Хиляди от ”Десен сектор” поискаха оставката на президента

Около 3000 екстремисти от групировката "Десен сектор" се събраха на шествие в центъра на Киев, за да протестират срещу политиката на властите.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди от ”Десен сектор” поискаха оставката на президента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Десен сектор пренасят войната в Западна Украйна, кървави сблъсъци без край. От САЩ искат елиминирането им, но не виждам как ще стане,

симо

Точно от САЩ ли искат това.???

Хайл Хитлер! - Зиг хайл! Смърт на фашизма! - Свобода на народа! Слава Украине! - Героям слава!

Така,така.Няма зло ненаказано.Те фашагите им свършиха работата ,сега си искат пая.

тука ехти за обама за родину а отсреща ехото за родину за сталину:)

Шило

Вчера- национални герои, днес -екстремисти...А хората са същите.

в статията има грешка те е Петро Порошенко а Петро Потрошенко

Вече съвсем лъсна истината за това което става в украйна-фашизирането на Украинската държава под благосклонният поглед на САЩ и унизителното мълчание на изнасилената Европа! Чисто фашистки идеи и принципи охотно се приемат за "демокрация"! Срам за Европа! А БГ медиите до толкова се автоцензурират че вече не са медии а средство за хамерска пропаганда! Жалко за невинните жертви там!

Написаното е като памфлет в "Правда" от времето на Сталин! Тотално противоречив (и с фактите) текст, лишен от всякаква логика. Хайде да изброиш "фашистките идеи и принципи" и да ги анализираш! Можеш ли? Нали Десен сектор бяха фашистите? Как се връзва това с твоите твърдения? Десен сектор ли управлава в Украйна? Ето ти в помощ основните характеристики на фашизма: на "фашизма": - пълен контрол на собствеността от държавата; - де факто политическа еднопартийна система (може за "цвят" формално да има и други незначителни и контролирани партийки); - (партиен) лидер - диктатор, практически несменяем; - антисемитизъм; - расизъм и ксенофобия; - политически и икономически диктат и терор; - милитаризъм и агресия спрямо съседни държави. Я се огледай - това днес не е ли по-скоро Русия, а не Украйна???

Я по-добре ти сам се огледай. Пиши в гугъл "Пътят към Славянск (док.филм)", отвори линка в тубата, и гледай от 17:43 (17-тата минута и 43-тата секунда), особено добре обърни внимение какво казва представитят от "Десен сектор" след 18:17. Лек ден ти желая.

симо

Да повторя ,,ей,ГЛУПАК на н-та степен.Това ,че си написал глупости за фашизма ,НЕ означава ,че са истина.

Земи тея фашисти!

Десен сектор бяха използвани за свалянае на предишното правителство, тогава европейските и американските умове и за минута не се притесниха, че сядат на една маса с откровени фашисти ... сега дано се притеснят!

да разберете, че едно общество е многолико и всички имат право да седнат на масата. А обществото избира кой да го управлява. Украинците отредиха едно малко ъгълче за ДС и затова последните протестират. За разлика от руснаците, които натикаха своите фашисти (кагебейците отговарят на всички основни "кафяви" характеристики)в Кремъл и вече 15 години ги търпят. Че им се и кланят по стар робски обичай!?!

Фашизмът, който е италиански между другото, както и националсоциализмът на хитлер, наричан кратко нацизъм и обикновено наричан неправилно фашизъм, са съвсем стройни и ясни идеологии, които нямат нищо общо с идеите на режима в Кремъл. Последният има общо почти едно към едно с американските режими от недалечното минало и това, че е избран от руснаците си е техен избор. За разлика от този режим, десен сектор са хора с крайни националистически възгледи, сходни насилнически методи и копиращи националсоциалистическите символи и действия. Тази идеология беше заклеймена от целия свят, защото стана причина за десетки милиони жертви през миналия век и сега е толерирана от англо-саксите, за които бог е максимата, че има само интереси, а не врагове и приятели. И англо-саксите, и десен сектор ще отидат в крайна сметка на историческото бунище, където им е мястото, харесва ли ти или не.

Що ми се види,че тия са доста кафевички?! Всеки момент могат да извикат "Зиг-Хайл"! Егати държавата в която се разпореждат фашисти!

са малцинство и опозиция (украинците не ги припознаха на изборите за свои) и искат сега същото, което искат и "кафевичките" от Кремъл, които пък напълно се разпореждат в Русия...

Истината за Украйна все повече се избистря. Кой, как, защо и т.н. съсипва държавата. Тези 3 хил. ще хапнат накрая дръвцето, но с много жертви. Славянска черта.

Ае както е казал народът, историята се повтаря. Борците за свобода в Афганистан преди десетилетия сега са врагове на света. Борците за свобода в Сирия преди няколко години сега и те са врагове на света. Борците за свобода в Украйна миналата година сега и те са напът да станат врагове...

Борците за свобода в Русия от 1917 вече почти век са врагове на света!

Врагове на кой свят са, на този в който властва Макдоналдс ли? Защото има и други светове!

Гражданите парвят държавата си. Те, украинците, избраха този път. Сега сами да си сърбат попарата. Никой не им е виновен. Яйцето ходи и се жалва из света. А европейците му се смеят и въртят очи. Това е истината. Европа видя, че тези за нищо не стават. Сега се чуди как да се справи сама с проблема, който сама създаде. русия и САЩ са силни страни и рано или късно ще си стиснат ръцете. Но укрите са за никъде.

Та да не би и ние българите да сме виновни за пътя който смешното ни президентче прокламира. Тябва да разберем че с безхаберието си даваме властта в ръщете на взели се на сериозно глупендери.

взели се на сериозно глупендери" са протегнати към Кремъл за просия... Че за Варадеро трябват!

Северно африканските борци за свобода изведнъж се превърнаха във ИДИЛ... я да видим сега украинските борци за свобода и справедливост в какво ще се превърнат....

как в кво бре в американски морски пехотинци:)

Десен сектор излиза от контрол и скандира'' Царят е гол'', прехапа устни татко му Обама и се вайка: "Оле, бре,що стана"! "Питомците ми не слушкат, Потрошенко ,може и да го опушкат, да го спаси, ще поръчам на Кличко, че без него си пропада всичко и Байдън яко ме натиска, газов крал да става иска, ох,беда ме сполетя голяма", така оплаква се Обама! "Що ми трябваше на баир лозе, как да го отървам този, Потрошеннко прост, затъкна ми се като кост, на гърлото и сега накъдето и да се обърна ,все проклето, негодувание виждам и ме е страх, че в голям батак се наврях"!

Да не си списвал "Крокодил" в епохата на застоя?

Да не долавям завист?

ПУТИН Е ВИНОВЕН!!!

Малиййй, тез все повече заприличват на бесни гладани кучета затворени в кучкарник..... започват яко да се ръфат едни други......дали пък дядо Сорос няма да се стресне?!

"дядо Сорос" да не Господ? Колко трябва да си ограничен за да се хванеш за такава плиткоумна опорна точка?!?

Позна, ограничен съм, много съм огрничен, най-вече от земното притегляне....

Не ще да дава вече парички. По-лесно е да се обявят извън закона. Аналогии дал господ как от "борци за свобода" обучени от чичо САМ, станаха терористи.

Само че този президент е демократичен и ще им изпрати танковете. Десни наивници. Мислят че като помагат на преврат ще ги уважават. Тоталитарната държава мафии не търпи.

"Още самият Хитлер е забелязал, че никой не може така бързо да стане убеден националсоциалист, както бившите комунисти. Нали след гибелта на Третия райх почти всички бивши нацисти, оказали се на територията на ГДР, мигновено се превръщат в комунисти! ... Двете най-човеконенавистнически идеи на двайсетия век дружно съжителстват в душата..." ("Лешояди в Кремъл")

Забележително единомислие между желанията на Кремъл (опорните точки на "Савушкина" 55 в Петербург) и десния сектор!

Като няма какво да кажеш зами да замълчиш. Така няма поне да те мислят за тъпак.

за тъпак - за мен това е комплимент!

Ами то се очакваше ... ама ние си ги подкрепяме тия :) Носители на денокрация и "Западна" култура :)

Вървят към либийски вариант - всеки срещу всеки. Където стъпи американският нашественик това се случва!

Уважаеми hehe, в Либия нямаше американско нашествие - както пишете, а европейска намеса за свалянето на властта и променяне на начина на живот, а пушечното месо беще африканско - местно и то свали местното правителство. В Украйна също няма американско нашествие, а виждаме, че пушечното месо е местно, то и свали местното правителство. Приликата между двете явления е само в месото. Все е пушечно.

"Дойдохме,видяхме,той умря! Ха-ха-ха!" Х.Клинтън за Муамар Кадафи в ефир "Off my face!"- американец в Донбас към телевизионен екип. Вземи си курабийка от кака Вики,ще ти стане весело от тях,гарантирам ти.

Като какви някои ще казват кой как да живее . ЗАЩО същите не подкрепиха протестите /за които почти нищо не се показа/ в Мароко , Кувейт , Саудитска Арабия , Бахрейн / два старта от Формула не се проведоха/ - отвратителни средновековни монархии - Отговора е прост ЗАЩото са подчинени / контролирани/ . Помним фактите. .

Имало било европейска намеса за сваляне на властта и какво е Либия днес след тая намеса, знаеш ли? Чудите се после защо ни заливат арабеските като имигранти по границите, ами ето заради такива "европейски" намеси там където не им е работа на братятата хамериканци и европейските им лакеи ... правили били демокрация - верно ли?!

Пути бил умен казват някои...а това тъпо ченге изтърва Украйна :) и създаде още 40 милиона врагове на роССия...

Да изясним само демократските ти възгледи: Путин е тъп, защото не се е намесил във вътрешните работи на суверенна държава в свой интерес,така ли? Интересно...

се намеси! По ченгесарски - тайничко и подмолно. В Крим, Луганда и Донбабве - за Крим даже си призна.

Десен сектор е за разпускане. Не може 3000 души да командват съдбата на многомилионна държава.

Чичко Сталин, ако беше жив, бързо щеше да им покаже верния път.

ФАШИЗИРАНИ ЛУМПЕНИ ЖАЛКО ЗА СТРАДАНИЯТА НА УКРАИНСКИЯ НАРОД

Ето тези основно видяха сметката на Украйна. Порошенко би постъпъл по-умно, ако подгони тях за престъпленията им. Не да си затваря очите, като за убийствата в Одеса. После да каже, че руснаците там са им брата и част от Украйна. Направи някакви жестове и почне да говори с тях. Позицията на конфронтация няма да доведе до добър резултат. Дори рискуват да избухне още някъде конфликт - например в Одеса. Не може да пренебрегва примерно над 8 милиона руснаци в Украйна.

ЕСЕНТА, ЩЕ ТИ РАЗКАЖЕМЕ ИГРАТА! ....ТЪРСИ СИ ДЪРВО! :) С ХУБАВА ГЛЕДКА! :)

Аз съм жител на Украйна и размишлявам. Цените на газ , ток , вода , храна се вдигнаха няколко пъти ; но пък заплата ми намаля , завода в който работя е пред закриване и ще трябва да хващам път на село на Запад на Изток ?! , в страната ми министрите са чужденци ; фашисти и футболни гамени са на улицата добре въоръжени и стрелят. А само допреди 2 години мислех да почивам в България или Хърватия , да сменя колата и т.н. Как ни изиграха англосаксонците само - не мога да понасям вече техните слуги /наши политици/ .

"Цените на газ , ток , вода , храна се вдигнаха няколко пъти ; но пък заплата ми намаля , завода в който работя е пред закриване " - то и в Русия е абсолютно същото дередже. Затова наскоро Путин подписа заповед полицията без заповед да стреля на месо по тълпи, по жени, по всичко.

Кажи сега на човека какво да прави! Да чака ли още помощи от братските англо-сакски народи?

Ами то това отдавна се случва в САЩ , затова всеки е въоръжен с цял арсенал оръжие и при желание си стреля колкото му е кеф.Явно Путин е закъснял.

Срещу Русия също се води война за да бъде подчинена , но имат едно основно предимство - котролирати си природните , човешките и донякъде финансовите ресурси. Съществени предимства.

Русия показа икономически показатели като на средна африканска страна и стана ясно, че ще банкрутира до края на тази година. Затова вдигат шум, за да отклонят вниманието, както винаги.

Така е. Затова увеличава златните си резерви с по 2% месечно. Ако беше икономически силна като нас,щеше да взима доларови заеми:-). Как пък не разбрахте,че руснаците са ни симпатични само защото са катализатора на антиамериканската световна реакция? Между другото,след като ще инфантилизираме темата,чу ли за новия жетон от Московския Монетен Двор? Посветен на срещата на Су-24 и Доналд Дък /бивш Кук/ в Черно море. Монетата се нарича "Урок по миролюбие"-потърси инфо,много е забавно:-).

Не знам какъв комунист си, но подкрепяш путинския режим, който е съставен само от доларови милиардери. Цялото обкръжение на Путин са супер-богаташи с огромни банкови сметки, имоти в чужбина, децата и внуците им живеят и учат на Запад. Какъв комунизъм ще правите с такива хора - само вие си знаете. Или май и вие не знаете ;-D

Нaс кво ни интервa. Нещо пишеше друго вчерa, че сa си нaмaлили дългa. Тa въпросът е кого дa подкрепяме в хохлaндия?

Кажи ми гражданите на коя средноамериканска страна почиват в България, Турция и Гърция всяко лято, отделно миналата година видях, че са налазили Испания и Италия ... не десетки, не стотици, а хиляди руснаци туристи из цял свят, отде имат пари като са толкова зле според тебе?

са тия "хиляди руснаци" от цялото руско население? От бившата партийна номенклатура (и нейните наследници) и бившите силовици, предимно от КГБ (и нейните наследници) се родиха "новите руснаци", дето имат пари да обикалят. Но са доста по-малък процент от партийната номенклатура и силовиците преди. А обикновените руснаци, огромното мнозинство от руския народ, си живее мизерно и не може да си позволи да посети дори съседната област.

Десен сектор са много голяма сила в Украйна. На изборите миналата година те постигнаха среден резултат от 0,2%, а на отделни места взеха дори 0,5%.

Американските ционисти възродиха фашизма в Украйна, чрез хазарските евреи. Ярош, Валцман, Тимошенко, Турчинов и пр. всички са евреи. Както Нуланд и Байдън, които ако си бяха стояли в САЩ, то никога в Украйна нумаше да има убити невинни хора.

То и Путин е евреин, ама никой нищо не казва за това.

ХА ХА Попиля ги отново Путин ! Шах и мат ! Нуланд се раздуха на 12 000 км. да спасява инвестицията от 5 млрд.Фатмакът от военното разузнаване сега с амплоа на посланник в Украйна отпраши да лее сълзи в Зап.фашистка украйва. Американските ционисти ще ядат сатъра от бандеровците.....

Всички които са се докоснали до Москва огън ги гори!Воини във вътрешното им пространство,конфликти с бивши "републики";воини в бившата социалистическа Югославия;масови изтребления в подкрепяните от тях преди Сирия,Либия,Ирак; икономически крах в бившия `социалистически лагер`;бедност в Румъния и България; още - мизерия в С.Корея и Куба; напрежения и самоизтребления в Конго,Йемен .... И още и още-докъдето са достигнали-противопоставяния,бедност и конфликти.... Русия е злото на света!

кажи сега за кого да викаме: 1. за Педро и Яйцето или за Десен сектор?

Там където е влязла Кока Кола, трева не расте.Първо Кока ,а после Кола. Украйна е Руската Македония.Нищо повече!Русия ще прави това което си поиска. Кой търсят чобаните от САЩ на 12 000 км. Борят се за демокрация? Ха Ха Робовладелска форма.......

Да огъня е подпален и поддържан от САЩ. Новите фашисти които се смятат за специални и изключителни боравят със следните средства срещу всички които не са им подчинени ; открити военни агресии / Ирак , Либия / , предизвикват граждански войни / Сирия / , организират преврати / Украйна , Грузия / и това е само в последните 15 - години. Сериозен е риска да ни върнат в каменната ера.

Всичко написано е 100% вярно, с изключение на името на столицата. Ако смениш Москва с Вашингтон ще получиш безброй плюсове.

Явно кери и Нюланд не са доволни от Порше-нко, готвят някой от Фашистки сектор.

Всъщност Десен Сектор искат паричките,които хунтата възнамерява да си присвои при приватизацията,това е. "Украинските патриоти" искат по-голямо парче от баницата,не някакви трошички,но не ги пускат дори на масата. Дори за контрабандните канали аз цигари се биха правителствени формирования и "правосеки",представете си какво ще е за комисионните от Голямото Крадене /приватизация му викат/:пристанища,заводи,земя и т.н и т.н. Съдбата на въпросните ще зависи от това как искат САЩ и ЕС да се отиграе ситуацията. Десен Сектор искат обявяване на война на Русия-не мисля,че това устройва САЩ на този етап,Европа пък изобщо. Марионетките Поросьонко и Яйцедуп също са по-изгодни на САЩ и Европа от един Ярош,който смяташе да взривява газопроводите към Европа:-). Изобщо юнаците на снимката по-добре да си коват ковчезите отсега.

"Десен сектор" са идейните революционери и ще се борят до края на живота си, за да живеят в държава по техните си закони, както мюсулманите ИД.

Кратка борба ще е,значи;-). Фанатизирани са,спор няма-трето поколение фашисти,представи си какво им е в мозъците.

С помощтта на САЩ и ЕС в центъра на Европа се заражда нова фашистка държава, подобна на ИД в Ирак и Сирия. Големи ядове ще береме.

Нима САЩ и ЕС помогнаха на установяването на авторитарния режим на Путин в Русия!

Русия, малкия, ще бъде отново държавата, която за пореден път ще освободи Европа от фашизма.

А ха ха ха, вече станаха екстремисти. Ярош го чака съдбата на сашко белия. :-) "десен сектор" си изиграха ролята, време е да напуснат сцената, не го ли направят доброволно , ще стане доброзорно.

loyola

Абе много са и са въоръжени. Няма да е лесно да ги разкарат.

Те и щурмоваците на хитлер са били много, но това не е попречило да се отърват от тях, когато са станали излишни.

Айде, самоизяждането започна... Ефектът на бумеранга се стовари върху главите им.

Лошо, лошооо. Американците продължават да се осират и да се търкалят в собствената си политическа бълвоч. Лошото е, че по стар американски обичай, принуждават други да им мият задника. Ще дойде време и ще им го нацепят на трески. Само гледайте.

Американците постигнаха целта си! Спряха и даже върнаха назад сближаването на Русия и Европа за години напред.

С риск да се повторя ще кажа пак че от това вече държава не става...

В която държава по света се е намесил говедаря чичо Сам, същата в последствие се е разпадала.Най пресните примери са Ирак и Либия.Хохлите си вкараха таралеж в гащите като се наведоха пред хамериканците.Ха да им е честита демокрацията.

Украйнците, мурзилко, не се наведоха пред никого, а се изправиха (или поне направиха опит) срещу Русия. Разбирам омразата на рускитепесове към всеки, дръзнал да се защити от руските варяги, но не мога да одобря такова поведение от етнически българи!

Льольо, гледай да не се задавиш от злоба.

Ти кое одобряваш - действията на десен сектор или тези на украинското правителство, което финансира десен сектор, който се обяви против правителството?

Така ли?И какво се получи като се "изправиха"?Правят ли още двигатели за хеликоптери?А самолета Антей?А добрият запад купува ли им продукцията? Особено от смесените руско-украински предприятия?Ай стига с тези простотии от типа "Кой не скача е червен"!!!

Украйна е област от Русия. Украинците са толкова отделен народ колкото и македонците. Украинският е изкривен диалект и изкуствено създаден език - доста близък аналог на македонското извращение на българския. А който не знае - държавата Португалия и португалският език са същото творение (ръбнато от Испания), само че няколко века по-рано. Ранни английски експерименти.

Като почнат да дават и те по 100€ за отопление на месец като в Б-я, ще видим с/у кого са се надигнали, щото за 5€/мес. за газ им беше добре. Само че цоцането свърши. Искаха от 2 бозки, но няма как да стане просто.

Изправили са се украинците...спретнаха им едно превратче, пара се даде за това, всички знаем от кого. То и Либия със помоща на хамериканците се "изправи" срещу Кадафи, демократични ценности да усвоява и сега е една спокойна, сигурна държава във подем:)))

loyola

А защо посланикът на САЩ не осъди действията на "Десен сектор" по време на преврата? Или тогава можеше, а сега не може ?

все едно да се надяваш Путин да осъди сепаратистите в Изт. Украйна!

А, руския посланник дали е изразил становище? Щото такива, като теб от това трябва да се интересуват, нали той ви е шефа!

На тебе американският посланник ли ти е шефа

ДС се бори срещу корупцията и статуквото в Украйна!! Статуквото не иска да се даде без бой, свикнали са да лапат наготово. И народа все повече подкрепя ДС,

Че много си осведомен какво иска и какво не иска народа на Украйна! Аз пък казвам че иска точно обратното - закриването на ДС, свобода за медиите и равни условия за търговия без машата на САЩ и ураинските монополисти!

Ти какво казваш няма никакво значение. Важното е, че мнозинството от украйнците не искат да са с Русия и да ги бъркат с руснаците.

Левски и той ли е бил екстремист?? Кажете бе ДИР?? ДС са патриоти.

Просто идиоти.

Според амриканската посланничка у нас-да

Направо се учудвам как САЩ успяват да разединят народите, да им окупират държавите и да ги хвърлят разруха, войни и хаос.

как Путлер по хитлеристки къса територии от съседите си!

блаженни са варващи...

някоя сутрин и Ердоган може да се събуди с мисълта "що не взема да присъединя Делиормана или Кърджалиско"

Чичко Ленин и чичко Сталин безсмислено създадоха Украйна. Чичко Хрушчов я допълни с Крим. Сега по обратен ред чичко Обама е предприел успешни действия по коригирането на тази безсмислица. Чичко Путин гледа и ръкопляска.

За съжаление отново се вижда, че там където САЩ се намеси държава не остава..... За тези на които все още не им е ясно как се появи ДЕСЕН СЕКТОР и как се изникнаха майденовите протести от които всичко започна, могат да гледат филма: "Какво медиите не ви казват за украинската криза", има го в ютуба с бг субтитри.....

За това цяла Западна Европа е с проспериращи и богати държави, а нещасниците попаднали в руската зона едва оцеляват.

Бее,Геец, кой ти пълни главата с тези простотии,бе човек.Вземи му кажи на тоя да се вземе в ръце.Едва ли главата ти може да роди нещо смислено, повтаряйки до втръсване едни и същи чужди простотии.

дето са паднали в ямата почнаха да се самоизяждат май. Напълно логично и това е само началото. Може скоро да видим майданците да висят по стълбовете - ще си платят за опожарените жени и деца. Чичо Сам не е сигурен приятел - гледа си само интереса. Укрите захапаха ръката, която ги хранеше И ЩЕ СИ ПЛАТЯТ НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО И ЗАКОНОМЕРНО. Северен поток 2 тръгва, ГЕРМАНИЯ И АНГЛИЯ ще изместят Украйна. Договора за пренос на газ няма да бъде преподписан по никакъв начин. Тръбите в Украйна ще станат за правене на сапунени мехури.КРАЙ НА ДАЛАВЕРКАТА с газа.Лошото в, че и ние сме в тяхната лодка.

Те и през 1941 - 44 пак си митингуваха и маршеруваха със същите знамена....Е, после С. Бандера и Роман Шухевич дадоха фира, позачистиха по-активните главорези и за доста дълги години бандеровците си седнаха на задниците. Така ще е и сега - само дето няма НКВД да ликвидира шефовете на въпросния "Сектор" а самите украински власти.... И ще се кротнат

като гледам снимката някои са се попрепекли на слънцето...

...странно , американците , видите ли , осъждат действията на десен сектор , а същите до само преди няколко месеца ги наричаха борци за свобода и независимост , помагаха им и т.н....???

Dimi

Е то и ИДИЛ бяха умерена опозиция и бойци за свобода, лидерите и се срещаха с американски сенатори, че и пари и обучение получаваха... ама кто засегнаха американските интереси станаха терористи и главорези (каквито си бяха от самото начало)... или накратко ако САЩ има полза от теб то ти си боец за вобода, ако засягаш техните интереси - веднага ставаш терорист...

По същият начин и талибаните бяха приети в Белият дом от Рейгън като борци за свобода, после какво стана:)), този театър се играе постоянно

Историята на Украйна е сложна, противоречива и жестока. В тая ситуация, трудно може да се намери решение, което да задоволи всички. Тия хора на снимката, си имат своята мотивация да се бият. И това не са непременно парите. Укри, хохли-няма значение. Всичките са раждани от майки, които еднакво скърбят над убитите си рожби. Нека там се карат, бият, но да не се убиват. Нали уж всички бяхме братя во Христе. И какво направиха нашите любими политици. Внушиха ни, че сме врагове. "МОЙТЕ ВРАГОВЕ НЕ СА ВИЕТНАМЦИТЕ. МОИТЕ ВРАГОВЕ СЕ НАМИРАТ В БЕЛИЯТ ДОМ". Само цитирем великият Касиус Клей. Мисля, че цитата е подходящ за случая. Приятен ден.

за точния анализ и премерената гледна точка. Дано повече българи мислят така! Скърбя за почернените руски и украински майки. Скърбя и за сирийските, иракските, но руските и украинските са ми по-близки - с тях мога да се разбера без преводач. Как стана така два братски народа да започнат да се стрелят? Нормално ли е? Какво чак толкова ги противопоставя? За мен няма - единствено ЧУЖДИ ВЪНШНИ ИНТЕРЕСИ! Тука визирам САЩ но и там, ако се направи анкета сигурно повече от половината американци няма да одобрят политиката на управниците си/КАКТО МАЙ Е И У НАС/