Процентът на новозаразените с COVID-19 отново скочи на 11

Починалите са 2 пъти по-малко, спрямо предходното денонощие, но 80% не са били ваксинирани

Обратно в новината

Коментари - Процентът на новозаразените с COVID-19 отново скочи на 11 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хахахахахахахааа

Пед... (той си го знае)

Спадът на седмична база е 21% (3242 нови за последните 7 дни при 4111 за предходните). Аман от пропаганда!

Недоволните от инфлацията, студа и мизерията в Европа ще бъдат отново принудително затворени с цел да не се събират и да изразяват народната си любов към властимащите

На тоя дир кога ли ще му спрат парите за пропаганда?

Не се ваксинирайте! Това е лъжа, че з Ваксината защитава! Не не, не! Получават се усложнения, които засягат целия организъм, смъртоносно! Това е индустрия и печалба за медици и фармацевти, а никой не може да гарантира колко са заразените, никой! Тази т. Н. Информация е изцяло фалшива! Украинците набодохте ли и? Те прежнасят опасни зарази! Да бъдат изолирани в лагери!

Помните ли 90 процента ваксания Израел - ми вече са само десетина процента ваксъни, защото има изтекоха сертификатите и явно не искат боц.

Голям "скок"...браво! Някой пак си търси работа...

"Тревожно: При 1 от 35 пациенти с бустер има лабораторни стойности, показващи остро увреждане на сърцето." Това е заглавието на статия в transparenztest.de . Констатацията се основава на резултатите от швейцарско наблюдателно проучване на проф. д-р Кристиан Ойген Мюлер, публикувани тук https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC9484848/ При 1 от 35 лица са установени лабораторни стойности, свидетелстващи за остро сърдечно увреждане след бустерна ваксинация с мРНК. Изследователите, ръководени от проф. д-р Кристиан Ойген Мюлер от Университетската болница в Базел, са проучили степента на сърдечно засягане след бустерна ваксинация с мРНК. Сърдечните увреждания от бустерните ваксинации с мРНК се оказват много по-висок риск, отколкото се смяташе досега, показват последните резултати. 777 служители на Университетската болница в Базел, на средна възраст 37 години и 69 % жени, са получили бустерна ваксинация. След 3 дни са измерени нивата им на тропонин (hs-cTnT). Тропонинът е лабораторна стойност, която показва остро увреждане на сърцето. Много по-висока е при жените "При 40 изследвани лица са установени повишени нива на тропонин. В 18 от тези случаи са били налице и други причини. Останалите 22 случая съответстват на честота от 2,8%. Честотата при жените е била 3,7%, а при мъжете - само 0,8%", съобщава transparenztest.de . "Повечето от изследваните лица не са имали сърдечносъдова анамнеза. Три дни след ваксинацията им бяха измерени нивата на тропонин (hs-cTnT), за да се открие сърдечно увреждане. Ако нивата са били повишени, на следващия ден е последвало още едно измерване на hs-cTnT и образно изследване." Изненадващите резултати бяха представени на конгреса на ESC през 2022 г. Преди това се предполагаше, че подобни усложнения са много редки, като честотата им е в рамките на едва 0,0035%. Но резултатите от новото проучване предполагат, че е далеч по-лошо. 800 пъти по-висока от показаната преди това Според проф. д-р Кристиан Мюлер: "Проучването потвърждава хипотезата, че честотата на острото сърдечно засягане е по-висока, отколкото се смяташе. При 2,8 % тя е 800 пъти по-висока, отколкото в пасивните наблюдателни проучвания. Но сега, когато се нуждаем от ежегодни бустерни ваксинации, може да има много свързани с ваксините сърдечни увреждания."

Ей измамниците не се спряха. Искат още пари да лапат, ей така без нищо да правят.

Брех тоя вирус, той скачал като жаба....апропо, пак ли ще ни варят тази зима??? Че Шмайзер свикна с големите печалби и чака жътва...

Трябва да се краде по клинична пътека затова скача! Докторската мафия не спи!

Колко трябва да си прост за да се тестваш вече!

https://usawatchdog.com/voting-vax-economy-frauds-will-end-quickly/ Измамата с ваксината CV19 също е към своя край. Тя започна с признанието на д-р Дебора Биркс в ефира на FOX преди три месеца, че: " Знаех, че тези ваксини няма да предпазят от инфекция. И смятам, че сме преиграли с ваксините". Оттам нататък всичко тръгна надолу. Сега всяка седмица има съобщения от цял свят за хора, които просто падат мъртви, обикновено от сърдечен удар. Милиони хора са съобщили за увреждания от ваксини. Само в Америка са инжектирани 600 милиона дози отрова CV19, а ние тепърва започваме. Голямата подсказка, че ваксиналната измама върви към рязък край, се случи тази седмица със статия в "Атлантик", в която се иска "обявяване на пандемична амнистия". Тези зли копелета знаят какво предстои и то няма да е хубаво. Общественият отговор беше злобен и жесток срещу лудите от блокирането и пробутвачите на инжекциите със съсиреци CV19. Скоро всички ще разберат, че са били измамени, отровени, ранени и убити от биологично оръжие.

Разбралите, че са измамени, се увеличават с всеки изминал ден. Особено тези, които загубиза близки. За съжаление фашистите от WEF говорят ща следваща пандемия, което значи, че няма да оставят нещата просто така. Аз съм скептичен, макар че сега хората ще имат едно на ум.

РАДОСТИНО, НА МАЙКА ТИ У ПУТКАТА