Мирни протести в страната, в София потрошиха кола, 24 души са задържани

Започналият мирно протест в столицата завърши с неприятен инцидент на Орлов мост. Там протестиращи изпотрошиха колата на шофьор, опитал се да премине през блокираното кръстовище и ударил двама души. 24 души са задържани, съобщиха от СДВР. В останалите градове протестите преминаха мирно.

Обратно в новината

Коментари - Мирни протести в страната, в София потрошиха кола, 24 души са задържани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Личи си ,че са деца на мутрите!Само на ГЕРБ са тия "лумпени" както ги нарича ББ!Те не са от нормалните протестиращи!Провокатори тъпи!

Хората които протестират са много мирни като ги гледам на снимката :) А и снощи гледах отблизо колко бяха мирни. Просто още малко ще бъдат търпяни тези безчинства...ама много малко...

Като сме се събрали тук все умни главици, хайде първо да си отговорим на въпроса - КОЙ и ЗАЩО спретна на народа ни този нискобюджетен уличен екшън? Защото накъдето са тръгнали тези мирни протести скоро освен гладни по улиците ще има и много набити. Не знам протестиращите как се разбудиха, но при мен не се получи, защото от известно време сън изобщо не ме е хващал да се чудя, как така след проваления референдум за Белене ни излязоха едни високи сметки за тока в края на зимата, когато всички сме вече с обострен синдром на дълбока зимна депресия, която скоро ще прелее в пролетна умора(демек в най лошото ни настроение през годината) и то само няколко месеца преди изборите??? Дайте да помислим, че тези глави не ги носим само за украшение.

Толкова сте прости това лумпените че незнаете как да си искате правата :))))))) М...а в...д.. ..а дошли сте тука от селата селяни убити и трошите София...не е далече времето когато ще ви изринем като лайна от тука!!!!

Един път да съм съгласен с Х.П.

НОрмално,герберастите пият вече от мъка и газят хората,главния шопар получил хипертонична криза,спокойно бе ,останете живи за да видите как ще го издухате на изборите

ТИЯ ДЕТО ГАЗИХА В КАТУНИЦА ОТНЕСОХА ПО 7 ГОДИНИ! ИСКАМЕ И ЗА ТОЯ КАУБОЙ ПОНЕ ТОЛКОВА ОТ СЪДА!!!

Tи знаеш ли какво е това да те сгази некой? :) Е стой ми на пътя следващия път и ми ритни колата и видиш да ще мина през тебе като комбаин :)

Ела довечера на орлов мост мъжага Ма като те гледам интернет боец си само.

Абе пич (извинявай, ако си пичка), и ти май си от дрогираните. В началото си абсолютно прав! " ...да стане, за да си види до къде са я докарали протестиращите лумпени. До анархия.Това е анти народен протест, а не в защите на народа"!! После , обаче , изперка. Какви БСП-та и ДПС-та сънуваш.Ако става въпрос за комунисти, те винаги са били най-много в ГЕРБ, начело с мутрата, бивш член на БКП! И си прав, че те нямат място в управлението на страната.Колкото до социалистите, които са носители на левите идеи, ами погледни кой управлява в момента във Франция?Погледни какви са резултатите от изборите в Италия, пък тогава се пробвай, пак, да коментираш по-умно. ПС. Впрочем, комунистите (не съм им фен, но това е факт) не само, че никой не ги гони, ами в много страни, включително и в САЩ, имат силно парламентарно присъствие. В Гърция, например, на изборите през май 2012г гръцките комунисти спечелиха 8,45% от гласовете и 26 места в парламента.(нашите СДС+ ДСБ едвам, заедно, събраха 4%) А ти се сети коя е в момента най-мощно развиващата се икономика в света и започвай да учиш китайски.

искам забрана на колекторските фирми и забрана дейноста на частните съдия изпълнители

Много искаш.

( Е това ще получите с тоя пумиярски подход където чупите наред....КОЙ СИ ТИБЕ ДА ИКАШ? КОИ СТЕ ВИЕ ? Че немога да се сетя:)

всички в София а и не само в софия карат надрусани напушени нашмъркани алкохола е помежду другото

Ако някой още не знае - без протести ни чака пълно изтребление и това е! Да видим Гърция- все ще фалира, все е зле, но някой да дойде и да ми каже, че доходите им са станали по-нисли от нашите..... ако стане така ще запалят държавата, че за какво им е държава, като ще ги остави на улицата!

Никога не сравнявай Гърция с България,нещата са различни. Вложените от европейските банки в Гърция пари са толкова много,че никой от тях не се и замисля реално да отсвири Гърция от ЕС,понеже шанса да се върнат парите ще е нулев,а и сега Европа все още може да ръководи,макар и непряко политиката в тази страна.България е просто поредния спечелен пазар за техните боклуци,източник за природни богатства и суровини и евтина работна ръка.Вложените авоари у нас са минимални,изхвърлянето н страната ни от ЕС дори не е нужно,достатъчни са шенгенските ограничения и тези,които Великобритания и други като нея ни налагат.Да не говорим,че когато става въпрос за далавери византийците са всеизвестни майстори в занаята,а ние винаги сме се мислели за Хитър Петър и винаги сме яли и солта,и лука,а накрая сме яли и пердаха.

Естествено, че е в протестите. Затова има толкова много провокатори.

Протестиращите са боклуци и нямат подкрепа, поне в Сф

СВОБОДНА СОФИЯ, СРЕЩУ ГЕРБ И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!!!

Човече,не бъркай понятията! Боклуци винаги е имало,но да ги оцветяваш в партийни цветове е грешка.Тези пикльовци и пикли имат сив,безпартиен цвят.Те са готованци,живеещи на гърба на мама и тате като паразити,интересува ги само техния живот и плюскане,срещу малки суми са готови да безчинстват в полза на всеки,а най-често го правят единствено за собствен кеф.Не ми сочи Боко мутрата като фактор,който може да защити хората от тези лумпени,него го интересува също само собствения интерес и мания за величие.Партиите от всякакъв вид също не ги интересуват реално тези проблеми,използват ги и после се дистанцират.Най-много лаят днес тези партии,които добре знаят,че нямат реален шанс за влизане в следващия парламент - сини,Атака,ВМРО,Капон,новосформирани партийки.Те имат най-голям интерес от безредици,те се стремят най-много да яхнат вълната на недоволните,белким ги огрее и тях властта.А ГЕРБ паднаха не заради причините,които сочиш,а защото се провалиха тотално във всичко,единствено финансовата стабилност,която демонстрираме пред ЕС е неоспорима,но тъкмо тя доведе до страшната бедност сред народа.Дянков дойде,разви си философиите и ще си замине за САЩ,а ние ще търпим последиците от експериментите му.Чак Боко го разбра това,но ти явно още не си го проумял...

Учуден съм какви са тези "хора", дали негативен вот (-) на този точен коментар? Не са ли същите, които трошат, палят, хвърлят камъни и бомбички? И ги организрат, подкрепят морално и финансово от същата тази престъпна партия, справедливо заклеймена в коментара на stovar! Да не позволим на комунистите отново да ни стъпят на врата и да ни пият от кръвта!

В такъв случай да изхвърлим боко тиквата от политиката, защото той е от най-червените комунисти и от милиционерски род?

БЪЛГАРИ, СЛЕД ОПИТА ЗА УБИЙСТВО НА ЛИДЕРА НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ВЪВ ВАРНА, СЛЕД ЗАПЛАХИТЕ ЗА УБИЙСТВО НА ЯНКО И ДРУГИТЕ МОМЧЕТА ОТ СОФИЯ, СЛЕД СНОЩНАТА "СПОНТАНА" АТАКА СРЕЩУ НАРОДНИЯ ПРОТЕСТ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ИЗБЕСИМ МУТРО-КОМУНЯГИТЕ НА СТЪЛБОВЕТЕ ОКОЛО ПАРЛАМЕНТА! НАРОДЕН СЪД И БЕСИЛКИ ЗА МУТРО-КОМУНЯГИТЕ !!!

Точно да ми отвържат ръцете съм те намерил за 12 часа :) Даже няма да ме видиш само ще ме усетиш....

Довечера отивам на протеста с фотоапарат, няма да протестирам, само ше снимам идиотите н орлов мост. После пращам снимките в РПУ-то да решат кво да правят с тях ! Аман от идиоти ! Аш бачкам цял ден и после някви пиянио олигофрени да ми пречат да се прибера в къщи !

Не си мисли че си единствения, който се е стил за това. Не всички полицаи са глупави. Из между протестиращите забелязах на няколко пъти хора, които си водят записки и от време на време снимат когато някой почне да се държи по-буйно. Това са цивилни полицаи. Те не провокират никой, просто събират информация и след месец-два като утихнат протестите ще започнат да привикват за справка идиотчетата и да им налагат глоби или да им повдигат обвинения.

Може и да си прав,но кой им плаща на провокаторите,да вземат да кажат най накрая Полицията.Срещу Тоягата и Майчиното мляко ще си кажат.

НА ТОВА ГАМЕНЧЕ ДЕТО СЧУПИ СТЪКЛОТО НА КОЛАТА И БЯХ НА МЯСТОТО НА ШОФЬОРА ЩЯХ ДА МУ ИЗВАДЯ СЪРЦЕТО ПРЕЗ УШИТЕ - ГОЛЯМ КЪСМЕТ ИМА ТОВА МЕКЕРЕ,ЧЕ НЕ БЯХ ТОЧНО ТАМ В МОМЕНТА !!!!!

Леле колко сме силни зад клавиатурата. И това любимо "ако" по-скоро щеше да се омажеш с него.

АКО ИСКАШ ДА СЕ ВИДИМ С МОМЧЕНЦАТА И ДА ПОГОВОРИМ ЗА ТОВА ИЛИ ОНОВА - БУХАЛКАТА МИ СТОИ ПОД СЕДАЛКАТА .... А ?

....в конкретния случай, кой бил дрогиран, пиян и кой не, не мога да кажа. но това е просто опасен симптом - според мен, тези момчета са същите агитки , които обичат да трошат седалки на стадиона, развяват знамена със свастики , а след мача потрошават автобуси и каквото има падне. Никой не им е плащал, сега е ударил техния час, сега тяхното хулиганство се "легитимира" като протест, като революция срещу системата. И никой не ги пипа, защото видите ли, били "Протестиращи"!?! Полицията ги знае, но явно има скрита воля това да продължи, за да се опорочат протестите.Ето, Премиера заяви, че бил свален с "метеж"?!? Къде го видя тоя метеж, че не разбрах?? Разбирам в парламента да беше влязал брадясалия и рошав Андрей Слабаков с една двуцевна лупара, барабар с дружината и знаменосеца, но в действителност народа си протестираше мирно и демократично. Цветан Цветанов каза едно вярно нещо - че сред протестиращите има криминални елементи.....всичко друго е заиграване и спекулации на политическите сили.

Ти не си човек така че никакъв коефициент на интелигентност не е валиден за теб.

Абе ей журналисти мили, Вие дрогирани ли си пишете материалите? Кога 20 олигофренчета с качулки и бири в ръце станаха мирно протестиращи? Едно лайненце с качулка след като му счупи задното стъкло веднага тръгна да бяга. Защо бе? Нали е голям мъж? Ако аз бях на човека с Опелчето щях да ги изпотроша.

Не не се прави така! ЕТО КАК СЕ ПРАВИ:на следващия им "протест" влизам между тях и един по един ги лекувам след "протеста"като си отиват в къщи...аз си знам как.....

От къде накъде 30-30 олигофренчета с бири в ръцете ще ми пречат да се прибра в къщи след тежък работен ден? Не са прави тези, които критикуват полицията, когато явно трябва да се намеси и да даде един хубав урок по възпитание на тези идиотчета. Иначе става страшно - и на мен ми идваше да мина през тях с пълна газ и завъртане на автомобила.

Тези лумпенчета са платен опит за дискредитиране на протестиращите. Няма да ме учуди, ако и "шофьорчето" е част от сценария.

тва са автентичните протестиращи.

Група лумпени нападна шофьор и му потроши колата, после се оплакваха че ги болят краката / от ритането на колата /. Ако на тия мизерници им бяха взели проба за алкохол и наркотици, сигурна съм че и те са се подковали добре преди да виснат на пътя. Като защитавате такива безобразия им ставате съучастници! Простестът отдавна се изроди и сега от него имат полза само комунистите и руските им приятели, които си гонят целите безмилостно. Какво може да се очаква от хора, които се държат все едно са пуснати от гората? Те ли ще оправят държавата, те ли ще говорят за закони и ред, след като ги виждаме, че са пияна и разюздана пасмина? Не ги защитавайте, спрете се, ще съжалявате един ден!!!

Ще почнат да ги публикуват като почнат да ги намират застреляни или наръгани по преките......тогава и в моргата ше ги публикуват.

Защо МВР не публикуват снимките на задържаните за да могат протестиращите по лесно да ги разпознават - нямат интерес

...които ритат и бият хората :) бил съм там!! Даже някои ги знам от кои квартали са :) Ако не се земат мерки да се разгонват тия които сеят насилие по улиците ще има големи саморазправи! Това го гарантирам 100%!!!

НЕ мирни, А мини протести на ЛУМПЕНИ и ДРОГИ. Отразяващата протеста също. Всичко видяхме от отразяващата камера-коментара не отговаряше на картината.

В мътна вода риба се лови - стара истина.Винаги най-отгоре изплува мръсната пяна,случайност е факта,че водача на автомобила е бил също криминално проявен.Подобни случки имаше и в предишните вечери,само че явно не бяха новина за медиите.Освен изолирането на подобни боклуци по време на протестите трябва да има и краен час на протестите.Тези боклуци са страхливци,които винаги крият лицата си,не действат на светло и винаги бягат от отговорност за действията си.Гледах и нафиркания дебил пред президентството - този в живота си на търтей никога не е дал и стотинка на държавата,гледа си единствено собствения кеф и по никакъв начин не може да бъде наречен протестиращ.Същото важи и за тези пикльовци и пикли,които нощем "блокират" кръстовища,а реално са безполезни за обществото готованци.Такива нямат място на протестите,не може да бъдат третирани като протестиращи,а като хулигани и полицията не трябва да се страхува да предприема законовите мерки спрямо тях.Всеки,който застане в тяхна защита трябва също да отговаря за това си поведение,анархия и беззаконие не трябва да се допескат,те са във вреда на всички българи.

А ти кво се правиш, че незнаеш как след няколко литра бира не си спомняш кой ти е бръкнал в задния джоб! Гледай репортажа, ще видиш щастливите физиономии на трошащите колата, а после манипулирания със същите тези които след ужаса който са преживели ритайки и блъскайки са усъзнали че са се наранили докъто чупят - и все пак те нямат вина че колата е била там на пътя им....

Мачкайте лумпените! Като ги оставя полицията да блокират кръстовища, да ги изнесеме на капаците на колите си!

Не съм фен или адвокат на полицията,но защо не си помислиш как би се изтълкувало от "будната" ни общественост и медии своевременна и ефективна намеса по отношение на лумпенчетата? Веднага ще ги обявим за поредните пострадали протестиращи,ще говорим за полицейско насилие и ще искаме полицейски оставки.Майстори сме да се възмущаваме,когато нас не ни засяга.Да не говорим за неистовия вой,който ще нададат родителите на същите тези боклуци за претърпените "страдания и стрес",които чадата им са претърпели в ареста.Медиите също им дадоха думата да се правят на герои,вместо да ги порицаят.Я си представете как ще се чуствате вие,ако детето ви е болно,карате го спешно в болница,а хайка такива дрогирани и пияни дрисльовци не ви пуска д преминете? Май друга песен ще запеете тогава...

Какво става в тази държава? Всеки един а когото пишат по медиите все "криминално проявен" и "добре познат на полицията". Държава от престъпници.

Гледам че има много сукалчета на по 20 год, които пишат и искат "Народна власт", "Народни комитети" р "Национализация" и т.н. Искам да им кажа да попрочетат за Октомврийската революция през 1917 която идва с подобни идеи и някои от нас знаят какво стана след това. Но когато хората са неграмотни и прости - лесно се манипулират.....

Мерки срещу престъпността!Винаги ще има измама докато този който ти замерва употребената енергия ти взема и парите.Те са го измислили и за това първата им работа когато дойдоха в България беше да сменят старите електромери които си бяха по БДС с тяхни манипулируеми.С тези тяхните могат да си правят каквото си искат и това ще се докаже ако има кой разбира се да доказва нещо в тая корумпирана държава.И какво излиза тогава че и тук трябва да се мисли за независим орган организация,фирма или граждански контрол които да замерват консумацията на тока разпределителните дружества само да събират парите за изразходваното.До къде я докарахме хора!!!В нашата държава не само нашите мафиоти да крадат, ами да научат и Чехи и Австрийци ит.н....да правят същото.Това вече не се търпи!

Рита, ти въобще прочете ли материала или само заглавието? Шофьорът е бил пияният в цлата история и се е ВРЯЗАЛ в хората от протеста!

Гледах репортажа. Въобще не е така, както го описват. Те се хвърлиха в/у колата и я потрошиха.

Докога полицията ще си затваря очите пред безчинствата на 30 лумпена които тероризират 2 млн град?!!! Аман от криворазбрана демокрация и поредните изпълзяли идиоти!

Десетина комсомолци продължават да тормозят милионния град, което е поредния автогол на Станишев.

МАЙ ПРОТЕСТИТЕ СТАНАХА САМОЦЕЛ?Все повече хора се питат - Тези протестиращи не работят ли, не учат ли? Или им хареса да метлосват назад-напред по улиците и да пречат на другите?

ДО КЪДЕ СЕ ДОКАРАХМЕ: ГЛАДЕН ЧОВЕК Е ВЗЕЛ ПАРИ, ЗА ДА МАЧКА ПРОТИСТИРАЩИ?! ДО КЪДЕ НИ СДОВЕДОХА ПОЛИТИЦИТЕ, ЗА ДА СИ ПЛАТИ СМЕТКИТЕ СИ ПРОДАВА ДУШАТА?!

На тия лумпени народ ли викаш? Това ако беше в някоя нормална държава щяха да са им завряли по една палка в задниците мноого отдавна! Ами са търпериви шофьорите, че не слизат да ги смелят тия лайна!

Вярваш ли си на глупостите, които пишеш? Тия изроди, които висят на кръстовището, точно те май са взели пари да въртят зулуми и да правят всичко възможно да предизвикат полицията, за да може после другарят Гей и компания да реват по телевизиите, че в България има диктатура и произвол?! Абе вие за луди и слепи ли ни взимате???

Омръзна ми всяка вечер платените провокатори да спират движението на Орлов мост и да спират движението на хиляди хора.Хората в колите и градският транспорт се връщат изморени от работа и трябва да чакат на шайка пияни младежи да се разхождат.Репортерите на БТВ ходят след като послушни пуделчета и ги пита "Какво ви е младежо".Като сте обективни попитайте чакащите.Тези младежи трябва да платят щетите за колата.По този начин се подстрехава хаоса.Аз също съм срещу монополите, но не съм отишла да троша и паля.Който иска да протестира нека стои пред парламента , ане да пречи на обикновените хора.Това което показва БТВ не е лицето на българският народ.Стига манипулации-този сценарии сме гледали през 97 г

Некадърно измислено и манипулативно заглавие!!! На кого служи link? От материала става ясно, че "Пиян без книжка се вряза с кола в протестиращите на Орлов мост". Ако този лумпен не се беше опитвал да прегазва хората, никой нямаше да му чупи стъклата. Изключително манипулативно и дезинформиращо заглавие!!! Стегнете се, link!

Че си селянин е ясно, ако не беше ще знаеш, какво е гражданска позиция и толерантност в голям град. Ясно е и друго, че си селско парвеню, водено от алчност и тесен мироглед. А аз съм от София и работя с 1 заплата малко над 1000, която обаче не стига. НА ВСИЧКИ КАТО ТЕБ ТУК ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ ОСЪЗНАЕТЕ, ОСОБЕНО АКО СТЕ С ДЕЦА!

Асене, Ти се осъзнай.

Абе малоумнико, лумпен смотан... кой си ти че да ми пречиш. Свободата на всеки индивид се простира точно до свободата на друг. Когато осъзнаеш това лумпено... тогава ще бъдеш човек. Искал си да не плащаш ток.... ми що го ползваш. И на мене ми се иска, но няма безплатен обяд. Като си тъп или мързелив ще си безработен, лошото е че ще е за цял живот...

ЛОШ МАТР'ЯЛ - протестиращите - без разрешение, водача - хем пиян хем без книжка, управляващите - безотговорни, народа - беден, децата - прости, демокрацията-ХАМЕРИКАНСКА. Ха да ни е честито! Това СОЦИАЛИЛИЗМА НЕ МОЖА "ДА ГО ПОСТИГНЕ"

Трябва всички да започнат да се врязват с колите си в тая сган на орлов мост.

Протестите снощи които показаха по новините по БТВ НА ОРЛОВ МОСТ не бяха мирни това беше сган от хулигани нападащи мирни хора .

Поздравления ! Най - после един здравомислещ човек в тези форуми .

Поредният простак, без грам морал и знаеш ли сигурно си от тия дето си хвърлят боклука през балкона и е дошъл в София, която такива като теб си мислят, че е боклучарник за всички изостави ли си родните места и дошли да окупират столицата с нахалство и наглост. Ще работиш, но ще се съобразяваш, а ако мислиш да газиш се върни на село, там и без това всички карате колите на баща си без книжки.

А какво точно означава "регистриран" за еди-какви си пресъпления? Може ли някой да направи смислен превод на този израз на който и да е чужд език? След като е "регистриран", защо не е осъден? И как така е "регистриран" за "поправка на официален документ" - т.е. фалшификация на домумент, а не е могъл да си изработи една шофйорска книжка? Налратко - хем е престъпник, хем е некадърен престъпник, хем е на свобода!!! Ега ти! Така и така ще променяме конституцията и изобщо "модела", защо не помислим и за тези неща - какви са тези "регистрирани" престъпници? Да не би да има някакъв еквивалент на Търговския регистър сред престъпния свят?

Рекетьори на Орлов мост.И това доживяхме-рекетьори на Орлов мост.Събираш 10-15 приятеля по чашка,партийна принадлежност или просто се чудиш какво да правиш и заедно спирате движението на Орлов мост,защото така ти е кеф,или никой не обръща внимание на тъпите ти искания за свобода на еднорозите в Тетевен.Кой ще защити закона?Никой.Хаос-идеално време за комплексирани индивиди.

Е сега пак ли са виновни управляващите...

Макар и в оставка,никой не е снемал функциите и задълженията на МВР.Така,както можаха да опазят от народната любов,включително и с бронирани машини,управленците ни на 19.02.2013 г.,по същия начин са длъжни да изпълняват задълженията си и при охраната на обществения ред.Вярно,рискуват да си навлекат упреци от фалшиви медийни журналисти и правозащитници,но това просто им е работата.В това отношение - ДА, МВР абдикира от задълженията си в момента ! Лесно е да се пъчиш в лъскава униформа,да се правиш на велик в спокойни дни,да рекетираш гражданите на основание на служебното си положение,но трябва да си на мястото си и тогава,когато нещата са напечени.Затова - ДА,управляващите в оставка СА ВИНОВНИ,че допускат подобни идиотщини,мислейки за избори и рейтинги,а не за страната ни!

Време е вече групичките, които затварят кръстовищата и нарушават правата на стотици хиляди граждани, да протестират по парковете и да не пречат на хората, които имат работа.

Искаме още такива шофьори! Газим!

Щели сте да газите, пречат ви протестиращите! Това чели ли сте "Задържан е шофьорът - 28-годишен. Проба с дрегер отчела, че той се е качил зад волана с 1,64 промила алкохол в кръвта и без книжка. Установено е, че мъжът е регистриран за притежание на наркотици, подправка на официален документ, управление на МПС без свидетелство и след употреба на алкохол". Кой сте вие да решавате , кой, как и къде да протестира. Може би протеста с прасетата е ваше дело и това може. Толкова задръстен, злобен, прост и крадлив народ, като нашия няма и е ясно, че нищо няма да се промени. Жалко, газете, обиждайте честните младежи, ама вие имате ли деца и как ги възпитавате и образовате, просто ме е страх да си го представя.

Оставете го да ходи да мръзне по площадите кат иска. Аз съм на принципа - ако успеят протестиращите и цената на тока се намали печеля и аз, ако не упеят...абе губим всички ама тия дет мръзнат всяка вечер навън са най-прецакани :) Аз си седя на топло и гледм сеира по телевизията :)) Мухахахахахахххххх балами :)))

Асене,това,че шофьорът е бил криминално проявен и пиян е въпрос на случайност.Предните дни подобни изпълнения на пияни и дрогирани лумпенчета също бяха показани,но явно не им обърнаха голямо внимание,понеже я нямаше тази интрига.Да пречиш след края на протеста на обикновените хора да се придвижват из града,да чупиш витрини,да обръщаш и палиш контейнери за боклук е всичко друго,но не и начин на протест.Тези дрисльовци не се нуждаят от защита или оправдания,а от един здрав пердах и известно време физически труд,където да видят как се изкарват парите,как се купува кола и как е недопустимо някой пиян и дрогиран пикльо да ти я унищожи,само и само да си прави кеф.От дупликите ти си личи,че не си в състояние да проумееш това,което репликиращите се опитват да ти подскажат,което ме кара да мисля,че не си селянин,а си селяндур.Такива се раждат не само на жълтите павета,раждат се и в Париж,но това не ги прави по-умни от останалите...

Правителството падна. Пред кого протестират?

БСП плаща, как няма да протестират. Не виждаш ли кви нещастници останаха по протестите. Такива глупаци кой ше ги вземе на работа.

Щом БСП може да плаща и организира протести, значи е могъща партия! Тя ще ни управлява !

пред останалата измет *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да бе,как ли не.Русия щяла да ни зареже.Ще имаме втора атомна централа,Южен поток минава оттук и Бургас-Александруполис също ще минава за в бъдеще.Руснаците си купиха триста хиляди имота в България.Ще дойдат руски инвеститори,както виждаш американците и западноевропейците отстъпват,а руснаците настъпват.Не щем Запада и САЩ вече.Стига им толкова.Докараха ни до просяшка тояга.Само Русия иска и може да ни помогне.