Протести в София и Скопие заради "френското предложение" (видео)

В столицата ни недоволни се събраха пред френското посолство в София, а Скопие - пред сградата на правителството

Обратно в новината

Коментари - Протести в София и Скопие заради "френското предложение" (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майка им на РСМ

Боби нерегистриран и всички пишман патриоти и националисти като тебе,регистрирани или не,аман от вас.! Не си ли давате сметка колко вредите на България с приказки и действия .Македония е загубена още в1878 година.След двете световни войни -7 окончателно. Можем да имаме прекрасни отношения смея ида не р4овим непрекъснато в стари истории.Тази антибългарска истерия в Македония е заради ветото.Нима като продължим с инат5а си ще ни заобичат п0овече3 и щ е предпочетат България,Русия и Путин пред ЕС? Защото политиката на" разделяй и владей" е усвоена гениално от руските политици/ и не само от тях/.

Стига си досаждал с глупостите прикрит македонистки сърбомански трол.

Кирчо май направи грешка като остави Митрофанова и не закри цялото руско посолство! В руското посолство сигурно и котките са шпиони, не само готвача и чистачката!

Западните чиновници отново доказаха че думите и делата им пукната пара не струват! Какви еврогаранции са тръгнали да раздават, след като си врътнаха трътките няколко дни след собствените си обещания??!

Има някаква грешка. ЕС и Франция са посредници, а не гаранти по въпроса. Разликата преценете сами. Никой нищо не гарантира. Просто беше извършено национално предателство от 170 народни любимци.

Predvaritelno beshe saglasuvano podmianata na teksta ot Kiro i Macron

От ЕС до сега само лошо сме видяли! И от западняците като цяло, още от преди Освобождението.

Предлагам всички да излезем на национален протест " ВВВ- ВЪРНЕТЕ ВЕТОТО ВЕДНАГА" ДНЕС,УТРЕ И ВСЕКИ ДЕН ДОКАТО НЕ СТАНЕ!НЕ ИЗЛЕЗЕМ ЛИ СЕГА,ВСИЧКО ЩЕ СВЪРШИ...ТОВА Е ПОСЛЕДНИЯ НИ ШАНС!

Приетият текст от НС е програма минимум и дори някъде под минимума. Всяка корекция в него вече е недопустима подигравка.

Гаранция Франция Ето това е! Отменете незабавно решението!!!

от юридическа гледна точка. След акто е пренаписано, а новият вариант не е гласуван. , следва , че гласуването в НС е невалидно.

Никой не казва какво сме гласували. Става дума за няколко документа, а доколкото разбирам Франция е променила генерално идеята тези документи да са необходими за започване на преговорите.. сиреч ние можем всичко да искаме, ама гарантът ни няма да го гледа. Каква изненада за джендърите...

Ти гласуваш един текст,такъв какъвто е - буква по буква. Всяка промяна в този текст, прави гласуването невалидно! Не може да проименяш НИЩО в един договор постфактум. НС не е делегирало на Макрон управлението на родната дипломация. Ако някой се направи на луд, следва НС да направи уточняващ коментар.

Колко малко хора на протест в България,колко много в Македония,няма по разединен народ и безразличен към бъдещето на страната си от българския.Не ни е виновен Кирчо,Бойко и тн.,виновни сме си сами-апатия,примирение с всичко,спасяване по единично,липса на обединение-формула,която погуби България и вината е на всеки един по отделно

Македония е област от България. Както и Добруджа,Родопите,и тн. За съжаление Коминтерна забърка тая каша.След като накараха България да признае македонска народност че имало . Някъде към 1956 година май беше.

Трагедията започва с Берлинския договор обединил българите от Дан Стефанския,руски договор. В Берлин Европа ни разпърчосвс на 8 части во век и веков. Стамболов докарва Фердинанд от един бързак .Той изпраща цялата войска срещу Истанбул с в Македония малка група.Зад гърба ни гърци и сърби завземат Македония. Вилхем Втори

Аз пак неразбирам Македония сръбска ли е българска или албанска

И няма да бъде защото българите са предатели

до сливиците и те преглъщат без съпротива защото са членове на ЕС и НАТО. Французите не гарантират нищо и приказките че ние можем във всеки момент да спрем македонците са глупости. Много скоро ЕС ще определи македонския език като европейски. Кирил и Методий като македонци Азбуката като македонскА Децата ни ще учат че Самуил,Гоце ,Даме македонци България е фашистки окупатор каквато е била и т.н. След това Соросоробите ще обвиняват че Русия е виновна.......А ЕС е влюбен в България

Е кой даде Македония на Сърбите?Твоите "братя" руснаците. Кой да обвиняваме според теб? А на тоя протест се събрали 60 човека и дай да се съобразяваме с тях

Чрез Уикпедив ставаш Козяшки простак Берлинския,не Московския договор създава Македонския въпрос. Българите запяват Европо блуднице Вавилонскакръенице Македонска, трижди да си проклета и триклета Защо? Защото Берлинския договор ликвидира Сан Стефанска България обединила българите.А той е руски. И т.н.

Не искам да чувам за Македония, македонски език, Гоце Делчев, Ванче Михайлов, Динозаврите и т.н. Искам да чувам за ЕС, САЩ, просперитет, работа и пари. Интересува ме настоящето и бъдещето, а миналото е каквото е било и го няма вече.

Без минало... Нямаш бъдеще...... ИДИОТ.

Горивото гони 4лв,, боли ме за македонските мангали и историята.

То точно щот те боли за тия неща гони 4 лв . Как не рабират хората..... толко ли сме прости станали верно..

А къде е Слави и всички останали да заявят, че има промени оо догововора ? Май всички са за пред хората, а иначе не им пука.

От спирането на "Южен поток" България загуби над три милиарда лева! От спирането на строителството на АЕЦ "Белене", България загуби още над три милиарда лева. В основата на тяхното спиране бяха добре организирани и още по-добре стимулирани протести на "умни и красиви" дЕмократи и добре заплатена пропаганда в медиите. Ще спра до тук и дано всеки асимилира, защо българите не обичат янките?

Загубата на милиардите е най-малкото. Загубихме важни стратегически обекти, които щяха да накарат всички да се съобразяват с нас. Също показахме, че сме неспособни да водим собствена политика, политика продиктувана от интереса на България, а не на големите сили!

Ама хората гласуват за простия еднокнижник и "десни", които от 89' насам се надпреварват да подаряват България на чужденците. Помним хубавото Наде какво правеше в самолетите на чужденците, помним Мегленка... Но уви, щом ДСБ и СДС още са живи и в политиката, няма спасение. Доказателства всеки ден, най-вече в София

А периода 1941 44 гг България влиза в Новите земи не като собственик,те са немски,а само административно да ги управлява за да могат немските войски да отидат на Източния фронт срещу СССР. Българската администрация вдига данъците два пъти. Наричат македонците въшки 11800 евреи от Вардарска и Егейска Македония са закарани и изтребени в Треблинка Властта плаща като в Старите земи по 50000 лв за отрязана комунистическа глава. а нямало фашизъм. България де факти окупира югославски и гръцки земи. Преди време само идиот може да предложи Ванчето за име на Бълг.клуб в Битоля. Той е откровен фашист крил се е Хърватско които му уреждат среща с Хитлер. Югославия дава срещу фашизма 1 млн 400 души жертви. България е победена фашистка държава и ако не беше Сталин ставаше картофена нива Политическата класа от Освобождението до 1944 беше антируска.Повефе 4 войни и загуби 4 войни ,42% територии и над 500000 убити мъже. Гл военен съветник на Тито е сина на Чърчил. Той е причината за македонизма на Тито. България е победена без никакъв авторитет

Доколкото помня от историята в училище, и Хитлер ни е приласкал за каузата си с Македония. Вечният сценарий.

Вив ла франс велика държава

Изработи ли ни макаран, изработи ни... Е, вервайте си на обещания без покритие колкото си щете...

За северно македонците по един хуй в гъза, да си научат историята от 1945г до сега и да си признаят за всички мръсотии, които са правили на българското население.

Макета, вие станахте по̀ сърби и от Милошевич. Обединете си се пак с тях, кръщавайте си децата Ивица, Йовица и Неманя и се радвайте на плескавици, Лепа Брена, гледайте Цървена звезда. Нищо българско не е останало във вас. Вие обичате повече албанците мюсюлмани отколкото българите. Защо ви е Европа наистина?!

Че няма да стане... Но в мечтите дето се вика... 100 годишно вето без право на отмяна, докато не се сменята увредените поколения българи от руснаците и сърбите... А самите македонци да преосмислят нещата... Може и генетични тестове да си направят...

jingiby

Най-добре ще стане, ако скопците-сърбомани се самоблокират за още 20-30 години...

Македонското ВМРО по- тъпо от нашето ВМРО.:)

с показателите за България, те посмъртно няма да искат влизане е кенефа ЕС

Ами иницирайте референдум и ако народа реши да излизаме. Имаш ли представа как беше преди ЕС?

Путинофилът е специалист икономист. Страда за погубените ни заводи и "унищожено селско стопанство", но не разбира как така днес износът ни е нараснал многократно от времето на бай Тошо. Гордее се, че сме продавали оръжие на няколко континента, но точно сега не трябва да се възползваме да печелим кървави пари и да застрашаваме човешки животи. Работи в западна икономика, иска западни приходи, но мечтае Русия да ни управлява.

През 1988 г.Бг бе класирана на 28 място в света по всеобщия показател на ООН Виж сега на кое място сме и си гтюръмни Козяшката чутура

Мммм-дааааа, кой ли плаща двата народа да се мразят? мУтрАфоровна, пошла на моZZквьй во поезду.

Мутофанова от София директно с антуража си заминава в Скопие, да брани македонската история и език.

Тъпа

Пак 30 дебила отразявате с огромна статия. Някой от вас бил ли е в Македония? Тя е тотално завладяна от русия. 99% бензиностанциите са Лукоил. Ще пречат до последно, защото ако влезе в ЕС, русия няма да е в съсояние да я ограбва както сега. А това, че Макрдония е била част от България е пълна глупост. Не е възможно поради релефа. Страната откъм България са само чукари, по които и козите се затрудняват да се катерят.

Голям протест - 8 човека. Бамааму

винаги сте надували и винаги ще наувате френските кавали! хайде пак на избори за да изберете пак същите и за да ви наврат в поредната катастрова!

хахахахаахахахаха смях смях хахахахахахахахахахахахаха ахахахахахахахахахахахаха ахахахаахахахахахахахаххаахахаахах ахаахахахахахахахаахха ахахаахххахахааххахаахахахахахахахаха ахаххахаахахахахахахахаахахахаха ахаахахахахахахахахахахахаха

Свалянето на ветото за РСМ беше национално предателство от тъпанарите в Парламента, избрани от тъпанарите извън парламента

Ти прочете ли го предложението лично или така ти казаха да напишеш?

"Не предавай България заради болшевишкия македонизъм в РСМ "е по точно,вместо "Не предавай Македония" което не може да бъде разбрано от франсетата.Сменете си плаката ей!С отстъпки не става,Макеполитиците хитруват и манипулират затова уж компромисно,а реално против БГ.Страх от истината,а не трябва!Мицковски ще стане още по агресивен и арогантен,затова дипломатите ни трябва да си опичат акъла и всички политици,защото истината за сърбомакедонистите е фатална за лъжите с които облъчваха техните.И пак " фашисти" за да впечатлят европейците ,и то след всички жертви от българската държава за да им се помогне и с финансова помощ по време на " окупацията" със строителство,с освобождаване на заграбените имоти от сърбите ,освобождаване на военнопленници и това да се представя пред света като " фашизъм" ,а те реално не са разбрали какво е през тези 5 г..Да се изпрати нота срещу обидите;.Защо пропускат Германия,Италия. Не знам как ЕС ще разбере реалното,ще спешно и официално да се представи позицията ни в ЕП за да научат за ролята на Коминтерна и създаването на този агресивен фалшификат " македонизъм" с насилие и крайни жестокости на етническа основа и които продължават да се поддържат чрез платени политици.Така или иначе следва битката продължава до край,ако у нас не се огънат.

Дреме им на Макарон, на ЕС и на НАТО за руския троянски кон - България. Предателите не обича никой, дори и господарите в Кремъл, на които слугуват. Ние сме скапаняци, всеки не ебава както си иска, защото сме прости, завистливи и страхливи андрешковци. Надали има друг народ по света с толкова много национални предатели, слугуващи на чужда държава, която ни счита за враг, дори и държавния глава е руски агент, ниновна, копейкин, трифонов, янев, сидеров….. и останалите отрепки са на руско и девление от по 4000 на месец, както стана ясно…

Протеста в БГ е символичен,но логичен предвид френските промени без съгласуване,уж да угодят на "македонистите",но нашия протест е малък.А отсреща в РСМ- то Мицковски и други е повел хиляди срещу френското предложение,което реално устройва тях,а не нас." Не ,на българизацията" казват,и още да не се променя нищо от историята и образованието,т.е. както си е ,така да влязат като различни,дали си били кръвта и т.н.Или уловката е същата както досега ,да се потули фалшификацията ,да остане зомбирането с десетилетия,репресиите и което си го знаем.А това че родовете са разделени на различни етноси и принудени да се не поглеждат няма значение.Може да предадат дедите си и сменят произхода им,какво толкова,зависими политици и рускосръбски подлоги и към днешна дата.Разчитат отново на натиск срещу нас и ЕС,за да остане същото.Лъгаха народа си,настройваха го,манипулират,не посмяха да кажат истината и сега да се обърнат е как!Но ще видим!

Какъв македонски проблем има м/у България и Франция ? Проблем е Ньойският договор ! Проблем е затварянето на реакторите на АЕЦ Козлодуй ! Проблем е гаранция Франция , но ние плащаме ! Политическата ни клика е васална поради подкупността си за блажене и мазане , без ум и разум , без труд но с голям апетит ! Ще дойде новият Народен СЪД , предсказан е ! Искам МИР за България , не искам да воюваме за ингилизите , който ни требят с помощта на османците 350г Не съм робот , РОДОЛЮБЕЦ СЪМ !

4k 'протест' :D

сус бе макета писна ми от вас.

Това че шансоните са го предложили означавали че ние трябва да го приемем?

Нали вдигнаха ветото, какво повече? Измамените камили.

Нови избори и към референдум - "Напускане на ЕС и НАТО!" При такива "приятели", врагове не ни трябват! А и оттакива Педерастки организации, ннямаме нужда!

На ЕС им е все тая за българския национален интерес. Просто защото за тях държава България няма. Има някаква васална територия, която им пречеше да добавят нови капиталови пазари към съюза. Инсталираха просто Киро и той тотално ни закопа. Решението от тук нататък е само едно. Излизане от ЕС и нов народен съд за предателите.

Какво очаквате от национални предатели? Да дойдат скапаните ниполитици идаоняснят - катокак така,македонският език не е български! И Б. Борисов да го обясни - също! А после, сите идиоти, пешком към Софийския или пеш, на прибежки и с плуване - към Белене

Протестна нота дали има от правителството или си налягат парцалите защото това им е била целта на предателите ?

Славуцо North Macedonian in space Шо стана брато Купихте ли му скафандерот А бе Кой да питам

евроатлантически партньори..... И в какво точно са ни партньори ? На преебаването му викаме партньорство? ...

А трябваше “Протеста” Да е под наслов Да го духа Сърбия

Тея франсетата нещо се правят на много отворени. Ще ни играят тука има , тука нема. Аре баста и гонене на посланика.