Съдят по бързата процедура Светла Бъчварова от БСП

Софийският градски съд даде ход делото срещу депутата от БСП Светла Бъчварова. Делото ще се гледа по съкратената процедура по искане на подсъдимата.

Обратно в новината

Коментари - Съдят по бързата процедура Светла Бъчварова от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да плати щетите плюс лихвите. ако не иска, да и конфискуват имуществото и обществено-полезен труд, докато изплати всичко. бсп е червиво с дърти и подкупни комунисти.

Не ми е ясно защо извадиха всички тези заплахи и договори от 2009 г. преди изборите. Впрегнали са ръководството на академията, заместник министър Костов и всички за които се сетят, за да угищожат политическите противници с достойнство и интелект.

хем е загладена. Досущ като Масларова.

"Нека се помолим всички комунисти да си получат заслуженото!" (цитат) Да се помолим: "Слава тебе, Господи!" Да започнем от Бойко М. Борисов - комунист, член на БКП от 1983 г. Да му разследваме дейността в мутренските фирми Ипон и СИК и офшорните му сметки в Катар и Дубай на суми около 4 милиарда долара! Цецка Цачева - комунист, партиен секретар, член на БКП. Замесена в имотни и финансови, приватизационни сделки (Булгартабак и др.). Цветан Цветанов - член на БКП от 1988 г., замесен в имотни далавери за 6 апартамента! Подсъдим на първа инстанция по четири дела за измами и корупция (естествено "оправдан" по всичките). А броят на уж бившите агенти на КДС от ГЕРБ е...неизвестен и е публична тайна! Да започнем, Господи!

циганите не крадяха, на хората къщите не се заключваха, а сега при демократите какво стана

Продължават да ги съдят - Масларова, Гагаузов, Миро Мазното, Бисеров, Цв.Цв. и т.н. и т.н. Сега и тази Кака Маца, която много добре им се изхили по една телевизия. И да ги оправдават. Тогава защо ги съдят?!

Тая масларка N2 дала 10 000 дка н Гриша Ганчев в Добруджа под наем за 1 лев/дка, при условие , че цената е 70-90 лв. И е нагла , и твърди, че направила добро, зашото и те работили там като на опитно поле. Ами защо тогава Г. Ганчев не е вземал по 1 лв от дохода, а останалите да отиват в държавата. проклети крави, да се пръснат от накраденото,

че и сега след 6 години договора си действа и то също на много по- ниски цени, сега кой е виновен и кой лапа.Сега цената е 8 лв. на дка, но и годините са с 6 повече

loyola

ами що не погледнат съсипването на авиокомпания балкан?

ДЕСЕТ ХИЛЯДИ ДЕКАРА ЗА НАУЧНА ДЕЙНОСТ !!!!!!!!!!! ТАЗИ ЯВНО НЕЕ С ВСИЧКИЯ СИ, ЩОМ МИСЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ВЯРВА. ДЕЛНАЛИ СА ПАРИТЕ С ГРИША ГАНЧЕВ И ТОЛКОЗ, КАКВО ТУК ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ ЛИЧНОСТ, КАКТО Е КАЗАЛ ПОЕТА !!

а сега Гришата с кого ги дели след като договора си действа 5 години след като уволниха Бъчварова и цената също е ниска 8 лв. вместо 70 лв. на декар

Ами Гриша Ганчев е член на БАН, бе! Само с нАука се занимава!

Ами след като тези от ССА , чийто председател беше тази крава , не са учени, то Г. Ганчев става такъв. Разрешава му го законодателството в БГ. Не е решил, не е станал академик. Като небезизвестния ВлаДКО ПАНАЙОТОВ - БИВШ ЕВРОДЕПУТАТ

Щука

Не вярвам да е виновна, не може да е истина! Никой депутат не е виновен за нищо. Никога!!!

и Гадост! Всички кражби на тези разбойници се крият зад маскировъчния гръб на тая или оная партия. А всички са БКП. Без изключение! Застанали в парламента безсрамници и нагли организации наречени партии!Великата октомврийска наплоди РАЗБОЙНИЦИ!

А герберастката некомпетентна и бездарна бъчва кога?! Която пуска "митрантите" на талази!

фишеци...фишеци ... свикнахме всичко да е само парлама.

Който е виновен, да се докаже в съда и в затвора! Защо само преди избори се подхващат тези дела...? Като минат пак всичко утихва

Колко си плешив...като Б.Б.Б ...и умен като Цветанов!! Защо не се заемеш със собствен блог ,ами пишеш тук?:-)))

Дано политическите атаки скоро да престанат в България! Дано смелите и интелигентни като госпожа Бъчварова да не стават жертва на прости и неадекватни хора!

и пожелавам й съдът да не е политически. Кой ще съдят след нея след като договорът си действа и в момента и цената му също е малка.

тези предизборни трикове са ясни на всички, добре е Борисов да си огледа министрите и най вече Танева, с нейните скандални назначения

Те предизборните номера са ясни ,но защо е допуснато тази земя да пустее ,а в същото време държавата дава помощи в района ? Малко на запад от Калотина никъде не видях такова безобразие! Земя да пустее е ГРЯХ!!! Баба ми на над 80 години искаше през пролетта да си я откарам на село за да си обработи градината ,въпреки че ЗНАЕШЕ ,ЧЕ СЪСЕДИТЕ ЦИГАНИ НЯМА ДА И ОСТАВЯТ НИЩО !

Пожелавам късмет на госпожа Бъчварова! Дано все още има останали честни съдии в България !

Епа не е напразен труда на селскостопанската академия. С помощта на неграмотниците на дир.бг се е появило животно - "депуатката' .ЧЕСТИТО!!!

Деянието е извършено 2009-та, а едва сега се предприемат активни действия от страна на Цъцаратурата, защо ли?

Краде се от всеки на всякакво Ниво ! И беден и богат и работник и професор ! Няма невинни !

Уважаеми читатели, Някой да е гледал по телевизията петъчния парламентарен контрол към министрите. Професор Бъчварова задава по няколко неудобни въпроса на министъра на земеделието почти всяка седмица. Браво за въпросите, браво за смелостта. В настоящето време обаче се заплаща скъпо за смелостта и позицията. Герб не търпят хора с достойнство, защото те са загубили своето оттавна.

Ами да, нали виждаш бойко, че назначава за министри само момченца с жълтичко покрай устата, че и на други места! То е ясно защо, няма да значи знаещи и можещи мъжкари, я!

Какво нередно виждате в цена от 1.80 на квадрат земеделска земя на топ място?! Същото, което виждахте и в 4500 лв. на квадрат за ремонтите на Масларова, а? Ама Съдът оправи нещата и каза - няма нарушения. И сега ще е така - само се абите.

но защо 6 години след нея не се прекрати договора , а той си продължава като цената е съвсем леко завишена. Това означава, че и това правителство се е заиграло с Литекс

1.80 за декар и сега пак коментирай

8 лв на декар при нормална цена 60-70 лв. Е далаверата и в момента не е ли голяма.

Ех, ДИР- а, колко ви плащат мутрите , (ГЕРБ) за да манипулирате общественото мнение? Обвинението Е, и СРЕЩУ, бившият председател на управителният съвет на Селскостопанската академия, професор д-р Светла Бъчварова, която по онова време не е била депутат! Вие въртите темата около БСП, около парламента и около какво ли не, само да е по-далече от важните (но неизгодни за някого) неща. А те са: 1.Защо въпросът се повдига едва сега, чак след 7 години? ( предизборно?) 2.Защо, ако договорът е неизгоден, е преподписва няколко пъти? От кого? Кой в момента носи отговорността, че договорът е все още действащ?

ти единствен/а написа точно как стоят нещата. Кой носи отговороност сега, че договорът също е неизгоден и си тече. Това означава че министър Танева си трае и тя също е в комбина с Литекс

някой да е крал милиони и да е осъден в България ??? само стотици милиони от данъците ни лапа съдебната система да не прави нищо

И накрая и тази или няма да я осъдят или ще и дадат условна присъда!!! и тя ще си живее живота с мильончето!!!!

Познавам професор Бъчварова като добър човек и професионалист. От нея съм видяла само добро. За голямо съжаление като на много места в държавата просттотията се настани на високи пвластови позиции. Аналогичен е случая с настоящия заместник министър на земеделието и председатела на ССА. Ровили са се да открият нещо, за да я атакуват политичски морално и човешки. Дано всички сътворени мърсотии от господин Костов и Тотка Митова им се върнат в петорен размер!!!

по отношение на Митова, тя е прекрасен специалист и човек, но за Костов е така

от къде пари за Бентли

Очевидно афераджийка. За затвора.

Бе много вяли коментари на червените другари! Крадци и монешеници от класа! По затворите им е мястото на бесепарските крадли! Няма само бедните да лежат! Не се накрадоха 45 години под крилото на Партията, когато държавата им беше бащиния!

Те не коментират подобни теми. Заети са да обясняват колко било лошо за държавата, че ни опростили лихвите за Белене и колко хубаво би било да продължим да я строим. В крайна сметка вече имаме копчето на балтона - как да се откажем ;)

А Корнел. Нин. кога?

А бойко Борисов кога?

Давайте предизборно.Съдете всички,които имат друго мнение и неподкрепят Герб.Важното убйците и престъпниците да са на свобода.

се разшетаха? Има нещо гнило....ама много...

Накрая ще е невинна не се безпокойте все пак съдиите са техни хора!

и тая ГУЦА се е уредила , ама ако пиша че е от крадливото племе,пак ще ме скрият админите за обида :)

Кълна се в брадата на Ленин, че не вярвам БСП да има нещо общо с Литекс, Мултигруп, Ковачки, Манчев, Кюлев и подобните! Целта е прозрачна - да се внуши на хората, че зад Радев стоят нечисти хора, а не енергийни и икономически експерти. Не се поддавайте на тези внушения, защото социалната политика ще ви подмине.

закълни се в брадата на Йотова

Сподели кой няма нищо общо със СИК, Маджо, Пашата, Златев сподели ни как строителните фирми на Пеевски усвояват над 1млрд европари, закълни се в плешивото теме на Обама. Може и да ни споделиш кой пакетира Батман с разни министирчета и шефчета на агенции, които видимо са чужди агенти.