Стотина души протестираха за поредна неделя в София

По традиция и тази неделя имаше протести в столицата- все по-малобройни. Едни от участниците-ВМРО, обаче се заканиха протестите им да продължават.

Обратно в новината

Коментари - Стотина души протестираха за поредна неделя в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

rado_7_6@

Реално следващият Нобелов лауреат в науката е наш. Убеден съм в това, няма начин при такива квалитетни хора като протестиращите да не е така.

Дай боже Герб да спечели изборите и не дай си Боже шепа лайна да тръгнат да бутат пак правителството,тогава,ще видите нормалните хора в тази държава дали,ще ви търпим.

Бог посочи на ГЕРБ бунището на Историята, но те се върнаха като служебно правителство Марин Райков. Не промениха избирателната система, а нали само Карл Майн четат, няма кой да им даде план как да четат Библиите, дето им ги подариха преди няколко дни. А там има една глава "ИЗХОД" на евреите от Египет. Епилогът на тази история е с издавянето на фараонът и войската му. Тоест, БУДА с МеВеРе-то на Цв. Цв., "цацата", "овчарката", "стругарката" и всичката крадлива олигархична свинщина.

Не дай си боже Герб отново да спечелят изборите, тогава ще видите какво са национални протести-България отново ще се запали от пожари!

Това са дирижирани протести с дирижирани искания. Истинският протест е един и е наказателна отговорност и конфискация на заграбеното от управляващите национални престъпници заробили народа за десетилетия напред. Всичко друго е пълна измама за шарани.

Защо не се разкарате разни там движения и онзи професия домуоправител ,кой ви плаща вие сте за съд ,че пречите на хората

Откога протестите станаха политически и водени от партии?

Манипулация, мокри сънища!

Само стотина помияра ли останаха в София,бе?!

Сега е времето за сваляне на маските на компрадорските марионетки. В момента тече, под шапитото на "АРЕНА АРМЕЕЦ", грандиозно шоу на цирк "БОРИСОВ". Хляб няма, но пари за зрелища има бол. ГЛАДЪТ Е ПО-СИЛЕН ОТ ТОКЪТ=ИЛЮЗИЯТА. ГЛАДЪТ ЛЕКУВА СТРАХЪТ, ОТ СТРАХОВАТА НЕВРОЗА ИНСПЕРИРАН

И слаб повей на вятъра,разнася отвратителната ти воня,другарю!Изглежда,че освен "гладен"си и нечистоплътен,политически искам да кажа...

Другарю милиционер, съжалявам за обърканото Ви съзнание. Нищо не може да се направи за Вас, освен като мене да се разболеете от нещо, при което да сте между "белият свят" и "отвъдното". Моят проблем е, че и в двата свята не ме искат. Тук съм политически нечистоплътен, за отвъдното съм духовно покварен.

Граждани, другари, Протестът - истинският, народният, неподправеният - идва на 13 май. Изборите , провеждани от Държавна сигурност, милицията и лумпените на страната ни, са катализатор на невиждан взрив от събрана от 23 години насам омраза срещу типове в сянка, които доведоха страната да разпад. До мизерия и самозапалвания. До нахалството на ГЕРБ и откритата реакция на простаците на Боко и Цоко. Граждани, няма да минем без цепеници, кръв и ексцесии. Западът за пореден път предаде родината ни, на него не може да се разчита. Въведоха колониализъм, феодална провинция и триумф на крадци на милиарди лева - вашите пари, с които трябваше досега да сме достигнали средното равнище не живот в Европа. Парите от пенсии и детски надбавки. С тях милицията и пъдарите отново искат власт за нови золуми. Лъжат безсрамно, откраднали атрибутите на ДКМС, ползват символите на една предишна младеж, която беше градивна и чиста, и вулгализират похвати, които вбесяват нормалните хора. Десните не знаят мярка, простотията и неграмотността при тях са на почит, омразата към Запада и САЩ са актуални както никога досега. Тези в ГЕРБ никога те споменават съюзниците ни в НАТО, въвеждат анархия и лумпени в управлението, взети от затворите. Това е контрареволюция, разпад и край на страната ни.

И ти си за 4-ти километър след 12 май...

Успокой се бе другарю, че може да ти се пукне гейското сърчице и да не доживеш до изборите. И не плаши с революции, знаем чи че сте терористи, защото ако си мислете, че ние, останалите от народа ще си седим по къщите и ще ви оставим пак да си правите революции и да си слагате крадливите комунисти начело жестоко се лъжеш. Ще има кръв, ако така искате, ще стане гражданска война, но комунисти повече няма да има, разбра ли?

Е,какво да искаме от такива като тебе?Само за простотии и мрасотии мислиш!Хората му дават п раво да избира ,то се насира!!!!Взрив на какво ,на голия ти задник или на тъпия ти мозък?

Събуждай се народе, дошло е "време разделно" или Те мафиотите или вашето бъдеще и бъдещето на вашите деца. Да ги изметем от мишите им дупки по министерства и болници!