Готвачка".

Толкова интервюта, телевизионно време, министрочасове, поне 2000 човекодни на разни проверяващи агенции и накрая - под 1%, тоест пос статистическата грешка. Повтарям се - с 20 човекодни в счетоводните отдели на големите вериги щяха да постигнат 40 стотинки спад в цените на горивата, но това е в интерес на потребителите-данъкоплатци, не в интерес на министрите бюджет-разпределители.

БATKO

Ами просто бензинджиите напълниха предизборната каса на ГЕРБ и РБ и нарушенията изчезнаха. Просто това шоу си беше рекет по мутренски.

нарушения,демокрацията е в сила,всеки си изпълнява задълженията както е по закон!

1%?! След толкова закани и репчене на тиквено ниво?... Поредната излагация.

ЕДИН процент нарушения от ПРОВЕРЕНИ общо Х бенциностанции, колонки, разходомери пломби и т.н. Но бодро след това се докладва 60%, 50%, 40% ... ЩОТО СПРЯМО ОБЩИЯ БРОЙ ПРОВЕРЕНИ нарушението е 0,01%... Ама кой ти слуша. Нали ЛУД НА ШАРЕНО СЕ РАДВА..

ПРЕДИ 3 ГОДИНИ БОКО РЯЗА ЛЕНТИЧКА НА ПРЕАСВАЛТИРАНАТА УЛ. ГРЕНАДЕРСКА - СЕГА ВЕЧЕ ИМА 3 ГОЛЕМИ ПРОПАДАНИЯ ПО ПЛАТНОТО! ТАКАВА ВИ Е ЦЯЛАТА РАБОТА!

Не ме е страх от кражби на колонките ,повечето са верни ,да откраднат половин литър на резервоар не е фатално ,страшна е другата кражба толерирана от държавата ,че на 40$ на барел цената на бензина е каквато беше на 130 ,и бирниците са доволни защото си събират високия акциз и ддс.

БОКОВИЗЪМ от ПЪРВИО МУ МАНДАТ: "Разбихме монополите, които бяха изграждани с годините! Защо като им казах да посочат кои са монополите в горивата, никой не иска да ги каже на глас?"... И тогаз - подхвърляше трохички на паленцето си ЯНКА МАГИСТРАЛКА.. На кво се надате сега - РЕАНИМИРАНИТЕ СА ДО КАЦАТА!!! И ТЕ ТОПЯТ ДО ЛАКЪТ РЪКА В МЕДО... Пърдон - БЕНЗИНО и НАФТАТА..

Който ви е платил повече - няма да го очерняте, то е ясно като бял ден! Ще пострадат само селските бензиностанцийки.

Комисията от тунеядци сети ли се да попита защо при цена на петрола от 60 долара за барел цената на бензина беше под 1.90 лева за литър, а сега при цени под 45 долара за барел, продават бензина за 2.24 лева за литър?

кажат БРЪЖЕ... Тя цената веч не е под 45$... Октомврийските фючърси веч са на 47,5$. И бележи най-високия темп на нарастване от 2009-та година. Венецуела кихна за извънредна среща на ОПЕК и хоп - цената литна нагоре... Та га ти кажат - пак ше си е на 60... Ама ДОЛАРА си провери.. Га цената бе под 1,90.. Колко левчета беше... Та да си в час кат ти кажат..

Ами така де - цена 60 долара, при курс 1.57 са 94.2 лева за барел. Вчера цена от 43 долара при курс 1.73 прави 74.4 лева за барел. Още аргументи ще изтъкнеш ли?