53% от българите се страхуват от глобален военен конфликт

62% от българите смятат, че премиерът Бойко Борисов се справя добре с външнополитически дейности като председателството на Съвета на ЕС и дипломацията.

Обратно в новината

Коментари - 53% от българите се страхуват от глобален военен конфликт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мурзилки, готови ли сте да умрете за богатството на Ротенберг, Векселберг, Дерипаска, Путин и компания? Бе и да не сте готови - ще се наложи :)

Въпросът не е дали се страхуват от военен конфликт, а дали имат очаквания. 53 процента от анкетираните смятат, че е възможен военен конфликт. Това е коректно, другото е измислица.

Войната си има и хубава за нас страна. Вече няколко години военните заводи в Сопот и Казанлък работят на макс, дори наеха допълнително работници! Доста български семейства ядат бял хляб заради войната!

Излиза, че величаеш войната?

Юни наближава и нашите ще освободят председателството. Що се отнася до "уплашените" и 1% е много. Докато Шутин пордава тръби, а Мути нарушава санкциите далаверата ще е за милиарди, които бедните народи ще плащат. Цял народ в Турция не вижда, че работи за фамилиите от партията на справедливостта и благоденствието, камо ли тукашните селски идиоти да забележат как охраниха фалиралата БКП. Търпете роби на трудолюбието.

62% от българите харесват да държим назидателен тон на Северна Корея? Да казваме Асад трябва да си върви? Да продаваме оръжия на джихадисти? Да подкрепяме изгонване на руски дипломати в ЕС и НАТО заради фалшивите хленчове на Тереза? Да подкрепяме незаконния ракетен удар на Тръмп? 'на света има две неща, които не се избират - родителите и президента на Русия.'? Това умерено ли е? Не. Това цинизъм и арогантност. Това е съучастие в западната пропагандата за изграждане образ на Путин като злодей който хората трябва да мразят. Мисля че по скоро българите не знаят каква е международната политика на ББ, защото за нея не се говори по телевизиите.

се боят да не настинат и да не се минат!

Не оспорвам твърдението, че Борисов реагира адекватно на няколко пъти през последния месец, но да питаш 800 човека от 6 милиона и да кажеш, че отклонението е максимално 3.5% е меко казано смешно. С такива журналисти не ти трябва платено проучване... Как се възприема една новина се базирана 50% на самата информация и 50% на това как е поднесена.

Дори и да има нещо вярно, аз мисля, че българина знае кой да посрещне с хляб и сол на орлов мост....то се знае, Русия бе соросчета, пак ще е Русия!

След което, някои от снимката тогава ще бъдат издирвани от КГБ....!

Ако падне бомба в Банкя ще е добре.

Когато бяха американските бомбандировки в Югославия приятелска американска ракета отнесе покрив на къща в Горна баня по една случайност без жертви.

Почти 3 млн. българи считат, че може да има Трета световна война, инициирана от агресивната политика на САЩ.

Мога да ти кажа дори точната дата!

Няма страшно. Нали ще си шийтнат инвестициите. Дрънкат оръжието.

И да има, нас ще ни пропуснат поради незначителност и незабележимост. Затова просто се наведете и изчакайте, все ще има победител. Нали така ни съветваше един прос, с дълъг нос и на исок пос ?!Ха-ха-ха.

Нещо се не връзва. Ако 53 % от нашенците ги е страх от война, нема как 60 % да мислят , че Боце се справя добре с външната политика, щото както върви Боце ще прати българите да ги фъкат руските ядрени ракети...

И в този материал сте ударили розовата баданарка на Борисофффф. Ама вижте горе в ляво какво заглавие цъфна????В България мафията се е настанила най- удобно!!!! Ами сега Борисофффф как ще замажеш работата пред партньорите???? Освен яловата комисия Антикорупция ще трябва да направиш и комисия Антимафия ,но дали пък нма да си ти първият и клиент последван от Цвъки,Пееффффски,Цацата и голяма част от СУДЖУК-ШАЙКАТА ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и за какво докараха руснаците иран пред вратата на израел- набутаха уражия на враговете на израел хисбула и др. за да разберат мощта на израел които вав времето е непобедим

Иб. И се в га за.

бегаи при андреи рачев -тарсат се бг дебилни русски предатели

кажете ко да правим, да вземам ли кредит или не, да купувам ли сол и кибрит

Взимай кредити,купувай захар, олио ,патрони ,антибиотици.

единственната заплаха е от москва -за световния мир-подар ж а иран северна корея и се стреми кам военна доминация -краде територии от крим обгази лондон и сириия --имперята на злото кат се неутрализира ще има мир ...

Тулуп Интернейшънъл е змииско комунистическо гнездо, а шефа му Андрей Райчев, ДС агент, олигарх, крадец и лъжец е едно от най гнусните творения на природата, получовек-полувлечуго.Анатема

тои си прилича на и е вампир-по комунизма работеше за петар митев в социологич. инстит за мл;адежтта, които го издигна в полит буро баща мо с награда от кгб за отравянено на георги димитров -е тва е и незнам до кога

Чета мненията и съм изумен ! Никой не вижда очевидното ! Отцепване на части от снагата на България от Турция е опасността , която тлее като въглен от години ! Всичко зависи от ветровете които могат да го разпалят ! Прекалено много се сближиха руснаците с Турция ! Това никак не е на добре ! Излишно е да коментирам стерилността на ЕС , който е неспособен да ни защити ! А имахме армия някога !

няма да умрем за да пълним гушата на политиците . военен конфликт и глупости .живота е единствен,не се хаби за глупости .

еи тва е шефа на хибридната воина в бг андреи раичев собственник на голф игрище яко работещ за бсп и руссия -дестабилизиращ фактор-тряа да му се публикува досието в некои филм за комуняшки монстри

еи такива шпионски агенции на руснаците кат се закрят и ш а има мир

собственика на финансираната от русся шпионска агенця по комунизма отговаряше в полит буро за социологята -е кво друго да изчислат

Откога дрисльовците в редакицята на ДИРБГ ги причислявате към българите, питам?

русския агент андреи раичев шеф на агенцята син на отровитела на георги димитров е направил нов удар в рубли

Пак ли ;Гълаб;.Па тия никога не са ми питали, но ако ме подпитват язе съм за Глобален какъвто ще да е конфликт. А сеги де--чакаме, понеже чакам нема си сада копъра да не съм у загуба

"Световната геополитика" /уж/ на БоБо си е чиста демагогия, отклоняване вниманието от катастрофалната вътрешна политика! Какво направи тоя /3 мандата !!/за да не бъде най-корумпирана и бедна България с най-беден регион в Европа, а и в челото на най-бързо изчезващи нации в Света!?

Преди няколко години имаше проучване, коя държава е най-голямата заплаха за нас да ни нападне. Ествественно, никой не беше изненадан от отговора - 67% посочиха Раша !!!

Ти ся, кат лъжеш на едро---изчервяваш ли се, трапер от Анадола?:)))))))

Нахалство!!!Заглавието едно а уводът започва пак с Уйдурмите на тиквун!!!!!! Ай сиктир бе!!!!!!!!!!!!!!!!

Ашколсун бе ,дий !

Като сменихте заглавието си мислите че сте ''сменмили'' и мисленето на хората ли????което беше изказано в коментарите и преди смяната...Тези ви смени само доказват колко ''реални'' са ви анкетите и колко ''реално'' се анализират според поръчката..

Тези проучвания, май се правят в парламента.

62% от българите---одобряват носенето на шербет?!!!:)))))) ...и после се сърдят на Иво Христов!!!:))))

90 процента Бойко рита мачлета по баирите на Бистрица. Останалите 10 проценка се снима с журналистки. Какъв политик от Портиер на Плиска и мутра вреден с връзки поне като пожарникар в милиционерската школа "Симеоново"? Политици са били Борис Трети, Богдан Филов, Симен Радев, Атанас Буров. България повече няма такава висша дипломация и политика.

То хубаво,ама я погледни опозицията, червена , синя, бенбяна по нищо не се различава от охранителя

Cмърт на фесовете,никакви преговори.докато не платят репарациите за турското робство.

Абе вие в кой век живеете. Какви глупости говорите. Сега сме 2018 година. Турция е икономически гигант в световен мащаб. Само можем да сме щастливи, че имаме такава икономическа сила - като комшия. За какви фесове говорите. Идете и вижте малко извън България до къде са стигнали хората. Разбира се че Бойко Борисов е много прав. Сега той трябва да впише България в световната карта. Да направи нещо значимо и достойно. Да се възползва от Турция, Русия и Европа, за да ги събере и веднъж в България да се случи нешо значимо. Браво. Това е начина. Бойко Борисов наистина е станал истински дипломат.

Нямам думи , нямам мнение !

МАЛОУМНИЦИ, ЧИЕТО МНЕНИЕ Е АБСОЛЮТНО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ!!!

Кой вярва на тия новини? Сигурен съм че ако е имало статистическо проучване, по времето на изверга на балкатаните - османската империя, ще е било нещо от типа "99% от населението на някогашна България одобрява феса и налозите"

"62% подкрепят политиката на Бойко Борисов ДА ПРЕГОВАРЯ с Реджеп Ердоган" Ооо, да, Брат Бойко посрещна топло Брат си Ердоган: "Добре дошъл, Таип!" Освен това Посредникът ПРЕДАЛ всички въпроси на опозицията на Ердоган. Включително за обезщетенията за имотите на бежанците от Беломорска Тракия, но насрещните искове били по-големи, та България да чака от умрял писмо. Това е "печалбата" за България от "преговорите". Е, поизмиха Варна заради важния гост.

ли, ГълъПе ? :) . Да попиташ набързо 800 души и да заключищ, че това са 62 % от населението ? На мен ми идва множко безпардонност като тази, обиждаща останалите 32 % нормални хора !:)))) Кому и защо беше нужно, ако и да твърдите, че е без външно финансиране ? Ако наистина 62 % мислят така, то явно тук са останали за интервюиране само безмозъчните платени циганори ! Не помагате на Боко ! Тц !:))))))))))

От както герб са на власт, в държавата ни властва омразата.Омразата е и водеща в отношенията между хората.Медиите да спрат да заблуждават хората. Крайно време е да погледнем трезво.

53% от българите се страхуват от глобален военен конфликт А останалите 47% идиоти ли са?!!!!!!!!

Останалите 47% се молят само да си отидат по-бързо от този свят; докарани до оскотяване и отчаяние и мизерно съществуване от бандитите от ГРОБ/БСП/ДПС

Че той конфликтът си върви..САЩ- Русия, САЩ- Китай ...и слугите пригласят. Само аз ли го виждам?