Депутат от ”Атака” оглави комисия за проверка на ”Авиоотряд 28”

Парламентът създаде комисия, която да провери как кабинетът на Бойко Борисов е използвал правителствения "Авиоотряд 28", както и полетите на военни самолети и хеликоптери, но не за целите на въоръжените сили.

Обратно в новината

Коментари - Депутат от ”Атака” оглави комисия за проверка на ”Авиоотряд 28” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Abu Talib

Евангелието от Матей, Библия, Св.Синод на БПЦ, С.;2012, с.11: Никой не може да слугува на два господари:защото или единия ще намрази, а другия ще обикне; или към единия ще се привържи, а другия ще презре.Не можете да служите на Бога и на Мамона. И тъй като мнозина обвиняват Волен Сидеров, нека той се замисли дали ще заобича и двамата, или ще се привържи към двамата. Така че, не са нужни повече приказки по този повод, докато не се проясни малко повечко небето, защото може да се окаже, че друг залюбва или се привързва към двамата.

rado_7_6@

На кой още не му е ясно, че сайдероглу е изтривалка на червената мафия?

Значи когато самолета отиде да прибере бедстващите в чужбина беше супер, когато хеликоптерите гасяха пожари беше екстра. Когато Станишев и Първанов обикаляха света на наш гръб за техен кеф намаше проблеми. Когато закарали отбора на Боко срещу заплащане от 20 хилки стана проблем. Голяма комисия ще е това. А колко парички вземат за участие в комисията и дали тази комисия няма да изхарчи повече за заплати и други глупости докато "разследва"? Защо изобщо има комисия? Нали има други правораздавателни органи за това.

Питам "националистите": защо не искат да стане ясно и по време на Тройната коалиция, какви самолети са поръчвани, на каква стойност? Защо, бе? Хубаво - ще ровят бакийте на ГЕРБ, които са много! Но, националистите влязоха в НС през 2005-та, защото още тогава имаше нужда от национална политика. Защо сега се съюзяват с тогавашните предатели и разсипници на България, само за да бъдат контра на следващите? Избирателите им искат отстояване на национална кауза. А, тя не е (тайна или явна) коалиция с на враговете на България!

Каква Атака бе!? Атака вече я няма. Това в парламента е временно явление.

Е ЩОМ ОПРЯХМЕ ВЕНЦИСЛАВ ЛАКОВ ДА Е НАЧЕЛО НА КОМИСИЯТА,ЧОВЕКЪТ КОЙТО МНОГОКРАТНО ИЗЛИЗА ОТ ХЕМУС ПИЯН ДО КОЗИРКАТА ,СЪЩИЯТ ИМА СЪВЕСТ ДА РЪКОВОДИ ТАКАВА ВАЖНА КОМИСИЯ, ЩО НЕ СЕ ОСЪЗНАЕТЕ БЕ КАКВИ ХОРА СЛАГАТЕ ДА РЪКОВОДЯТ

сега сидер ага има на какво да качи целата атака и да идат на поклонение в мека.......може и другаде,кой ще му направи ревизия я я я я.......?

A прищевките на Борисов докато е летял насам-натам с държавния самлолет кой ги плати бе, смотаняк такъв?

На волен му подхвърлят трохи (комисийки) и той квичи от радост...боже колко му трябва на това просто момченце!!!

Колкото и да е долен и гаден Волен беше национално отговорен и България ще го запомни. За Бг щеше да е по добре Бойко да беше национално отговорен и да подкрепи новото правителство, но за жалост той си остана една елементарна, долнокачествена полу-мутра. Жалко за нищожеството!

Първо си смени името,ти не си народа и никога няма да бъдиш. Второ с Борисов никой не е говорил за подкрепа а Сидеров не признава такива разговори и ни проглуши ушите,че е гласувал против.А сега ми обясни как точно го е подкрепил за да разбере и Сидеров.

Само вижте добре снимката....някой "заработва пари"спеики/заден фон/.....

преди 2г трябваше да дадат Болен Лидеров на немското правосадие, т.к.беше замерял с кюфтета стюардесите на борда на луфтханза по време на полет.В Германия щяха да го хварлят в затвора, т.к. буистването на психично болен е граничило с атентат, на борда на самолет , които по законите се счита за немска територя. сега няше да имама а-така. бат боико го отарва тогава.няма не наказано добро.

Това не попречи на мутрата да търси подкрепа от Атака?! Как викахте тогава? Мачкай ги Бойко! А сега Бойко няма да мине без вазелин. Мутрите са за пандиза!

Предлагам след като приключи с тази проверка после да се види колко тоалетна хартия е използувана от министерския съвет и за какво е използвана,химикалки,кламери и всички останали канциларски материали. Няма да е лошо да се помисли за сваляне имунитета на Борисов за да може ГДБОП и прокуратурата да извършат обиск може да намерят някоя пиромоливка открадната от"народа".

Ако на тебе ти е все тая къде отивт парите на тази държава,голяма част са от нашия джоб, на повечето данъкоплатци не им е все едно.КРАДЕНЕТО НА КЛАМЕРИ Е РАЗЛИЧНО ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА ЗА ЛИЧНИ ЦЕЛИ.Така,че нека мутрата си плати глезотията да рита мачле във Варна за сметка на народа.

А през туй време ще ни набутат с едни 22000000000 лв за Белене но това е безначение важно е да осъдят Борисов за две ролки тоалетна хартия.

Господине, бъркате понятията, Белене е инвестиция от национално значение, а тук говорим за злоупотреби

има комунисти- има проблеми, няма комунисти - няма проблеми. наи добрия комунист е мъртвия. социализъм е коалиционна власт плюс пълна мафиотизация на цялата страна

ДУХАШ ли ДУХАШ ли.....

Хайде,архива да се оповести за 40 годцназад!!!!!!!!!!Трябва да се пази,ако го няма,защо го няма!?Като видим архива -кой,къде и защо е ходил през годините,тогава ще коментираме!!!!!!!!

Абсолютно съглясен!Нека да видим кой,как и защо е харчил парите на данъкоплатеца!Но,не само за предишното правителство,за всички,иваче тази новосформирана комисия ще ни яде парите напразно!!!!!!1

АТАКА трябва да разледва дали Борисов е пътувал пиян в самолет така както е летял Сидеров в самолет на Луфтханза.

има комунисти- има проблеми, няма комунисти - няма проблеми. наи добрия комунист е мъртвия.

Това число 28 и тази комися... това е броя на джамиите които ще провери АТАКА за антибългарски действия ли е или??? просто популизъм на СИДЕРОВ

АТАКА оглави комисията??? Представяте ли си Волен Сидеров министър-председател - не на самолет, на совалка ще го возят. Той сега претендира, че всичко му е позволено, защото бил български депутат, а ако е министър-председател?

Тия решиха за една седмица всички проблеми в България ,че остана само само този проблем. Пак започнаха да занимават хората с глупости с цел да отклонят вниманието им от други далеч по важни неща.

Краденето на народни пари изобщо не е маловажен проблем!!!!

Поредната брутална кражба от парите на народа, сътворена от мутренско-милиционерската диктатура на герб ! Да не мислите, че тези 1 млн. лв. на година ги е плащал някой незнаен бизнесмен - платили сме ги ние, от нашите пари са взети тези суми, за да може самовлюбеният милиционер-царист-мутра-демократ да се пъми пред останалите - "виж къв боинг си имам" !

Юзере, единствената диктатура е диктатурата на пролетарията, чрез милицията. Мутрите са също продукт на тази диктатура. Мутренско-милиционерската диктатура на ГЕРБ е измислена в пропагандната централа на БСП и ти си неин глашатай. Наздраве!

Интересно, преди от герб твърдяхя, че този полет бил платен от Емил Димитров - народен представител от герб и спонсор на Чавдар Етрополе. Сега пък твърдят, че бил платен от БФС. Последно от кой е платен? Също така, дали изобщо е платен, и ако да кога - преди журналистите да почнат да шумят по случая или след това?

Чудесно, Нека се направи пълна ревизия. Защо обаче да се ограничава само за периода 2009-2013?! Нека видим и предишните полети на Първанов, Станишев и т.н. Гарантирам, че на всички ще е интерсно ;)

Трябва да се изкарат даните за период от поне 12 години, за да има база за сравнение. Тогава можем да кажем, г-н прокурор ето тези и тези хора са за разследване.

Да се създаде комисия, която да разследва всяка лентичка отрязана от Борисов с какви пари и за какво е. И същото за мандатите на предишните правителства, какви ленти са рязали за какво и колко.

БОРИСОВ ОТРЯЗА МНОГО ЛЕНТИЧКИ , ЗАЩОТО МНОГО ОБЕКТИ БЯХА ИЗГРАДЕНИ, А СЕГА САМО ЛАПАЧКИ И ПАЧКИ ВЪВ ВЪНШНИ БАНКИ.

Здрасти помиярче.А какво да кажем за Цветелина Бориславова, която Бойко направи най-богатата жена в БГ? Помня и историята с винетки за 50 млн. лв, а преди това и смяна на личните документи. И най важното (!)Таксите събирани от МВР за издаване на лични документи и шофьорски книжки са оказаха незаконни! А всички парични потоци са минали през семейната касичка (банка) на Бойковеца и Цветелина

Да бе да. Точно преди да го изритатс църковни песнопения откри пореден уличен КАНАЛИЗАЦИОНЕН колектор !!! Пълна лудница и деградация.

НАРОДОВЛАСТИЕ-референдуми за всичко важно! СТАНДАРТ-европейски доходи сега-1000лв.мин.заплата,500 лв.мин.пенсия! БЪЛГАРИЗЪМ-природни ресурси,търговски печалби-за българите,вън ЕРП-тата,Дънди-вън! РЕД-край на циганската престъпност и държавната корупция! ДОСТОЙНСТВО-стоп на турцизирането и фалшифицирането на историята ни! С ТЕЗИ ОБЕЩАНИЯ ЗАБЛУДИХТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!ПЛАТИХА ВИ И СТАНАХТЕ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

Много ще ми е интересно, ако комисията установи, че този полет изобщо не е платен от никой, а е за сметка на данъкоплатеца, какво ще обясняват от герб тогава?

Още по-интересно ще ти стане, ако и документацията за този полет липсва!

Вие мислите, че министър-председателя трябва да пътува с влака ли? Много е ясно какво ще установи комисията - това което е изгодно на тройната коалиция.

е па он кажа, че ша си плаща и кафетата, толкова бил честън

Министър-председателят да се вози с каквото си иска,тук говорим за селското отборче,което му докараха с правителствения самолет докато,почивайки във Върна на тиквун явно му беше доскучало и и си поръча мачле и футболисти на държавна сметка.

Щом Данчо Ментата е в комисията, можем да сме спокойни -- работата е уредена. Тия се оляха още първата седмица, а искат 100 дни толеранс. За олигофрени ли ни вземат?

Слузеста гнусна сган, защо не обявите колко струва на данъкоплатеца едногодишната ви издръжка, помиари долни? Сигурно поне 500 милиона лева заминават за да може да си търкате мазните задници в депутатските кресла. Трябва да бъдете линчувани поименно и вярвам, че моментът за това никак не е далеч!

Браво!И аз мисля така!

Поздравление за шефа на комисията от Атака! Бойко да готви вазелина.

Прах в очите на хората за да се прикрият истинските новини. Може да прочетете в дира статията: "Чакаме иска от Русия за Белене до седмица" Много ги вълнува комунистите за отряд 28. Вълнуват ги комисионните от Аец белене.

другарите и гъзарите има много техни престъпления да прикриват затова и сега е тоя показност от която нищо няма да излезе ако мислят че с това си вдигат или че ще забравиме какво се случи по време на тези избори много се лъжат

Таваришчи!держите меня!Просто да падладейш и да са папикайш от смеха.

Браво бабо! Страхотен полиглот си!!!! Има на какво да научиш "драскачите".

Склеротичка!

Престъпните псевдо-социалисти не искат да се разследват тяхните полети, защото ще лъснат как са ползвали държавните блага и не са си плащали. Народът те първа ще разбере какво направи с негласуването си!

4 години керо ли ми държаа ..... нали ако беа намерили нещо земята да са продънили .... То не намериа, па от сутрин до вечер Станишев това, Станишев онова, ама нема

Ако е имало и най-малките данни за такива полети , то при управлението на Боко да са извадени отдавна наяве!

Защо се проверява само този период 2009-2013?

Щото тука са злоупотребите. А колко до предишните, тия 4 години друго и не правия, само ревизии и плюване ...ама нема сичко е чисто.

"Бистришките тигри и други скандали" И кои са другите скандали? Може би евакуирането на български и дори чужди граждани от Египет и Либия по време на арабската пролет също са скандални? Или хеликоптери, които бяха изпращани в с. Бисер, при пожарите и на други горещи точки. И ако наистина полетът на цял футболен отбор е струвал 20 000 лв. и е бил платен от БФС, аз искам да знам кой е платил командировката на Масларова до Южна Корея с цена на билета 16 973 лв. И отговорът е ясен. Платили сме го ние, всички граждани. Този парламент е най-смешния и глупав. Но се опитва и нас да прави на глупави.

Защо са тези минуси:) Не ви харесва, че самолетът и хеликоптерите са използвани за спасяване на хора? Или, защото ви харесва Масларова и други като нея да си развяват задниците по света за ваша сметка?

Нали БКП(бсп) за това им плащат на тия птки тук да пишат как е хубаво олигарси да ни управляват и на смислените коментари "-" да слагат, да пукнат до един, еаха ни държавата такива търтеи!!!

Абе тизи простати няма ли да се траят! Че кой подкрепяше войната в Либия? А за с. Бисер да не говорим. Мутрата трябава да бъде съден за тази трагедия.

:)

ПАК КАЗВАМ; МИСЛЯ СИ, ЧЕ ПАРЛАМЕНТА ИМА ДРУГИ ПРИОРИТЕТИ А НЕ ДА СИ ВРЪЩА НА ГЕРБЕРИТЕ. ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ЧЕ ИДВА ЕСЕНТА

Борисов бил контрабандист, наркодилър, направил милиарди докато бил примиер, а сега се чудят в какво да го обвинят и са се захванали с полетите му. Хората още се подвеждат, но рано или късно пропагандата на медиите им ще излезне и ще разберат как са били манипулирани!

Сега му слагат вазелина и после ша му ги намаат четвъртития за наркотици, рекет и убийства ... Всичко по реда си на бавен огън пържене....

Може да се предположи какво им е в главата на министрите и премиера щом като този въпрос им е от първостепенно значение за държавата в момента!!!!!!!! Нямат никаква идея какво да правят!!!!Смешници!

Роси, висиш по всички форуми и бълваш едни същи простотии. За разлика от предишните помияри, това правителство е съставено от образовани, възпитани и кадърни хора. Все пак и произхода има голямо значение.

Xa-xa-xa

тук ли си била. давай защитавай вожда

Вълка се връща в бизнеса с боклука, съобщава "Труд". Нашумелият покрай скандалите със софийския боклук бивш концесионер по чистотата Румен Гайтански-Вълка, който бе изгонен от тогавашния кмет Бойко Борисов (ГЕРБ), се връща мощно в бизнеса с чистотата.

Един вид, връщат се всички бивши мафиоти!!!

Оставка на Фандъкова!

Естествено кухите лейки в парламента се занимават с "НАЙ-НАБОЛЯЛИТЕ"проблеми на нацията,имитират че вършат нещо ...

Комисия за лова на архари от другаря Гоце дали се предвивжда???

"аматьорският отбор на Бойко Борисов беше превозен до Варна с правителствен самолет" ... да ревеш ли , да плачеш ли ?!? Хайде сега и на РАПОНА да му се свали имунитета и да започнем да разплитаме чорапчето !!! !!! !!!

ти май си малко тъп! нали е платен от БФС полета, какво общо има Борисов в случая!?

"смирн0фф" - дай ти опъна жената с кондоми който АЗ съм закупил . Ъм ?

Освен тиквоча никой друг не е потвърдил че е било платено,просто поредната пожарникарска димка.

А дали ще има комисия за проверка на луксозните разходки в чужбина на Воленчо и Деничка??? Кой, колко и с какви пари е плащал? Или фюрерчето с 35-ти номер обувки е свещена крава, и за него не трябва да питаме?!!

Ако искаш да разбереш КАК СА СЕ ХАРЧЕЛИ НАШИТЕ ПАРИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ влез в сайта на сметната палата и виж одита на всички партии как са разходвали държавните пари. А за това кой къде харчи личните си пари си е ЛИЧНА РАБОТА. АМАН ОТ НЕГРАМОТНИ ХОРА.

Алооуууу, парламентът.... гласувате си "Майчин език" - хубаво, ама поне го правете като белите хора - "Майчин език" за всички, не само за по-тъмничките или неразбрани... както искате турски, еврейски и тем подобни, така трябва да има и осигурени учители по Холандски, Виетнамски и любимия на всички българи румънски език (вярвам ще се намерят лесно емигранти от всички тези страни, които имат деца в училищата, които имат правото да изучават майчиния си език). Сега пък самолетите били на дневен ред - хайде ново 20 - толкова ли няма с какво да си играете, че със самолетите. Вместо да градят, те намериха пръст, носят си вода и дай да правим кал на предишния. А това на нацията с какво помага - никак. Дайте да видим какво можем да направим и с пушачите - ами какво да направите?! Лято е, хубаво време идва - надали и пушачите ще искат да миришат на пепелници, когато се прибират вкъщи - логика братя, логика! Но здраве да е - самолета си лети, а с него отлитат и българите към белите страни, където правилата не са само политика, а са там за да се спазват!

Очаквам 250 000 работни места, обещани лично от Орешарски в предизборната му кампания.

Изключително необходима и спешна мярка за оправянето на България. Създава хиляди работни места, преборва енергийните монополи и утвърждава България на международната сцена като силна, правова и модерна държава.

Хубаво звучи,но първо,тия,които го обещаха не могат да го спазят по простата причина,че са зависими....Е,не,че можеш да си политик без да си зависим и обвързан,но тия са прекалено ОБВЪРЗАНИ.....

Курумбашев първо да отговори на населението на Михалково как взе фабриката за бутилиране на минерална вода и го превърна на ВЕЦ в разрез на всякакви екологични норми.И тогава да рови за нарушения в авиоотряда.

НЯМА ДА ВИ ОТГОВОРЯТ ЗАЩОТО НЕ ИМ ИЗНАСЯ.НИЕ ДОПУСНАХМЕ ДА НИ МАНИПУЛИРАТ.ЗАЩО НЕ ГЛАСУВАХТЕ БЕ ХОРА ТОЛКОВА ЛИ БЕШЕ ТРУДНО ДА ОТИДЕТЕ ДО УРНИТЕ А НЕ СЕГА ДА СЕ ВАЙКАТЕ.

Е тази служба да не е обществено такси! Който иска да я ползва срещу заплащане или не. Тази служба е за ползване само от правителството и никой друг няма право да я ползва. А ако затрябва спешно?

ако потрябва спешно ще е под ръка на премиера бе умник. Явно Боко е по умен от теб

Изключително важно събитие за бъдещето на държавата. Сигурно този полет е струвал по-скъпо от десетте милиарда евро които комунягите ще налеят в Белене.

Да проверят Борисов дали правомерно е ходил до тоалетна.Тези се оляха.

Проверката на предишните винаги е важна. Но все пак искам да видя повече действия за (тук ще цитирам предизборни обещания на БСП) - Реиндустриализация на България (Силно подкрепям тези красиви думи, но искам да видя реални действия); - Връщане на инвеститорите; - Спиране на обедняването; - Връщане на държавността. Сериозна работа на полиция, прокуратура и съд; - 250 000 нови работни места. Постоянни, не по програми за временна заетост. Направихте това уточнение в кампанията! За сега виждам проверка на авиоотряда. ОК. Ще изчакаме, но ако не вземете мерки по обещанията Януари месец е наш. Имате опит, знаете си какво ще става.

За да ''РЕ'' идустриализираш нещо, означава, че първо трябва да е имало индустрия, която да е спряла да се развива и след това да се РЕидустриализира. В случая с нас, имахме един кредитен и строителен балон от 2005-2008 г. , който няма как да се ''РЕ''едикаквоси, защото просто няма кой да тегли кредити вече. АКО ОРЕШАРСКИ ГОВОРИ ЗА РЕИНДУСТРИАЛИЗИЯ ОТ ПРЕДИ 1989-ТА, МОЖЕ ДА РЕИНДУСТРИАЛИЗИРА САМО ЯДРЕНАТА ЕНЕРГЕТИКА С ЕДНА НОВА АЕЦ БЕЛЕНЕ. Всичко друго е измама.

"За да ''РЕ'' идустриализираш нещо, означава, че първо трябва да е имало индустрия, която да е спряла да се развива и след това да се РЕидустриализира....2005-2008" Явно или сте твърде млад или със слаба памет. Имахме стархотна индустрия до 1990, на която много днешни EU държави биха могли да завидят.