Протести и блокади в Скопие и 10 други града за преговорите с България (видео)

От ВМРО-ДПМНЕ искат достъп до документа, за който правителството на РСМ преговаря с България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да,македонската идентичност и македонският език са културен и научен факт ... но след 1945 г. Преди това няма такива! Никой не е чувал за такива преди 1945 г.

Ама то не е задължително да влизате в ЕС!

Гледах кличетата. Словореда е 100% български. Пълен с диалект и чуждици, но се разбираше над 99%. Няма македонски език.

Колко града протестираха за договора с Византия, който ги съсипа? Смениха името на държавата си, забраниха им на географските карти да пишат истинските имена на градове и села като Лерин, Воден, Кукуш и прочие (сега трябва да гледат български карти), спряха им "античността".... Е това ако не е "идентитетот"? А може би е предходния идентитет...при тях на 30 г се сменя ... след 30 сигурно ще са северно марсианци, а след още 30 всички до един ще са албанци, но шопска (от Шопия съм :) ) и скопска глава се вари с паве в казана докато омекне павето....

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Тези кога станаха държава, пък и претенции имат? Пълна скръб са.

Да,македонската идентичност и македонският език са културен и научен факт ... но след 1945 г. Преди това няма такива! Никой не е чувал за такива преди 1945 г.

Тук не трябва да става въпрос за преговори, а за лечение, защото това са шизофреници-циници. Не били българи, ама се гордеят с българските царе и постижения. Това вече си е диагноза и от ЕС трябва да пратят психиатри, а не преговарящи.

Защо няма превод- непрофесионално, нищо не се разбира. Сборуват на македонскjот jaзик!

Леле само да не скачат от ДПМНто, че ще им се разхвърчат от джобовете рублите, лирите, и динарите. Дали са тъпи Северномакезонзите БЮРМанци да им вярват се пита в питанката.

На мен ми се струва, че техните протести са против влизането им в Европа, поне така изглежда в "западналата" Европа.

Няма лошо, успех. Тъкмо ще видим и ние за какво става дума.

ПОДКРЕПЯМ БРАТЯТА МАКЕТА!! ПРОТЕСТИ ДО ДУПКА!!! АМА Я, ЩЕ ИМ КРАДЕМ ИСТОРИЯТА?:) ПОНЕ ОЩЕ 20 ГОДИНИ ДА ПРОТЕСТИРАТ!!!!

След две години няма да има Северна македония а ще има източна албания. Тогава да ги видим макетата.

Загубихме борбата за сърцата и умовете на тези вече бивши българи. Сърбия ни победи и ги спечели . Каквито и исторически доказателства да вадим тези хора в РСМ не ЖЕЛАЯТ да се самоопределят като българи. Изцяло наша вина си е.

Що рече? Аз за сърцата на тея мангали не съм се борил. Хич и не ми дреме за тях. Ама ако те продължават да обясняват че Моят Свят Език те са го измислили ще фащам сопата и кой откъде е! Иначе ме боли фара за тея гниди!

Моля, не обиждайте нашите братя и сестри в Северна Македония, опитайте се да ги разберете. Те са манипулирани от самото си раждане! Помислете, ние не бяхме ли манипулирани с всички манифестация БКП-КПСС, с възродителния процес и т.н. Като ги обиждате, помислихте ли за онова тихо, изстрадало мнозиство, което не смее да се обади, заради чудовищните репресии, прилагани към тях и техните родители, баби и дядовци. Снощи по БНТ, "В кадър" се разказва именно за това.Трябва търпение и разбиране. И усилие от наша страна. Дипломация! Официалната политика и политиците в Македония няма да убедим, но ако използваме мненията на известни руски учени и други учени, ако търсим подкрепа на държавно ниво от Русия, Сърбия /които в миналото сътвориха "македонската нация"/ще имаме успех!

Македонската идентичност, език и история в ЕС няма - Там е каквито закони ти кажат че трябва да имаш такива ги правиш Казват ти че трябва да съсипеш селското стопанство и ти го съсипваш . Казват ти няма да имате икономите и ти затваряш заводи -

PEYTSCH

И сега ко праим ? Сакате да чекате ? Арно. 10-20 годин.

Да.. да разбираме ли че др. Решетников води тайни преговори с южносеверозападна македони

Съобщение на книжарница в Скопие: Поради изчерпване на наличните количества, желаещите могат да получат "Историята на Република Македония" чрез СМС.

хаха Да, историята им е точно един лист от формат джобен любовен роман.

България е член на ЕС. Или Македония изпълнява критериите за членство, или стои отвън докато ги изпълни изцяло. Ние не изнудваме никого и с нищо. Те имат териториални претенции към нас. Те публикуват адресите на хората с българско самосъзнание живеещи в Македония с цел саморазправа и това се прави по телевизията от втрората по големина партия. Изгориха знамето ни. Показаха това по телевизията си. Взели са позиция, сякаш не те, а ние сме кандидатки за членство. Ругаят ни с повод и без повод. За членство в ЕС е задължително да нямаш конфликти със съседите си. Тези там, какво търсят от нас? Отрекли са се от род и се опитват с чужда история, език, азбука и култура, да си узаконяват Коминтерновската си изцепка. Преди с исторрията на Елада, сега с нашата история. Това не е наш проблем. Техен проблем е. Ние не оспорваме тяхното право на самоопределение и да се наричат както искат. Ние обаче си имаме своя история, свой език и не желаем някакви си там марсианци да ни ги крадат с цел да си избиват комплекси. И тези правила за добросъседство са включени не от нас, а от държавите членки, преди и ние да бъдем пълноправен член. Македонците имат право да наричат себе си и марсианци. Имат право да наричат и езика си марсиански. Обаче ако на тази база посегнат на Кюриосити, американците имат право да си защитят собствеността. Така и ние с историята и с езика си. ТОВА НЕ Е ИЗНУДВАНЕ ОБРАТНОТО Е ИЗНУДВАНЕ някакви си там външни да ни се бъркат в НАШЕТО ЧЛЕНСТВО и ДА НИ ПОСТАВЯТ УСЛОВИЯ ДА СТОЯТ ЗАД ОГРАДАТА НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДОКАТО СИ ИЗЯСНЯТ "ИДЕНТИТЕТОТ" БЕЗ ДА ПОСЯГАТ НА ЧУЖДА ИСТОРИЯ, НИ НА ГРЪЦКА, НИ НА БЪЛГАРСКА НИЕ НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕХНИТЕ КОМПЛЕКСИ ЗА МАЛОЦЕННОСТ Вижте там, ако Албанците са изпълнили критериите за членство да приемем само тях. АЛБАНЦИТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СТОЯТ В ЪГЪЛА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ МАРСИЯНЦИ

Утепляци.

Макетата само ако знаят какъв .уй ги чака в това подобие на съюз наречено ЕС, ще ни целуват ръцете, че не ги пускаме.

И аз това казвам - най-доброто нещо, което можем да направим за братския македонски народ е да бавим окупацията на Македония от ЕС докато ЕС се разпадне ! Малко му остава.

Дик фор 4ай

Що сакате бре?! Американците вдигнаа НАТО и разрачетосаха СФРЮ-то и вие се отделихте от сръбьето, а ние пръви ви не само ви признахме дръжавата, като отделна дръжава на совободни ора, ами и танкове и други работи ви дадоме та да не сте слаби и без нищо с що да се браньите. Сега сте ревнали спроти нази као сме ви пръви душманье, а оти и самите вие не знайте оти го праите! Що сакате бре?! Га от бащиния се делят бракя и сестри се има кавга помегьу им, ама нак крайо се се сдумуват оти са от едно колено и делят една макя и една бащиния! Айде олан, вразумейте се и вие и се умирете, оти ние нищо не сакаме от вазе, ама како сте пощръклели само беля си намакнумате! Запамнете че ни сръбье, ни рушнаци са ви бракя и сестри и не са от тоя дом, а тия от тоя дом сме ние, дека сте зинали као ламньи насрещу ни! Ние не ви мразиме и не ви пречиме да си имате своя дръжава и да именувате како си сакате! Арно го запомнете тоа! Знайно е, че кавгата.мегьу свои по кръв и род е довреме и рано или касно се разберуват! И вие ке разберете дека сега не сте прави дека ни мразите и сте зинале насреща ни и сте окьоравели та ни видувате дека други се радуват на тоа що праите и доволно си потриват рацете! Опомнете се бре! Коко и да сакате бащинията е една и да дельиш и да не я дельиш не мож да затриеш тоа дека е бащиния!

Човече, евала ти бачкам! Добре си им го рекнал.

Макетата са нагли, самозабравили се сърбомани. Да ги оставиме да си гният в Югославия, дето отдавна я няма. И без това, скоро шиптърите ще ги асимилират и ще сложат точка на великите им амбиции.

Нито трохичка на македонските екскременти!

Който Български политик си позволи да пусне Македония в Ес при сегашните обстоятелства и условия, той ще бъде не дсмо политически труп, ами и истински такъв !

Освен ако си няма твърд електорат от безродници. Като ДПС, или модерните джендъри от ДБ.

Какво се пънат тия за македонска идентичност и история, като ги слушам и като гледам реакции и действия на политици, обществени активисти, са си баш чистокръвни, генетично обременени Ганьовци

Няма какво да преговаряме. Те не мърдат и на крачка от позицията си. Ние ли? Айде стига вече. Унгарците как си отстояват позицията? И ние трябва да сме непреклонни докрай.

Без София няма ЕС, не разбрахте ли северни макета? Клякайте и изпълнявайте исканията на София и ще изгрее и у вас звездата на Виржиния.

Да ама Макетата са протежета на Слипи Джо. А Спинкащият Джо е наредил на Херото да притисне марионетките Цвъко, Ристо, Слави и Бацко да пущат Заев у ЕС-то.

Протести, протести, накрая ще учат албански....

Както каже Мустафата, тъй ще стане

си измислят история! Подобно е положението и при румънците(имат 200-250 години история)! Руснаците крадат българската история и си я приписват - правят се на велики! Живяли са в землянки, но заявяват, че имат велики градове и владетели, имат и календар(който реално е български). Да не говорим, че не могат да прочетат текстове на кирилица!? Съзнателно унищожават и фалшифицират старобългарски книжни паметници(още преди времето на Петър I Велики Радзивиловската летопис)! https://forum.tisitova.com/viewtopic.php?t=31&start=120 http://radzivilovskaya-letopis.ru/index.php?id=4#sel ( цели страници липсват или са нищожени и променени, само сащото там пише 'България", "български език" или "български народ")! Макетата - също! Изкуствена нация и език - създадени от Коминтерна, Сталин, БКП, Великите сили и Химлер(и той също е имал подобно желание)! Държавата и псевдоезикът на макетата са създадени все от българи(в даден момент се присещат,че са такива - заради изгода), а после пак се отричат от българското си аз! Макетата крадат Ботев, Л. Каравелов и др., заявявайки че творбите им са македонски!

Ти си глупак

Не ръси простотии!

Няма страшно Хоро нареди на Слави да направи правителство с Ристо Маджов за да пусна Макетата като предадат нашата история на ГМО - то на коминтерна.

Както и в Англия писаха след футболния мача с РСМ, техния капитан е по-възрастен от самата им държава.

Този Антонио Милошоски да си провери родословното дърво че да не се окаже повече българин от половин България Писна ми всеки ден област Македония това област Македония онова Да живее България на три морета

Тези гламавите ако знаят какъв миризлив кур е този ЕС, никога няма да искат в него.

За неудачници и мързеливци като теб.

''Дядо Иван" нали? Оня дето все ни освобождава.

Ни занимават с държава, която скоро ще се обедини с Албания?

Тези нито език имат, нито история, камо ли единтичност.... Пълни шизофреници.

Изроди

Па нек се разходят, чист въздух, слънце, да повикат и вентилират дробчето! Той керванът пак ще си върви, но поне здравния статус ще вдигнат.

Какви са тайните договорки. Има значение само това, което е решено днес на срещата на Г - 7. ЗАПАДНИТЕ БАЛКАНИ СТАВАТ ЧАСТ ОТ ЕС . София да духа супата!

Не разбрах защо си бацнахте минуса? Това не е мое мнение, а решение на най - високо равнище, което трябва да бъде изпълнено безусловно.

Няма как да стане без подписи от наша страна. А никой не иска да си сложи главата на дръвника, след това ще трябва да се изнася с родата от България. Място няма да си намерят.

Ами българска му работа.Дай да протестираме,пък за какво, не е важно.Шум да вдигаме.

Другари братя, искате ли да ви пратим дионисий и бабикян? Много ги бива в това! Ще пратим и гешев да ги подслушва, за да има работа и за високия човек с каскета на хаджигенов и пръскачката на мая. От вас салатата и ракията...

Знам, че мнението ми е малко провокативно за някои. Но все си мисля, че национализмът е отживелица. Не трябва да се фокусираме толкова върху различията си, а да се стремим да работим заедно и да си помагаме въпреки тях. Това стои и в основата на ЕС, където желаят те да бъдат приети. Така че се надявам да научат този урок по-скоро.

Така викаше. Ти скоро ходил ли си в Париж или в Берлин? Ако искаш да няма разлика между Лахоре, Могадишу и София, зачеркни национализма. Те са милиарди, ние сме 6 милиона. Има няма 20 години и бял няма да видиш.

Пуснали кучето под масата, то се качило на масата. Тъй казва народа, а аз не искам куче да ми се качи на масата.

И какви са тези тайни преговори? Защото те са тайни не само за македонците, но и за нас.

Ние сме си виновни.Какви братя бе?Трябваше ни договор като този на Гърция-всичко описано като история на местности,археологически обекти,имена на гърци откраднати от С.Македония/бъдеща Албания/,сигнатури,букви и всичко което касае гръцката история.