Жива верига чака новия директор на Спешна помощ

Новият шеф на Спешна помощ-София не се появи на работа, където го чакат със закана да го спрат с жива верига.

Обратно в новината

Коментари - Жива верига чака новия директор на Спешна помощ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой знае какви далавери са въртяни ,как са надписвани курсове и кой ще отиде в съдебна зала.

Жив ми е споменът за недоволството от своя шеф Гелев на лекарите от Спешна помощ по време на тройната коалиция> Казваха за него че е със всички партии, които идват на власт. Някои от лекарите дори се съдеха с него. Какво се промени, та същите тези лекари сега са се вдигнали да го защитават?! Дали да им повярваме, че сега са го обикнали?!

вече бившия ви е крал яко и големи далавери за себе си,а вие-глупавите стоите с ниски заплати,заради луксовете му...Защо го покривате?

Ало, тролче, пак пишеш неподготвен. Първо се поинтересувай защо на срещата в министерството министърката се е извинила на протестиращите. Защото шумно обявените заплати от 2000 лв. се оказаха като пари толкова, но за няколко месеца. Но трябваше хората да си извадят фишовете. Тази госпожа лъже повече и от дърт циганин. Но такива като теб които повтарят като папагали без капка мисъл в кухите леѝки .... Ама то мисленето не е за всеки. Чукче не мислител .

ВЪН ОТ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО АНДРЕЕВА И ПЕНКОВ!!!!! НЕВЕРОЯТНИ ДАЛАВЕРИ ПРАВЯТ ОСОБЕНО С ДИРЕКТОРА НА АЛЕКСАНДРОВСКА! КОЦЕТО АНГЕЛОВ Е ДИРЕКТОР НА НАЙ-ГОЛЯМАТА УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА БЕЗ КОНКУРС! БАВНО И СИГУРНО КРАДЕ ,КАТО СИ ДЕЛКА ПАРИЧКИТЕ С ПЕНКОВ И АНДРЕЕВА! КРАЙНО ВРЕМЕ Е АНДРЕЕВА ДА СИ ОТИДЕ ЗАЕДНО С ПЕНКОВ! ГЕРБ ДА ВЪРНАТ БЛИЗО 1МИЛИАРД 600 МИЛИОНА ЛЕВА ВЗЕТИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА. ЩО ЗА НАГЛОСТ ИМАТ ТЕЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО - НИКАКЪВ МОРАЛ! И ТРИМАТА ВЪН И ЗАВИАНГИ ОТ СИСТЕМАТА

И този форум е пълен с драсканици на платените кретенчета на задкулисието с единствената цел да настройват народа срещу лекарите си и да прикриват далаверите на седесерастите в кабинета на Васил Крумов Божков с прякора "Черепа" и на палавата Моника начело с Орешарски.

Лекарите уж много учат, а продължават да се занимават с палиетивни грижи в кухата здравна система. Не директорът, не министърката, а държавната политика е за реанимация и лечение. Ако този директор им е предоставил добри условия на труд, ремонти и добра организация, защо резултатите от работата им не е нито бърза, нито помощ? Изобщо питат ли се, какво причини правата линия от ЕКГ-то на фотографката? Защо за някаква помощ се говори само в големите градове, а страната е лишена от такава? Защо вместо да прилагат знания и творчество, умовете на лекари и мед. сестри са заключени с дистрибуторство на фирми, алгоритми, здравни пътеки и "какво ще преведе касата"? Те не знаят ли, че биологията и физиологията са необятна вселена, която не подлежи на управление с реформи?!

Стига сте налагали чиновници - номенклатури! Оставете работещите да посочат кой от екипа им е най-подходящ да ги ръководи. Само ако уважаваш ръководителя си ще положиш максимум старание да работиш съвестно и ефективно. От това безогледно назначаване на "парашутисти" на ръководни службички, сме я докарали да дъното...

Това недоразумение, наречено министър на здравето, трябва веднага да се измете. Все бяхме свидетели на предишни недоразумения в това министерство, но като тази, досега не е имало. Става очевадно, че истински специалисти, такива каквито все още имаме у нас, не искат да се заемат с толкова гнила система, като тази на здравеопазването. И в резултат се спускат с парашут всякакви кръгли нули като специалисти и администратори. А какво да кажем за свръх-раздутия щат на това (и на други министерства, че и на Здравната каса): та навсякъде по тези топли местенца над 75% не знаят защо въобще са назначени.

С жива верига си защитават хората директора, а тая министирка като си тръгва ще я изпращаме с камъни.

макар и комунистка тази министърка е права - състоянието на центъра за спешна помощ е отговорност на нейният директор на първо място. Така, че той си подлежи на уволнение.. Въпросът е, че политиката в здравеопазването е отговорност на министъра, и тя също трябва да е готова да си понесе отговорността.

При условие, че целия екип си иска и харесва директора, защо е нужно да се сменя? Не е ли време за прекратяване на тези политически назначения. Нека самите доктори в болниците да си избират директорите.

щото целия екип е за разстрел

В още 4 болници докторите протестират за смяната на успешни шефове с парашутисти.... ако ги разстреляме и тях, министърката ли ще те лекува?

Какво ще последва - няма да има никакви лекари... Това ли е целта ни? Преди да предложиш мерки, постави си ясно целите, които искаш да постигнеш!

Нарочно не се назначават лекари за да взимата по големи заплати

Излиза, че новият шеф на Спешна не ходи на работа, което е за дисциплинарно уволнение. Не е ли така?

:) не беее, за него в огъня влизат даже. Той и от вкъщи може да управлява!

Не,не се заблуждаваш.Гелев понякога не стъпва в Спешна помощ не с дни,а със седмици - или бил в чужбина или бил на съвещание или се свестявал след пореден запой.През есента го нямаше точно 13 дни там и никой не му потърси сметка за това.Прави каквото си иска и когото си иска. Държи се като независим от държавата феодал.

но почти сигурно е независим.Да си помислим само колко правителства са се изредили докато той е ръководил спешната помощ.

Населението иска качествена услуга с ясното съзнание,че тя е лошо заплатена.Лекарите извършват куп нарушения и вместо да изкажат съжаление-протестират за по-високи заплати.Хората са казали:"Преди да поискаш,помисли какво си дал".

Шепа представителни полити и духовници, които е "представители" на представителната демокрация(психо-соматична диктатура) са ЗАРОБИЛИ хората. Представителният политик и духовник е ВРАГ на човечеството. Представителната демокрация е ВРАГ на човечеството. Те(представителният политик и духовник) са в конспирация, защото политикът ИСКА да управлява твоето тяло, а духовникът ИСКА да владее душата ти. А тайната е една и съща: УНИЩОЖАВАНЕ на любовта. Това е било от хиляди години за човек и РЕЗУЛТАТЪТ е ВИНАГИ един е същ, и за теб, но не САМО за ТЕБ - ДИКТАТУРА(представителна демокрация, като - фашизъм, социализъм, капитализъм, монархия, република и т.н). Диктатура е, когато друг и САМО друг, те представлява ВИНАГИ теб пред ТВОЯТА държава (политик и духовник, адвокат и т.н. ТЕ и само ТЕ, те представляват ВИНАГИ теб, нали). Ти къде си тогава реално тук и сега, теб те НЯМА, и това се нарича ДИКТАТУРА, а не нещо друго. Тогава човек не е НИЩО повече от една празнота, кухост, едно БЕЗСМИСЛЕНО съществуване. Тогава можеш да ПРАВИШ каквото си ИСКАШ с човечеството и НИКОЙ няма да се бунтува, никой няма да има ДОСТАТЪЧНО смелост да се разбунтува. Кой ИСКА да си интелигентен? Не тези, които са на власт(политици и духовници). Как биха могли те да ИСКАТ да си интелигентен? - защото ако си интелигентен, започваш да ВИЖДАШ цялата им стратегия, ИГРИТЕ им. Те ИСКАТ да си глупав и посредствен. Определено ИСКАТ да си ефективен, що се отнася до РАБОТА(РОБ), но не и ИНТЕЛИГЕНТЕН (СВОБОДЕН човек). Поради това, до СЕГА, човечеството живее в най-ниската точка, в минимума на своя потенциал.

Филма Последната линейка на София" показва много сериозно проблемите в Спешната помощ, тежкото положение и разпада в този сектор. Показва пълната нищета и огромната трагедия на хората заети в нея, която е най-голяма отколкото във всяка друга от обществените дейности в България. Работещите в Спешна помощ са подложени на пълен и тотален геноцид от страна на държавата. Филмът не е художествен, а изцяло документален, но при все това няма и претенцията да изчерпва цялата българска действителност. Всъщност не е и филм, а е само една малка част от българската действителност, която както в повечето случаи се оказва по-страшна и от най-кощунствените думи. Кошмарната българска действителност с драмите на нацията и нейните страшни ужаси и падения. Относно желанията на някои сънародници лекарите да получават съобразно стандарта на държавата, боя се се че това не е възможно. В Евросъюза има свободно движение на специалисти и взаимно признаване на дипломите по административен път. За да спрете лекарите и медицинските сестри от Спешна помощ, все хора с висше медицинско образование, от напускане на родината е необходимо добро заплащане сравнимо със средноевропейското или издигане на 8-метрова стена на границата и затваряне на летищата.

Ъм... протеста е? За техника? За заплати? За екипи? Не, протестът е да се върне старият тартор, с който всичко беше уредено явно. Няма любов от мене - далавераджиите да напускат.

Как като Д-р Галев е толкова ценен за колектива"направил подобрения ,ремонти и подобрил условията на труд и т.н "а работата не върви- сигурно има и други причини.Примерно срити бройки за да се разпределят повече пари възможност за комбини с работно време , за да се работи на две места,възможност да се краде гориво, за да се кара такси след работа,сладки административни назначения и заплати и др.такива благинки.Защо ли?Новият шеф ще спре кранчето ,докато го корумпират и него и така до КРАЯ НА СВЕТА!!!!

Гелев е направил Спешната помощ семейна и приятелска фирма - почти цялата администрация е от негови близки,роднини,братовчеди,племенници,бивши и настоящи любовници,алкохолици като него.Цялата тази пасмина която лапа големите заплати организира т.н. "протест".Работещите на екипи с линейки лекари,сестри,шофьори знаят това,но не смеят да се обадят. Сградата на Спешна помощ на Сточна гара е като крепост -никой не може да влезе там,ако Гелев не желае. Куриозното е ,че и държавните органи не се допускат,още по-малко журналисти.Затова не допускат временния директор-за да не лиснат далаверите на Гелев.Този нагъл тип вече 16 години ограбва държавата чрез Спешна помощ,дано най после прокуратурата се стресне и го прати там,където му е мястото.

Поредният скапан ренегат, ако е служител на ЦСМП! ИЛИ Е ПРОСТО ФОРУМЕН БОКЛУК.

Не,не се заблуждаваш.Гелев понякога не стъпва в Спешна помощ не с дни,а със седмици - или бил в чужбина или бил на съвещание или се свестявал след пореден запой.През есента го нямаше точно 13 дни там и никой не му потърси сметка за това.Прави каквото си иска и когото си иска. Държи се като независим от държавата феодал.

Хора, звена за спешна и неотложна помощ има във всички болници. Предлагам протестиращите здравни служители да бъдат назначени на работа в тези звена, а "Спешна помощ" като структура да бъде закрита. Защото тези лекари само могат да помогнат донякъде, а при тежките случаи хората биват насочвани към болниците от тях самите, тъй като нямат необходимите условия за нещо повече. Спешни кабинети има и в по-големите медицински центрове. Т.е. ако се върне телефон 150 и се координират действията на спешните кабинети, във всеки един момент ще има и свободни линийки, и свободни екипи.

Всичко е политизирано. Има само ,политически НАЗНАЧЕНИЯ ... НЯМА КАДЪРНИ КАДРИ ...

Фридрих Ницше е казал, че човек не може да живее без ЛЪЖИ, и за около деветдесет и девет процента от хората той е прав. Защо човек не може да живее без лъжи? - защото лъжите действат като буфери, като амортисьори. Лъжите действат като смазка, че да нямаш непрекъснато ТЪРКАНИЯ с хората. Затова представителните политици и духовници непрекъснато се усмихват и хората се усмихват - това е смазка. Представителните политици и духовници Ви казват нещата, които ИСКАТЕ да чуете. Те ви дават обещанията, които Вие ИСКАТЕ. Те ЗНАЯТ много добре, че не могат да изпълнят обещанията си - нито пък имат някакво НАМЕРЕНИЕ да ги изпълняват. Но ако кажат точно, ВЯРНО за това каква е ситуацията, и ако ви изяснят, че много от нещата, които ИСКАТЕ, са невъзможни, че не могат да се осъществят от тях, ще бъдат свалени от ВЛАСТ. Няма да изберете представителен политик и духовник, който е ЧЕСТЕН, нали. Този свят е много странен. Той е сякаш една лудница, която е осъзнато създадена от представителни политици и духовници само с една ЦЕЛ, за ПЪЛЕН и ПОСТOЯННЕН КОНТРОЛ над хората - БИОРОБОТИ(РОБИ).

Нещо ми подсказва, че със стария директор са си въртяли далаверки или той си е затварял очите ! Оказва се, че заплатата им е над средната в страната и съм сигурен, че си докарват и бакшиши! Аз два пъти съм ползвал услугите им и двата пъти съм им давал по 20 лв. за почерпка !

Пред кочината с 240те прасета над сто автомобила лъскави и нови, а за цяла София 11 линейки. Живеем в Лайнаристан управляван от "експерти".

Национална стачка на Спешната помощ и напускане на работа!Ако продължавате да търпите лъжите и отлагането на Орешарски не се оплаквайте а хората ще умират по улиците без лекарска помощ!Няма да има промени а "загриженост на приказки"и толкова!

на спешната помощ не виновен само Орешарски.Той дори не е главният виновник.В Бг докато не се преобърне колата не се вижда никакъв проблем.След това пътища много,умници още повече.

Не се ли изморихте от тази простотия. Не мислят как да работят, да предлагат качествени услуги, а организират протести. Харесват си Директора. Нека да обяснят защо? А нормално ли е той да излиза в дългосрочен отпуск, когато разбира, че ще го проверяват. Тези номера от селски вечеринки са известни на всеки работещ в държавните структури.

Титулярът на поста д-р Георги Гелев от началото на годината е в отпуск по болест, кратуно празна. Да дойде и вълшебник за директор пак няма да оправи Спешната помощ с тези тъпи министри клептомани от последните 24 години.

Аааа и понеже отдалечено си ръководи прекрасно подчинените, затова те не искат реален шеф? Смешни и нагли сте.

комунисти, докторите са едни от наи-интелигентните в обществото, как сямтате да им втълпите "религията" (15/15).

" на него дължат подобренията в Спешна помощ, добри условия на труд, ремонти и добра организация. " хахаха, ами нали заради тези хубавинки умират хора и се прави цялата работа бе!! Това лекарите са по-нагли и от Свети Цвъцко!

Александър Златанов е поредната калинка която пълзи по стъблото на държавната служба. Форумните гниди настройват народа срещу лекарите си, срещу учителите си, срещу миньорите си, брат срещу брата си, но няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе на яве. "Разделяй и владей" е любим похват на властта още от римските императори. Образованието на тоя Златанов е медицински РабФак в Русе. Искам да видя дипломата му по здравен мениджмънт. Този не е виждал реанимационен куфар за спешна помощ от времето на студентските си години и там колкото е работил в Самоков.

И тя е рабфак-пък я как я издигнахте в Герб!

"Форумните гниди настройват народа срещу лекарите си" Служителите на Бърза Помощ нямат нужда от врагове, които да настройват хората срещу тях! Сами се справят прекрасно с тази задача. А нормалните хора изобщо не искат да бъдат настройвани срещу лекари- напротив, няма по-благодарни от българите към добрите доктори. Факт: никъде на Запад не се носят бомбони и бутилки на лекари! Айде стига сме обвинявали извънземните за небрежно и некадърно свършената работа. Който се занимава с тънки сметки и кариера, вместо да гледа работата си, бива уволняван. Най-малкото.

Проблемът не е толкова в т.н. Рабфак, а в начина на подбор н кадри. Какво си направил след това и с какви средства си оправдал доверието на хората. Тогава имаше хора които си купуваха приемните изпити в университетите, че и после. Сега всичко се купува - друг начин няма. С честност и почтенност си "аут" от обществото. За съжаление ...

Шефа на Бързата задължително трябва да бъде сменен, защото.............спиъка е много дълът. Но задължително трябва да бъде сменен от нов министър, назначен от нов премиер. Това е!

Медиците от Бърза помощ са много добри професионалисти,но не могат да се разкъсат или клонират на 100места.Затова е нужна сериозна финансова осигуреност изобщо на здравеопазването.Да се ликвидира мизерията ,мръсотията и недоимъка в здравните заведения.българският народ е най-болен и изстрадал не само в Европа!Срам,позор и резил за вс.политици на прехода!Да вземат пример от Фандъкова какво прави за София

Аман от хленчещи некадърници! Ако аз съм шеф на Бърза Помощ и нямам линейки ще обикалям 24 часа по телевизии и да седя на стълбите пред мин. съвет и куп фондации. Не да си правя вилает във вилаета. И повярвай ми нямаше да обикалям дълго преди да получа каквото искам.

Председателят на асоциацията д-р Десислава Кателиева е досущ Янка Такева, председател на Синдиката на българските учители. Янка Такева за няколко сребърника предаде българските учители, а Десислава Кателиева, този подкупен варненски Юда, за колко ли сребърника продаде колегите си и душата си на на дявола Таня Андреева ?

- Д-р Златанов, как станахте депутат в 38-то НС, тогава ли започна политическата Ви дейност? - Бях предложен от ОХДЦ, чийто член станах още през 1990-та година. Това е Обединената християн-демократическа партия на Стефан Софиянски, Екатерина Михайлова, Александър Божков, Бог да го прости, и др. Ние бяхме част от движението, нали знаете, че тогава СДС не беше партия, а съвкупност от много малки партии и правеше СДС-движение. Като член на ръководството на партията в Самоков, бях предложен за народен представител. Имаше и предварителни избори, които спечелих...Имаше тогава едно леко напрежение в СДС и аз бях седми в листата. По стечение на обстоятелствата тогава успях да вляза в Народно събрание и бях до края на 38-то НС. Управляваше Кабинетът на ОДС. Имам няколко внесени законопроекта в комбинация с Нона Караджова и други депутати, касаещи ползването на водите и защитените територии... Таня Андреева пък тогава беше председател на младежкото СДС, а преди това беше шеф на младите сини в район "Илинден".

ЛЯВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ СЕ НАПЪЛНИ СЪС СЕДЕСЕРАСТИ, С КЛЕПТОМАНИ ОТ КРЪГЪТ ДОНДУКОВ 53. На Дондуков 53, на четвъртия етаж в ап. 13 се помещава седалището на Сдружение "Клуб Икономика - 2000", както и Кооперацията "София Консултинг Груп". Приятелският кръг около Нона Караджова, Спартак Керемидчиев, Стефан Иванов, Ева Радева и съпругът и адв. Андрей Горанов, Йордан Христосков Другото му име е Кръгът на Ева Радева натрапен ни от Моника Янова Йосифова - Станишева. СДС-ари, БСП-ари и ГЕРБ-ери смучат яко в кръга Нона Караджова. Обръчите на Нона Караджова са: Клуб Икономика 2000, София Консултинг Груп, Група за консултиране по местни финанси, Уинд енерджи, ЕСТРЕА-В, ГМ Консултации, Глобъл Карбон България, Плиска Консултинг, ЮДК и партньори, Юропиън Дивелъпмънт Консултинг, Невестинска вода ООД, БТ-Инженеринг. Посочените фирми участват в множество консорциуми и граждански сдружения. Д-р Златанов който го парашутират за директор на Спешна помощ-София, като депутат от СДС в 38-то НС бил имал няколко внесени законопроекта в комбинация с Нона Караджова и други депутати, касаещи ползването на водите и защитените територии.

Андреева, махай се ... !

Ето го убиецът Сапунджиев. Не е от вчера из медиите. link

Пак се оплетоха в лъжите си.Асоциацията на работещите в спешна помощ е измамническа организация с цел смучене на еврофондове и около 70 формални членове.Създадена от и за власта.Няма как да е против себе си.Според тях обаче проблемите са в нормативната уредба тоест в народното събрание и МЗ.Но за сметка на това уволняват този който е длъжен да изпълтява сътвореният от тях бъркоч -директора.Изводът е заставаме зад министърката.Ето това е пример за шизофрения.

едни калинки,дето са се окопали и директора им разпределя баницата.Как ще искат да се разбута тая работа?

Да не изместваме фокуса,а именно смъртта на младата жена в резултат на престъпно бездействие.Къде е прокуратурата,що е подправен часът...

Типично ББ похват - вършат нередни неща, а протестират за нещо съвсем друго, нямащо нищо общо със случая, като че ли го е нямало! Вместо да се потърси отговорност на фалшификаторите - протести за заплати!!! Ето на това му се вика гьонсуратлък! Къде бяха тия хора, когато са приемали да реагират в ненормално късо време(според обстановката в София), след като с знаели, че е нереално? Що не протестираха превантивно за това? Ами просто е - ще излъжат с фалшив запис в документите, шефът ще си затвори очите, а това, че някой ще си отиде - голяма работа! Лош матриял, неизбежно е....... Затова е борбата за "добрия шеф", който май е разпределял и парички, получени за налични, но незапълнени щатни бройки....!? И точно зад такива стоят всички подчинени!! Срамна работа!

Аз не чух лек.съюз да каже нещо за реформи и подобряване обслужването срещу парите които иска. Чува се само ДАЙ!

Естествено, трябва да има много по-високи заплати и по-добри условия на труд в бърза помощ. Но ако някой доказано е подправил часовете, за да "покрие" фаталния случай той трябва да си носи отговорност. Отвън това изглежда като семейственост: виновен няма и не се търси, а си искаме да си продължим по същия сценарий и никой да не задава въпроси.

Няма как да бъде подправен часа. Джипиес системите на линейките няма как да се излъжат. Информацията излиза като електронен фиш - час на тръгване, час на пристигане на мястото. Никой не ги пише на ръка тези неща, че да може да се преправят. Просто не вярвайте не всичко, което се сервира в медиите.

А вие вярватели си като ги пишете тези неща? Има едни хварчащи лисчета които се попълват от диспечерите именно на ръка за приетите обаждания.

докато не сринат всичко няма да си отидат тия ашлаци доброволно

Оставка на натрапената министърка.

Как няма да правят живи вериги. Ами техните чиновници вземат тройни заплати, а начеващите лекари - 700 лв. Кой държи незаети длъжности и разпределя заплатите им на свои хора, някои от които вземат по над 4 000 лв? "Незаменимият" директор. От кого зависи фелдшера или шофьора - от чиновника. Ако не излезе на жива верига -дупе да му е яко.

Много си запознат със заплатите там. Или само си дрънкаш??? Само на теб явно не ти е станало ясно, че д-р Андреева се е извинила по повод грешната информация Айде, да правим разлика между основно възнаграждение и обещетиние!!!

Г-не или г-жо(г-це) АЗ, нямам способността да дрънкам, а мога да чета. Ако случайно и Вие можете, то купете си днешния брой на в. Преса и всичките тези дрънканици можете да прочетете на стр. 7 под заглавие "Лекари от болниците в линейките" с автор на статията Жулиета Недялкова. ПС С извинение, но не се пише обещетиние, а обезщетение, ако това сте искали да напишете. Бъдете здрав и дано не Ви се налага да търсите Спешна помощ в София.

Защо червеният диктатор с розовите очилца не стане лекат в Бърза помощ, а кармазъ Колю негов пръв помощник, за да поставя винаги точни диагнози ?

"Сега бил момента за стачка в спешна помощ" ......... А аз се чудя от сега ли са проблемите им , и защо не направиха жива верига преди 2 или 3 години , нима тогава не са имали още по - големи проблеи в спешната помощ ???

Големите проблеми идват с безпринципните коалиции!

Преди 2-3 години се подхождаше с принципи и е водеще дискусия. Напредъкът се извършваше методично и в диалог. Днес имаме шайка развилнели се болшевики, които транжират снагата на България и раздават парчета, на стане нужда срещу власт и пари. Ако си човек, който участва активно в обществения и икономически живот на странта, от първите дни на това правителство щеше да забележиш за какви уроди става дума. Мога да изброя десетки, даже над 100 конкретни уроодства, които извършиха. За да се стигне до тама от ЕК да кажат директно в очите на Станишеев, че реставрира комунизъм. Много съжалявам, че в България има толквоа много хора, които не виждат това. Тъжно ми е, че нацията ни е обезобразена от толкова нископоставени уроди, които и днес се борят срещу капитализма, а очакват работни места. Според мен ако инвестираме в лудници за комунисти, България ще направи най-добрата инветиция в историята си от 44-та година насам. Колкото и да струват, си заслужава. Готов съм и лично да инвестирам и не икам да ми е плаща дивидент. Дивидентът ми идва сам, когато някой управлява различно от комунстите. Няма друга партия, която да вкара криза в България от 44-та насам. И БСП няма един мандат без да докара криза. резултат 3 от 33 до сега, очаква се 4-ти пагубен мандат. Губят най-много бедните и след това е нацията ни като цяло. От лудостта на 10-15% от населението ни. Изтървали сме ги, уроди и зомбита.

След като заради тези некадърници от Спешна помощ загинаха доста хора - защо продължават да си искат диретора - и те ли са като него - мързеливи мрънкачи, които само се оправдават, без да действат ? Ако досега това чиновническо изпражнение можеше нещо да направи - да го беше направил, как може при условие, че има толкова недоволни хора, подчинените да искат некадърният директор да остане на поста си - явно ги е страх, че новият ще ги натиска да работят повече !

Един назначен от държавата директор, без да отговаря пред никого? За какво се борите, за да продължите да сте крепостни, да плюете срещу четири вече поредни министри или правителства и да си крепите феодала? Мислете бе, колеги......

Отиди им го кажи като колега, защото няма човек който да не си е патил от тях. И ако тръгнат хората да им обясняват, ще стане меле

Цялото това погребално бюро наречено спешна медицина, да си взимат парцалите и да ги няма до един.

Човече, ти си иключително ОГРАНИЧЕН тъпак !!!

Спомням си този Гелев, при провеждане на процедура за нови линейки, изрично беше упоменал че те трябва да имат ШЕСТА скорост !!! A такива са само Опел

Pesh0

Интересно , защото линейките им са Ситроени .

Ореха гледа тъпо. Акушерката на Моника с изцъклен поглед, явно е на някакви антидепресанти. Държава няма. БЪЛГАРИЯ ПОДКРЕПЯ ЛЕКАРИТЕ СИ. ОСТАВКА НА КАБИНЕТА ОРЕШАРСКИ.

България подкрепя лекарите си И ИСКА СЪД И ЗАТВОР ЗА БОКо, ОТКРАДНАЛ ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНИТЕ ВНОСКИ...!!!

Това да не е някакво акционерно дружество, че да си избират шев! Това е държавна институция, която се управлява от правителството (дали орехите стават за нещо е друг въпрос) следователно каквото каже то - това ще е.

И следователно ако правителството е некадърно и назначава който му падне по партийна линия ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА !

Да, да го махнем. Но как? То е несменяемо. Вижте как г-н В. С. изчезна заедно със своя среден пръст (златен среден).

Любо, става въпрос за "шеф", а не за "шев", което означава "шиене".

Шеф - да. Признавам си грешката. От клавиатурата е :)

На Любо му липсват първите 10 години затова не знае да пише а тръгнал да дава акъл.

Следователно - ставам за министър!

Много си е прав Любо.

това държавните хрантутници да си плащат личните здравни вноски ще има повече пари. Ако върнат в здравната каса отклонените от Герб 1,5 млр,ще има още повече пари. Но виновниците от Герб на съд. Не ви е виновна министерката,не може с магическа пръчка да оправи дивотиите на тия дето Герб ги намираше по кръстовищата.

Тези 1.5 милиарда са в държавния резерв, но защо сегашния министър на финансите неще да ги извади от там!!!????

държавния резерв за асфалт,затова е гепил парите на здравната каса. Затова Орешарски няма изход,затова.

А дали е такаааа.... Коооой ще ни каже?... :::))) Ако не бяха "скраднати" от Шимон и РАПОН-БУДА, наистина щяха да са на лице...!!! НО МАЙ СА НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ, А НЕ СА В РЕЗЕРВА?...!!!!

"Те отново настояха досешният директор д-р Георги Гелев да остане на работа, защото на него дължат подобренията в Спешна помощ, добри условия на труд, ремонти и добра организация...."... :::))) Има ли поне едно вярно нещо, в обосновката на защитата на 16 годишното нищоправене на "директора"?.... :::)))

Искат си келявия Гелев, защото краде и им помага да крадат и те! Незаети 60-70 щата - и какво става с предвидените за тия щатове пари за заплати?! Как какво - "заетите" ги разпределят помежду си! А хората мрат като мухи, защото не достигат екипи!!!