Проучване: Светът се приближава до война

Мнозинството ръководители на компании и учени са на мнение, че се повишава рискът от конфронтация между големите сили.

Обратно в новината

Коментари - Проучване: Светът се приближава до война | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има признаци , че България ще бъде върната в руското гравитационно поле. Натовските фенове да си търсят убежище някъде по широкия демократичен свят !

Aми, защо САЩ обгражда Pусия с военни бази от към Eвропа, ако не е целта да разрушават отново Eвропа и да я държат на каишка после, като след плана "Mаршал"!!! Aко са решили да си мерят "пишките" и да нападат Pусия да си го правят от другата страна, САЩ и Pусия са съседни територии от към Aляска?!!!!!

Искате не искате казарма. Такава, ще има защото необучен войник има 5 мин. живот на бойното поле. Ак утре стане война само Русия, ще оцелее, първо, защото има необятна територия и второ само руснаците (всичките ) са военно грамотни.

Психо-обработката на зомби обществата продължава. Абе ако не плащате допълнително данъци, то лошата руска мечка или китайски дракон ще ви изяде.

да ама никой не иска да се бие, кой ще се бие някак си глупаво е това

Ще те принудят да се биеш. Има военен съд, затвори и разстрел. По време на война не важат гражданските закони и правила. Въвежда се извънредно положение във всяка една воюваща държава. Мерките срещу дезертьорите от армията са крайно сурови и дори жестоки.

Подкрепям те, къде къде е по-приятно да си тропаш с перука и токчета на гей парада.

Наздраве за имениците!!! Войната ще има да чака!!!

Една световна война би била спасение за САЩ. Но също така и пълно унищожение

Леле-мале!!! Мно'о представителна анкета, няма 'що 1000 човека от Европа и Северна Америка "... От близо 1000 включили се в годишната анкетата за оценка на бъдещите рискове ..."

СЛЕДВАЩАТА ВОЙНА ЩЕ СЕ ВОДИ НА АМЕРИКАНСКА ТЕРИОРИЯ ЕКС-ШЕФ НА МОСАД

този път няма да отмине краварите ! а един път ударени ще си седнат на дебелите задници , защото ще са усетили що е то воина на своя територия !

Честно казано,не разбирам докъде може да стигне лицемерието!Не е необходимо човек да е голям разбирач,за да види че става дума за това НАТО да нападне по някакъв начин Русия!Бих казал че даже и бездомните кучета схващат същноста на проблема ,като гледат как НАТО обгражда Русия с военни бази ,системи ,как се мачкат и организират най-различни държави за да застанат в антируския строй!А обясненията за тия действия са просто смехотворни и само глупаци може да се хванат!Руснаците също си имат своите кусури,но в момента те нямаше да са заплаха за никого,ако срещу тях не се води такава агресивна кампания!!!Има една особеност ,обаче ,която не бива да забравяме -със всичките си кусури,руснаците са укротявали великите за момента сили-като се почне от тевтонския орден ,татарите,после шведите и се стигне до Хитлер !Такава е изглежда историческата им съдба!

Добре, разбрафме те. Нямаше нужда да се мъчиш с буквите, а и буквите да мъчиш. Уплаши ме и тичам да си търся памперси - Россия е непобедимая, самая магучая и самая балшая! Добре. Хубаво. И? Как въобще може на човек, с претенции за разумен, да му идват такива... мисли, че и да ги изписва на всепрочитание?...

Човека поне има доволно разумни мисли. А като ти чета, това, което си написал. То и мисъл няма в него. Някакви конфигурации от думи. Абе ти да не превеждаш нещо директно от английски. И въобще българин ли си?

Тъп краварски простак - другото сам си си го написал.

За себе си, и затова им е през...какво ще се случи. Фукушима е един от последните и най-ярки примери. Някой да ви казва какво продължава да се случва там?! Нещата въобще не са такива , каквито ни ги представят и си мислиме, че са, и никога не са били. Снощи пак даваха онзи интересен ам. филм "Илизиум". А вие си мечтайте за последния модел 80" плазма.

дрОгаре, войната свърши на 26 декември 1991г със смъртта на могъщият непобедим ссср!

трябва да уведомиш американците, горките още не знаят това.

знаят , знаят! и русские знаят, за туй се молят на тръймп: не ме вписвай в списъка, господине! само мене недей!

Дано! Силносе надявам целия свят да потъне в кръв. Най-добре ще е войната да е с ядрено оръжие, та да умрат възможно най-много.

Няма да има кръв баце. Ще има пепел. И радиация.

че защо да тръпнеш в очакване? вземи бръснача и си прережи вените!

Но ти исемейството ти ще останете живи! Затова по-добре е някой да "инвестира" в бъдещето на децата ти. Вените си режат само хора, чийто живот може да помогне на други да живеят. Иначе в Африка успешно се тестват нови ваксини и се преоткриват ретровируси. Една чудесна лаборатория за тестове.

Утре, 18 януари ще е първият залп на поредната световна война. Китай ще стреля по УС-гущера. Тръгва търговията на петрол в юани. Полето на долара ще се свие от раз с 15-20 % Садам се опита да се освободи от долара и го обесиха. Кадафито също и го прибиха като куче. Чавес го отровиха. Китай и Русия дълго се подготвяха. Китайският президент предупреди армията да бъде готова. Ще става все по интересно. САЩ пратиха стратегически бомбардировачи в тихоокеанските бази. Ужким да респектират кимчетата. Американците и японците пробваха системите за оповестяване. Ужким грешка било. Сега гледайте какво става в Саудитска арабия. УС-долара и китайският юан първо там ще се фанат за гушите. Там ще гръмне първата пушка.

Щом е в юани, а не в рубли, спукана му е работата на Путин! Жалко, добро човече беше!

търговията с Китай е в рубли и юани :)). Проблемът на Русия е точно никакъв, да обяви, че газта за Европа от утре вече е в рубли. Предполагам ти е ясно, че това наистина ще се случи от следващия ден.На етапа руснаците са преценили, че това не им е нужно. Върви друга подготовка.

Това вече не сме ли го чели десетки пъти? Аха да се откажат от долара, аха На всеки 6 месеца. И нищо не става. Ама ти ако се притесняваш, че ще ти изгорят доларите, ще ти дам по една рубла за всеки долар.

Моите долари ще обменя направо във ФЕНИКС.

Преди Путин да се закрепи във властта, светът не се приближаваше към война! Сега, когато Русия е полуфалилала и върви към пълен фалит, човекът просто няма избор! При всички случаи Русия ще се разпадне и ще изчезне като държава, сега е момента да повоюва за последен път, друг шанс няма да има!

Гладна кокошка просо сънува :))). Айде бе, 4 година санкция, Русия беше в изолация. Да ама нито една голяма компания не напусна Русия. Американските дори си увеличиха оборотите. А някои европейски компании прехвърлиха в Русия цели производства. А шейхове и останали шефове на държави се изредиха в Москва, заради Сирия. Не я схванах изолацията. После се оказа, че Русия умирала от глад, нямало какво да ядат. Да, ама трета година поред са експортьор номер 1 в света на пшеница! междувременно всяка година Русия направо е фалирала и умряла. Да ма дори СБ и МВФ дават 1-2% ръст на икономиката, различно. И всички са единодушни, че санкциите не влияят на руската икономика. Но за това пък западните са загубили десетки милиарди. Да не говорим, че износа на продукции в последните 2 години надхвърли износа на суровини. Та искам да ти кажа, че си тъповато тролче на американското посолство, което малко е изостанало от времето. И ни сервира разни стари манджи от студената война. Които дори западняците се чудят, защо не работят. Някога работели, а сега е пълен провал. Стари са ти номерата, бегай обратно в нафталина, безполезно изкопаемо с примитивната си пропаганда.

Аз вярвам, че ББ ще оправи нещата. Той оправи Балканите, ЕС. Колко му е Тръмп, Путин и сие да ги вкара в правия път.

Проучване.... Проучване?! А бе, проучване. Светът се готвел за война!? Светът навлиза в нова технологична ера на космически изследвания, медицински постижения, електирфикация на трафика,яхти обикалят океаните с невиждана скорост, човек скочи от космоса, виждат се наченки на електронизация на образованието и управлението, а "ХУЙ" написал "проучване"! Война! И кой ще се бие бе, ХУЙ? На нас ни готвят масова педерализация, а някой ще ни плаши с война. Ами войната е най- доброто спасение от всички лесбоси, защото ще трябва да идат да се бият наравно с мъжете, гейовете , които искат да имат равни права също! Затова съм на мнение, че даже отсега трябва да бъдат пращани на военни мисии, а не да подскачат и да се голошарят, досаждайки на обществото. Нека и те свършат нещо полезно!

Е го и тоя. Ти не разбираш ли че вече имаме толкова много че вече ни е скучно. Човек оценява нещо чак когато го загуби. Ето на всички от скука, много джиткане и гледане на холивутски филми мечтаят за война. За това и проучванията са такива и все натам ни тласкат. Имало предпоставки. Глупости. Живееле сме по-зле от преди. Ама разбира се че са голеееми глупости. Никой не си дава сметка нашите дядовци и баби в какво и ка са живеели и ние когато сме най-зле как живеем днес.

Няма да е просто от скука. Война е нужна на финансистите, за да се спука балона и парите да получат реална стойности и някой да го отнесе - да покрие цената със собствения си живот, територия, ресурси

Познайте след края на войната кой ще е доминиращия пол. .....Ами третия разбира се!

То така става и след края на Първата световна война. Жените стиснаха топките на мъжете и сега като чуя как мъже писукат в защита на жените и педеругите се чудя дали мъжкия пол не е на изчезване.

С тоя песимизъм друго освен война света няма да си докара! мисълта само за материалното и за трупането на богатства води до унищожение! Бъдете малко по духовни,стига с тоя материализъм!!!!

Война НЯМА ДА ИМА. Още в първите минути ако започне въоръжен конфликт, ВСИЧКИ СВЕТОВНИ КОМУНИКАЦИИ ЩЕ БЪДАТ БЛОКИРАНИ, при това - от всички евентуални участници в конфликта. Някой си чеше езика, а кучетата си лаят.

Не бъди толкова сигурен. Преди около 10-15 години американският военен министър по времето на Буш-син Доналд Ръмсфелд заяви пред медиите "Ние се готвим за война с Русия!". По-ясно от това здраве му кажи. Ако започне такава война ние българите ще изпратим армия да се би в Русия. При хер Хитлер отбихме номера, ама на янките тия номера не минават. Ще има и бомбардировки на цяла България и градовете ни ще бъдат сринати със земята. Ако някои българи оцелеят ще започнат от нулата. Ще останат и малцинство в собствената си държава.

Голям ще го ядат говедата, ама още се пече. 15% от флота им е на котва - няма пари. От гробищата за самолети вадят ф16, щото нови - няма. Заради свалянето на Ф117 говедата загубиха милиарди - никой не ще да купува боклуци. От 28 години един свестен самолет не могат да направят. Ф35 е с по- лоши характеристики от 40-годишния ф16. Даже Китай ги изпревари. Карат по инерция точно като Титаник - с балове и оркестър на борда и без да виждат приближаващия лед!

И отде ще я вземеш тази армия та да я изпратиш да се бие? войната няма да е това което си чувал. Кашици и танкове няма да има. Така, че и да искаш, няма да участваш.

Ти пък сега не разваля кефа на останалите. Всички война искаме само ти неискаш. Аре не се цепи от колектива.

Подсмърчам виновно и си ям чорапа...

Е то това не никаква новина. Всеки век си има своята голяма война. Това е част от природните процеси. Точно в момента се наблюдава такова напрежение във всяка област че момента на експлозията е много близък. То не са промени в ценностни системи, технологии, икономика, разума, взаимотношение, жените искат да са мъже а мъжете жени, трети пол, религии, само християнската религия се дели на незнам си колко и какво ли още не. Е бъркоча вече почва да балбука и всеки момент ще гръмне. След взрива ще е трудничко но после който съществува ще се радва отново на спокойни подредени времена и така до следващата експлозия.

Това е ясно... Но къде сме ...НИЕ? Когато служих през 70-те ,в Елхово танкист....бяхме на най-предните позиции на Южният фланг на Варшавският договор.... Задачата ни бе да задържим противника за няколко чсса,докато се предвижат основните сили от втори ешалон...линията Айтос...Сливен...танковите бригади.... След 24 часа....идваха....БРАТУШКИТЕ.... Те това си беше... Затова турчилята се скатаваха,бай Тошо не ги ебаваше,да не казвам ьа ракетите... А днес...еърсокола се ебава с нашата тиква... О.З./извън мобилизационния резерв вече/.... Днес НЯМАМЕ ТАКЪВ!

Турците само като чуеха Юч армията/Трета армия /и се осираха от страх. Сега задникът ни е гол затова гърците блокират нашите КПП-та, а не турските

Ахахахахаааааааааа,армия по време на бай Тошо - голем смех ей."Братушките" идвали...

Е точно това е момента когото ще изчезнем. И без друга прекалено дълго време оцеляваме но това вече ще е края. И мен ако питате за бъдещите поколения това ще е повече от дабре. Ще се родят като част от победителите и няма да се тормозят че били незнам си какъв древен народ дето все е нещастен и все губи.

Ха ха ха ...ех тоя патриотизъм! Илюзия от която няма отърване и с него хоп тесен мироглед. Ами това е няма да виждате по-далеч от носа си дори и очила да слагате.

И интересното е ,че всички ние бяхме...МОТИВИРАНИ,въпреки,че бяхме в армиета да изпълним...ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА СИ ВОЙНСКА СЛУЖБА КЪМ РОДИНАТА! Надали тази ,,мотивация" е идеала от заплащането....аз,като командир на танков взвод/старшина-школник/получавах 14,50 на месец/общо за звание и длъжност/.,.това се равняваше за цигарите ми ьа месец.,..младши сержантите,ефрейторите...командири и мех.водачи на танкове вземаха някъде около ...4...5 лв/на месец... Явно мотивацията не е била от пари....а може би от ....ДУХА И ВЪЗПИТАНИЕТО КОЕТО ИМАХМЕ

и след толкова дух и мотивация, социалистическата ти заплата през 1989-та беше 200лв, и нямаше къде да я изхарчиш, щото магазините бяха празни.Освен да си направиш вноска за лада. А при гадните капиталисти заплатата е била 1500 марки. то дух, дух ама животът не е само казарма.

И за 27 години от тогава колко пъти са те нападнали турците или други? Виж, примерно на украинците ги нападнаха.

Педалче долно...те турците ни превзеха БЕЗ ДА НИ НАПАДАТ...поссредствм ,,третата си колона"...българопредатели и унищожители от тия под чийто дирижиране пяхте...,,ВРЕМЕТО Е НАШЕеее", ,,РАЗВОД МИ ДАЙ" и ...,,ПОСЛЕДЕН ВАЛС"....да не ги изреждам. Знаят се...но изоглавените,тъпи говеда,днес да разделени на парчета... Днес,само,някой,като Пиночет,Сталин или...Хитлер....може ДА СПАСИ И ВЪЗРОДИ ...БЪЛГАРИЯ.... НО преди тоеа поне милион тъпи говеда и крадливи тарикати,ще трябва да отидат да възстановяват,това,което са грабили и рушили....ДОКАТО...ДИШАТ! КАЗАХ !

космосът може да изведе светът в нова орбита преди да се чуло бум! :)

Да не забравите да се страхувате от световните стандартни плашила създадени или измислени от строителите на Вавилон. Ако не се страхувате няма да успеят да убедят мнозинството че имаме нужда от "Novos ordo seclorum". Те искат да управляват чрез насилие, страх и измама и го правят.

"Притесненията, свързани с масовата миграция, са изпаднали от водещите пет риска." Останалото е плява за калинки.

Дреме и на България. За 30 години американска окупация е нъпълно ликвидирана и дебилизиране без война.

Те войните почнаха. Раша нападна "братска" Украйна.....влезе в Сирия да избива мирното население....преди това нападна "братска" Грузия....и май идва реда и на България !!!

така де войните почнаха,циганите ядът от кофите а ти седиш гладен и щерка ти скита по тир паркингите с турците,а зетьовете ти те разпарят понеже ти не търпиш цигани,а внука ти не знае кой е баща му,дали хасан или махмуд

не мисли, че всички са като тебе.

Най-сигурния начин да измамиш някого е да го уплашиш. Другия е да му предложиш много пари , срещу съвсем елементарно усилие:))) Никаква война няма да има. На едни милардери им се ще света да не е сигурно и спокойно място.

нищо чудно след като вече няма кой да плаща сметката на афроаамериканското гето / ФАЩ / което беше свикнало да консумира 40 % от световните ресурси за да създаде 10% деривати и хедж фондове с дългове/щото това реалната им икономика и нищо друго/,може някой луд от сената да направи и война.Добрата новина е че тази държава -гето е на ниво военно технологично от 1960год. така че нищо реално не може да направи в горещата фаза на еднавойна.

Хубавото нещо при тази война ще бъде това,че Русия ще бъде унищожена напълно

гладен сорос гмо сънува хахахахахаххааааааа

Знаеш ли къде се намира?

ще ще ще ще ще ще само дето чувалите и палатките в манхатън се увеличават

Хамериканците ни тикат към война, както правят винаги и навсякъде - това е истината и точка по въпроса ! Така че, като почната нещата - аз ще застана на правилната страна !

Правилната страна е надупен а аз зад теб - голем кеф ще ти е

Навремето преди 1989 г за хомосексуализъм вкарваха в затвора. Сега трети пол и сватби на мъже.

Соросоидно педи, ти кой пол си ? Жално демократично либерастче с меки китки - тук се ежиш, ама на живо кой знае какъв свит утрепак си ! Кат си толкоз ербап - ела и лично ми кажи желанията си - ще ти ги удовлетворя докрай, макар и по неочакван за теб начин !

ами добре,значи след войната няма да има голяма ферма.държава израел,и ще се установи мир по всички фронтове,а войнолюбците няма да се спасят на марс,щото там вече ги чакат с надървени

Аз за себе си съм спокоен, че като почне войната няма да се бия за интересите на хамериканците, естествено !

Ами естествено, че се приближава. Вие какво очаквахте? За 45 години социализъм в източна Европа имаше 45 години мир в Европа и света. Социалистическият лагер беше гарант за мира, сдържащ и мироопазващ фактор. капитализмът още в своето зачатие е див и агресивен ,водещ война след война. Спомнете си Английската буржоазна революция в 1640 г и обезглавяването на краля, публично пред цял лондон. Спомнете си кървавата Френска буржоазна революция от 1789 г и последвалите безбройни войни на франция в целия свят за колонии. Спомнете си двете световни войни които немските капиталисти започнаха и избиха десетки милиони европейци в тях. Спомнете си жестоката война която Америка водеше във Виетнам, бомбардираха с Бе-52 виетнамските градове и села, горяха с напалм живи хора.

Тия 80% по някакъв начин обвързани ли са с други едни 80% ?

Обърках се вече - до коя война? Сутринта нали почнахме третата световна война в Джибути, още не сме се съвзели и сега ново двайсе - нова война? Довечера ги почваме и извънземните, нали?

Когато земята се избави и от последния комунист, ще има мир! Диктатори като Ким и Путин ни тласкат към война. За съжаление в България имат силмна подкрепа от безмозъчни, първосигнали путинофили.

аз съм безмозъчен путинофил и чакам с нетърпение да дойдеш и лично да ми обясниш вижданията си.Ще те изслушам - целият докрай !

Комунисти войни до сега не са правили. Капиталистите ги правят почти всеки ден.

Прочети отново какво си написал. А примери, обратни на твоето твърдение има десетки. Ама ,то не става само с ядене, а и трябва малко четене и мислене.

дивият капитализъм води до войни

Унищожете СССР и войната отпада автоматично!

и без да се унищожава това което го няма,твоя акъл по рождение е унищожен

Хапчетата! Редовно... СССР го няма от 30 години, а малоумниците все още се стряскате на сън...

Дъщерята си беше спестила пари, някъде 40 хил. евра, дадохме и ние с баща й още 70 хил. от спестяванията и купи много хубав апартамент на София!

Че какво работи в България че е спестила 80 хиляди лева? Аз от 5 години съм сервитьор (480 лв нето) и още не мога да спестя едни 1000 лв. за един тв...

Извинявайте, не беше за тази новина това където писах. Дъщерята работи в офис на София, а ние с баща й сме пенсионери.

САЩ носят само смърт и разрушение. Винаги е било така и винаги така ще бъде.

Краварите да спрат да изнасят "демокрации" по света и "цветни революции" и светът ще мирне.

Време ме е за един рестарт на света

??? ФАЩ са в постоянна война срещу човечеството.

войната се води вече отдавна... просто още не искат да си го признаят политиците

Дано сме се поучили от две войни и този път обявим НЕУТРАЛИТЕТ !!! А най-добре е да НЯМА война !!!

ние сме се поучили, ама нашите политици са алчни и продажни и ни тикат към война. Имаме бази на НАТО и САЩ, все говорят за руската хибридна война тук и т.н. Явно ще ни хвърлят в огъня без да ни питат

И срещу кого ше се бием? Защото сега България се топи по бързо отколкото някои държави които са във война. България е най-бързо изчезващата нация и държава в света. Вчера го казаха. И то без да се води война........