Канада е страната с най-добра репутация в света

Канада е страната с най-добра репутация в света, сочи американско проучване на 50 страни, цитирано от Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Канада е страната с най-добра репутация в света | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех,Канада! Българите във Канада много са, стигнали са вече и до полюса,там са българите ескимоси,лесно се познават - те са боси........

Простете, а за забития-под-ледовете им ясно-чий Кадафи-приятелски флаг и перфектното отреагиране на властите там -- нали знаете ?!

Бати измислената класация, щом Франция е на 18 място :)

Какво ми хвалите Канада, една трета са азиатци, и продължават да прииждат. Дир-а, не е това алтернативата, ако това е идеята на статията ви.

Извинете, казват че цитираните-от-Вас били пристигали там с чисти пари от Китайската Банка ... които по напълно-прозрачен начин развивали бизнеса .

Статистика правена от хора които не живеят тук и ненаят зза какво става дума

Аман от измислени класации. Как ги измислят, как ги съчиняват. Канада била най-добрата. Ами че това е една огромна територия, празна, студена. Има само тук таме някакво население, маса пришълци, хора с образование дето не им се признава, дето се чудят какво да работят. Имам познати лекари, единият е масажист, другият колбасар. И са "много" ама "много" доволни. ОПравдават се че са там заради децата им, да били завършили канадски университети. Всичко там е скъпо. Навсякъде е едно исъщо, американски начин на живот, език еднакъв, еднаква култура. Абсолютна скука. Виж в Европа е разнообразно, транспотрът добре развит, има полети по 5 евро. Тук заплатите не са чак толкова ниски. Ама такива измислени държави като Канада, Австралия или Нова Зеландия....

аиде да те светна, понеже съм живял достатъчно дълго в Kанада: тия твои познати не са отишли там защото са се търсели лекари, а с някаква друга квалификация - явно именно като масажисти или колбасари!! лекари, зъболекари, адвокати и др. подобни престижни професии не се попълват от новопристигннали имигранти еи така, а след години приравнителни изпити.. иначе и на мен европа ми харесва повече, но не бих казал никога че канада е измислена държава - там всеки получава добър шанс, друг е въпроса дали може да го използва

Става въпрос че Канада е една сбирщина от хора, дето не знаят какво търсят, дето в родните си места в нищо не са успели. За какво и кой ще иде в Канада? Там няма нико климат, нито история, нито култура, нито забележителности. Там само дават малко повече пари. Е, там ще идат хора дето търсят нещо за прехрана. Ама даже не е и като Америка, където цял свят се натиска да прави далавери официално узаконени. Може би до преди 10-15 г. за един българин се рентираше да ходи там да живее, ама сега, когато в Европа се приема без проблемно, когато се признават дипломи и удостовериния, да ходиш в Канада и другите далечни островни държави... абсолютна глупост и простотия. Та от това си правя сметка че там е пълно с прости хора. Е те по-лесно се управляват, нямат претенции.

Емигрантът в Европа е винаги емигрант, както и неговите деца, както и децата на неговите деца. Само това ми е достатъчно за да се задоволя само да пътувам в Европа, но да работя и живея на спокойно място отвъд Атлантика.

Ти не си в ред!

Канада е на първо място защото има най-малко простаци на глава от населението.А България е на кое място по този показател?

дир, къде ми е коментарът за австралия?! абе, вие тук.......колко котки сте? :-)))

Искам в Канада божеееееееееееееее заминали надали ще се върна в тази измислена държава,държава на престъпност и полицай

А България даже я няма в тази класация от 50 страни, което ще рече, че сме дори след Пакистан, Иран и Ирак!!!

Баси е, ако имаше как да се преселя в Канада ...

Има най добрата репутация в света ,защото там не са се появили още платените мамелюци от ордата на Прошко ,Доган,Яне и Първан,те могат с плюене да разменят полюсите,камо ли имиджа на Канада!

На колко български цигани Канада е разрешила достъп?

Канада не допуска български простаци на територията си.Като простаците седнали зад волана и неспиращи на пешеходна пътека и псуващи пешеходците.

Но...допуска простаци и неграмотни хора от Азия, които те гледат като озверели животни. Живях там около година и го знам от собствен опит,така че хайде по-кротко !

"Къде сме ние? На майната си." Този спомен предизвика в мен статията.

Май не си "ПОЛУ...". Да си в първата половина не е чак толкова зле. Ако искаш да си шампион сигурно трябва и ти лично да се понапънеш...

Май ти си идиотчето.БГ на 48 място съвсееем в друго проучване

Защото класацията не е за най-лошите страни, тогава ще сме в челната десятка.

Позволете да запазя дълбокото ми убеждение, че това е наистина спомен ... от най-близкото ни бъдеще !

Промяната трябва от нас да дойде. Вече се заражда гражданско общество. Ние сме българи и от нас зависят нещата, но най-лошото качество на българина е че все е недоволен и не е много последователен. Пише ви един българин завърнал се след 5 месечен престой извън граници, където положението хич не е розово като емигрант. Това което ви пиша аз успях да го осъзная едва като напъснах родината и ви казвам от опит България изобщо не е на последно място и наред с минусите има и много положителни неща, а идеална държава няма.

"България изобщо не е на последно място и наред с минусите има и много положителни неща, а идеална държава няма". Добро утро. Навсякъде в белия свят е горе долу еднакво. Няма супер държави и отвратителни такива. Просто навсякъде във форуми или новини дават израз на недоволните хора, и това оставя впечатление че нещата са зле. Ако се зачетеш примерно във английски, американски,германски, испански,френски или др. форуми и там плюенето и апокалиптичните сценарии преобладават. Но това незначи че са верни. Просто всички хора искат да живеят прекрасно, а цивилизацията никога не е могла и не мисля че може да го осигури. Самото съществуване на пари и изобщо икономиката никога не са създавани за да има идеален свят. Те не могат да го направят тъй като парите са символ на неравенство, а икономиката е наука(система) за разпределение на оскъдните ресурси

ИСКАМ В КАНАДА-А-А-а-а-а....

Ми отивай,за там поне лесно се заминава,но да знаеш повечето българи в канада я плюят,поразровисе във форумите за да се убедиш.

Плюят канадците и възхваляват соца, ама не се връщат!! Типични олигофрени - десни действия, леви приказки!! Аман от глупаци и лицемери.

Ти не си в ред!Българите където и да отидат само плюят!Ти също си от тях!За теб няма нищо положително-всичко е сиво,защото си комуняга и всичко различно от ЖИГУЛА и МоСКВИЧ е боклук!

А България къде????Извън класацията ли?

На кой му пука за България? В икономически план ние вървим по петите на 'големите' ама все не можем да го докараме баш както трябва. Не сме заплаха за никой, труда ни е по скъп от китайския, но всички интелигентни хора са емигрирали. Не сме водеща сила в нищо освен ... волейбола.

Да им изпратим нашите цигани и боко тиквата за премиер, и след година да видим какво ще е останало от тях?

Канадците са нормални хора и няма да го допуснат. Такива виреят в държави, където няма гражданско общество:(

Бил ли си там ,за да видиш колко са нормални?

а ти като си много умен защо не знаеш че трябва да уваzaваш министер председателя си и да не го наричаш с тази дума...иначе ние ще ти кажем че ти си само един простак