Протест срещу фермата за норки посрещна новите министри

Собствеността на фермата е свързана с бизнесмена Иван Ангелов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичките 12 еко-куковци от протеста се изреждат да пишат мнения в жалки опити да тролят по темата. Тиньок!!!

тук се пишат плюсове на коментари които защитават насилието и убииствата.Не си заслужава да се коментира

Да използват специализираното място за протести в София - бул. "Т. Александров" №31 близо до кръстовището с Ботев - широко и удобно. Могат да представят исканията си пред компетентния служител протопрезвитер Кусан Хадавян.

Съдистите и убииците ще трябва да почнат да се съобразяват с нормалните хора.въпрос на малко време е съдистичните задръстеняци да отидат там където им е мястото Жалко за милите малки душички те наи малко заслужаваха това

Дайте да затворим всички ферми от които излизат кожи. Що за идиотщина. Отглеждаш някакво животно с някаква цел. Да затворим и птицефермите, щото колим кокошките. И фермите за миди и рибарниците. Само свободен лов. Айде траперите да тръгват.

Как може християндемократите зелените от евросъюза да си мълчат и да гледат тези убииства на стотици хиляди за някакви си жалки няколко милиона.Какви християни са това.Този ЕС на базата на какви ценности е създаден..Как спят как ядът с каква съвест.Убииствата на норки правят милиони хора нещастни и ги депресират-вместо да живеем в щастлив евросъюз ,живота ми е скъп не искам да живея заедно с убиици

Някoй

износът на сурови кожи от норки възлизал на над 11,3 млн. долара. а приходът бил ... 3000 лв. ИЗВОД : Иван Ангелов Пилето е работил на загуба. Хвала на такиви бизнисмени!

Някoй

затова пък е спечелил от дарените фурми, които са били безплатни... хахахаа

През норката ми е за този бизнесмен. Дания има най-много ферми за норки в целия свят. Този малък, миролюбив и подреден народ трепе животинки на поразия. Китайските ферми за диви животни с цел консумация? Уважаеми суверен, не виждате ли как ливералболшевики и "зелени" ви плацикат в хладка водичка, и как по нова година ще се превърнем в мини САЩ. Там същите крайно леви либерали скроиха шапка на 80 млн организирани и въоражени до зъби консервативни избиратели, та на нас ли ще простят?

Какво е "бизнесмен" в БГ- мафиот,подставено лице на политик,който му помага да открадне и легализира пари от еврофондовете.

Дир.бг спира коментарите, правейки "планирана" техническа поддръжка, точно по време на избори или смяна на правителството... Слочаенос? Не мисла! "Свободата" на медиите е толкова тънка, че направо прозира. Ще очакваме планирана техническа поддръжка и на 11-12 юли, и така нататък.

ТУК Е И СМЪРХОЛЯН....