Проучване показва, че жителите на ЕС са разединени в подкрепата за Украйна

40% от участвалите са „за” оказването на подкрепа, независимо от лошите последици от това, а 39% казват, че трябва да има ограничаване в подпомагането на Киев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С голям напън отново сте се опитали да манипулирате мнението на хората, защото реалността не ви отърва а и ментора пари не дава ако я покажете.. Жителите на ЕС са вдигнали ръце от лицемерните украинци които освен да искат непрестанно някой да ги обгрижва безплатно 5 пари не дават какво става в страната им щом пари от джоба на европейците постъпват в техните.

С всеки изминал ден подкрепата ще пада... Неизбежно е!

В Швеция няма много украински "бежанци"... но пък е пълно с такива в Германия и Полша. Унгария и Румъния още от 2014 година взеха мерки да защитят своите малцинства от ксенофобските закони приети от Украинската Рада, а Чехия направо евакуира чешкото малцинство, но пък и то се състоеше само от около 800 семейства на етнически чехи. Та общо взето на това се дължи и "разслоението" в подкрепата на Украйна, или с други думи войната се проточи и нещата взеха да се изясняват дори и на тези дето официално се пишат човеколюбци;)

Подкрепата е само за "Киевчанките" джуджетата наркомани и терористи могат да го дуат.

Не може ли и киевчанки да го дуат? В един български сайт доста си предлагат услугите.

Почти всички прочели само заглавието. И никой нищо не казва за последния абзац. Особено последното изречение. А и помнете статията за езика на омразата и поркурорите. Да няма арести утре.

При нас в България, минимум 60% от населението подкрепя братска Русия.

Кое е братскпто, бре? Че ни обявиха война на 8 Септември 1944 и бомбадираха Варна през 1913? Че ни окупираха

Прав си. Ама нова САЩ и Англия също го правиха. Та ни едните, ни другите са ни другарчета. А украинците съвсем. Почети малко и ще разбереш защо.

Ти да не живееш в Паралелна вселена... щото в Нашата на 1/14.10. 1915г. България обявява война на Сърбия, с което влиза в Първата световна война. Така влизайки във война със Сърбия, България влиза във война и с Русия и съюзниците й от Антантата, и чак тогава Русия "бомбардира" Варна... А виж през 1913 година Руският консул в Бургас сам спира настъпващите към града турски войски и Българският военен флот се крие от рувънците и турците в Севастопол, който и по онова време е бил база на Руския военен флот, А, да и през 1944-а СССР, в съответствие с правилата на водене на война, обявява че България не спазва изискванията за неутрална държава и ни обявява война на 5 Септември, ма това в нашата вселена а не в твоята.-)

Ами кой те кара да си на страната на Хитлер, после ревеш че си ял бой....

Ма какво е това Украйна? Няма такава държава има такава област. Излъгани руснаци това са украинците. И че като цяло всички те са боклуци е вярно

нормално! хората им писна от тия мързеливи навлеци! че и с претенции!!!!

Ужас, какво е това колебание. То ни отслабва като забива клин в нашето единство. Единна демократична и неделима украйна заслужва нашата подкрепа, защото в момента тя е фронтовата линия между евроатлантическите ценности и азиатското мракобесие. Слава на Укеайна. На героите слава.

Щерев, а на бас че това гое писал дядо ти.

Просто не направите Прассия на пастет и ще си доставяме на 30лв барела

Рашистите сами си казват, че Украйна е само първата стъпка! Соловьов редовно го казва и че после следват Молдова и България, ама видите ли да не се било помагало на Украйна! БУХАХХАХАХА Кво ги питате тия червени дъртаци!

Бе ти и старшина не си бил. С какво нападат България? С Черноморския флот? Как ще си превозват муниции? Нит опо море, нито по въздух става. На полуострова колко НАТО-вски държави има? Друго - нали казвате, че им свършва джепането. Ккава нова война? Пак си противоречите.

Глупендър,България могат да я нападнат от Крим,от Каспийско море,от Сибир.Какъв Черноморски флот,какви провизии те бият у главата?То да не е 1915г?

Тук става въпрос за националната сигурност на ЕС! Кво са тръгнали да питат изкуфелите комунисти в Изт. Европа! БУХАХАХАХАХАХА Тия какви данъци плащат и защо им дават да гласуват въобще!

да декларираш доходите от троленето? Вероятно не плащаш никакви данъци.

да не Дойче Зеле,щото истинските проценти са други.

Вярвам на проучвания които съм си платил сам. Чърчил.

Нека да гласуваме и ние... ЗА или Против подкрепа за Украйна. Натисните бутона!!!

Зеленото е ЗА Червеното ПРОТИВ Подкрепа под всякаква форма

40% са за, 40 против, а останалите не ги интересува Украйна. Сиреч ха им пипнахте стандарта още, а ви... подпалиха дупетата лгбт-ски

1. Цените са се качили със 100% и повече на много стоки . Ние не трябваме да плащаме авантюрите на копелето Зеленски 2 . Оръжията убиват 3 Зеленски да си плаща сметките

А а а ще им дойде акъла ама да не е късно....

На кой му пука САМО за Украйна? Въпросът е Русия да се постави в такова положение, че за дълго да се откаже от имперски и ядрени амбиции спрямо Европа и света. Аз като българин не обичам Украйна, но СЕ СТРАХУВАМ от Русия и нейния император. И ако украинците ще ме избавят от този страх, аз ще ги подкрепям!

Деизнформация и покриване на реални събития , факти, събития... има В ЕВРОПА. ЕВРОПА Е ФАШИСТКА .... ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО В РУСИЯ...

От известни лични наблюдение върху двете, предпочитам европейски "фашизъм" пред руската имперска "демокрация".

Ами що не живееш в Русия?Отговори,бе руски боклук.Защо не живееш в Русия,а във фашистка Европа?

от руснаците. Те са с по-малък калибър от любимите ти негри...

Украинците ще те избавят само от парите ти. Нищо друго. Данъците ти отиват там.

Дирниците търсят под вол теле за да подкрепят путя. Че едните европейци искали повече, а други европейци искали по-малко, не означава, че европейците са против подкрепата за Украйна. ПООНЯЛИ?

На сбирката на ДСБ и не забравяй плакати на английски

жителите вече го проумяха, обаче платените от САЩ управляващи ги интересуват парите и за сега не им обръщат сериозно внимание. Скоро ще им се наложи, обаче може да е късно!

Тва да не е руска анкета?

си личи и по тъпите въпроси.

В Бълария 90% от Българите не искат Укри в България и точка !

Сине???

Деизнформация и покриване на реални събития , факти, събития... има В ЕВРОПА. ЕВРОПА Е ФАШИСТКА .... ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО В РУСИЯ...

Това е РУСКАТА ПРОПАГАНДА ДАМИ И ГОСПОДА Засъжеление е Дир.бг, които е пряко спонсориран от Кремл

Толкова са зле,че немогат и една агентура да цитират, (направено Проучване),хахахаха Келеши

Не е лошо да четеш и статията, а не само заглавието ѝ. Тогава щеше да разбереш, че това е "проучване на Форума за миграция и демокрация "Меркатор" при Дрезденския технически университет" и информацията идва от ДПА (Deutsche Presse-Agentur; това е най-крупната немска информационна агенция. Основана е през 1949 г., седалището ѝ е в Хамбург. Пуска новини на немски, английски, испански и арабски езици). Така че трябва да те огорча - тук няма и помен от руска пропаганда.

Полша била имала малък опит с бежанците:))))))Точно те най-добре познават хохолите,затова и там настроенията са такива...А доколкото е известно,нито един хохол още не е забегнал за Швеция,сякаш по ги влекат Германия и Австрия;)Но ще бъде интересно същото проучване да бъде проведено след 2 месеца,готов съм да сложа някой лев,че процентите против ще са доста нагоре;)

Моля, направете проучване какво е настроението и желанието на украинското население спрямо идеята, че след като свърши военния конфликт, ще ни върнат жеста като поканят и настанят на ол инклусив безплатно нуждаещи се бг пенсионери в 4 и 5 звездни хотели в Украйна.

Като гледам ме са се допитвали до българи. Вероятно защото ни нямат за европейци тия лицемери.

тепърва се почва да се осъзнават еврогейците, че подкрепата им е за грешната страна ама нека, колкото повече пострадат, толкова повече избесени американски подлоги ще има по улиците, поне ще е забавно, като няма хляб

Реално, НАД 4/5-и от СВЕТОВНОТО население НЕ ПОДКРЕПЯ ЕС/ НАТО в конфликта в Украйна.

Значи русия да не го беше започвала. Точно за това ванга е казала ТОЧНО в деня преди да умре че русия ще потъне в пепелта на атома!

Е точно там е работата, че се цитира кратка но глобална атомна война. И когато в нея Китайците и Руснаците влязат в Йерусалим ще настане новото време.. А това ще е със или без Путин. Също се казва, че от Германия няма да остане много..., защото руснаците тях ще ударят първо..

Не било ЕДИНЕНИЕ, било РАЗЕДИНЕНИЕ.

руски мечти..ха.ха и Украйна си мислиха че е разединена ама сега руските орки плащат за тая заблуда.ха.ха

не знам кой нормален би харесвал военнопрестъпника и убиеца на украински деца- Путин?

Харесваме го много хора, 5-6 милиарда души на планетат, поне... плюят го 200-300 млн. промити нео-либерали.

толкова много знаят за Путин ..ха.ха ти се майтапиш джуджето даже в Европа не знаят за него. Американския президент в началото го наричаше Клутин..клатен..ха.ха

и Нанси Пелоси даже не знае името на окраината(Слава Ухани),но това са преходни неща,важното е да пада келепир;)

може ли да не харесвам политиката на САЩ без да ми харесва Путин? Или всичко е черно-бяло и е важно да ти платят хонорара за тролене?

Моника Станишева ли каза така? Дир.бг е руска обелка!

Това проучване по поръчка на Dir.ru ли е?

40 % са с Украйна, 39 % са против да и помагат, а 79 % са против Русия и Пути..ха.ха

Долу шибания режим на Зеленски ! Да гори в ада !