Протестиращи щурмуваха МРРБ, полицията използва лютив спрей (снимки+видео)

На място са изпратени шест линейки на Спешна помощ, от МВР съобщиха за двама пострадали полицаи

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи щурмуваха МРРБ, полицията използва лютив спрей (снимки+видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чевените огладняха та полудяха.

ШЪ СЪ научат да използват лютив спрей без да осират униформите!!!

Профила на тези хора който протестираха там е друг, каза Съдия Чаналова, при Люба в "Честно казано", това не са футболни фенове с два грама мозък и това вече е проблем, за Б Б и Гешеф. Каза също, че промяната в Конституцията по отношение статута на Гл. Прокурор вече е неизбежна, защото в момента Гешев трябва да се самосезира, за това, че е нарушил закона, като си е послужил със СРС не по предназначение, огласяйки ги в медиите.

ако требва трепете полицайте.. така и така не стават за никв уй... те трябва да се от страната на народа за народа... не да бранят ония дебелаци... трепане му е майката олово... пабло ескобар... сталин... който е неудобен се трепе

Мастиите на руската пропаганда - партия взраждане... Barekovi

Като гледам коментарите руската пропаганда пак е постигнала целта си : Българи мразят бйлгари......

Прави опит за преврат Ама червивата армия я няма вече да го направи министър Мдаа

Казал тъпият трол!

На тези варненски мастии им е бил малко този газ ,май !

Абе това що не го дадоха по телевизията ?

Имаше 15 секунди в новините, обаче бързо го затапиха с разни умрели по света и у нас хора и животни.....

Не само от страната, а може би и гърци да дойдат да ни учат на протести и как се отстояват права.

УВАЖАЕМИ ПОЛИЦАИ, МОМЧЕТА, НЕ ИЗПОЛЗВВАЙТЕ НАСИЛИЕ СРЕЩУ СПРАВЕДЛИВО ПРОТЕСТИРАЩИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ МОЖЕ БИ СКОРО НА ПОВЕЧЕТО ОТ НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ - С ПО ЕДНА КОФА ВОДА НА ДЕН. С НАЙ-ГОЛЯМО УВАЖЕНИЕ КЪМ ТРУДНАТА ВИ ПРОФЕСИЯ, НО И С ОМЕРЗЕНИЕ КЪМ ТЕЗИ, КОИТО Я ПОЛЗВАТ НЕ ПО ПРАВИЛАТА. ВАШЕТО МЯСТО Е ОТ НАШАТА СТРАНА НА БАРИКАДАТА - ДА НИ ПАЗИТЕ, НАС И НАШИТЕ ДЕЦА , ОТ НАРКОТРАФИКАНТИ И ПЕДОФИЛИ, ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ С ЕДНО И БЕЗБРОЙ ВИСЯЩИ ДЕЛА. ТЯХНОТО ПРИСЪСТВИЕ В НАШЕТО ЕЖЕДНЕВИЕ НЕ Е ВАША ВИНА. А ЗА ВИНОВНИТЕ ВЛАСТИМАЩИ ЗА ВСИЧКО ТОВА - ОТГОВОРНОСТ, ЗАКОН, СЪД, А МОЖЕ БИ И СЪВЕСТ, А . . .

за тази тълпа хулигани и "революционери". Разбиват държавна собственост, бият полицаи с колове... Това ли е протест? И какво търси там този нагъл провокатор от Варна, с идиотска физиономия и пяна на устата?

За тези,които разграбиха държавната собственост.Които откраднаха дори водата и въздуха.

Пък и са и мръсни и миришат. Казва било защото нямат вода, ама това не е проблем на държавата, да се преместят там където има, ама-ха и хрантутници....

Варненските перничани ще възраждат руско средновековие с копейки . Боже, прибери си версиите.

Кои са тези "Възрожденци" - като слушам лозунгите им - все едно слушам Нинова!! И какво предлагат? - Да се върнем под патронажа на "Братята които окупираха Камчия и от там ни управляват с подставените си партийки - БСП, ДПС Атака и т.н.! Хора, мислете трезво! Тук не се поставя въпрос за водата а за преврат на законно избрано правителство след избори!! Спомнете си последиците от управлението на БСП и ДПС!! Харесва ли ви! Може сига да не е идеално, но няма купонна система, храна има в магазините и който иска да работи няма да е гладен!! Мислете от къде тръгнахме и къде сме сега1

Тръгнахме от двама космонавти с космическа програма "Шипка",а сега сме в боклука и без вода

Да му мислят гербавите! А след тях и следващите ако са същите боклуци

Сряда 12:00. Нямо Боко,няма Нинова,няма Доган! Всички под ножа мамичката ви мръсна!

Началото на края.

нерда Велико Търново!

язовир за Перник не прави.

Бегайте да копаете трапове за Тръбата, а не ми висете в Спешното, само за да се видите с хора, че вода йок! Ше ми пиете....

Възрожденецът Копейкин чии ли интереси брани, български или чужди?

Вървете си с мир ,защото народната любов расте всеки ден и тешко ви и горко ако пропуснете момента ....

ли казва това?

нормален българин го казва

Цитат: "Установява се самоличността на провокиралите напрежението пред сградата". А самоличността на довелите тези хора тук ще бъде ли установена и кога те ще бъдат напръскани с "безвреден" лютив спрей?

Какво има да я установяват? Костя Копейкин кой не го знае - новодомецът от декември за 250к лева в луксозен коплекс със Варна?

Нападение срещу министерство е опит за преврат. Този протест въобще не е невинен и не бива държавата да го неглижира, би било лош знак. Гражданите също би трябвало да излезнат по улиците и да прогонят превратаджиите, пресен е примерът от Турция. Гражданите буквално лягаха под танковете, за да спрат превратаджиите!

Абе умнико, на теб да не би да ти харесва свинската държава в която живееш? Ами занеси им баница тогава на тия, дето утре и на теб ще ти спрат водата. Да не мислиш, че като живееш в София си имунизиран срещу простотията и безхаберието на управляващите?

Чакай де ...още нищо не си видял ,ще го отнесете всичките ,които съсипахте България

Баце, що си под псевдоним, да не се криеш, а?

О, другарю гербераст, разбирам те. Сладък е кокала нали?

Възраждане са от Варна, не са добре дошли в София! Няма да им позволим да трошат столицата, използвайки орките!

А за гейовете и луковите може, нали.....

Триста орки щели да завземат министерство! Че и дори да го завземете, и да го запалите дори, ще превземете ли държавата бе, орки! Следващият път софиянци ще защитим града си!

15 000 софиянеца ли? Щото сте горе-долу толкова.

15 хиляди срещу триста!

там са тръгнали

Явно само перничани имат самосъзнание и гражданска позиция и не оставят да ги мачкат! Къде сме всички останали, които дишаме отровния въздух от отпадъците на цял свят? Които гледат безучастно как погребваме здравеопазването, образованието, унищожавоме природата си? Кокло човешки живота дневно губим от това крадливо и мутренско управление?!!! До кога народе? Събуди се!

Е за кво да се събуждаме , да заспим следващия сън ама червен ?

Докато всички си вярваме, че освен герб и бсп няма друга алтернатива и търпим тази мутризация, няма как да се оправим

съвсем прав. Ако се покаже на управляващите че няма да търпи народа да лъжат и крадат следващите които и да са ще имат едно наум. Трябва ясно да им се даде да разберат че са избрани да служат на народа и на никой друг.

Да, да и ма и други алтернативи, още по ужасни ДБ , ДСП

долни еничари с погани всичките заслужават да бъдат разстреляни на паметника Левски

Каква е тази наглост,че да наречеш част от българският народ Тълпа

Жълтопаветниците въртят пръсти и папагалстват , че бил руски проект. ДПС че туй са националисти. Мързелите, че туй са лумпени. БСП че тия може и да са им полезни. ГЕРБ се чудят тия откъде се взеха . Всъщност Възраждане е от всичко , защото това са хората на България. Това е България!

Ква България е Костя Копейкин бе , минал през всички партии , хем патриот хем подлога на руснаците ?

Така , така. То и слънцето е руско, защото е факт, че идва от изток. А кои всъщност са ГЕРБ - до един охранители, деца, племенници или шофьори на БКП величия. БСП са ясни - официални наследници на БКП. Нагаждачите сред жълтопаветниците съжаляват, че нищо не направиха и се чудят как да клеветят. Комунистическо ченгесарските прийоми за клеветене са ясни. БСП и ГЕРБ са едно и също. Но много умело се представят като противостоящи полюси. Същите крадци, мутри и безхаберни наглеци са. Червените са по- гадни дори. БСП опитва да се отърква във Възраждане и подава на ГЕРБ извинението за пред спонсорите им, че Възраждане са руски протежета. Руските мекерета са в МВнР! Котило на безродници тип Паси и Младенов синове на БКП отличници. Атака бяха спонсорирани през Москва от същите, които спонсорираха ДПС. И Възраждане като не се вписва в шаблона на комунистическите, но днес пребоядисани на либерали медии и активни граждани , всеки ги смята за част от лошите. А всъщност Възраждане е България. Такава каквато е след 75 години комунизъм в шарени лица.

Всички софиянци срещу Възраждане! Тези изроди подкокоросват хората на бунтове и да рушат в София!

Някои сякаш разбират свободата точно като заглавието на този коментар. Докато се освестите от наркозата на самовлюбения си снобизъм, високопсрни превземки и кухи илюзии комунистическите охранители ще продължават да мачкат. Елате на дебат, организирайте се, но толкова години нищо , абсолютно нищо не направихте срещу комунизма. Само накарахте другарите да си сменят боята, лозунгите и посоката на поклоните. Преди на изток, сега на запад. Това върви вече от 45 +30 години пред будните погледи на шопски интелектуалци.

Сополанко, кого мислиш, че можеш да преметнеш с такива долни манипулации?!

Какво търси в София онзи Варненски "революционер", който трябва да е зад решетките само заради днешните си акции. Подбудител на бунтове и призоваващ за разбиване на държавна собственост...и докога ще го търпят? Варна му е тясна и ето го в София...

Стой си в мишата дупка и чакай друг да ти върши работата. Покажи пример за свободно и проспериращо общество днес където и да е по света,което не е имало бунтове , за да спечели свободата си!

МАЙКА ТИ

Меката китка боце пръска хората с лютив спрей а иначе се правеше на велик и риташе найденов на времето по кокалчетата да покаже какъв велик воин е

Не знам ама в Сащ и всяка нормална държава при опит за влизане по този начин в държавна институция щяха да ги пръскат със сълзотворен газ за смазка и да ги ошамарят... Тия са професионални протестери... нищо общо нямат с Перник... Трябваше да ги набият и окошарят да копаят тръбопровода за Перник...който иска да помага с лопата и кирка да копае тръби със стачки и въздишки не става...замислете се как са правени язовири и други неща в Бг преди години....всеки да си изработи надника на строежа....сега пишем у медиите и се оплакваме ама никой няма да отиде да помогне да стане по-бързо работата... Да не би да няма фирми дето правят тръби в България...що не ги дарят или дадат по евтино за да имат хората вода...неееее тва не е наш проблем....

Ние след като сме си платили данъците и след като управляващите не са си свършили работата, но са гепили кинтите, да хванем кирките и тръбопроводи да правим, а те да продължат да гепят? Те това е гербаво комунистическо разсъждение. Ако народа продължава да си трае видя се че нищо няма да се промени.

Преди седмица бащицата обеща 45 дена и край на кризата. Времето тече, намериха ли тръбите?, Копаят ли? Никой нищо не казва по въпроса. Къде са журналята? Иначе по БНР днес ни информираха, че на протеста нямало перничани. Като, че ли това е най- важното.

Едни и същи хора са на всички протести за каквото се сетиш ЕДНИ И СЪЩИ ! Някой сетили се да попита тези хора какво работят , как се издържат ? Повечето от тях демонстрират доста добър стандарт на живот Не е ли врем НАП да се позаинтересува тези хора как си изкрват парите ? За циганите е ясно че генетично са ампутирани от нуждата да работят , ама май и сред българите има такива отличници

Едни и същи мутри са във властта от 10 години. Нищо добро не правят, но имат отличен материален стандарт. А че с протести на Възраждане ще се промъкват и тарикати на БСП към властта ще бъде отбелязано и спряно.

В най-демократичната държава в света - САЩ опит за нахлуване и рушене на държавна институция се счита за посегателство срещу самата държава и се приравнява на тероризъм Наказанията се сещате какви са Възмездието е бързо и сигурно - палки гумени куршуми , водни оръдия и прочие екстри Досега не съм чел някой в САЩ да е потрошил входната врата на някое министерство

2013 г. друго приказвахте. Умните разбиваха паветата, обръщаха кофите за боклук, но викахте браво.

2013 бяха същите с малки изключения.Някой по-късно се сетиха да изкарват пари с протести

Същото е и в Китай, и в Русия, и в Турция, и в ЕС, и в Иран, и в Израел. За разлика от останалите обаче в САЩ и ЕС отговарят на питанията от народа. И нови лица във властта не са най-близките охранители на бивш диктатор.

няма как по едно да се сравняваме, а по друго не, нали! По свобода на словото да се сравним! По доходи да се сравним! По БНП да се сравним, а?

Ще има протест на 29 Януари 2020 в 12.00 ч. пред праламента срещу ГЕРБ, но той УМИШЛЕНО е обявен , че е на Хотелери и Ресторантьори, което НЕ е вярно. Протеста е на малките фирми и обикновените хора срещу ДАНЪЧНИЯТ произвол на ГЕРБ. Срещу високите глоби, такси регулации и цялостната политика на ГЕРБ, обаче медиите и ТЕЛЕВИЗИЯТА лъжат, че е на даден бранш. Искат да излезе, че МУТРИ с Хотели протестират, а това НЕ е така. Прочетете в ДИР колко е противоречива статията и вижте да други места какво пише: https://business.dir.bg/ikonomika/hotelieri-i-restorantyori-izlizat-na-natsionalen-protest-na-29-yanuari Копирай и запази за по-късно! Изрода от ДИР трие линк към статия в ДИР. Изрод! Копирай това съобщение и го публикувай във Фейсбук, Туитър. Копирай поста и го пускай на всякъде!

А защо не ги ошамарихте както трябва , както се прави във всички демократични държави на запад , особено в най-демократичната - отвъд океана ? Защо не ги почупихте от бой , после да поспят на пода в ареста ? Какво ги гледате тези лумпени ??? Едни и същи на всич1ки протести! Професия "Протестър" ! Я ги пратете да копаят " Струма" през дефилето , заедно с ония другите зелени гниди и особено оня мекия Рамадан!

може и да ги напляскат ама като дойдат повече от 100 000 тогава ще видим!

Няма как да стане Срещу Орешарски не се събраха повече от 20000 че сега ли

Толкоз ще излязат ама на кукуво лято.

За жалост на българина сопа му трябва той от друго не разбира... да си отрежем по една еко дряновица и да се избием взаимно...да не мъчим останалия свят със себе си

Тикво, ти ли си бе ?

Голям хит.Вече старичък но още му се кефят,когато няма наоколо слухтящи товарищьи.

Спросите Марина Кравец что она любить?

Опазил ги господ перничани да разчитат на руски мекерета като малоумник от Варна. Къде по света държави близки до Русия са цъфнали и вързали,а? Та самите руснаци живеят зле,нищо че са богати с петрол и газ.

Вие сте жалки,така ли се ходи на протест,на протест се ходи на живот и смърт противогази оръжия и всякви подобни нищо не може да промените жалки пенсионери

Е ти за 10-20 лева толкоз те 99 процента не знаят къде е Перник... Повечето от тия муцуни ги има на всеки протест...то това е професия вече ама що не плащат данъци само?

Минусите щот не щете да плащате данъци ли?

Копейкин костя Копейкин костя ха ха ха

Каква е пък тая измислена партийка "Възраждане". Всичките за голяма работа се имат и гати нещастниците....

Няма и да намерят изход от водната криза всичко е лъжа и измама,само и само да се успокоят хората.Долни дебили БЕЗ КАПКА СЪВЕСТ.

На хората им писна, три месеца не могат да измислят решение за кризисна ситуация.

Оказа се , че тия хора дето им писна са от някакава партия, и то от Варна.... Ай сиктир...

в Перник и им го кажи това,но си сложи каската на шкембе-войвода!

а на теб ти е комфортно в кочината ли? докато не ти дойде ред за евтаназия

Бесен съм и отвратен от изказването на един б-----к от министерството ,че протестиращите не трябвало протестират пред МС . До като тези ,от тридесет годишната политическа измет не се махне (всички партии управлявали до сега ) нищо добро не може да се случи във България

Те ще се махнат за да дойдат техните деца и внуци. И после още 50 години българина ще поше у дира... тва е няма са опраим ... нивгаш

Аврора скоро ке гръмне боси,гладни, жадни винкели

Ще гръмне и ще се разпадне веднага.... И ще дойде курнелчето да ви го намести....язовира де

пак ще яхне метлата в Народното събрание и гневно ще обяви, че в БГ положението е нетърпимо. Зер, време е те да се докопат до копанята и мазния кокал.

Щом за теб Корнелия е ,,Кури" явно си духал с циничното си държание по погрешка на някой перничанин от протеста ,вместо да облизваш Нинова.Колкото до кокала за 10-те Бойкови години няма нищо по него ,освен яки кредити и заеми ,които ще връщаш ти и всички ние.Тежко им на тези които дойдат след Герб по волята на електората и пустинята оставена от Герб ,през която трябва да минем отново.

Ако не бе 45 години строеж на 132 язовира от национано значение и над 5000 от регионално сега щяхме да пием вода от Мисисипи! За 30 години "демокрация" бе завършен само Цанков камък при многократно завишени цени! Добре, че бяха ТЕ, та има какво България да пие и полива! На Нинова и стига само да срине крадливите пирамиди на Футболиста, облагодетелстващи рой калинки и щурци и да възстанови нормалното действие на икономиката по установените правила и закон! А е кривнала по пътя на Тенисиста, а сме я и нея свалили! Но поне да я видим как ще тръгне!

от комунистически глупости! Ще реши човек че в нормалните европейски държави в които никога не е имало комунизъм жадни ходят и язовири не са видяли. А защо не допуснем че ако не беше ни сполетял соца щяхме да сме много по-напред и вероятно нямаше да се озовем в тази ситуация.

"пожарникар" някакава кака му пречи!

изгонихме двама - триста на протест. А ако изгоним четирима - дали ще са шестстотин?

подстрекавани лумпени и няколко десетки червени тролове във форумите се потят да създадат представа за нетърпима ситуация в страната...Останалите си пият ракията и гледат по телевизията жалките опити на червените и спонсорите им да се докопат до власттта през задния двор.... А сега - юруш на минусите!!!

около 100 000 в Перник си пият ракията,и се радват,че няма да имат скоро вода!

да нямат никаква вина за проблемите на Перник? Да не би ББ да е строил тези водопроводи - гордост на социалистическата власт? Защо червените не заявят, че ще помогнат с всички средства бързо да се реши кризата, а тръгнаха да свалят правителството?

се гордее, че е червена крепост. И сега си избраха червен кмет. Защо кака кури не им реши проблемите? ББ ли е строил тези водопроводи и на ББ ли е заводът "Стомана"?

Добре, че Социализмът построи яз.Пчелина и тръбопровода с помпената станция да Стомана Перник, но 30 години безхаберие и тарикатщина при поддръжката доведе до това, че Стомана сега плаща по 13 ст. кубик, а всеки перничанин по 2 лв. и нещат да теглят вода от Пчелина защото ще им е по-скъпа! Другите водопроводи на ВИК не са ремонтирани 30 години, естествено е да са амортизирани! Защо сега започнаха ремонтите? Защо сега почнаха да се отпускат бюджетни средства за инвестиции? Къде бяха и какво правиха 10 години герберите?