Кардинали не искат ”Макдоналдс” до площад ”Свети Петър”

Кардинали протестираха срещу откриването на закусвалня "Макдоналдс" непосредствено до площад "Свети Петър" в Рим.

Обратно в новината

Коментари - Кардинали не искат ”Макдоналдс” до площад ”Свети Петър” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМЕРИКАНСКА КУЛТУРА И ПРИСЪСТВИЕ?! ТО ТОВА Е - БУРГЕРИ,БУЛАМАЧИ,ДЪРВЕНИ КЪЩИ,ИПОТЕКИ И ЛИЗИНГИ...ОЩЕ ДА ИЗБРОЯВАМ ЛИ ?!

Кеф! Преди няколко години ги изгониха и от Швейцария. Наред е и Европа да направи нещо смислено в тази насока вместо да подписва заробващи споразумения със САЩ и Канада.

като цяло т.нар. "вериги" от типа на макдоналдс или кфс трябва да се забранят с международен закон предвид отровната храна, която предлагат - в много страни по света макдоналдс е срещнал съпротива и хамериканците са си подвили опшките -не съм голям фен на кардиналите и ватикана, но се радвам, че са проявили чувство на патриотизъм - истинско светотатство е да откриеш помиярския макдоналдс в близост до най-светите места в света- с право протестират кардиналите, но дали някой ще ги чуе

Постът ми напомни нещо от Април, миналата година: "Готвачът Джейми Оливър спечели делото срещу една от най-големите вериги за бързо хранене в света "Макдоналдс" . Оливър доказа, че храната в "Макдоналдс" преди да претърпи химична обработка с амониев хидроксид е негодна за консумация от обществото."

На 11 февруари 1929 г. е сключен Латеранският договор между Кралство Италия и Светия престол, по силата на който е създадена папската държава Ватикан... а площад Свети Петър се намира на територията на Италия, тъй че кардиналите могат да протестират както всички останали туристи, евентуално гласът им ще стане ангелогласен ако Ватикана се съгласи да ревизира финансовата конвенция между двете държави, и без това някои от предхождащите италиански правителства намекнаха че е крайно време Католическата църква да бъде третирана като всеки друг италиански данъкоплатец.

Е то е писано за последните дни... Май наистина вече текат! Нищо свято не остана. Дано се смили Господ.

След като Рим подпише споразумението с Канада единствения въпрос ще е дали МакДоналдс иска някакъв си Петър да му се мота в краката.

Е това да им е проблема! Аз не искам папата да мие краката на мюсюлманите , а за храната ми е без значение, но да има свинско месо!

Ти колко пъти годишно ходиш на църква, та си тръгнал да дрънкаш какво трябва или да не прави папата?

За американеца без история няма нищо свято-само пари! За него света е само настояще-няма минало,няма бъдеще... И ако ние сме свикнали да ни тровят със скоротечни ГМОта,на други места видно не е така! КРАК НЕ МИ Е СТЪПИЛ НИ В МАКДОНАЛДС,НИ В КФС!!!

Ангелски крилца с повечко майонеза моля.

Горе долу, преди около 2000г, един човек, за който този кардинал със сигурност трябва да чул, е изгонил търговците от храма. А, сега ги връщат! Интересно какво би трябвало да означава това?

Че са пробутали търговец за папа. То какви ли не са ставали папи.

Ний пък не искаме джамия на пъпа на София !

Продажна Европа пак се подложи на хамерите... за пари.

След сандвичи "Кери", "Хилъри" и "Тръмп", вече ще има и "Франциск", "Непорочно зачатие" и "Биг Тринити"! )))

че той иска макдоналдс - само седесарите изповядващи евроатлантически и демикратични ценности.

сандвичът, както и да се казва, е пролетарска храна! за бедни кумонуиди!

не е така, сандвичът носи името си от граф сандвич - професионален комарджия и понеже не искал да си мазни ръцете като играе карти, измислил някакво подобие на съвременния сандвич - парче месо между две филии хляб - аз не съм видял в последно време хората да се хранят масово в макдоналдс и това ме радва -хората се осъзнаха, започнаха да ценят здравето си или, което е останало от него и си носят домашно-приготвена храна в кутии и това обядват, когато са на работа - с нетърпение очаквам макдоналдс да фалира

Всъщност терористите са мениджърите на Макдоналдс, които търсят начин да профанизират католицизма и на драго сърце ще експлоатират всеки елемент, до който се докопат. Определено е чудно как така е издадено разрешение да разкрият обект в този квартал?

"Понякога и ТОЙ (ГОСПОД) си затваря очите за ЗЕЛЕНИТЕ ГУЩЕРИ"