Коментари - Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел | Днес.dir.bg

Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел

На 27 януари видинчани се вдигат на протест с искане за построяване на магистрален път София - Видин и тунел под Петрохан.

Обратно в новината

Коментари - Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел | Днес.dir.bg

Коментари

Ама да погледнем реалистично. Магистрала ... с темпа на строителство ... към то 2050-та може и да е направен проекта и да има първа копка. Тунел под Петрохан ... същата работа. Един тунел под Шипка 20 години не можем да проектираме, а за строителство въобще още не се приказва сериозно. Ако са умни, ще си искат 4-лентов път. Почти като магистрала, ще струва 5 пъти по-евтино, а и най-вероятно за 5 години може да се построи. Това е положението.

Вместо да блокират пътища да отидат да протестират на Позитано.

Писна ми да си троша зъбите като ручам асфалт! Сега и в тунела дупка искат да ме заврат! Бактън, алах, ела си вземи версиите!

Нали асфалта не се яде! Той не е домат да го изядеш! Защо искате магистрали и пътища!

това бай ганю е ... смешна работа. какъв мост, каква магистрала?! и като минават 2 магистрали край оризово какво - оризово е станало като цюрих или виена? а стига с тия глупости - северозападнали! хващайте се на работа там! мислете като пускате червени бюлетини :)

Нали покрай мост видинчани щяхте да цъфнете и вържете,какво стана?там народ и препитание не остана ,камо ли тунел да правят,па и магистрала......

и после да се отблагодарите на всички с 'червената' бюлетина, нали? Като дойде Нинова, живот и здраве 2021 ще ви построи . . . . умален модел на който да се радвате! А до тогава, ще ви обещава!

Мутрата 50% авансово рушвет, с останалото строят неговите форми, след 6 месеца пак те правят първи ремонт, след 2 години мутрите са опукали мангизите, вие сте се порадвали на магистрала и после пак си тънете в дупките.

За сега тунелът под Петрохан е толкова здрав, все едно е направен от Тодор Живков. 0 лева строителство 0 лева поддръжка Какво по-добро от това за всички вас, които не ядете асфалт? Изберете си Нинова и тя ще разоре магистралите, ще ги засади с коноп и всички ще са доволни. От София, та чак до Бургас, Благоевград и Одрин

какво общо имат Нинова и Тодор Живков?

Едни сека година правят прайд, щото искали да им ръкопляскаме като им запълват тунелите. Други си правят магистрали, като Дамаджана Бергендорф, ама не се афишират много, та да не си отчетат ченгелиеви статистиката с тях. Видинчани пък искат хем тунели, та да им ги запълват, хем магистрали да смъркат. Ей, голяма лакомия!

Значи искате да ви построим магистрала и тунел, а после да си основете СССР (Северозападна съветска социалистическа република) и с готовата инфраструктура да се присъедините към Русия, както каза другарката Нинова. Що не си я вземете за 2 в 1 президент - премиер в СССР? Тя и без това за друго не става, ще вирее само в СССР.

Дано стане, не само заради тежкотоварният трафикът към ДунавМост-2, но и заради туризмът. В този край има много красиви неща, и гр.Видин, и Белоградчик. Но някак си са откъснати и трябва да се преоткрият за туризъм. Някога там имаше заводи, всичките гуми помпи и какво ли не се произвеждаше, сега хората нямат препитание. Но с Дунав мост и туризъм, нещата ще потръгнат.

произвеждаха боклуци, които се продаваха само по линия на СИВ и на приятелски арабски и негърски държави. Виж читавото все пак оцеля - МОНБАТ например. Тези там още си живеят в социализма и чакат някой да им даде. Ама хич не им идва на ум да си запретнат ръкавите и да се погрижат сами за себе си.

Крайно време беше иначе софийските тумбаци нямат събуждане!

плащат данъци, които после се преразпределят по други общини, например Лом. Общини, където си драпат макарите и чакат държавата да даде. София получава обратно от държавния бюджет по-малко пари, отколкото внася в него. Същото се отнася и до Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора...

За България преоритети са: Магистаралите "Струма" и "Хемус", до Калотина/пътя за Европа през Сърбия/. Също и тунел под Шипка, дори тунел по пътя Варна-Бургас. В статията има лъжа, пътя до Монтана/Видин/ през Ботевград е с около 30 км по-дълък отколкото през Петрохан. У нас вече всеки малоумник протестира и иска нещо. Смята, че държавата/другите бедни българи/ трябва да му го дадат. Без да си дава сметка, че не е по възможностите на държавата и че има други по-важни неща от неговите желания. Колкото повече разхищаваме държаните средства, толкова по-бедни ще ставаме. Бюджета/парите на държавата/ са ограничени. И трява да се харчат разумно, няма достатъчно за всичко и за всички. Не можем да живеем като англичани, норвежци, американци, канадци, руснаци или арабски шейхове. Защото в задните ни дворове не блика нефт и приводен газ. Те живеят охолно защото продават скъпо на такива като нас, това което извира в дворовете им. А пък ние живеем бедно защото го купуваме скъпо от тях. Това е истината, може да ви се иска да сте принцове или шейхове, но места вече са заети и ще трябва да се задоволите да сте бедни български или европейски работници и прислуга.

да бъдем точни - разликата с маршрута през Ботевград е 40 км плюс изправянето на завоите през Петрохан още 10 км - 50 км си е разлика. Видин мост - Солун също си е коридор.

ЩЕ ЧАКАМ КУРНЕЛА ОТ КРУШОВИЦА ДА СЕ ИЗТРОПА ПО ВЪПРОСА И ЩЕ РЕША ДАЛИ ДА ПРОТЕСТИРАМ.

Ще правим референдум магистралата да стига до Крушовица. Евентуално и тунела.

А АЗ ЩЕ ЧАКАМ ПРЕЦЕДЕНТО ДА СЕ ИЗТРОПА НА МЕТЕНОТО.

Има много да чакаш

Власите и комунягите са руски подлоги. Някои са турски и гръцки.

Тия родоотстъпници нали искаха Румъния. Тя да им построи тунела.

АСФАЛТЪТ НЕ СЕ ЯДЕ! ТУНЕЛИТЕ СЪЩО!

ами добре, стой гладен

ЛИФТОВЕТЕ И ПИСТИТЕ СЪЩО.

Сега е момента зелените да скочат срещу проекта за магистрала и тунел под Петрохан.

Нали асфалта не се ядеше, а бесепари? Ама явно за да им какво да ядеш трябва да има асфалт!

Мутрата нали ви "обеща" 2012 да тръгне "високоскоростен" влак за Видин.Утре пак ще ви го обещае.

Нинова ще ви даде някой долар от Техноимпекс, Гергов от панаира, споко

Ако сега ние, Враца, Монтана и Видин минем към Румъния, скоро при нас ще идват да работят гастебайтери от цяла България вместо на гурбет в Германия.

Румънците не ви искат. Ама можете да минете към Северна Корея.

а ти на майка си в г....а

Най-много да преминат към Румъния и ще са много по-добре. Особено ще намажат козлодуйци, защото България няма да може да им краде един милиард лева печалба на АЕЦ Козлодуй, както го прави сега. И тогава врачански окръг ще е най-богатия в Румъния и България. Сега този милиард се краде, за да се подари на американско-костовите ТЕЦ Марица Изток, както и на ВЕИтата.

Е нали ще стават румънци, за чий им е тоя тунел?:))))))

Ами то до Видин, най близкото летище е във Крайова и до там през моста се стига за около час, нормално каране. Сърбите и румънците често си пазаруват от Видин, така, че София наистина може да остане "чужбина" за северозапада.

Най-бедните градове най-дълго са управлявани от БСП.

Ало, Корнелия, нали асфалт не се ядеше?? Къде сте бе, червени тикви??

То х*й не се яде, но го лапаш, нали?

Само ще го наръфат и ще го хвърлят!

трай бабо за хубост ..... Курни и лъжливата Елена и крадливата Елена и дългия инкасатор и гея и бея и Киро тъпото кривогледото ша ви оправят и тунул ще ви построят, и космодрум, пък и комунизЪМЪТ .... колко му е

в източна румелия,магистралите са повече,отколкото в България.

хахахаха -оплачете се на Станишев. Нали асфалт не се ядеше, нали крещеше стига с тези магистрали. Що сега ревете за асфалт. Сами си поискахте да няма магистрала. Каквото поискахте -е изпълнено. Магистрала няма да има. точка. Щеше да е готова още 2013, но сами поискахте да няма магистрала.

Какво чувам... Комунетата от Северозапада искат да ядат асфалт? Леле Боже, утре ще земат и не-червен кмет да изберат...

Сегашният кмет е от ГЕРБ :) Сложих ти + защото се излагаш и ми стана смешно :)

Най-червения район в сттраната иска асфаалт. Ама забравихте ли какво каза другаря станишев!!! Асфалт не се яде,за какво ви е???

Сигурен съм че ако сега Видин мине към Румъния само след 10 години софиянци ще ходят там да работят за пояече пари

Ама целия Видин или само циганската махала?

Е сега е моментът Правителството да вкара под земята цялата циганска сган да копае тунел и чука камъни! Така ще си изплатят както храната, така и водата и токът и ще си отработят изнасилванията, разбити домове, ало-измамите, побоищата и т.н. наказания, дето им ги опрощаваха УЖ заради липсата на места в затворите! Хайде да видим ще се размърдат ли управляващите или ще си затраят, че да не обидят я ХК, я друга соросоидна рганизация, я избирателите си! Май демагогията им ще проличи отново! Уж работим за реинтеграция, за възстановяване на трудови навици и действена наказателна система, а ще си траем да ни мине покрай ушите това дето трябваше да направят отпреди десетилетие минимум!

2011 БСП В ОПОЗИЦИЯ 26 Март 2011 Сергей Станишев БСП : "Хората не ядат асфалт! Тракия, хубаво - обаче хората не ядат асфалт", каза Станишев 24 февруари 2011 Корнелия Нинова БСП "Хората не ядат асфалт от магистралите," заяви Корнелия Нинова от БСП на брифинг в парламента. 2014 БСП НА ВЛАСТ 15 Юли 2014 Пътни строители блокираха пътя София-Варна "Работници на "Автомагистрали-Черно море" блокираха за 10 минути пътя София-Варна край Шумен с искане за незабавно изплащане на поне 80% от дължимите от държавата 12 млн.лв. "Лъгаха ни достатъчно и вече не им вярваме", каза синдикалният лидер на пътностроителната фирма Господин Янков" 18 Юни 2014 "Нито една магистрала няма да бъде довършена тази година. Нещо повече - спира се и проектът за Западната дъга на София, въпреки че получи одобрението на Еврокомисията неотдавна. Не е решен и проблемът с недостига от 240 млн. лв. за железопътните магистрали "Марица" и "Тракия". 2018 БСП В ОПОЗИЦИЯ 27 януари 2018 "Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел"

Каква е връзката, на Кой, кога преди 7 години, какво е казал? ГОДИНАТА СЕГА е 2018 бе човек? ти живееш назад в времето!

ВРЪЗКАТА- "До вчера асфалт не се ядеше, изведнъж се прояде" 1. БСП (по времето когато още се казаше БКП) не можа да построи за 45 години една единствена магистрала от край до край! 2. Николай Нанков посочи (15.12.2017), че пред кабинета му имало "върволица от червени депутати да лобират за инфраструктурни и ВиК проекти, но пред камери червените критикуват ремонта на пътища. "До вчера асфалт не се ядеше, изведнъж се прояде", категоричен е Николай Нанков. 3. Защо никой не протестира, че по времето на 7- БСП правителства след края на комунизма (Луканов 1 +2, Попов 3, Беров 4, Виденов 5, Станишев 6, Орешарски 7) БСП не е построило и 10 метра магистрала?

Изграждане на тунели с машината която прокопава метрото сега - 20м на ден прави!

Курни защо не се грижи за хората от родния и край?

Щото не е управляваща! А за това си виновен и ти, дето пак избра мафиотско-олигархичният модел на управление!

Нещо да са построили БСП докато бяха на власт? Само кражби и приватизации са им в главите.

В момента гледам "Големия"протест по Нова ТВ на живо - ха ха ха - 20 човека

Язека имам предложение. Всички от Северозападния резерват, на щат при Славито. Той тъй и тъй храни дружината си с техните лакърдии. Да си плаща.

пребирайте се на топло не видяхте ли?въпроса е решен на най -високо ниво вчера Цеца ви показа с ръцв с какъв тунел ще ви уреди .

Курни да ви даде по кур-ник да гледате кокошки да не умрете от глад. Иначе бегом марш на софийската магистрала да заработвате.

"Асфалт не се яде ама всички го искат (емотикон на самодоволно човече)" Бойко

Ами да хващат кирките и да почват. Или не, първо да им направят още няколко кръчми и кафенета да обсъдят добре плановете.

Гелдам протеста, много е ЯКОООООООО.... Браво на Видин...да изметем Гей-джендър партия Герб от управлението.

нищо няма да изметете - утре ще сте тихи като дунавски шарани

Аз не съм от Видин, а Ст.Загора...и ми е кеф да ида до Видин да подкрепя гражданите.

СМЕШНИЦИ! До сега плюха ГЕРБ, че строят магистрали! Сега пак плюят ГЕРБ, че НЕ строят магистрали? 26 Март 2011 Сергей Станишев БСП : "Хората не ядат асфалт! Тракия", хубаво - обаче хората не ядат асфалт", каза Станишев и визираше пенсионерите, безработните, социално слабите, съкратените и въобще всички 24 февруари 2011 Корнелия Нинова БСП "Хората не ядат асфалт от магистралите," заяви Корнелия Нинова от БСП на брифинг в парламента.

До 666 Не можеш да ги разбереш ,защото видинчани имат за кмет Герберист,а кмет от БСП сме имали ,само мандат и полувина ,за 28г. Демокрация!

Ония дето го даваха по господари на ефира от коя партия беше?

Във Видин има олигарси, чиито имена скоро ще излязат в пресата във връзка цената на тока за бизнеса

нашият приоритет сега са Западните Балкани, Северозапада не е достатъчно на запад

Това беше преди. Сега Кутев е спуснал нови опорни точки.

Оставка на това некъдърно и джендър-полово правителство.... Голямата глава, като пътна табела, този път няма ХОД, който да го измъкне...

Тия не мога да ги разбера. Гласуват за БСП, а искат от ГЕРБ....

Когато премиерът ти даваше клетва, в какво се състоеше....да е премиер на всички Българи.? Аз в Северна Корея ли живея,че да ми се натяква за кой гласувам...ще гласувам за който ми е КЕФ бе....

Като си гласуваш за този за който ти е кеф ще чакаш онзи за който не си гласувал да ти построи магистрала когато на него му е кеф.

и аз искам да сменя голфа тройка с кадилак , затова купете ми, поставям ултиматум , иначе ще стачкувам да победата .... тра ла ла ла ла Егати наглите власи , Курни да ви построи и космическа площадка ако ще, и без това гласувате само за тези червени бандити, доста пари и материални активи заграбиха, сега да развържат малко кесиите и да построят на електората си. Да ама не, алчността име безгранична. Ако бате Бойко не се смили към вас, голи и боси ще ходите. А сега пак ходете и гласувайте за Нинова, Миков, Йончева, Овчаров и т.н.

Коментари - Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел | Днес.dir.bg

Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел

На 27 януари видинчани се вдигат на протест с искане за построяване на магистрален път София - Видин и тунел под Петрохан.

Обратно в новината

Коментари - Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел | Днес.dir.bg

Коментари

Ама да погледнем реалистично. Магистрала ... с темпа на строителство ... към то 2050-та може и да е направен проекта и да има първа копка. Тунел под Петрохан ... същата работа. Един тунел под Шипка 20 години не можем да проектираме, а за строителство въобще още не се приказва сериозно. Ако са умни, ще си искат 4-лентов път. Почти като магистрала, ще струва 5 пъти по-евтино, а и най-вероятно за 5 години може да се построи. Това е положението.

Вместо да блокират пътища да отидат да протестират на Позитано.

Писна ми да си троша зъбите като ручам асфалт! Сега и в тунела дупка искат да ме заврат! Бактън, алах, ела си вземи версиите!

Нали асфалта не се яде! Той не е домат да го изядеш! Защо искате магистрали и пътища!

това бай ганю е ... смешна работа. какъв мост, каква магистрала?! и като минават 2 магистрали край оризово какво - оризово е станало като цюрих или виена? а стига с тия глупости - северозападнали! хващайте се на работа там! мислете като пускате червени бюлетини :)

Нали покрай мост видинчани щяхте да цъфнете и вържете,какво стана?там народ и препитание не остана ,камо ли тунел да правят,па и магистрала......

и после да се отблагодарите на всички с 'червената' бюлетина, нали? Като дойде Нинова, живот и здраве 2021 ще ви построи . . . . умален модел на който да се радвате! А до тогава, ще ви обещава!

Мутрата 50% авансово рушвет, с останалото строят неговите форми, след 6 месеца пак те правят първи ремонт, след 2 години мутрите са опукали мангизите, вие сте се порадвали на магистрала и после пак си тънете в дупките.

За сега тунелът под Петрохан е толкова здрав, все едно е направен от Тодор Живков. 0 лева строителство 0 лева поддръжка Какво по-добро от това за всички вас, които не ядете асфалт? Изберете си Нинова и тя ще разоре магистралите, ще ги засади с коноп и всички ще са доволни. От София, та чак до Бургас, Благоевград и Одрин

какво общо имат Нинова и Тодор Живков?

Едни сека година правят прайд, щото искали да им ръкопляскаме като им запълват тунелите. Други си правят магистрали, като Дамаджана Бергендорф, ама не се афишират много, та да не си отчетат ченгелиеви статистиката с тях. Видинчани пък искат хем тунели, та да им ги запълват, хем магистрали да смъркат. Ей, голяма лакомия!

Значи искате да ви построим магистрала и тунел, а после да си основете СССР (Северозападна съветска социалистическа република) и с готовата инфраструктура да се присъедините към Русия, както каза другарката Нинова. Що не си я вземете за 2 в 1 президент - премиер в СССР? Тя и без това за друго не става, ще вирее само в СССР.

Дано стане, не само заради тежкотоварният трафикът към ДунавМост-2, но и заради туризмът. В този край има много красиви неща, и гр.Видин, и Белоградчик. Но някак си са откъснати и трябва да се преоткрият за туризъм. Някога там имаше заводи, всичките гуми помпи и какво ли не се произвеждаше, сега хората нямат препитание. Но с Дунав мост и туризъм, нещата ще потръгнат.

произвеждаха боклуци, които се продаваха само по линия на СИВ и на приятелски арабски и негърски държави. Виж читавото все пак оцеля - МОНБАТ например. Тези там още си живеят в социализма и чакат някой да им даде. Ама хич не им идва на ум да си запретнат ръкавите и да се погрижат сами за себе си.

Крайно време беше иначе софийските тумбаци нямат събуждане!

плащат данъци, които после се преразпределят по други общини, например Лом. Общини, където си драпат макарите и чакат държавата да даде. София получава обратно от държавния бюджет по-малко пари, отколкото внася в него. Същото се отнася и до Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора...

За България преоритети са: Магистаралите "Струма" и "Хемус", до Калотина/пътя за Европа през Сърбия/. Също и тунел под Шипка, дори тунел по пътя Варна-Бургас. В статията има лъжа, пътя до Монтана/Видин/ през Ботевград е с около 30 км по-дълък отколкото през Петрохан. У нас вече всеки малоумник протестира и иска нещо. Смята, че държавата/другите бедни българи/ трябва да му го дадат. Без да си дава сметка, че не е по възможностите на държавата и че има други по-важни неща от неговите желания. Колкото повече разхищаваме държаните средства, толкова по-бедни ще ставаме. Бюджета/парите на държавата/ са ограничени. И трява да се харчат разумно, няма достатъчно за всичко и за всички. Не можем да живеем като англичани, норвежци, американци, канадци, руснаци или арабски шейхове. Защото в задните ни дворове не блика нефт и приводен газ. Те живеят охолно защото продават скъпо на такива като нас, това което извира в дворовете им. А пък ние живеем бедно защото го купуваме скъпо от тях. Това е истината, може да ви се иска да сте принцове или шейхове, но места вече са заети и ще трябва да се задоволите да сте бедни български или европейски работници и прислуга.

да бъдем точни - разликата с маршрута през Ботевград е 40 км плюс изправянето на завоите през Петрохан още 10 км - 50 км си е разлика. Видин мост - Солун също си е коридор.

ЩЕ ЧАКАМ КУРНЕЛА ОТ КРУШОВИЦА ДА СЕ ИЗТРОПА ПО ВЪПРОСА И ЩЕ РЕША ДАЛИ ДА ПРОТЕСТИРАМ.

Ще правим референдум магистралата да стига до Крушовица. Евентуално и тунела.

А АЗ ЩЕ ЧАКАМ ПРЕЦЕДЕНТО ДА СЕ ИЗТРОПА НА МЕТЕНОТО.

Има много да чакаш

Власите и комунягите са руски подлоги. Някои са турски и гръцки.

Тия родоотстъпници нали искаха Румъния. Тя да им построи тунела.

АСФАЛТЪТ НЕ СЕ ЯДЕ! ТУНЕЛИТЕ СЪЩО!

ами добре, стой гладен

ЛИФТОВЕТЕ И ПИСТИТЕ СЪЩО.

Сега е момента зелените да скочат срещу проекта за магистрала и тунел под Петрохан.

Нали асфалта не се ядеше, а бесепари? Ама явно за да им какво да ядеш трябва да има асфалт!

Мутрата нали ви "обеща" 2012 да тръгне "високоскоростен" влак за Видин.Утре пак ще ви го обещае.

Нинова ще ви даде някой долар от Техноимпекс, Гергов от панаира, споко

Ако сега ние, Враца, Монтана и Видин минем към Румъния, скоро при нас ще идват да работят гастебайтери от цяла България вместо на гурбет в Германия.

Румънците не ви искат. Ама можете да минете към Северна Корея.

а ти на майка си в г....а

Най-много да преминат към Румъния и ще са много по-добре. Особено ще намажат козлодуйци, защото България няма да може да им краде един милиард лева печалба на АЕЦ Козлодуй, както го прави сега. И тогава врачански окръг ще е най-богатия в Румъния и България. Сега този милиард се краде, за да се подари на американско-костовите ТЕЦ Марица Изток, както и на ВЕИтата.

Е нали ще стават румънци, за чий им е тоя тунел?:))))))

Ами то до Видин, най близкото летище е във Крайова и до там през моста се стига за около час, нормално каране. Сърбите и румънците често си пазаруват от Видин, така, че София наистина може да остане "чужбина" за северозапада.

Най-бедните градове най-дълго са управлявани от БСП.

Ало, Корнелия, нали асфалт не се ядеше?? Къде сте бе, червени тикви??

То х*й не се яде, но го лапаш, нали?

Само ще го наръфат и ще го хвърлят!

трай бабо за хубост ..... Курни и лъжливата Елена и крадливата Елена и дългия инкасатор и гея и бея и Киро тъпото кривогледото ша ви оправят и тунул ще ви построят, и космодрум, пък и комунизЪМЪТ .... колко му е

в източна румелия,магистралите са повече,отколкото в България.

хахахаха -оплачете се на Станишев. Нали асфалт не се ядеше, нали крещеше стига с тези магистрали. Що сега ревете за асфалт. Сами си поискахте да няма магистрала. Каквото поискахте -е изпълнено. Магистрала няма да има. точка. Щеше да е готова още 2013, но сами поискахте да няма магистрала.

Какво чувам... Комунетата от Северозапада искат да ядат асфалт? Леле Боже, утре ще земат и не-червен кмет да изберат...

Сегашният кмет е от ГЕРБ :) Сложих ти + защото се излагаш и ми стана смешно :)

Най-червения район в сттраната иска асфаалт. Ама забравихте ли какво каза другаря станишев!!! Асфалт не се яде,за какво ви е???

Сигурен съм че ако сега Видин мине към Румъния само след 10 години софиянци ще ходят там да работят за пояече пари

Ама целия Видин или само циганската махала?

Е сега е моментът Правителството да вкара под земята цялата циганска сган да копае тунел и чука камъни! Така ще си изплатят както храната, така и водата и токът и ще си отработят изнасилванията, разбити домове, ало-измамите, побоищата и т.н. наказания, дето им ги опрощаваха УЖ заради липсата на места в затворите! Хайде да видим ще се размърдат ли управляващите или ще си затраят, че да не обидят я ХК, я друга соросоидна рганизация, я избирателите си! Май демагогията им ще проличи отново! Уж работим за реинтеграция, за възстановяване на трудови навици и действена наказателна система, а ще си траем да ни мине покрай ушите това дето трябваше да направят отпреди десетилетие минимум!

2011 БСП В ОПОЗИЦИЯ 26 Март 2011 Сергей Станишев БСП : "Хората не ядат асфалт! Тракия, хубаво - обаче хората не ядат асфалт", каза Станишев 24 февруари 2011 Корнелия Нинова БСП "Хората не ядат асфалт от магистралите," заяви Корнелия Нинова от БСП на брифинг в парламента. 2014 БСП НА ВЛАСТ 15 Юли 2014 Пътни строители блокираха пътя София-Варна "Работници на "Автомагистрали-Черно море" блокираха за 10 минути пътя София-Варна край Шумен с искане за незабавно изплащане на поне 80% от дължимите от държавата 12 млн.лв. "Лъгаха ни достатъчно и вече не им вярваме", каза синдикалният лидер на пътностроителната фирма Господин Янков" 18 Юни 2014 "Нито една магистрала няма да бъде довършена тази година. Нещо повече - спира се и проектът за Западната дъга на София, въпреки че получи одобрението на Еврокомисията неотдавна. Не е решен и проблемът с недостига от 240 млн. лв. за железопътните магистрали "Марица" и "Тракия". 2018 БСП В ОПОЗИЦИЯ 27 януари 2018 "Видинчани излизат на протест, искат магистрала и тунел"

Каква е връзката, на Кой, кога преди 7 години, какво е казал? ГОДИНАТА СЕГА е 2018 бе човек? ти живееш назад в времето!

ВРЪЗКАТА- "До вчера асфалт не се ядеше, изведнъж се прояде" 1. БСП (по времето когато още се казаше БКП) не можа да построи за 45 години една единствена магистрала от край до край! 2. Николай Нанков посочи (15.12.2017), че пред кабинета му имало "върволица от червени депутати да лобират за инфраструктурни и ВиК проекти, но пред камери червените критикуват ремонта на пътища. "До вчера асфалт не се ядеше, изведнъж се прояде", категоричен е Николай Нанков. 3. Защо никой не протестира, че по времето на 7- БСП правителства след края на комунизма (Луканов 1 +2, Попов 3, Беров 4, Виденов 5, Станишев 6, Орешарски 7) БСП не е построило и 10 метра магистрала?

Изграждане на тунели с машината която прокопава метрото сега - 20м на ден прави!

Курни защо не се грижи за хората от родния и край?

Щото не е управляваща! А за това си виновен и ти, дето пак избра мафиотско-олигархичният модел на управление!

Нещо да са построили БСП докато бяха на власт? Само кражби и приватизации са им в главите.

В момента гледам "Големия"протест по Нова ТВ на живо - ха ха ха - 20 човека

Язека имам предложение. Всички от Северозападния резерват, на щат при Славито. Той тъй и тъй храни дружината си с техните лакърдии. Да си плаща.

пребирайте се на топло не видяхте ли?въпроса е решен на най -високо ниво вчера Цеца ви показа с ръцв с какъв тунел ще ви уреди .

Курни да ви даде по кур-ник да гледате кокошки да не умрете от глад. Иначе бегом марш на софийската магистрала да заработвате.

"Асфалт не се яде ама всички го искат (емотикон на самодоволно човече)" Бойко

Ами да хващат кирките и да почват. Или не, първо да им направят още няколко кръчми и кафенета да обсъдят добре плановете.

Гелдам протеста, много е ЯКОООООООО.... Браво на Видин...да изметем Гей-джендър партия Герб от управлението.

нищо няма да изметете - утре ще сте тихи като дунавски шарани

Аз не съм от Видин, а Ст.Загора...и ми е кеф да ида до Видин да подкрепя гражданите.

СМЕШНИЦИ! До сега плюха ГЕРБ, че строят магистрали! Сега пак плюят ГЕРБ, че НЕ строят магистрали? 26 Март 2011 Сергей Станишев БСП : "Хората не ядат асфалт! Тракия", хубаво - обаче хората не ядат асфалт", каза Станишев и визираше пенсионерите, безработните, социално слабите, съкратените и въобще всички 24 февруари 2011 Корнелия Нинова БСП "Хората не ядат асфалт от магистралите," заяви Корнелия Нинова от БСП на брифинг в парламента.

До 666 Не можеш да ги разбереш ,защото видинчани имат за кмет Герберист,а кмет от БСП сме имали ,само мандат и полувина ,за 28г. Демокрация!

Ония дето го даваха по господари на ефира от коя партия беше?

Във Видин има олигарси, чиито имена скоро ще излязат в пресата във връзка цената на тока за бизнеса

нашият приоритет сега са Западните Балкани, Северозапада не е достатъчно на запад

Това беше преди. Сега Кутев е спуснал нови опорни точки.

Оставка на това некъдърно и джендър-полово правителство.... Голямата глава, като пътна табела, този път няма ХОД, който да го измъкне...

Тия не мога да ги разбера. Гласуват за БСП, а искат от ГЕРБ....

Когато премиерът ти даваше клетва, в какво се състоеше....да е премиер на всички Българи.? Аз в Северна Корея ли живея,че да ми се натяква за кой гласувам...ще гласувам за който ми е КЕФ бе....

Като си гласуваш за този за който ти е кеф ще чакаш онзи за който не си гласувал да ти построи магистрала когато на него му е кеф.

и аз искам да сменя голфа тройка с кадилак , затова купете ми, поставям ултиматум , иначе ще стачкувам да победата .... тра ла ла ла ла Егати наглите власи , Курни да ви построи и космическа площадка ако ще, и без това гласувате само за тези червени бандити, доста пари и материални активи заграбиха, сега да развържат малко кесиите и да построят на електората си. Да ама не, алчността име безгранична. Ако бате Бойко не се смили към вас, голи и боси ще ходите. А сега пак ходете и гласувайте за Нинова, Миков, Йончева, Овчаров и т.н.